Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Σο γουάτ;Και θα βγεις με βρεγμένα μαλλιά αν προκύψει κάτι τελευταία στιγμή;
Για καλοκαίρι μιλάω ε.
Βρεγμένα είναι όχι λαδωμένα.
Ίσα ίσα υιοθετείς wet look.
Επίσης αν έχεις πόλο 7 το βράδυ έχεις να προτείνεις κάτι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν θα βραχεί η πλάτη σου και το ρούχο σου; Στο πιστολάκι υπάρχει και ο κρύος αέρας και λίγο από μακρυά να τα στεγνώσεις να μην είναι πολύ βρεγμένα, είσαι έτοιμη.Σο γουάτ;
Βρεγμένα είναι όχι λαδωμένα.
Ίσα ίσα υιοθετείς wet look.
Επίσης αν έχεις πόλο 7 το βράδυ έχεις να προτείνεις κάτι;![]()
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Εγώ είμαι προσωπικά από τις γρήγορες.Φοράω τζιν ή σορτσάκι ανάλογα αν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι ανάλογα.Αλλάζω μπλούζα και φεύγω ούτε άρωμα ούτε κοσμήματα ούτε τίποτα άλλο έλεος πια.Φοράω και τα σταράκια μου και έφυγα.
Αντίθετα με τις φίλες μου που πάω σπίτι τους και έχουμε πει στις 9 έξω στην αυλή του σπιτιού τους και περιμένω ένα τέταρτο και εν τέλει καταλήγω να χτυπάω πόρτες γιατί πήγε 9.30 και δεν θα βρούμε τραπέζι εκεί που κανονίσαμε να πάμε.
Ορισμένες φορές καταντάει κουραστικό να περιμένω.Όντως σε καταλαβαίνω Δία.
Παθαίνω ακριβώς το ίδιο πραγμα.Ειμαι έτοιμη στο τέταρτο κ πηγαίνω στη φίλη μου και περιμενω μισάωρο + .
Και άλλο ρε παιδί μου το ντύσιμο. Λουσιμο κ ντουζ κανω σε 10 λεπτά το αργότερο και οι άλλες μου λενε οτι κλείνουν σαράνταπεντάλεπτο στο μπάνιο.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Για να λουστούν μόνο ή για να βγάλουν το δέρμα τους;Παθαίνω ακριβώς το ίδιο πραγμα.Ειμαι έτοιμη στο τέταρτο κ πηγαίνω στη φίλη μου και περιμενω μισάωρο + .
Και άλλο ρε παιδί μου το ντύσιμο. Λουσιμο κ ντουζ κανω σε 10 λεπτά το αργότερο και οι άλλες μου λενε οτι κλείνουν σαράνταπεντάλεπτο στο μπάνιο.

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Παθαίνω ακριβώς το ίδιο πραγμα.Ειμαι έτοιμη στο τέταρτο κ πηγαίνω στη φίλη μου και περιμενω μισάωρο + .
45 λεπτά; Πόσα στρέμματα πλένουν;
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Λουσιμο :ΡΓια να λουστούν μόνο ή για να βγάλουν το δέρμα τους;![]()
Εγω αν θέλω να ισιωσω μαλλί αργώ να ετοιμαστω. Θέλω μισάωρο . Αλλα επειδή γενικά επιδιώκω να μαι στην ωρα μου αν Π.χ ειναι να βγω στις 9 θα μαι έτοιμη άπο τις 8 και θα περιμενω τους άλλους :Ρ .
45 λεπτά; Πόσα στρέμματα πλένουν;
Εξαντλούν όλο το ζεστό νερό.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Μπορείς να με πεις όπως θες αλλά δεν μπορώ το πιστολάκι το καλοκαίρι.Δεν θα βραχεί η πλάτη σου και το ρούχο σου; Στο πιστολάκι υπάρχει και ο κρύος αέρας και λίγο από μακρυά να τα στεγνώσεις να μην είναι πολύ βρεγμένα, είσαι έτοιμη.

