Κολώνιες και αρώματα

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.846 μηνύματα.
Όπως εμείς διαβάζουμε για την ανατομία του άντρα.. καλο είναι να διαβάζετε για τις γυναίκες θα πω.
Γιατί ρε Λουλουδένια, γυναικολόγοι ή ιατροδικαστές θα γίνουμε;
Εγώ διαβάζω αποκλειστικά Καινή Διαθήκη και βίους Αγίων.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.675 μηνύματα.

Luludaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.675 μηνύματα.
Γιατί ρε Λουλουδένια, γυναικολόγοι ή ιατροδικαστές θα γίνουμε;
Εγώ διαβάζω αποκλειστικά Καινή Διαθήκη και βίους Αγίων.
Όχι δεν θα γίνουμε γυναικολόγοι και ιατροδικαστες.. αλλά είναι ο άνθρωπος σας.. γυναίκα.. οπότε.. δεν θέλετε πχ να ξέρετε πως αναστατώνεται και τι μπορεί να παθαίνει..? Ανατομία, και βασικά πραγματάκια... έτσι καλλιεργούμε την ενσυναισθηση.. με το να μαθαίνουμε για τους άλλους.. παύουν να είναι τόσο ξένοι.. :)

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.
Διάβαζα για αυτό.. είναι λέει candida μύκητας που υπάρχει στο σώμα μας ,ετσι κι αλλιως ...και όταν υπάρχει άγχος η χαμηλό ανοσοποιητικο αυξάνεται.. με μια κρέμα 3 ημερών στρώνει. ..

Τα σώμα είναι σώμα μπορεί να απορρυθμιστει...

Το έχουμε άγχος ολες οι γυναίκες κάθε φορά να σας μυρίζουμε καλά.. πιστεύεις υπαρχει καποια κοπέλα που θα αδιαφορήσει αν έχει κάποια ενόχληση? Δεν παίζει πιστεύω...

Τι attitude ,ειναι αυτό... Θέλει μια τρυφερότητα... τρόπο όπως όλα αν η κοπέλα πιστεύεις πως κάτι έχει... μπορείς να της πεις μήπως έχει κάποια ενόχληση.. γιατί λέει συνήθως μπορεί να πονάει η κοιλίτσα η να έχει τσούξιμο..

Ανθρωπινο.
3μερες υπόθεση η θεραπεία σου λέει.

Όπως εμείς διαβάζουμε για την ανατομία του άντρα.. καλο είναι να διαβάζετε για τις γυναίκες θα πω.
Tην ψαρίλα την έχουν για αλλα μικρόβια , o candida δεν περιγράφεται τόσο δύσοσμος.

Μούχλα ή ζυμάρι λένε κάποιοι για το μύκητα .

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.962 μηνύματα.
άντε μωρέ. αλλάξτε κουβέντα. :worry:

Luludaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.675 μηνύματα.
Έχετε δει την ταινία "το άρωμα " ; πολύ καλό γυρισμένη με φοβερή φωτογραφία λίγο χάνει στο σενάριο αν θυμάμαι καλά αλλά αξίζει..

Λέει την ιστορία των αρωμάτων κάπως

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.806 μηνύματα.
Έχετε δει την ταινία "το άρωμα " ; πολύ καλό γυρισμένη με φοβερή φωτογραφία λίγο χάνει στο σενάριο αν θυμάμαι καλά αλλά αξίζει..

Λέει την ιστορία των αρωμάτων κάπως
Αυτή με τον Dustin Hoffman λες;

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.677 μηνύματα.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.956 μηνύματα.

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.677 μηνύματα.
Να διαβάσετε και το βιβλίο! Μακράν καλύτερο
Το έχω σε αρχείο free όποιος θέλει

Luludaki

Πολύ δραστήριο μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 9.546 μηνύματα.
Έχει να προτείνει κάποιος κάτι καλά φτηνά αρώματα αντρικά, χειμερινά; Έχω ξεκινήσει να λατρεύω τα αρώματα αλλά δεν φτάνουν τα κονδύλια για τα brands :P

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.711 μηνύματα.
Έχει να προτείνει κάποιος κάτι καλά φτηνά αρώματα αντρικά, χειμερινά;Έχω ξεκινήσει να λατρεύω τα αρώματα αλλά δεν φτάνουν τα κονδύλια για τα brands :P
8 ώρες εργατιάς στη φάμπρικα και έχεις έτοιμο ωραιότατο eau de talep τσάμπα

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.385 μηνύματα.
Λοιπόν θα χρειαστώ την γνώμη των @Valder και @Jack of Spades.

