Κορίτσια, γιατί αργείτε τόσο να ετοιμασθείτε;

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.
Ειδικά πλεον με το μετρό τωρα δεν έχουμε δικαιολογίες πια 🙄😄
Πάντως προσωπικά τα άτομα που γνωρίζω που αργούν περισσότερο είναι άνδρες....😂
Ίσως γιατί αναβάλλουν να ντυθούν μεχρι last minute.
Αλλά όπως λέει και η Ραφαέλα είναι κυρίως θέμα έλλειψης οργάνωσης, παρά κακής πρόθεσης.
Σιγά μην κάτσω να χαλάσω την ηρεμία μου για προβλήματα άλλου λολ. Πάω για ψώνια/καφέ και στείλε μου όταν φτάσεις. Αυτό κάνω και με κάποιες φίλες που συνήθως αργούν κάνα μισάωρο λόγω ΟΑΣΑ.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.
Εγώ η ηλίθια, που πάντα φτάνω μισή ώρα νωρίτερα

🙄😶

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.
Ω ρε Τζακ πολύ δράμα! Ειναι απλά άνθρωποι που δεν το έχουν με τον χρόνο, δεν σημαίνει ότι δεν σέβονται τους άλλους. Είναι σπαστικοί αλλά όχι και έτσι.
Κάνεις λάθος, αν τους περίμενε π.χ. ο Ryan Gosling ή η Megan Fox στο ραντεβού μια χαρά θα «το είχαν» με το χρόνο και θα ξεκινούσαν και 2-3 ώρες νωρίτερα για παν ενδεχόμενο!:rolleyes:
τον εαυτό τους δεν σέβονται που σπαταλανε τον χρόνο τους έτσι
'Εννοια σου κι αυτοί/ές που σε στήνουν μια χαρά αξιοποιούν το χρόνο τους μέχρι να σε συναντήσουν κάνοντας άλλα πράγματα που τους/τις ευχαριστούν, εσύ σπαταλάς το χρόνο σου για να είσαι στην ώρα σου και να φας τελικά τη μπιφτέκα!;)
σιγά μη κάνω και τη μέρα μου χάλια επειδή ο άλλος δεν έχει οργάνωση
Δεν είπαμε να «κάνεις τη μέρα σου χάλια»...κι εμένα π.χ. μου 'χει τύχει να με στήσει γυναίκα, ε στο τέταρτο σηκώθηκα κι έφυγα πήγα σ' άλλο μαγαζί μίλησα σ' άλλη γυναίκα κι όλα κομπλέ!:lol:
Εννοείται ότι πάντα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην επηρεάζεται η διάθεσή μας από «εξωτερικούς» παράγοντες και να περνάμε όσο καλύτερα γίνεται...αυτό όμως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη στάση του άλλου ατόμου απέναντί μας!

Τέτοιες συμπεριφορές ΠΑΝΤΑ κάτι λένε για την «ποιότητα» του άλλου ατόμου ή/και για το πως βλέπουν εσένα (από «δεν πειράζει μωρέ, φίλος/η είναι θα καταλάβει» έως «στ' @@ μου, ας περιμένει κι ένα μισάωρο ο/η μ@λάκας δε θα πάθει κάτι, ούτε η πρώτη φορά θα 'ναι άλλωστε ούτε η τελευταία»), οπότε κανονικά πρέπει είτε να κάτσεις να κάνεις μια συζήτηση και να εξηγήσεις στο άλλο άτομο όμορφα κι ωραία ότι αυτή η συμπεριφορά είναι για τον π@@τσο, σ' ενοχλεί κ.λπ. μπας και χαμπαριάσει κι αρχίσει να σέβεται εσένα και το χρόνο σου περισσότερο (αν είναι κάποιος/α αποδεδειγμένα καλός/η κατά τ' άλλα φίλος/η που εκτιμάς κ.λπ.) είτε ν' αρχίσεις να ξεκόβεις!