Τα κάνω κεφτέ και φεύγω.

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Kάτι αντίστοιχο. Απεχθάνομαι τη αργοπορία.Λουσιμο :Ρ
Εγω αν θέλω να ισιωσω μαλλί αργώ να ετοιμαστω. Θέλω μισάωρο . Αλλα επειδή γενικά επιδιώκω να μαι στην ωρα μου αν Π.χ ειναι να βγω στις 9 θα μαι έτοιμη άπο τις 8 και θα περιμενω τους άλλους :Ρ .

Αλλάζει τότε...Μπορείς να με πεις όπως θες αλλά δεν μπορώ το πιστολάκι το καλοκαίρι.
Τα κάνω κεφτέ και φεύγω.![]()

Γιαννης Κοβ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειναι ετσι γιατι οι αντρες δεν χρειαζονται να βαζουν κρεμες και μασκαρα σε καθε εξοδο, ακομη και για καφε. Πρεπει ολες να βγαινουμε τελειες εξω απο το σπιτι, για να νιωθουμε οτι καμια δεν τοσο ωραια οσο εμεις και οτι ολοι μας κοιτανε. Πρεπει να ειμαστε ομορφες, ακομη και αν αυτο περιλαμβανει μπλε σκια στο ματι 9 το πρωι. Και μην πειτε οτι δεν θελετε κατι τετοιο, εχω ακουσει απειρα παραδειγματα αντρων που παραπονιουνται για το οτι η κοπελα τους δεν βαφεται αρκετα και δεν ειναι αρκετα θηλυκη. Οποτε 1) ειναι καθαρα θεμα ανασφαλειας και ανταγωνιστικοτητας ως προς τις αλλες γυναικες και 2) οτι πρεπει να αρεσουμε στους αντρες. Αυτα ειναι τα προτυπα της εποχης, ετσι μας μαθαινουν και ετσι λειτουργει η πλειοψηφια. Δεν ειναι ολες ομως ετσι, καποιες κανουν ωρες να ετοιμαστουν και καποιες σε 5 λεπτα ειναι ετοιμες. Προσωπικα τουλαχιστον ετοιμαζομαι σε ελαχιστο χρονο, και αυτο γιατι δεν βαφομαι και δεν βγαζω ολη την ντουλαπα εξω για να διαλεξω ρουχα, και νομιζω δεν ειμαι η μονη που λειτουργει ετσι![]()
Εχεις μπερδεψει την εννοια του "πρεπει"
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Kαι εγω επίσης.Kάτι αντίστοιχο. Απεχθάνομαι τη αργοπορία.![]()
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ το σε 5 λεπτά είμαι έξω και τα 5 λεπτά γίνονται 20.Kαι εγω επίσης.

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Καλά είσαι.Ο αδερφός μου και μία φίλη μου κάνουν 1 ώρα και.Εγώ το σε 5 λεπτά είμαι έξω και τα 5 λεπτά γίνονται 20.![]()
Dias
Επιφανές μέλος

Ίσως είναι όπως στο ischool όπου οι πιο πολλοί είναι μαθητάρεςΕδώ βλέπω ότι όλες οι κοπέλες ετοιμάζεστε πολύ γρήγορα! Εγώ μάλλον αποτελώ εξαίρεση και φέρομαι σαν την κοπέλα του Δία. Το παραδέχομαι![]()
![]()

Σίγουρα έχει σχέση και η ηλικία. Η κοπέλα του αρχικού μηνύματος όταν ήταν 15 και 16 ετοιμαζόταν πολύ πιο γρήγορα.

Πάντως, παρά το ότι αργείτε, να ξέρετε ότι σας αγαπάμε.