Σκοπεύω να αγοράσω ένα καινούριο άρωμα, το οποίο θα είναι πιο καλό (εννοώ όχι καθημερινό) μαζί με το Blue De Channel EDP. Λέω να πάω σε Dolce&Gabbana, και συγκεκριμένα ανάμεσα σε The One EDP, The One EDP intense, K EDP ή K EDP intense. Γνωρίζετε ποια είναι καλύτερη επιλογή; Με ενδιαφέρει τόσο το άρωμα όσο και η διάρκεια κυρίως.

IMG_3392.jpeg

IMG_3389.jpeg

IMG_3390.jpeg

IMG_3391.jpeg

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.291 μηνύματα.
Το πρωτο το έχω, ειναι πορδή στον άνεμο μετα απο 20 λεπτα φευγει. Καλο σαν μυρωδια αλλά...

Βεβαια ο σκοπος του ειναι για dates. Μόνο. Close encounters, μόνο. Οταν θα σε πλησιάσει γυναικα να κανετε χαδάκια.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.385 μηνύματα.
Το πρωτο το έχω, ειναι πορδή στον άνεμο μετα απο 20 λεπτα φευγει. Καλο σαν μυρωδια αλλά...

Βεβαια ο σκοπος του ειναι για dates. Μόνο. Close encounters, μόνο. Οταν θα σε πλησιάσει γυναικα να κανετε χαδάκια.

Αυτό το έχω διαβάσει και εγώ, ότι το The One EDP αν και φανταστικό άρωμα δεν έχει μεγάλη διάρκεια.

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.806 μηνύματα.
Έχει να προτείνει κάποιος κάτι καλά φτηνά αρώματα αντρικά, χειμερινά; Έχω ξεκινήσει να λατρεύω τα αρώματα αλλά δεν φτάνουν τα κονδύλια για τα brands :P
Πάρα πολλά από Αραβία μεριά, αλλά για να λάβεις suggestions πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος!

Μέχρι σήμερα δεν έχω μυρίσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ D&G που να «σκοτώνει», τα θεωρώ designers Β' διαλογής (αλλά με τιμές ως επί το πλείστον Α')...
Λοιπόν θα χρειαστώ την γνώμη των @Valder και @Jack of Spades.

Σκοπεύω να αγοράσω ένα καινούριο άρωμα, το οποίο θα είναι πιο καλό (εννοώ όχι καθημερινό) μαζί με το Blue De Channel EDP. Λέω να πάω σε Dolce&Gabbana, και συγκεκριμένα ανάμεσα σε The One EDP, The One EDP intense, K EDP ή K EDP intense. Γνωρίζετε ποια είναι καλύτερη επιλογή; Με ενδιαφέρει τόσο το άρωμα όσο και η διάρκεια κυρίως.​
Τ' αρώματα της πρώτης σειράς είναι χειμερινά ενώ της δεύτερης καλοκαιρινά, οπότε θα τ' αξιολογήσω ξεχωριστά:

Όσον αφορά τα «The One»...
D&G The One EDP.jpg
...το Intense είναι σίγουρα το καλύτερο της σειράς και στα 65-75 ευρώ που μπορείς να το βρεις πλέον είναι και value for money (έπαιζε στα 90-100+ μέχρι πρότινος), σε καμία περίπτωση όμως δε θα το κάνεις blind buy αφενός γιατί λόγω της προαναφερθείσας άποψής μου θέλει δοκιμή στο δέρμα σου (στο δικό μου π.χ. μετά από 1,5-2 ώρες το ψάχνω κι ίσα που το αντιλαμβάνομαι) κι αφετέρου γιατί θεωρώ πως δεν είναι και πολύ καλή επιλογή αν μιλάμε για το μοναδικό «καλό» βραδινό/χειμερινό σου άρωμα, στη θέση σου θ' ανέβαινα στο budget και θα πήγαινα π.χ. σε κάποιο απ' τα χειμερινά JPG είτε της σειράς Le Male είτε της Scandal (στη φάση που είσαι καλύτερα Scandal που είναι επαναγεμιζόμενα) κι αν δε μπορούσα με τίποτα να τ' ανεβάσω τότε θα πήγαινα σε κάτι πιο «σίγουρο» του στυλ π.χ. Burberry Hero EDP (επαναγεμιζόμενο επίσης)...

