rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

13-03-24

20:30
Άμα είναι μερακλής ο άνθρωπος!Εδώ και καιρό έχω παντα στο ψυγείο χτυπητή ( τυροσαλατα) χειροποίητη με πράσινες καυτερες και κοκκινες Φλωρίνης πιπεριές μουρλια.
Κοπανιστη και εγώ πολύ συχνά.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.608 μηνύματα.

13-03-24

20:49
Απανταχού κρεατοφαγαδες, αυτό είναι το περίφημο κοντοσούβλι κοτόπουλο:
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

13-03-24

20:53
Λιγο κρεατακι μες τα τόσα άμυλα το χει. Μια αναλογια 90-10 ενα πράγμα.Απανταχού κρεατοφαγαδες, αυτό είναι το περίφημο κοντοσούβλι κοτόπουλο:
View attachment 130692
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.608 μηνύματα.

13-03-24

21:13
Είναι κρυμμένο από κάτω και δε φαίνεται, βαριομουνα να το στησωΛιγο κρεατακι μες τα τόσα άμυλα το χει. Μια αναλογια 90-10 ενα πράγμα.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.454 μηνύματα.

13-03-24

21:13
Δεν αντέχω αυτήν την ανευρη copy paste πατάταΑπανταχού κρεατοφαγαδες, αυτό είναι το περίφημο κοντοσούβλι κοτόπουλο:
View attachment 130692
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

13-03-24

21:14
Τι να κάνεις, με αποζημίωσε το κρέαςΔεν αντέχω αυτήν την ανευρη copy paste πατάτα
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.707 μηνύματα.

13-03-24

22:43
Μαντηλάκια.Για πείτε αγαπημένο γλυκό τώρα
ΤΟ γλυκό.
Εν τω μεταξύ, μπράβο σε εσάς που μπορείτε και φτιάχνετε γλυκά. Εγώ μέχρι στιγμής στα γλυκά τίποτα, δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

13-03-24

22:45
Ααα ωραία φαίνονται!Μαντηλάκια.
ΤΟ γλυκό.
Εν τω μεταξύ, μπράβο σε εσάς που μπορείτε και φτιάχνετε γλυκά. Εγώ μέχρι στιγμής στα γλυκά τίποτα, δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου.
Αχ εγώ έχω πολλά αγαπημένα
Σίγουρα θα πω, μπανόφι, τσιζκεικ, σοκολατοπιρα, γαλακτομπουρεκο, φωλιτσες σιροπιαστες, τρίγωνα, χαλβας σιμιγδαλενιος

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.454 μηνύματα.

13-03-24

22:50
Εγώ κορίτσια τα γλυκά τα θέλω bitter με εσανς γλυκόξινηΑαα ωραία φαίνονται!
Αχ εγώ έχω πολλά αγαπημένα
Σίγουρα θα πω, μπανόφι, τσιζκεικ, σοκολατοπιρα, γαλακτομπουρεκο, φωλιτσες σιροπιαστες, τρίγωνα
![]()
rafaela11
Περιβόητο μέλος

13-03-24

22:51
Πόσο καλή παρέα θα έκανες με τη μαμά μου βολ2Εγώ κορίτσια τα γλυκά τα θέλω bitter με εσανς γλυκόξινη
Προφιτερολ πάντα με μπιτερ της αρέσει
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

13-03-24

22:51
Εμένα οι γνώσεις μου φτάνουν μέχρι τα τρουφάκια, και αυτά επειδή τα είχαμε φτιάξει στο δημοτικό κ έχω ακόμα τη συνταγή από το βιβλίο της τρίτης, από εκεί και πέρα μαύρα μεσάνυχτα
rafaela11
Περιβόητο μέλος

13-03-24

22:52
Θεϊκά είναι τα τρουφακια με ορεο και φιλαλδελφεια, κι επικάλυψη λευκής ή γάλακτοςΕμένα οι γνώσεις μου φτάνουν μέχρι τα τρουφάκια, και αυτά επειδή τα είχαμε φτιάξει στο δημοτικό κ έχω ακόμα τη συνταγή από το βιβλίο της τρίτης, από εκεί και πέρα μαύρα μεσάνυχτα
Πανεύκολα και τέλεια για κέρασμα!
Το πιο αδιάφορο γλυκό για εμένα είναι ο κορμός νομίζω
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

