
03-12-24

16:16
Σας κόλλησε ο Δίας και έχετε αρχισει να βάζετε φωτογραφιες στο τελος ορισμενοι;Τα κοριτσια εχουν δικαιωμα να αργουν ..κανουν περιπλοκα πραματα εκ φυσεως..Οποιος δεν με πιστευει να αφησει μακρια μαλλια να δει τι θα παθει.
ή να προσπαθήσει να βαλει ενα καλτσον και αμα δεν το σκισει.
Επειτα οταν ερχεται καθυστερημενη και σου λεει ..σορρυ αργησα ..εκει τι λες να την φερεις καπακι...? δεν πειραζει για σενα θα περιμενα και μια ζωη.
Το θεμα ειναι αλλου ...εμενα οταν παω να τα παρω...κοριτσια και αγορια απο το σπιτι και εχω κολλησει στην κινηση γιατι με τα χωνουν..?
Δεν με πειραζει να περιμενω και να σωζω την βραδυα ...αλλα και λιγο δικαιοσυνη δεν βλαπτει.
View attachment 142326View attachment 142327
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

03-12-24

16:32
εμενα ναι ..κοπυραιτ Διας ...μα δεν ειναι ωραιο? καλα αυτουνου ειναι απο την κορυφη του ολυμπου αλλα και απο τους προποδες καλες ειναι.Σας κόλλησε ο Δίας και έχετε αρχισει να βάζετε φωτογραφιες στο τελος ορισμενοι;