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Όντως είναι και η ηλικία.Για το σχολείο δεν μου κάνει καρδιά να ετοιμάζομαι 1 ώρα.Ούτε για καφέ.Ίσως είναι όπως στο ischool όπου οι πιο πολλοί είναι μαθητάρες
Σίγουρα έχει σχέση και η ηλικία. Η κοπέλα του αρχικού μηνύματος όταν ήταν 15 και 16 ετοιμαζόταν πολύ πιο γρήγορα.
Πάντως, παρά το ότι αργείτε, να ξέρετε ότι σας αγαπάμε.
![]()
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

rakels
Δραστήριο μέλος

Να σας πω εγώ που βαριέμαι όσο τίποτα το βάψιμο, φτιάξιμο κλπ και περιμένω τις φίλες μου με τις ώωωωρες συμπαραστέκοντας στα καημένα τα αγόρια! Με πιάνει βέβαια και 'μένα σαν παιδί καμιά φορά η επιθυμία να φτιαχτώ, αλλά μία φορά στο 3μηνο και πολύ.

Είναι δουλειά για το γυναικείο φύλο η έξοδος παιδιά. Έχουμε αρχικά τα εξής ερωτήματα που αφορούν το ντύσιμο:
'Τι να βάλω?' σε συνδυασμό με το αλησμόνητο 'δεν έχω τι να βάλω!'
'Μου πάει?'
'Με παχαίνει?' (καλά αυτό είναι το κορυφαίο!)
κλπ κλπ
Μετά είναι το μακιγιάζ. Ξεκινάμε με βάση, μετά πούδρα, μετά πάμε στα μάτια, σκιά, αϊλάινερ, μάσκαρα (μα χωρίς μάσκαρα κουκλίτσα μου δεν πας πουθενα -ξερνάω με το 3-, μολύβι, μετά lipgloss ή κραγιόν) κι εκεί που νομίζεις ότι έχει τελειώσει το μαρτύριο, έχεις και να ισιώσεις το μαλλί! Και δε λέω, ίσιωσέ το, αλλά μην το καις για να γίνει πρόκα και μετά να γκρινιάζεις γιατί σου πέφτει και μαδάς σαν γάτα Περσίας!
Κάπου εδώ αρχίζει η έξοδος λοιπόν....ΚΑΤΣΕ! Το νύχι? Το νύχι δε θα το φτιάξουμε? Με άβαφο νύχι θα βγούμε έξω? Τς τς τς! Πάμε ένα 20λεπτο, με την ελπίδα ότι θα φτιαχτούν μόνο των χεριών.
Εδώ είμαστε λοιπόν, με την ελπίδα ότι έχουν φτιαχτεί τα πόδια (αποτρίχωση εννοώ), μετά από ένα 2ωράκι.

Για να σας φύγει η απορία, λοιπόν, όσο θαυμάζετε το κάθε τι προσεγμένο με λεπτομέρεια από την κορυφή ως τα νύχια μιας γυναίκας..
Pink Butterfly
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- johnsala
- Scandal
- Joji
- Μήτσος10
- giannhs2001
- AggelikiGr
- Sosstoss
- iew
- A350
- Unboxholics
- Advocatus diaboli
- taketrance
- Memetchi
- rafaela11
- Εριφύλη
- touvlo
- thenutritionist
- Ωρορα
- fourkaki
- chester20080
- jellojina
- Reader
- Wanda
- Kate1914
- charmander
- camil
- fmarulezkd
- marww
- Luludaki
- nobody8
- sunsetpp
- sofoula2430
- Εχέμυθη
- Ariana2018
- Snifer
- Stelios725
- Ria99
- Viedo
- Meow
- CiNeFiL
- Libertus
- τσιντσιν
- Citylights
- physicscrazy
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- New member
- VasoGrimes
- Wonderkid
- Sevasti
- Lvh
- orchidea
- 1011
- harry akritas
- tsiobieman
- ΘανάσοςG4
- leo41
- skatoula14
- Serotonin
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.