Κακώς ανέχεστε τέτοιες συμπεριφορές (όσοι το κάνετε) κατ' εξακολούθηση...κι ίσως εν τέλει αυτό να λέει κάτι και για σας!
θέμα οργάνωσης είναι• δεν χρειάζεται και εκεί να μηδενίσουμε την ανθρωπότητα και ειδικά το γυναικείο φύλο, ξέρω ότι σαρεσει, αλλά δεν κολλάει παντού, συγγνώμη 😂
Ξεράδια ξέρεις!
Εγώ η ηλίθια, που πάντα φτάνω μισή ώρα νωρίτερα

🙄😶
Εννοείται ότι δίνουμε κάποιο χρόνο (π.χ. μέχρι 15 λεπτά) σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. κάποιος/α που ήρθε στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη από επαρχία και δεν ξέρει την κίνηση στους δρόμους κ.λπ.) κι εννοείται ότι δεν αποπαίρνουμε κάποιον/α που μας έστησε αν συντρέχει σοβαρός λόγος...ΑΛΛΑ από εκεί και πέρα ΑΥΤΟ είναι το σωστό, να φτάνουμε στα ραντεβού μας νωρίτερα ή το αργότερο στην ώρα μας!

Δε ζούμε το 1980, έχουμε «έξυπνες» οικιακές συσκευές, έχουμε αυτοκίνητα, έχουμε smartphones με GPS που δείχνουν την κίνηση στους δρόμους με πολύ μικρές χρονικές αποκλίσεις, εφαρμογές τύπου Uber κ.λπ. ΔΕΝ υπάρχουν δικαιολογίες...

Εσύ @Εριφύλη να συνεχίσεις να είσαι συνεπής και στο υπογράφω, κάποτε κάποιος/α θα το εκτιμήσει και θα στο ανταποδώσει!
Στο μεταξύ όμως κάτι πρέπει να κάνεις και γι' αυτούς/ές που σε στήνουν!;)
Πάντως προσωπικά τα άτομα που γνωρίζω που αργούν περισσότερο είναι άνδρες....😂
Ίσως γιατί αναβάλλουν να ντυθούν μεχρι last minute.
Αλλά όπως λέει και η Ραφαέλα είναι κυρίως θέμα έλλειψης οργάνωσης, παρά κακής πρόθεσης.
Σιγά μην κάτσω να χαλάσω την ηρεμία μου για προβλήματα άλλου λολ. Πάω για ψώνια/καφέ και στείλε μου όταν φτάσεις. Αυτό κάνω και με κάποιες φίλες που συνήθως αργούν κάνα μισάωρο λόγω ΟΑΣΑ.
Αυτές οι «φίλες» σου στις δουλειές τους μισή ώρα αργότερα πάνε;
Στις συνεντεύξεις για δουλειά μισή ώρα αργότερα πάνε;
Στους γκόμενους που ήθελαν σαν τρελές να τους στείλουν για να βγουν μισή ώρα αργότερα πάνε;
Κάτι μου λέει πως η απάντηση είναι «όχι» και στα 3!:yes:

Και τι πάει να πει «αργούν λόγω Ο.Α.Σ.Α.»;!
Ας ξεκινήσουν όσο νωρίτερα χρειάζεται για να 'ναι στην ώρα τους, όπως κάνουν κι όλοι οι άλλοι άνθρωποι που χρησιμοποιούν επίσης τα Μ.Μ.Μ. και (θέλουν να) είναι συνεπείς!

Τελευταία επεξεργασία:

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.535 μηνύματα.
Ο χρόνος προετοιμασίας έχει να κάνει με την ώρα της ημέρας και το μέρος που θα πας.

Προσωπικά, αν βγω με μια φίλη μου για καφέ ή με κάποια από τις παρέες μου, πρωινές ώρες, βάζω την ενυδατική-αντηλιακή κρεμούλα μου, όπως κάθε πρωί και πάω.
Πόση ώρα χρειάζεται για να ντυθείς;
Κανά τέταρτο το πολύ, υπολογίζω. Δεν το έχω χρονομετρήσει ποτέ.
Αν η έξοδος είναι νυχτερινή ή "επίσημη", θα κάνω ένα ελαφρύ μακιγιάζ. Δεν μου αρέσουν τα πολλά-πολλά.
΄Αντε άλλο ένα τέταρτο, σύνολο ένα μισάωρο και πολύ λέω.

