glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.454 μηνύματα.

13-03-24

18:41
Τυχερή η γυναίκα που τον πηρε τον Ακη... Και ομορφόπαιδο και σου λυνει τα χέρια . Αμην
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

13-03-24

18:41
Ξες τι μου λείπει λιγο; Η εκπομπή του παρλιαρου που έκανε με τα γλυκά.Κι εγω μονο Άκη για σιγουριά. Το κουνουπιδι ογκρατεν και το παστίτσιο του, τα χω περι πολλού! Αντιθετα για το σουφλέ μου το χω παρει απο μια φοιτητρια και το χω παραλλάξει σε δικο μου.
Λιχουδω στη ψυχή από μικρή, δεν έχανα μέρα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

13-03-24

18:46
Εσείς στην ψυχή, εμείς στο σώμα, αμα πιάσομεν παρλιάρο, αντιο ζωή.Ξες τι μου λείπει λιγο; Η εκπομπή του παρλιαρου που έκανε με τα γλυκά.
Λιχουδω στη ψυχή από μικρή, δεν έχανα μέρα
Ποτε δε με ενδιέφερε να φτιάχνω γλυκά. Μόνο να τα καταβροχθίζω.
Αντίθετα η μαγειρική, αν δεν τεμπελιάσω και πάρω τον κώλο μου, ειναι το καλύτερό μου. Ψυχοθεραπεία, παιχνίδι.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

13-03-24

18:46
Ζαχαροπλαστικη είναι ψυχοθεραπεια, άλλο πράγμα!!Εσείς στην ψυχή, εμείς στο σώμα, αμα πιάσομεν παρλιάρο, αντιο ζωή.
Ποτε δε με ενδιέφερε να φτιάχνω γλυκά. Μόνο να τα καταβροχθίζω.
Αντίθετα η μαγειρική, αν δεν τεμπελιάσω και πάρω τον κώλο μου, ειναι το καλύτερό μου. Ψυχοθεραπεία, παιχνίδι.
Να χα υλικά να φτιάξω ένα μπανόφι τώρα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

13-03-24

18:48
Ναι μαρη δε μου φτανανε τα ταψά να καθαρίζω δω χάμου, πρέπει να δαχτυλώνω και το αναδευτήρι της κουζινομηχανής. Και που θα την βάλω που δεν έχω άλλο χώρο*Ζαχαροπλαστικη είναι ψυχοθεραπεια, άλλο πράγμα!!
*Μην το πεις. Ούτε εκει χωράει.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.454 μηνύματα.

13-03-24

18:50
Αχ εγώ για ψυχοθεραπεία, κάθομαι και αλλάζω χρώματα στους τοίχους. Προσωπικά αν ημουν μόνη θα έτρωγα σαλατες ως επί τοΖαχαροπλαστικη είναι ψυχοθεραπεια, άλλο πράγμα!!
Να χα υλικά να φτιάξω ένα μπανόφι τώρα.
πλειστον , γαβαθες με καμια πρωτεινη που και που.. Και αυγά βραστά τα λατρεύω
rafaela11
Περιβόητο μέλος

13-03-24

18:51
Όλα γίνονται, αρκεί να θέλεις!Ναι μαρη δε μου φτανανε τα ταψά να καθαρίζω δω χάμου, πρέπει να δαχτυλώνω και το αναδευτήρι της κουζινομηχανής. Και που θα την βάλω που δεν έχω άλλο χώρο*
*Μην το πεις. Ούτε εκει χωράει.
Εγώ με το μικρό μιξερακι μια χαρά κρέμες φτιάχνω πάντως και ο,τι θες.
Για πείτε αγαπημένο γλυκό τώρα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εσύ θα έκανες πολύ καλή παρέα με τη μάνα μου!! Τα ίδια όμωςΑχ εγώ για ψυχοθεραπεία, κάθομαι και αλλάζω χρώματα στους τοίχους. Προσωπικά αν ημουν μόνη θα έτρωγα σαλατες ως επί το
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.608 μηνύματα.

13-03-24

18:53
Μπανόφι, Lemon Pie, Τσιζκεικ. Τριάδα που δεν απογοητεύει ποτέ.Για πείτε αγαπημένο γλυκό τώρα
glayki
Περιβόητο μέλος

13-03-24

18:53
Το φαι πρεπει να το κάνεις με την ψυχή σου,να χαίρεσαι τη διαδικασία.. Οχι από υποχρέωσηΌλα γίνονται, αρκεί να θέλεις!
Εγώ με το μικρό μιξερακι μια χαρά κρέμες φτιάχνω πάντως και ο,τι θες.
Για πείτε αγαπημένο γλυκό τώρα
Εσύ θα έκανες πολύ καλή παρέα με τη μάνα μου!! Τα ίδια όμως
rafaela11
Περιβόητο μέλος

13-03-24

18:54
Μπανοφι και τσιζκεικ είναι από τα καλύτερα μου!!Μπανόφι, Lemon Pie, Τσιζκεικ. Τριάδα που δεν απογοητεύει ποτέ.
Έτσι είναι! Πολλές φορές χορταινω από τη διαδικασιαΤο φαι πρεπει να το κάνεις με την ψυχή σου,να χαίρεσαι τη διαδικασία.. Οχι από υποχρέωση
glayki
Περιβόητο μέλος

13-03-24

18:56
Το τσιζκεικ σε διάφορες version έχει καθιερωθεί ως γλυκο γενεθλίων.. Που να κάθεσαι τώρα να πειραματιζεσαι με τουρτεςΜπανοφι και τσιζκεικ είναι από τα καλύτερα μου!!
Έτσι είναι! Πολλές φορές χορταινω από τη διαδικασια
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.608 μηνύματα.

