Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

08-09-24

21:27
Πίστευα ότι η Rabanne με τη σειρά Phantom είχε πιάσει πάτο, μέχρι που μύρισα αυτό...μυρίζει σαν Invictus που πήγε να φορέσει κοστούμι και ξέχασε να βάλει βρακί!

theodle
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο theodle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 156 μηνύματα.

08-09-24

22:48
Εγώ βάζω joop, coba cabana και dior intense. Αυθεντικές πάντα όχι απομιμήσεις
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

08-09-24

22:52
No, please have mercy on us. NO!Εγώ βάζω joop
Του 07, του 11 ή του 2020;dior intense. Αυθεντικές πάντα όχι απομιμήσεις
theodle
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο theodle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 156 μηνύματα.

08-09-24

22:53
11No, please have mercy on us. NO!
Του 07, του 11 ή του 2020;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

08-09-24

22:55
Ω ναι, άψογο formulation και με ένταση. Έχω batch του 19 πριν του αλλάξουν τη συσταση σε εντελώς ξένο DNA απ οσο κατάλαβα (δεν το χω μυρισει). ΕΥΤΥΧΩΣ προλαβα, πήρα το μεγάλο μπουκάλι. Ιριδα και γαμώ τις νότες.
theodle
Εκκολαπτόμενο μέλος

08-09-24

22:57
κοστίζουν αρκετά γενικά τα αυθεντικά. Έχω και τη bad boy αλλά σε απομίμηση οπως και την invictus,Ω ναι, άψογο formulation και με ένταση. Έχω batch του 19 πριν του αλλάξουν τη συσταση σε εντελώς ξένο DNA απ οσο κατάλαβα (δεν το χω μυρισει). ΕΥΤΥΧΩΣ προλαβα, πήρα το μεγάλο μπουκάλι. Ιριδα και γαμώ τις νότες.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

08-09-24

23:03
Δεν είπα κάτι γιατί σκέφτηκα «αρκετά αρνητικός έχω γίνει σ' αυτό το thread, ας μη μιλήσω ΚΑΙ γι' αυτό»!No, please have mercy on us. NO!

theodle
Εκκολαπτόμενο μέλος

08-09-24

23:16
Aυτή εδώ είναι καλη, δεύτερης διαλογής, με ένα 10αράκι αλλά τιμια. Την έχω ως 3η επιλογή μετά τη dior, joop
Valder
Τιμώμενο Μέλος

08-09-24

23:23
Επειδη την εχω και δεν τη βαζω γιατι μυριζω σαν πουτανα στο μεταπολεμικο βερολινο, άσε που δε μου πάει καν, την εχω κανει άρωμα χώρου οταν εχω ανατιναξει απο διάρροια το μπανακι και κανει spill out το σκατοσυννεφο στο διαμερισμα και περιμενω γυναικα ξερω γω.Δεν είπα κάτι γιατί σκέφτηκα «αρκετά αρνητικός έχω γίνει σ' αυτό το thread, ας μη μιλήσω ΚΑΙ γι' αυτό»!![]()
Ψεκάζω joop σ ενα χαρτι το κολλάω στη φτερωτη του κλιματιστικου και δινει πόνο.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

08-09-24

23:26
Ναι, έτσι όπως το θέτεις γι' αυτή τη χρήση είναι πολύ καλή!Επειδη την εχω και δεν τη βαζω γιατι μυριζω σαν πουτανα στο μεταπολεμικο βερολινο, άσε που δε μου πάει καν, την εχω κανει άρωμα χώρου οταν εχω ανατιναξει απο διάρροια το μπανακι και κανει spill out το σκατοσυννεφο στο διαμερισμα και περιμενω γυναικα ξερω γω.
Ψεκάζω joop σ ενα χαρτι το κολλάω στη φτερωτη του κλιματιστικου και δινει πόνο.