Όσον αφορά τα «K»...
D&G K EDP.jpg

...κατά την άποψή μου αποτελεί μια από τις χειρότερες σειρές designer αρωμάτων, εξαιρουμένου του K Parfum που μόλις κυκλοφόρησε και δεν το 'χω δοκιμάσει ακόμη για να το αξιολογήσω (αν και απ' την ονομασία τις νότες που διαβάζω ότι έχει κ.λπ. μάλλον πρόκειται για μια ακόμη μ@λακισμένη κόπια της Sauvage Elixir απ' τις αμέτρητες που 'χουν κυκλοφορήσει τα τελευταία 2-3 χρόνια)...πιο συγκεκριμένα, το K EDT είναι κατά την άποψή μου ένα από τα top-5 χειρότερα designer αρώματα της τελευταίας δεκαετίας (τουλάχιστον), το K Intense (ο Θεός να το κάνει:rolleyes:) είναι μια τρίχα απ' τ' @@ αρωμάτων όπως π.χ. το Prada Luna Rossa Ocean EDP (κι αρκετών ακόμη με το γνωστό και σύνηθες αυτό «DNA») και το K EDP (που είναι και το λιγότερο κακό απ' τα 3) είναι ο φτωχός συγγενής της Dylan Blue!
Ο μόνος λόγος που τ' αγόρασα ήταν γιατί έχω λεφτά για ξόδεμα και το βρήκα πάμφθηνο (γύρω στα 80€ τα 200ml συν το travel spray των 10ml) με το σκεπτικό ότι μπορεί και να το (μετα)πουλήσω κάποτε ακριβότερα, έστω και σε κάνα μ@λάκα που θα θέλει να του κάνει review κ.λπ. ή/και να το πάρει μόνο και μόνο γιατί θα 'χει γίνει discontinued!:P

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Πάρα πολλά από Αραβία μεριά, αλλά για να λάβεις suggestions πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος!

Μέχρι σήμερα δεν έχω μυρίσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ D&G που να «σκοτώνει», τα θεωρώ designers Β' διαλογής (αλλά με τιμές ως επί το πλείστον Α')...

Τ' αρώματα της πρώτης σειράς είναι χειμερινά ενώ της δεύτερης καλοκαιρινά, οπότε θα τ' αξιολογήσω ξεχωριστά:

Όσον αφορά τα «The One»...
View attachment 150358...το Intense είναι σίγουρα το καλύτερο της σειράς και στα 65-75 ευρώ που μπορείς να το βρεις πλέον είναι και value for money (έπαιζε στα 90-100+ μέχρι πρότινος), σε καμία περίπτωση όμως δε θα το κάνεις blind buy αφενός γιατί λόγω της προαναφερθείσας άποψής μου θέλει δοκιμή στο δέρμα σου (στο δικό μου π.χ. μετά από 1,5-2 ώρες το ψάχνω κι ίσα που το αντιλαμβάνομαι) κι αφετέρου γιατί θεωρώ πως δεν είναι και πολύ καλή επιλογή αν μιλάμε για το μοναδικό «καλό» βραδινό/χειμερινό σου άρωμα, στη θέση σου θ' ανέβαινα στο budget και θα πήγαινα π.χ. σε κάποιο απ' τα χειμερινά JPG είτε της σειράς Le Male είτε της Scandal (στη φάση που είσαι καλύτερα Scandal που είναι επαναγεμιζόμενα) κι αν δε μπορούσα με τίποτα να τ' ανεβάσω τότε θα πήγαινα σε κάτι πιο «σίγουρο» του στυλ π.χ. Burberry Hero EDP (επαναγεμιζόμενο επίσης)...