13-03-24

18:58
Ο κλασικός δρόμος με βύσσινο (νομίζω) είναι μακράν ο καλύτεροςΤο τσιζκεικ σε διάφορες version έχει καθιερωθεί ως γλυκο γενεθλίων.. Που να κάθεσαι τώρα να πειραματιζεσαι με τουρτες
Valder
Τιμώμενο Μέλος

13-03-24

18:59
Είπαμε δεν χωράειΌλα γίνονται, αρκεί να θέλεις!

Θα σκοτωνόσουν στη μαγειρική τέχνη, λίγη φυλλωσιά σα χελώνα λίγο λάδι λιγο ξύδι και τ αγόρι μου.Προσωπικά αν ημουν μόνη θα έτρωγα σαλατες ως επί το
Άρρωστοι είστε ρε; Τι σαλάτες;
rafaela11
Περιβόητο μέλος

13-03-24

18:59
Μπράβο ρε Μητσαρα να πούμε!!Ο κλασικός δρόμος με βύσσινο (νομίζω) είναι μακράν ο καλύτερος
Το τσιζκεικ με φραουλσ εινσι ιεροσυλία. Μόνο βύσσινο!
Και η βερζιον με κρεμα τυρί σοκολάτα με μπισκότο ορεο είναι τέλειο.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

13-03-24

19:01
Έλα ντε, από σαλάτα μόνο χωριάτικη και καμιά Caesar's βαριά βαριάΆρρωστοι είστε ρε; Τι σαλάτες;
καλό κ αυτό, αλλά πολύ λιγωτικό ώρες ώρεςΚαι η βερζιον με κρεμα τυρί σοκολάτα με μπισκότο ορεο είναι τέλειο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

13-03-24

19:04
Η σίζαρς εχει εκεινη την κωλοσάλτσα που μου τη δινει αν και νόστιμη.Έλα ντε, από σαλάτα μόνο χωριάτικη και καμιά Caesar's βαριά βαριά
Ξέρεις ποια ειναι ωραία; Μια που φτιαχνει η μάνα μου με κατι μαρουλια κρουτόν φλιδες τυρί κιτρινο, καλαμπόκια, μπαλσάμικο κλπ κλαπατσίμπανα. Εκει τρωω μια γαβαθα.
Σαλάτα δε σημαινει παντως οτι αν φας έναν κήπο γλιτωνεις ολες τις θερμίδες.
glayki
Περιβόητο μέλος

13-03-24

19:05
ΒΑΡΙΕΜΑΙ να μαγειρευω καθημερινά για μένα μόνο... Τόσος κοπος για λίγα εκατοστά απόλαυσης... Ενώ η σαλατούλα με τις πρασιναδες της, τα χρώματα της, τους σπόρους της, τις πρωτεινες που μπορείς Να προσθεσεις μια χαρά λυση είναιΕίπαμε δεν χωράει
Θα σκοτωνόσουν στη μαγειρική τέχνη, λίγη φυλλωσιά σα χελώνα λίγο λάδι λιγο ξύδι και τ αγόρι μου.
Άρρωστοι είστε ρε; Τι σαλάτες;
rafaela11
Περιβόητο μέλος

13-03-24

19:06
Και εμένα κάτι τέτοιες μαρεσουν! Και σιζαρς βέβαιαΞέρεις ποια ειναι ωραία; Μια που φτιαχνει η μάνα μου με κατι μαρουλια κρουτόν φλιδες τυρί κιτρινο, καλαμπόκια, μπαλσάμικο κλπ κλαπατσίμπανα. Εκει τρωω μια γαβαθα.
Συχαίνομαι τη σαλάτα του σεφ.
Επίσης ντακος αγαπω
glayki
Περιβόητο μέλος

13-03-24

19:08
Καλοκαιρινή ντοματοσαλάτα με φετα, ελιές μπόλικο κρεμμυδι και μπαλσάμικο... Κριθινο παξιμαδι μεσα Δε χρειάζομαι τίποτε άλλοΚαι εμένα κάτι τέτοιες μαρεσουν! Και σιζαρς βέβαια
Συχαίνομαι τη σαλάτα του σεφ.
Επίσης ντακος αγαπω
rafaela11
Περιβόητο μέλος

13-03-24

19:09
Και κάπαρη πάει πολύ!Καλοκαιρινή ντοματοσαλάτα με φετα, ελιές μπόλικο κρεμμυδι και μπαλσάμικο... Κριθινο παξιμαδι μεσα Δε χρειάζομαι τίποτε άλλο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- johnsala
- Reader
- taketrance
- rafaela11
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- Debugging_Demon
- phleidhs
- giannhs2001
- Ariana2018
- iew
- Esperos1
- Unboxholics
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- Antonia Alexandra
- touvlo
- Ωρορα
- Fernando_A
- Oneira96
- Wonderkid
- Ilma
- melina_51
- Memetchi
- AggelikiGr
- Totreno
- Joji
- marww
- BatGuin
- jj!
- Libertus
- fourkaki
- American Economist
- charmander
- camil
- Μαυρίκιος
- thenutritionist
- Luludaki
- Φινεύς
- Hased Babis
- plus i bo?
- V@Per
- SIAmia
- Abiogenesis
- Dmzk
- Mitsaras23
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.