Αλλά πλέον δεν performάρει καν όπως παλιά, οπότε πάει κι αυτό...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

08-09-24

23:30
Εχω του '18 την παρτιδα, κατι θυμαμαι απο τα 80ς αλλα ως γενικη αισθηση. Nuke καθαρή ήταν του '18.Ναι, έτσι όπως το θέτεις γι' αυτή τη χρήση είναι πολύ καλή!
Αλλά πλέον δεν performάρει καν όπως παλιά, οπότε πάει κι αυτό...
Απαίσια ομως.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

08-09-24

23:31
Για εμένα το καλύτερο άρωμα που έχω είναι η One Million Elixir από την Paco Rabanne. Πάλι θα σκάσω €90 καθώς μου τελειώνει όπου να ναι.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

08-09-24

23:38
Τι να σου πω δεν την είχα ποτέ, από κόσμο που την είχε και μου μίλησε σχετικά το αναφέρω κι από ένα Discovery Box από Notino που πήρα πρόσφατα και την είχε μέσα!Εχω του '18 την παρτιδα, κατι θυμαμαι απο τα 80ς αλλα ως γενικη αισθηση. Nuke καθαρή ήταν του '18.
Απαίσια ομως.
Κάποια στιγμή πάντως πρέπει να θέσουμε το δάχτυλο επί τον τύπον των ήλων και να κάνουμε ένα «ξεκαθάρισμα» στα «μπλε» αρώματα (στην Ελλάδα είμαστε άλλωστε)...εσύ π.χ. τόσα χρόνια που έχεις καταλήξει;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

08-09-24

23:57
Αν θεωρήσεις το Acqua Di Gio profumo (discontinued) πλέον Parfum ως μπλε, μέχρι εκεί μπορώ να παω σε λεγόμενα μπλε. Που δεν το θεωρω καθαρο μπλε γιατι ήταν πολύ πιο φθινοπωρινο κωλοπαιδαρέ λογω του οτι ειχε τη βαση απο το πατσουλί και σου σκαγε ενα θυμιατό που οκ πηγαινε για δερμάτινο η κοστούμι, οχι για φανελάκι παραλία ήλιος.Τι να σου πω δεν την είχα ποτέ, από κόσμο που την είχε και μου μίλησε σχετικά το αναφέρω κι από ένα Discovery Box από Notino που πήρα πρόσφατα και την είχε μέσα!
Κάποια στιγμή πάντως πρέπει να θέσουμε το δάχτυλο επί τον τύπον των ήλων και να κάνουμε ένα «ξεκαθάρισμα» στα «μπλε» αρώματα (στην Ελλάδα είμαστε άλλωστε)...εσύ π.χ. τόσα χρόνια που έχεις καταλήξει;
Και τέλος.-
ΥΓ: Αντισυμβατικά τελείως μπορει και να κοπάναγα ενα εκκλησιαστικο ελαφρυ πράσινο λεμόνι, πούδρα, τριαντάφυλλο, Rasasi Al Wisam. Μ αρέσουν πολύ τα "επιταφέ", ανεξαρτητως εποχης απλα λιγοτερα ψεκάσματα σε σχέση με χειμώνα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

08-09-24

23:59
Αν θεωρήσεις το Acqua Di Gio profumo (discontinued) πλέον Parfum ως μπλε, μέχρι εκεί μπορώ να παω σε λεγόμενα μπλε. Που δεν το θεωρω καθαρο μπλε γιατι ήταν πολύ πιο φθινοπωρινο κωλοπαιδαρέ λογω του οτι ειχε τη βαση απο το πατσουλί και σου σκαγε ενα θυμιατό που οκ πηγαινε για δερμάτινο η κοστούμι, οχι για φανελάκι παραλία ήλιος.
Και τέλος.-
ΥΓ: Αντισυμβατικά τελείως μπορει και να κοπάναγα ενα εκκλησιαστικο ελαφρυ πράσινο λεμόνι, πούδρα, τριαντάφυλλο, Rasasi Al Wisam. Μ αρέσουν πολύ τα "επιταφέ", ανεξαρτητως εποχης απλα λιγοτερα ψεκάσματα σε σχέση με χειμώνα.
Τώρα που λες Aqua Di Gio, σας είχα πει ότι αγόρασα το Parfum version. Ενώ έχει ωραίο άρωμα δεν κρατάει πάνω μου πάνω από 3-4 ώρες γεγονός που με απογοήτευσε, ειδικά αν σκεφτείς ότι η One Million Elixir που ανέφερα πάνω έχει πάνω από 10 ώρες projection πάνω μου. Δεν ξέρω απογοητευτικά από την συγκεκριμένη αγορά παρά το γεγονός ότι σαν άρωμα που άρεσε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