Δεν θυμάμαι να έχω αργήσει ποτέ.
Αν έχει προκύψει κάτι έκτακτο όπως μια ασθένεια ή μια απεργία κτλ, έχω ειδοποιήσει από την προηγούμενη μέρα.
Γι΄αυτούς που συστηματικά αργούν, έχουμε προβλέψει να τους περιμένουμε στο μέρος που θα πάμε οπότε καθόμαστε οι υπόλοιποι και διασκεδάζουμε κανονικά και όποτε θέλουν να έρθουν οι άλλοι, ας έρθουν.
΄Εχει τύχει να έρθουν σε μεζεδοπωλείο, αφού εμείς είχαμε ήδη φάει.
Βολεύτηκαν με τα αποφάγια.
Δικό τους κακό και όχι δικό μας.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.895 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.
εμείς πρέπει να δώσουμε ραντεβού. Θα βρεθούμε πολύ πριν την καθορισμένη ώρα και θα κάνουμε έξτρα περίπατο :)
Ναι άσε. Το κάνω συνέχεια αυτό🥺

Αφού όταν έχουμε πρόβες ξέρω γω στις 2, εγώ φτάνω 1 παρά και τους παίρνω τηλέφωνο και τους πρήζω να έρθουν νωρίτερα γιατί βαριέμαι😂

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.895 μηνύματα.
Ναι άσε. Το κάνω συνέχεια αυτό🥺

Αφού όταν έχουμε πρόβες ξέρω γω στις 2, εγώ φτάνω 1 παρά και τους παίρνω τηλέφωνο και τους πρήζω να έρθουν νωρίτερα γιατί βαριέμαι😂
Εμείς συνηθως δίνουμς κάπου κεντρικά, κοντά σε μαγαζιά και κάνω και βόλτα στα μαγαζιά. Δε βαριέμαι, το απολαμβάνω

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.005 μηνύματα.
Εμείς συνηθως δίνουμς κάπου κεντρικά, κοντά σε μαγαζιά και κάνω και βόλτα στα μαγαζιά. Δε βαριέμαι, το απολαμβάνω
Απο τα Ευρω που θα ξοδεψεις εκει μηπως σε περισσεύουν 20 να με δωσεις και μενα να βαλω βενζινα? ...θα σε δωσω για απολαυση μια μετοχη για τον παραδεισο.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.
Αυτές οι «φίλες» σου στις δουλειές τους μισή ώρα αργότερα πάνε;
Στις συνεντεύξεις για δουλειά μισή ώρα αργότερα πάνε;
Στους γκόμενους που ήθελαν σαν τρελές να τους στείλουν για να βγουν μισή ώρα αργότερα πάνε;
Κάτι μου λέει πως η απάντηση είναι «όχι» και στα 3!:yes:

Και τι πάει να πει «αργούν λόγω Ο.Α.Σ.Α.»;!
Ας ξεκινήσουν όσο νωρίτερα χρειάζεται για να 'ναι στην ώρα τους, όπως κάνουν κι όλοι οι άλλοι άνθρωποι που χρησιμοποιούν επίσης τα Μ.Μ.Μ. και (θέλουν να) είναι συνεπείς!
Καλά δεν λέω ότι γίνεται σε μόνιμη βάση. Αλλά όταν γίνεται μια φορα από μια κοπέλα επειδή το δρομολόγιο του λεωφορείου (γκουχ 140 γκουχ) ακυρώθηκε (κλασσικό) και το επόμενο έρχεται σε κάνα 20λεπτο, Ε δεν θα την φάω την κοπέλα για μια φορά.

Κατανοώ ότι συμβαίνουν αυτά. Προς Θεού.

Καθυστερήσεις άνω της μισής ώρας χωρίς καμία ενημέρωση (χωρίς σοβαρή αιτία), ναι, είναι φάουλ από μένα.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.
Απο τα Ευρω που θα ξοδεψεις εκει μηπως σε περισσεύουν 20 να με δωσεις και μενα να βαλω βενζινα? ...θα σε δωσω για απολαυση μια μετοχη για τον παραδεισο.
Μπα! Μετακόμισε ο Πειραιάς στη βόρεια Ελλάδα ?

1732815184580.png

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.005 μηνύματα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.
Γι΄αυτούς που συστηματικά αργούν, έχουμε προβλέψει να τους περιμένουμε στο μέρος που θα πάμε οπότε καθόμαστε οι υπόλοιποι και διασκεδάζουμε κανονικά και όποτε θέλουν να έρθουν οι άλλοι, ας έρθουν.
΄Εχει τύχει να έρθουν σε μεζεδοπωλείο, αφού εμείς είχαμε ήδη φάει.
Βολεύτηκαν με τα αποφάγια.
Δικό τους κακό και όχι δικό μας.
Κι αυτό προβληματικό είναι από ένα σημείο και μετά γιατί καταλήγεις (μεταξύ άλλων) να προβαίνεις ακόμη και σε μικροπρέπειες αυτού του τύπου (π.χ. να τρώτε εσείς και ν' αφήνετε στους άλλους τ' αποφάγια)...σε ΚΑΝΕΝΑΝ δεν αρέσει το στήσιμο παιδιά, απλά αφήστε τις χαζοντροπές κ.λπ. μιλήστε για τον ελέφαντα στο δωμάτιο και βρείτε μια λύση (ή μη βρείτε και ξεκόψτε), με το να κάνετε τους χαζούς/αδιάφορους ή/και να βρίσκετε το εκάστοτε «κόλπο» για να περάσει το στήσιμο στο ντούκου κ.λπ. ούτε ποιοτικές σχέσεις θα έχετε ούτε θα καταλήξει κάπου καλά η κατάσταση...
Καλά δεν λέω ότι γίνεται σε μόνιμη βάση. Αλλά όταν γίνεται μια φορα από μια κοπέλα επειδή το δρομολόγιο του λεωφορείου (γκουχ 140 γκουχ) ακυρώθηκε (κλασσικό) και το επόμενο έρχεται σε κάνα 20λεπτο, Ε δεν θα την φάω την κοπέλα για μια φορά.

Κατανοώ ότι συμβαίνουν αυτά. Προς Θεού.
Σ' αυτή την περίπτωση εφόσον σε πάρει εγκαίρως και σ' ενημερώσει σχετικά (όπου ακόμη κι αν δεν ισχύει είναι μια καλή δικαιολογία όπως προανέφερα, εφόσον δεν την «καίει» χρησιμοποιώντας τη συχνά), δε μπορείς να της πεις κάτι ούτε π.χ. να την αναγκάσεις να πληρώσει 30€ ταξί για να «κερδίσει» τα 10-20 λεπτά που θα περιμένεις...
Καθυστερήσεις άνω της μισής ώρας χωρίς καμία ενημέρωση (χωρίς σοβαρή αιτία), ναι, είναι φάουλ από μένα.
Πολύ λες, σκέψου ότι αν μιλάμε π.χ. για μια συνάντηση σε κάποιο καφέ μέσα στο μισάωρο έχεις προλάβει ήδη κι έχεις πιεί έναν διπλό espresso...προσωπικά μέσα στα 15-20 λεπτά καθυστέρησης χωρίς ενημέρωση ή μ' ενημέρωση για γελοίο λόγο (π.χ. «άργησα στην κίνηση» ενώ οδηγεί) αν πρόκειται για άτομο που γνωρίζω βάζω την κόκκινη γραμμή επιτόπου κι αν πρόκειται για άτομο που δεν γνωρίζω (π.χ. συνάντηση με υποψήφιο συνεργάτη/πελάτη/εργοδότη/whatever ή πρώτο ραντεβού με γυναίκα κ.λπ.) έχω σηκωθεί κι έχω φύγει ασυζητητί...κι αυτό που πιστοποιεί αυτό που έγραψα πιο πάνω (ότι το επαναλαμβανόμενο κι αδικαιολόγητο στήσιμο σε ραντεβού πρόκειται 100% για έλλειψη «ποιότητας» ατόμου ή/και σεβασμού) είναι ότι ΚΑΘΕ φορά που έφτανε το πράγμα ως εκεί ΚΑΝΕΙΣ και ΚΑΜΙΑ δεν αντιδρούσε στο στυλ π.χ. «ζητώ συγνώμη, υπόσχομαι πως δε θα επαναληφθεί, ας το επαναπρογραμματίσουμε κάποια άλλη φορά και θα κεράσω για να επανορθώσω κ.λπ.», αντίθετα οι αντιδράσεις κυμαίνονταν από απλό σταρχιδισμό, ghosting κ.λπ. μέχρι κι απόπειρες να «βγει κι από πάνω» η άλλη πλευρά του τύπου π.χ. να γυρίσει και να μου πει τύπισσα που μ' έστησε 30+ λεπτά ότι «δε σκέφτεσαι πόσο ταλαιπωρήθηκα για να έρθω, δε νοιάζεσαι κ.λπ.» (ναι, το έχω ζήσει ΚΑΙ αυτό:whatever:)...
Μπα! Μετακόμισε ο Πειραιάς στη βόρεια Ελλάδα ?

View attachment 142190
Παρεμπιπτόντως, πρόκειται για το αμέσως επόμενο πράγμα που μου καίει όσο τίποτε άλλο τον εγκέφαλο μετά το «μπροοο»...γεννήθηκα κι έζησα το 80% της ζωής μου στη Θεσσαλονίκη κι έτσι ΔΕΝ μιλούσα ΠΟΤΕ, τι διάολο τρέχει μ' όλους αυτούς και στραβώνει το στόμα τους έτσι;

Τελευταία επεξεργασία:

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.535 μηνύματα.
Κι αυτό προβληματικό είναι από ένα σημείο και μετά γιατί καταλήγεις (μεταξύ άλλων) να προβαίνεις ακόμη και σε μικροπρέπειες αυτού του τύπου (π.χ. να τρώτε εσείς και ν' αφήνετε στους άλλους τ' αποφάγια)...σε ΚΑΝΕΝΑΝ δεν αρέσει το στήσιμο παιδιά, απλά αφήστε τις χαζοντροπές κ.λπ. μιλήστε για τον ελέφαντα στο δωμάτιο και βρείτε μια λύση (ή μη βρείτε και ξεκόψτε), με το να κάνετε τους χαζούς/αδιάφορους ή/και να βρίσκετε το εκάστοτε «κόλπο» για να περάσει το στήσιμο στο ντούκου κ.λπ. ούτε ποιοτικές σχέσεις θα έχετε ούτε θα καταλήξει κάπου καλά η κατάσταση...
Μιλάμε για μια παρέα φίλων, έτσι;
΄Αρα δεν ετίθετο θέμα παρεξήγησης, μικροπρέπειας, χαζοντροπής, χαζομάρας, αδιαφορίας κτλ.
΄Ηξεραν και ξέραμε και μια χαρά κατάλαβαν.
Και ανέφερα μία ακραία περίπτωση.
Και ασφαλώς μετά από 1+ ώρα θα παραγγέλναμε.
Το ότι έμειναν φαγητά και έφταναν για να φάνε και αυτοί που καθυστέρησαν, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσαν να παραγγείλουν οτιδήποτε άλλο ήθελαν. Απλώς δεν βρήκαν τον λόγο να το κάνουν όταν μπορούσαν να φάνε μια χαρά, μ΄αυτά που είχαν μείνει.

Κάποιοι άνθρωποι έχουν αυτό το ελάττωμα. Τι να κάνουμε τώρα;
Να τους αποκλείσουμε από την παρέα;
Δεν το θέλουμε αυτό επειδή είναι αγαπητοί σε μας.
Προσπαθούμε να βρούμε τρόπους έτσι ώστε να συνεχίσουμε να συνυπάρχουμε.
Αν εμείς περάσουμε 3 ευχάριστες ώρες από την μεταξύ μας αλληλεπίδραση και οι άλλοι περάσουν μόνο 1, αυτοί χάνουν, όχι εμείς.
Αυτοί έχουν αυτό το ελάττωμα, εμείς έχουμε κάποιο άλλο. Ουδείς τέλειος.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Προσπαθούμε να βρούμε τρόπους έτσι ώστε να συνεχίσουμε να συνυπάρχουμε.
Η όποια «προσπάθεια» πρέπει να καταβάλλεται ΚΑΙ από τις δύο πλευρές, εφόσον βέβαια η σχέση είναι «ισότιμη», γιατί υπάρχουν και (προβληματικές) σχέσεις όπου μόνο η μια πλευρά προσπαθεί γιατί π.χ. δεν πιστεύει ότι αξίζει κάτι καλύτερο ή για Χ, Υ άλλους λόγους...
Μιλάμε για μια παρέα φίλων, έτσι;
Για να μη μιλάμε μόνο για υποθετικά σενάρια ραντεβού με Ryan Gosling και Megan Fox κ.λπ. που δε συμβαίνουν ποτέ να πω κάτι πιο «χειροπιαστό» to make a point...την επόμενη φορά που θα βγεις μαζί τους πες σ' αυτούς που αργούν το εξής (έστω ότι η ώρα συνάντησης είναι π.χ. 17:00): αν είστε στην ώρα σας εκεί θα σας δώσω 100€ αλλά να ξέρετε ότι αν δεν έχετε εμφανιστεί ως τις 17:05 (πρόσεξε, όχι 17:01 ή 17:02;)) θα φύγω και θα πάρετε τ' @@ σας...κάτι μου λέει ότι, σ' αυτό το ενδεχόμενο, θα πας στις 17:00 κι αυτοί θα σε περιμένουν εκεί απ' τις 16:30!:whistle:

Τελευταία επεξεργασία:

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.
Για του λόγου το αληθές. Θα πάμε κάπου. Είμαι έτοιμος από ώρα και χαζεύω στον υπολογιστή. Η σύντροφός μου ακόμα ετοιμάαααζεται...

1732903724659.png

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Πάντως έχει τύχει πολλές φορές να ετοιμάζομαι με αγόρι για να βγούμε κι εγώ ενώ κάνω μαλλιά κ μακιγιάζ κι αυτός τίποτα (ή μόνο να βάλει φακούς επαφής) κάνουν μια ωρα κ εν τέλει περιμένω εγώ . Το έχω ακούσει κι από άλλες κοπέλες....

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.
Εμένα προσωπικά θα μου πάρει περισσότερη ώρα να πάρω απόφαση να σηκωθώ από το κρεβάτι και να ετοιμαστώ. Γενικά χρειάζομαι 30-40 λεπτά

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.264 μηνύματα.
Πάντως έχει τύχει πολλές φορές να ετοιμάζομαι με αγόρι για να βγούμε κι εγώ ενώ κάνω μαλλιά κ μακιγιάζ κι αυτός τίποτα (ή μόνο να βάλει φακούς επαφής) κάνουν μια ωρα κ εν τέλει περιμένω εγώ . Το έχω ακούσει κι από άλλες κοπέλες....
Οταν ήταν να βγούμε με τον πρώην μου θυμάμαι πως τον περίμενα πάντα 5-10 λεπτά να ετοιμαστεί γιατί ήξερε ότι εγώ είμαι αυτή που θέλει αρκετή ώρα οπότε το άφηνε πάντα τελευταία στιγμή. Ισχύει και αυτό. Αλλα οι καημένοι τι φταίνε; Προσπαθούν να προσαρμοστούν στις δικές μας ανάγκες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εμένα προσωπικά θα μου πάρει περισσότερη ώρα να πάρω απόφαση να σηκωθώ από το κρεβάτι και να ετοιμαστώ. Γενικά χρειάζομαι 30-40 λεπτά
Χαχαχαχαχ!
Εγώ άμα αργήσω είναι επειδή την ώρα που θα ετοιμάζομαι θα ακούω και μουσική.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Τα κοριτσια εχουν δικαιωμα να αργουν ..κανουν περιπλοκα πραματα εκ φυσεως..Οποιος δεν με πιστευει να αφησει μακρια μαλλια να δει τι θα παθει.
ή να προσπαθήσει να βαλει ενα καλτσον και αμα δεν το σκισει.
Επειτα οταν ερχεται καθυστερημενη και σου λεει ..σορρυ αργησα ..εκει τι λες να την φερεις καπακι...? δεν πειραζει για σενα θα περιμενα και μια ζωη.
Το θεμα ειναι αλλου ...εμενα οταν παω να τα παρω...κοριτσια και αγορια απο το σπιτι και εχω κολλησει στην κινηση γιατι με τα χωνουν..?
Δεν με πειραζει να περιμενω και να σωζω την βραδυα ...αλλα και λιγο δικαιοσυνη δεν βλαπτει.

1733234019798.png
1733234066925.png

Χρήστες Βρείτε παρόμοια