13-03-24

22:54
Τον καλύτερο κορμό τον έχω φάει λίγο πιο πάνω από τα μέρη σου, στη Κομοτηνή (πολύ πιο πάνω δλδ) που σπούδαζε η αδερφή μου, κορμός με λευκή σοκολάτα, άλλο πράμαΘεϊκά είναι τα τρουφακια με ορεο και φιλαλδελφεια, κι επικάλυψη λευκής ή γάλακτος
rafaela11
Περιβόητο μέλος

13-03-24

Α αυτό ακούγεται ενδιαφέρονΤον καλύτερο κορμό τον έχω φάει λίγο πιο πάνω από τα μέρη σου, στη Κομοτηνή (πολύ πιο πάνω δλδ) που σπούδαζε η αδερφή μου, κορμός με λευκή σοκολάτα, άλλο πράμα
glayki
Περιβόητο μέλος

13-03-24

Οχι αν του βάλεις ξηροκαρπια, αλκοόλ και κρανμπεριΘεϊκά είναι τα τρουφακια με ορεο και φιλαλδελφεια, κι επικάλυψη λευκής ή γάλακτος
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

13-03-24

22:55
Απίστευτη γεύση, ακόμα τη θυμάμαιΑ αυτό ακούγεται ενδιαφέρον
rafaela11
Περιβόητο μέλος

13-03-24

22:55
Γενικά τα πολλά φρούτα και ξηροκαρπια δεν τα συμπαθώ στα γλυκά, πλην της καρυδοπιτας εννοείται που είναι τέλεια.Οχι αν του βάλεις ξηροκαρπια, αλκοόλ και κρανμπερι
Πχ κάτι γλυκα με λικέρ, μεεχ
Επίσης δεν μαρεσει σοκολάτα πορτοκαλι, καθόλου.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.707 μηνύματα.

13-03-24

22:57
Δεν φαίνονται μόνο ωραία, σε παρακαλώΑαα ωραία φαίνονται!

Αχ το λατρεύω αυτό το γλυκό, πραγματικά. Μαντηλάκια δώστε μου και πάρτε μου την ψυχή.
Εν τω μεταξύ, ποια είναι η διαφορά μεταξύ των τρίγωνων Πανοράματος με τα μαντηλάκια;
glayki
Περιβόητο μέλος

13-03-24

22:57
αχ εμένα μου αρέσει το αλκοόλ μια νότα στα γλυκά. Και φυσικά η σοκολάτα σε κομματάκια ή επικάλυψηΓενικά τα πολλά φρούτα και ξηροκαρπια δεν τα συμπαθώ στα γλυκά, πλην της καρυδοπιτας εννοείται.
Πχ κάτι γλυκα με λικέρ, μεεχ
Επίσης δεν μαρεσει σοκολάτα πορτοκαλι, καθόλου.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τι είναι τα μαντηλακια;Δεν φαίνονται μόνο ωραία, σε παρακαλώ. Είναι ωραία.
Αχ το λατρεύω αυτό το γλυκό, πραγματικά. Μαντηλάκια δώστε μου και πάρτε μου την ψυχή.
Εν τω μεταξύ, ποια είναι η διαφορά μεταξύ των τρίγωνων Πανοράματος με τα μαντηλάκια;
rafaela11
Περιβόητο μέλος

13-03-24

22:58
Δεν ξέρω, νομίζω μαντηλακια ααπίστευτα, που εγω τα λέω τρίγωνα βεβαια, είναι του ήλιου στη ΘεσσαλονίκηΔεν φαίνονται μόνο ωραία, σε παρακαλώ. Είναι ωραία.
Ο,τι καλύτεροοοο
Έτσι είναι του ήλιου:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- johnsala
- Reader
- taketrance
- rafaela11
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- Debugging_Demon
- phleidhs
- giannhs2001
- Ariana2018
- iew
- Esperos1
- Unboxholics
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- Antonia Alexandra
- touvlo
- Ωρορα
- Fernando_A
- Oneira96
- Wonderkid
- Ilma
- melina_51
- Memetchi
- AggelikiGr
- Totreno
- Joji
- marww
- BatGuin
- jj!
- Libertus
- fourkaki
- American Economist
- charmander
- camil
- Μαυρίκιος
- thenutritionist
- Luludaki
- Φινεύς
- Hased Babis
- plus i bo?
- V@Per
- SIAmia
- Abiogenesis
- Dmzk
- Mitsaras23
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.