4 - 5 μέρες μετά, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ
Να με συγχωράτε, έμπλεξα.
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!
@amarelia αυτό που πρότεινες είναι το signature της μαμάς μου. Θα μ’ άρεσε ( αν και πιο λουλουδάτο , το ωραίο όμως ) όντως, αλλά το έχω συνδέσει με εκείνη μονάχα.
@Jack of Spades νομίζω θα δοκίμασω το πρώτο που λες, το δεύτερο φαίνεται πιο βαρύ. Θα σας γράψω εντυπώσεις όταν είναι.
Τα λουλουδάτα δεν μ’ αρέσουν καθόλου. Με κάλυψε η amarelia στο γιατί.
Προτιμώ να μυρίζω καραμελίτσα με ενδιαφέρον για δάγκωμα
Συμφωνώ στο ότι και το hypnotic poison και το libre είναι κοινότυπα. Βέβαια ποτε δεν τα είχα signature. Μ’ άρεσαν, αλλά ως εκεί. Θα παραμείνουν στην συλλογή για μια στο τόσο.
Signature μου είναι τα άλλα δύο που σας είπα, το candy και το eillish το 1.
Το Candy μ αρεσει για πρωί, αλλά θέλω κάτι πιο ενδιαφέρον.
Αυτό το δίνει το eillish και στο δέρμα μου κάθεται τελεια. Γλυκίζει, καρελίζει, χωρία να είμαι μονότονο. Έχει και κάτι spicy. Δεν μ αρέσει για πολύ πρωί, αν και μέτριο είναι -δεν το λες βαρύ-βαρύ.
Το Si δεν το είχα ποτέ, το δοκίμασα και δεν μ ενθουσίσε. Επίσης, αυτό κι αν τον τελευυαίο χρόνο έχει φορεθεί απίστευτα.
Δοκίμασα ένα χθες που το ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα

Μοιάζει με τα δύο που είχα signature, έχοντας παρόμοια βάση, αλλά με ενδιαφέρουσα τσαχπινιά.
Λέγεται Love, don’t be so shy απο Kilian. Είναι κατηγορίας niche, οπότε ακριβό.
Για τώρα που τρέχουν και διακοπές τον Αύγουστο δεν με κοβω.
Αν το πάρω από Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και το δοκιμάαω επαρκώς, θα σας πω.