09-09-24

00:01
Ρε Φώτη, ADG ειναι, μην περιμενεις διάρκειες ουτε trails.Τώρα που λες Aqua Di Gio, σας είχα πει ότι αγόρασα το Parfum version. Ενώ έχει ωραίο άρωμα δεν κρατάει πάνω μου πάνω από 3-4 ώρες γεγονός που με απογοήτευσε, ειδικά αν σκεφτείς ότι η One Million Elixir που ανέφερα πάνω έχει πάνω από 10 ώρες projection πάνω μου. Δεν ξέρω απογοητευτικά από την συγκεκριμένη αγορά παρά το γεγονός ότι σαν άρωμα που άρεσε.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

09-09-24

00:01
Το Profumo μας τελείωσε ρε συ (και το Parfum είναι υποδεέστερο κατά την άποψή μου)...οπότε;Αν θεωρήσεις το Acqua Di Gio profumo (discontinued) πλέον Parfum ως μπλε, μέχρι εκεί μπορώ να παω σε λεγόμενα μπλε. Που δεν το θεωρω καθαρο μπλε γιατι ήταν πολύ πιο φθινοπωρινο κωλοπαιδαρέ λογω του οτι ειχε τη βαση απο το πατσουλί και σου σκαγε ενα θυμιατό που οκ πηγαινε για δερμάτινο η κοστούμι, οχι για φανελάκι παραλία ήλιος.
Και τέλος.-
Προσωπικά έχω καταλήξει στη Dylan Blue μόνο και μόνο για το πατσουλί αμπροξάν κ.λπ. και το feedback απ' τις γυναίκες (την είχα δοκιμάσει σε μια 20άδα μαζί με την Profumo και το σκορ ήταν 16-4 υπέρ της)...
Υ.Γ. Με τη Mancera τι παίχτηκε ρε συ, discontinued κι αυτή;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

09-09-24

00:02
ΠΟΙΟΣ;;; ΣΚΑΨΑΝΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ;;;; ΔΕΝ ΕΙΔΑ! Μισό....Το Profumo μας τελείωσε ρε συ (και το Parfum είναι υποδεέστερο κατά την άποψή μου)...οπότε;
Προσωπικά έχω καταλήξει στη Dylan Blue μόνο και μόνο για το πατσουλί και το feedback απ' τις γυναίκες (την είχα δοκιμάσει σε μια 20άδα μαζί με την Profumo και το σκορ ήταν 16-4 υπέρ της)...
Υ.Γ. Με τη Mancera τι παίχτηκε, discontinued κι αυτή;
ΥΓ: Δοξα τω Θεω οχι αν λές για τη Σεντράτ.
American Economist
Επιφανές μέλος

09-09-24

00:04
Ρε Φώτη, ADG ειναι, μην περιμενεις διάρκειες ουτε trails.
Τι εννοείς δεν σε έπιασα;; Η One Million Elixir έχει διάρκεια 10-12 ώρες πάνω μου ενώ το Impact της Tommy Hilfiger επίσης έχει αριστερή διάρκεια. Αντίθετα το ADG parfum με το ζόρι να βγάλει τις 4 ώρες.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

09-09-24

00:06
Ξέρω 'γω, την έψαξα τις προάλλες (την είχα φοιτητής κι είπα να την ξαναθυμηθώ) και δεν την έβρισκα πουθενά (τη Cedrat Boise Intense, όχι τη unisex)...ΠΟΙΟΣ;;; ΣΚΑΨΑΝΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ;;;; ΔΕΝ ΕΙΔΑ! Μισό....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- charmander
- Luludaki
- Ilma
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Varus
- johnsala
- touvlo
- American Economist
- Reader
- A350
- globglogabgalab
- Joji
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Wonderkid
- taketrance
- Unboxholics
- giannhs2001
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Kate1914
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.