Όσον αφορά τα «K»...
View attachment 150359
...κατά την άποψή μου αποτελεί μια από τις χειρότερες σειρές designer αρωμάτων, εξαιρουμένου του K Parfum που μόλις κυκλοφόρησε και δεν το 'χω δοκιμάσει ακόμη για να το αξιολογήσω (αν και απ' την ονομασία τις νότες που διαβάζω ότι έχει κ.λπ. μάλλον πρόκειται για μια ακόμη μ@λακισμένη κόπια της Sauvage Elixir απ' τις αμέτρητες που 'χουν κυκλοφορήσει τα τελευταία 2-3 χρόνια)...πιο συγκεκριμένα, το K EDT είναι κατά την άποψή μου ένα από τα top-5 χειρότερα designer αρώματα της τελευταίας δεκαετίας (τουλάχιστον), το K Intense (ο Θεός να το κάνει:rolleyes:) είναι μια τρίχα απ' τ' @@ αρωμάτων όπως π.χ. το Prada Luna Rossa Ocean EDP (κι αρκετών ακόμη με το γνωστό και σύνηθες αυτό «DNA») και το K EDP (που είναι και το λιγότερο κακό απ' τα 3) είναι ο φτωχός συγγενής της Dylan Blue!
Ο μόνος λόγος που τ' αγόρασα ήταν γιατί έχω λεφτά για ξόδεμα και το βρήκα πάμφθηνο (γύρω στα 80€ τα 200ml συν το travel spray των 10ml) με το σκεπτικό ότι μπορεί και να το (μετα)πουλήσω κάποτε ακριβότερα, έστω και σε κάνα μ@λάκα που θα θέλει να του κάνει review κ.λπ. ή/και να το πάρει μόνο και μόνο γιατί θα 'χει γίνει discontinued!:P

Άρα από ότι καταλαβαίνω και το The One EDP intense δεν έχει καλή διάρκεια. Κακό αυτό.

Γενικά έχετε να προτείνε ένα καλό άρωμα για γραφείο και βραδινή έξοδο;; Για καλό έχω το Blue De Channel EDP (εξαιρετικό με άριστη διάρκεια) απλά θέλω να έχω και ένα δεύτερο.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 9.546 μηνύματα.
Δε ξέρω. Έχω ξεκινήσει να βλέπω άτομα που κάνουν review αρώματα στο TikTok και θα ήθελα να πάρω και γω αλλά ρε πούστη μου τα καλύτερα (έστω, που τα αξιολογούν) είναι 300+.
Σκέφτομαι το φθινόπωρο να πάρω ένα lattafa khamrah απο το σκρουτζ. Έχεις άποψη για αυτό;

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Άρα από ότι καταλαβαίνω και το The One EDP intense δεν έχει καλή διάρκεια. Κακό αυτό.
Δεν είπα ότι δεν έχει καλή διάρκεια, είπα ότι στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ δέρμα μετά από 1,5-2 ώρες (που είναι μια χαρά π.χ. για μια βραδινή έξοδο) εξασθενεί αρκετά...και δεδομένου ότι το δικό μου δέρμα είναι απ' τα πιο «ζόρικα» που ξέρω, στο δικό σου μπορεί ν' αποδώσει πολύ καλύτερα!
Γι' αυτό σου πρότεινα να πας να το testάρεις (κι αν αποδώσει καλά και σου αρέσει κι η μυρωδιά του πάρτο)...
Γενικά έχετε να προτείνε ένα καλό άρωμα για γραφείο και βραδινή έξοδο;;
Δεν πάνε μαζί αυτά τα δύο, είναι σα να λες «θέλω μια γυναίκα να είναι και παρθένα και π@@τάνα»!:rolleyes:
Για καλό έχω το Blue De Channel EDP (εξαιρετικό με άριστη διάρκεια) απλά θέλω να έχω και ένα δεύτερο.
Το μόνο «καλό» που βρίσκω στο συγκεκριμένο άρωμα είναι το versatility (που σ' αυτό το «DNA» πλέον το προσφέρουν κι άλλα designers με παρόμοιες επιδόσεις και καλύτερη τιμή), κατά τ' άλλα είναι ένα πολυφορεμένο άρωμα κι εξαιρετικά overpriced γι' αυτό που προσφέρει που θα μπορούσες κάλλιστα ν' αντικαταστήσεις π.χ. με κάποιον από τους πάρα πολλούς ποιοτικούς Αραβικούς «κλώνους» που κυκλοφορούν (ώστε να μην πονάει η τσέπη σου, να μην το τσιγκουνεύεσαι στη χρήση κ.λπ.)...
Για ποια εποχή (π.χ. χειμερινό/καλοκαιρινό/all-around κ.ο.κ.), τι είδους (π.χ. πικάντικο/γλυκό/φρουτώδες/λουλουδάτο/υδάτινο κ.ο.κ.), ποιες νότες θες να προβάλλει (π.χ. περγαμόντο, λεβάντα, μόσχο, αμπροξάν, σαφράν, whatever) και πάει λέγοντας (για budget δε ρωτάω γιατί ξέρω ήδη ότι είναι χαμηλό)...
Έχω ξεκινήσει να βλέπω άτομα που κάνουν review αρώματα στο TikTok και θα ήθελα να πάρω και γω αλλά ρε πούστη μου τα καλύτερα (έστω, που τα αξιολογούν) είναι 300+.
Υπάρχουν δύο δεδομένα εδώ που πρέπει να λάβετε υπόψη σας:

Το πρώτο είναι ότι οι περισσότεροι εξ' αυτών είναι επαγγελματίες influencers και ζουν/κονομάνε απ' αυτό που κάνουν (ή προσπαθούν προς αυτή την κατεύθυνση), πράγμα τ' οποίο σημαίνει ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων παίρνουν δωρεάν μπουκάλια απ' τις εταιρείες και στη χειρότερη σημαντικά χρηματικά ποσά για την προώθησή τους, τ' οποίο με τη σειρά του σημαίνει ότι δε γίνεται εξ' ορισμού να είναι αντικειμενικοί, αυστηροί κ.λπ. κριτές...χαρακτηριστικό παράδειγμα π.χ. η Curly Fragrance (κατά κόσμον Michella Curly) που σχεδόν πάντα ό,τι μυρίζει της αρέσει και σχεδόν πάντα έχει να προτείνει ένα Αραβικό άρωμα ως εναλλακτική γιατί ζει μόνιμα στο Dubai (εντελώς συμπτωματικά:lol:) ή ο γνωστός και μη εξαιρετέος κοκάκιας χριστιανοταλιμπάν κ.λπ. Jeremy Fragrance (κατά κόσμον Daniel Srediνski ή όπως στον π@@τσο τον λένε στη μητρική του βαρβαρογλώσσα:rolleyes:) που θυμάμαι σ' ένα video να περιλαμβάνει τη Sauvage Elixir σε λίστα top καλοκαιρινών αρωμάτων!:rofl:

Το δεύτερο είναι ότι, σ' ένα χώρο όπως τ' αρώματα που το «υποκειμενικό», το «γούστο» του κάθε ανθρώπου κ.ο.κ. παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, η άποψη του κάθε influencer (όπως κι η δική μου εδώ μέσα κι οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου) είναι απλά αυτό, μια «άποψη»...εγώ π.χ. ξέρω ότι η Sauvage Elixir αρέσει στις περισσότερες γυναίκες (:whatever: αλλά τι να κάνουμε, it is what it is) ή/και ότι είναι μεγάλο value for money (γιατί π.χ. με 5 ψεκάσματα μυρίζεις πιο έντονα απ' όσο θα μύριζες με 50 ψεκάσματα της Dylan Blue ή της Bleu De Chanel) αλλά για μένα είναι μια μπόχα και μισή, οπότε δεν πα να 'ρθουν 1.000 influencers σαν την Curly να μου λένε πόσο γ@μάτο άρωμα είναι και να με παρακαλάνε βυζοτραβούμενες να τη φορέσω, ΔΕΝ θα τη φορέσω ΔΕΝ θα την αγοράσω ΔΕΝ θα την προτείνω σε κανέναν κ.ο.κ. ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα!;)

Οπότε καταλήγουμε στ' ότι είναι «οκ» να παρακολουθούμε τέτοιο περιεχόμενο για ενημερωτικούς/ψυχαγωγικούς λόγους, αλλά μέχρι εκεί!
Σκέφτομαι το φθινόπωρο να πάρω ένα lattafa khamrah απο το σκρουτζ. Έχεις άποψη για αυτό;
Με είχε ρωτήσει ο @Ουριήλ για το Khamrah λίγες σελίδες πιο πίσω, τσέκαρε τα posts (το Khamrah Dukhan που κυκλοφόρησε πρόσφατα έτσι κι αλλιώς δεν είναι για την ηλικία σου)...

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια