Ω ρε Τζακ πολύ δράμα! Ειναι απλά άνθρωποι που δεν το έχουν με τον χρόνο, δεν σημαίνει ότι δεν σέβονται τους άλλους. Είναι σπαστικοί αλλά όχι και έτσι.
Κάνεις λάθος, αν τους περίμενε π.χ. ο Ryan Gosling ή η Megan Fox στο ραντεβού μια χαρά θα «το είχαν» με το χρόνο και θα ξεκινούσαν και 2-3 ώρες νωρίτερα για παν ενδεχόμενο!
τον εαυτό τους δεν σέβονται που σπαταλανε τον χρόνο τους έτσι
'Εννοια σου κι αυτοί/ές που σε στήνουν μια χαρά αξιοποιούν το χρόνο τους μέχρι να σε συναντήσουν κάνοντας άλλα πράγματα που τους/τις ευχαριστούν, εσύ σπαταλάς το χρόνο σου για να είσαι στην ώρα σου και να φας τελικά τη μπιφτέκα!
σιγά μη κάνω και τη μέρα μου χάλια επειδή ο άλλος δεν έχει οργάνωση
Δεν είπαμε να «κάνεις τη μέρα σου χάλια»...κι εμένα π.χ. μου 'χει τύχει να με στήσει γυναίκα, ε στο τέταρτο σηκώθηκα κι έφυγα πήγα σ' άλλο μαγαζί μίλησα σ' άλλη γυναίκα κι όλα κομπλέ!

Εννοείται ότι πάντα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην επηρεάζεται η διάθεσή μας από «εξωτερικούς» παράγοντες και να περνάμε όσο καλύτερα γίνεται...αυτό όμως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη στάση του άλλου ατόμου απέναντί μας!
Τέτοιες συμπεριφορές ΠΑΝΤΑ κάτι λένε για την «ποιότητα» του άλλου ατόμου ή/και για το πως βλέπουν εσένα (από «δεν πειράζει μωρέ, φίλος/η είναι θα καταλάβει» έως «στ' @@ μου, ας περιμένει κι ένα μισάωρο ο/η μ@λάκας δε θα πάθει κάτι, ούτε η πρώτη φορά θα 'ναι άλλωστε ούτε η τελευταία»), οπότε κανονικά πρέπει είτε να κάτσεις να κάνεις μια συζήτηση και να εξηγήσεις στο άλλο άτομο όμορφα κι ωραία ότι αυτή η συμπεριφορά είναι για τον π@@τσο, σ' ενοχλεί κ.λπ. μπας και χαμπαριάσει κι αρχίσει να σέβεται εσένα και το χρόνο σου περισσότερο (αν είναι κάποιος/α αποδεδειγμένα καλός/η κατά τ' άλλα φίλος/η που εκτιμάς κ.λπ.) είτε ν' αρχίσεις να ξεκόβεις!
Κακώς ανέχεστε τέτοιες συμπεριφορές (όσοι το κάνετε) κατ' εξακολούθηση...κι ίσως εν τέλει αυτό να λέει κάτι και για σας!
θέμα οργάνωσης είναι• δεν χρειάζεται και εκεί να μηδενίσουμε την ανθρωπότητα και ειδικά το γυναικείο φύλο, ξέρω ότι σαρεσει, αλλά δεν κολλάει παντού, συγγνώμη
Ξεράδια ξέρεις!
Εγώ η ηλίθια, που πάντα φτάνω μισή ώρα νωρίτερα

Εννοείται ότι δίνουμε κάποιο χρόνο (π.χ. μέχρι 15 λεπτά) σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. κάποιος/α που ήρθε στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη από επαρχία και δεν ξέρει την κίνηση στους δρόμους κ.λπ.) κι εννοείται ότι δεν αποπαίρνουμε κάποιον/α που μας έστησε αν συντρέχει σοβαρός λόγος...ΑΛΛΑ από εκεί και πέρα ΑΥΤΟ είναι το σωστό, να φτάνουμε στα ραντεβού μας νωρίτερα ή το αργότερο στην ώρα μας!
Δε ζούμε το 1980, έχουμε «έξυπνες» οικιακές συσκευές, έχουμε αυτοκίνητα, έχουμε smartphones με GPS που δείχνουν την κίνηση στους δρόμους με πολύ μικρές χρονικές αποκλίσεις, εφαρμογές τύπου Uber κ.λπ. ΔΕΝ υπάρχουν δικαιολογίες...
Εσύ
@Εριφύλη να συνεχίσεις να είσαι συνεπής και στο υπογράφω, κάποτε κάποιος/α θα το εκτιμήσει και θα στο ανταποδώσει!
Στο μεταξύ όμως κάτι πρέπει να κάνεις και γι' αυτούς/ές που σε στήνουν!
Πάντως προσωπικά τα άτομα που γνωρίζω που αργούν περισσότερο είναι άνδρες....

Ίσως γιατί αναβάλλουν να ντυθούν μεχρι last minute.
Αλλά όπως λέει και η Ραφαέλα είναι κυρίως θέμα έλλειψης οργάνωσης, παρά κακής πρόθεσης.
Σιγά μην κάτσω να χαλάσω την ηρεμία μου για προβλήματα άλλου λολ. Πάω για ψώνια/καφέ και στείλε μου όταν φτάσεις. Αυτό κάνω και με κάποιες φίλες που συνήθως αργούν κάνα μισάωρο λόγω ΟΑΣΑ.
Αυτές οι «φίλες» σου στις δουλειές τους μισή ώρα αργότερα πάνε;
Στις συνεντεύξεις για δουλειά μισή ώρα αργότερα πάνε;
Στους γκόμενους που ήθελαν σαν τρελές να τους στείλουν για να βγουν μισή ώρα αργότερα πάνε;
Κάτι μου λέει πως η απάντηση είναι «όχι» και στα 3!
Και τι πάει να πει «αργούν λόγω Ο.Α.Σ.Α.»;!
Ας ξεκινήσουν όσο νωρίτερα χρειάζεται για να 'ναι στην ώρα τους, όπως κάνουν κι όλοι οι άλλοι άνθρωποι που χρησιμοποιούν επίσης τα Μ.Μ.Μ. και (θέλουν να) είναι συνεπείς!