Την δοκίμασα σήμερα και με απογοήτευσε λίγο.Αρχικα δεν είναι έντονη που εμένα δεν μου αρέσει αυτό.Η διάρκεια της με το ζόρι 2 ώρες πάνω στα ρούχα και 2.5 ώρες στο δέρμα(ίσως και λιγότερο).Εχει ωραία μυρωδιά όμως και αυτό σώζει την κατάσταση.
Διάρκεια:6/10
Μυρωδιά:9/10
Διακύμανση-ίχνος:7/10
Συνολική βαθμολογία:7/10
Θα δώσω αλλά 75€ να πάρω την Hugo boss bottled intense EDP.
Η Montblanc legend night ειναι πιο ελαφριά από την Montblanc legend intense ρε συ, ειναι
άλλο φλάνκερ το ένα, άλλο το άλλο.
Λοιπόν, να στο λύσω μια για πάντα το πρόβλημά σου; ΑΝ θες να το λύσεις! Αν έχεις προαποφασίσει να πάρεις τη Hugo Boss δεν έχει νόημα να σε μεταπείσω, αλλά αν θες να πας σε σίγουρες λύσεις άκου:
Κράτα τα 75 σου και πήγαινε σε
Μancera cedrat boise (απόλυτη γυναικοπαγίδα). Την έχει σε προσφορά 85 ευρώ στο νοτίνο με δωρεάν αποστολή. Την πήρα κι εγώ, ενω την ειχα ήδη δοκιμάσει σε δείγμα. Ξυλώδης με μια ιδέα φρούτων και γιγαντιαίο projection όπως ακριβώς τη θέλω. Αν μάλιστα θες οσμή προς το πολύ γλυκό με τεράστιο projection, τσίμπα πάλι από νοτίνο στα 90 ευρώ την
Montale - Honey Aoud (θα την πάρω το Μάρτιο ή Απρίλιο αν αντέξει η τσέπη) Κανονικά και οι 2 εχουν απο μια εκατοπενηνταρα ευρώ αλλα τωρα τις δίνουν σε έκπτωση.
Οι δυο μαρκες είναι ο ιδιος ιδιοκτήτης αλλά τελείως άλλο blending (Οι Μανσέρα ειναι πιο κυρίλα 12 ώρες + αλλά οι Μοντάλ είναι ΘΗΡΙΑ στην ένταση 12 με 24 ώρες+)
Δεν είσαι για άλλο designer αμα θες καλή ένταση, προχώρα σε niche και άσε τα κάτουρα που δίνουν αυτοί.
Με αυτές τις 2 έχεις
δωδεκάωρο στο νερό και προβολή που γεμίζει ένα δωμάτιο. Και δεν τις φοράει και κανείς στην Ελλάδα πέρα από μερικούς λίγους που έχουμε μια κάποια νιούμπικη ιδέα για αρώματα.
Προσωπικά έχω καθαρίσει για μια ζωή με Μανσέρα και Μοντάλ. 2 ψεκάσματα είναι υπεραρκετά, με παραπάνω θα βρεις άσχημο μπελά.
Βέβαια υπάρχει και η τελείως τσίπικη Joop Homme στα 30 ευρώ για τερατούργημα γλύκας με 12ωρο ένταση που σου ρίχνει μπουνιές στο άνετο, αλλά εμένα δεν μου άρεσε τόσο. Τσάμπα τα 30 ευρώ.
ΥΓ: Τις κολώνιες θα τις δοκιμάζεις ως εξής: Θα ψεκάζεις 2 αρώματα μαξιμουμ (παραπάνω από 3 χτυπάς noseblind/olfactory fatigue, ακομα χειρότερα αν έχει μέσα Αμπροξάν ή Super ISO E) σε 2 απομακρυσμενα θερμά σημεία σου (καρπός 1 καρπος 2) και θα κανεις μια 2-3ωρη βολτα για να κανει drydown το αρωμα και να κρινεις αν σου αρέσει σε οσμη ή ένταση. ΜΕΤΑ θα αγοράζεις. Μη το κανεις σαν εμένα που αγοράζω συχνά blind για σασπένς.