Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
All time classic ατάκα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χατζηχρήστος- Ηλιοπουλος στο φοβαται ο Γιαννης το θεριο(αν θυμαμαι καλα) ολη η σκηνη με το συρτακι...κορυφαια ατακα, και το συρτακι...βαλε και το συρτακι...
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Porcelain
Εκκολαπτόμενο μέλος
All gold and silver? Too bad it can't stay like that
all the time..
-Nothing good can stay.
-You were the chosen one!
-This is a war and we are soldiers. Death can come for us at any time, in any place. Now consider the alternative. What if I am right? What if the prophecy is true? What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for?
-Bite my shiny metal ass!
-How about you interface with my butt, by biting it?
-Do the bender everybody!
η σκηνή ειναι στο χωριο και ο Κωνστανταρας καθεται με τους χωρικους. Η κορη του ρωταει: "Που μπορω να κανω ενα μπανιο?" Απαντουν οι χωρικοι: "Στο ποταμι" Συνεχιζει η κορη "καλε δεν καταλαβατε ζεστο μπανιο εννοω!" και ο Κωνστανταρας απαντα: " στο ποταμι τον Αυγουστο"
kleftra
Διάσημο μέλος
Ενώ είναι στη Ρόδο και ψάχνουν μέσο διαφυγής πανικόβλητοι:
-Που είναι η Μαρία;
-Πήγε στο περίπτερο να πάρει τσίχλες.
Βρίσκονται στην έρημο και βρίζονται αναμεταξύ τους.
-Μ αρέσει που έβλεπες και τον Ισθμό.
-Εσύ που έβλεπες και το Λουτράκι.
"Καζαμπλάνκα"
Play it again Sam
"Απόλλων 13"
Houston we have a problem.
Αυτά τα δύο μου έχουν κολλήσει και τα λέω το πρώτο μετά απο απογοητεύσεις και το δεύτερο όταν κάνω μαλ*κιούλες.
Απο μια ταινία που δεν θυμάμαι τίτλο,βιογραφία τετραπληγικής κοπέλας που γράφει με τα δάχτυλα του ποδιού της.Ατάκα μόλις πληροφορείται το θάνατο των γονιών της:
Ο Θεός είναι μια μύγα στον τοίχο,ας μου φέρει κάποιος μια μυγοσκοτώστρα.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Η Βουγιουκλάκη στην φυλακή με τον Παπαμιχαήλ
Τί είσαι??
Αντράκι
Αντράκι να ένα ποντίκι
Μαμααα
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος
Να μια από τη Λάμψη:
(Είναι τώρα ο Τίμος Δράκος και μιλάει σε μια τύπισα)
-Δε θέλω να με πλησιάσεις ούτε στα 200 μέτρα!
-Γιατί; Χολλλλλλλέρα έχω;
Summoning gianakin for help!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!
Ο Κωνσταντάρας στους γιούς του για να μην χάσουν την άξια οικονόμο που βρήκαν (Μάρω Κοντού)
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από kleftra :"Μια Ελληνίδα στο χαρέμι"
Ενώ είναι στη Ρόδο και ψάχνουν μέσο διαφυγής πανικόβλητοι:
-Που είναι η Μαρία;
-Πήγε στο περίπτερο να πάρει τσίχλες.
Βρίσκονται στην έρημο και βρίζονται αναμεταξύ τους.
-Μ αρέσει που έβλεπες και τον Ισθμό.
-Εσύ που έβλεπες και το Λουτράκι.
Την ώρα που πετάνε πάνω απ την έρημο και είναι ετοιμο το αεροπλάνο να πέσει και η Βλαχοπούλου έντρομη τραβάει τα μαλλιά του Ξαρχάκου όπου της λέει...
ΤΡΑΒΑ ΜΑΛΛΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ! ΤΡΑΒΑ ΜΑΛΛΙ!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
crazyhelen
Διάσημο μέλος
Πελάτης : Θα ήθελα να φαίνεται και το γαρύφαλλο στο πέτο.
Βέγγος : Κάτσε πρώτα να δούμε αν θα φαίνεσαι εσύ και βλέπουμε για το γαρύφαλλο.
Πελάτης : Πότε θα είναι έτοιμες (οι φωτογραφίες)? Ξέρετε, τις βιάζομαι....
Βέγγος : Αν τις βιάζεσαι, έχω κάτι έτοιμες να σου δώσω.....
gademis
Τιμώμενο Μέλος
Το αναφωνώ και όταν κολλάει κανα PC :-D
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
gademis
Τιμώμενο Μέλος
Κάνω εγώ την αρχη, μονο μια απο pythons θα πώ γιατι σας έχω πρήξει
King Arthur: The Lady of the Lake, her arm clad in the purest shimmering samite held aloft Excalibur from the bosom of the water, signifying by divine providence that I, Arthur, was to carry Excalibur. THAT is why I am your king.
Dennis: Listen, strange women lyin' in ponds distributin' swords is no basis for a system of government. Supreme executive power derives from a mandate from the masses, not from some farcical aquatic ceremony.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Τι έγινε ρε παιδιά???? γιατί πιανόσαστε???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Χατζηχρήστος: Τι να 'χουμε; Ναι, νομίζω πως
έχουμε ένα και μοναχικό. Για αναμείνατε ολίγον τι... Είναι αυτό που έχει
μια τρούπα στη μέση;... Δεν ξέρω να σας πω τι μάρκα είναι γιατί τα
γράμματα είναι τ' ανάσκελα!... Ε, μάλλον δεν θα είναι ελληνικής
κατασκευής, θα είναι αλλοδαπής προελεύσεως, γιατί βλέπω πολλά
μασκαραλίκια απ' όξω! Έχει κάτι γατιά, κάτι λιοντάρια!... Πάντως εσείς
θα τα φάτε;... Όχι, θα τ' ανάψετε!... Ε, άμα ανάψουν ανάψανε! Μάλιστα θα
τα στείλω σε πρώτη ευκαιρία γιατί λείπει ο μικρός!... Σας μερσώ μαντάμ!
Ωρέ ντουβάρ!
~~~~~~~
-Να σου βάλω αυτό; [Ένα κομμάτι μπακαλιάρο]
-Μπα, είναι πολύ μεγάλο!
-Αυτό;
-Πολύ μικρό!
-Τι νούμερο πα*****ι φοράς;
-37, ξώφτερνο!
-Ε, τότε μην το συζητάς, θα πάρεις αυτό οπωσδήποτε!
-Γιατί;
-Περισσεύει να κάνεις και τακούνια!
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Λούφα και Παραλλαγή (το πρώτο): " Ο πατέρας μου έχει ζώα κύριε Διοικητά" - "Το βλέπω"
dooo
Διακεκριμένο μέλος
"Τι έκανες Θεοπούλα στο Παρίσι?" - "Θραύση!"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.