Δεν την έχω μυρίσει αλλά διαβάζω τις νότες και καταλαβαίνω ότι έχουν μπλέξει πράγματα που δε θα έπρεπε ίσως να μπλέκονται μεταξύ τους. Λένε ότι παραείναι "κοφτή/τραχιά" στη μύτη και πολύ συνθετική, και ήδη μου ρχονται δυο παραδείγματα στο μυαλό (Valentino και Joop) για το που μπορεί να κινείται. Και κανένα από τα δυο δεν μου αρέσει. Κι ας τα συμπαθούν οι γυναίκες όταν τα μυρίζουν. Ειδικά με τη βάση βανίλιας που λέει ότι έχει (είναι πολύ τυχαίο να πέσεις σε καλοδουλεμένη βανίλια σε άρωμα που να μη βγεί ένα χημικό χάλι τελείως)
Καταρχάς το oakmoss έχει φάει τσεκούρι από τη Διεθνή επιτροπή αρωματοποιίας ως αλλεργιογόνο, οπότε εαν έχεις παλιό μπουκάλι προ 2015 είναι διαφορετική και είναι βέβαιο πως όποιος την πάρει τώρα θα τη βρει reformulated.
Την έχω αποφύγει, για πόσο ακόμα δεν ξέρω. Πολύ δευτερεύουσα-τριτεύουσα αγορά στο μέλλον.
Προηγείται να αγορασθεί η YSL - Kouros! Βγήκε 2019 reformulated batch προς το καλύτερο λένε, θυμίζει την έκδοση του 1981 που το civet (πλέον civetone) την κάνει να μυρίζει σαν urinal cake λένε! Ακόμα θυμάμαι το σοκ όταν μύρισα στα 15 μου ένα vintage μπουκάλι. Κωλίλα και κατουρλίλα μαζεμένη σ ενα μπουκάλι. ΕΠΟΣ!