ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. Χθες στις 16:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #501 Χθες στις 16:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: παιδιά, όσο πάει και αυξάνει η επιθυμία μου για ψάρι. Λέτε να μου λείπει κάτι απ τον οργανισμό μου. Πάντως ο θυρεοειδής είναι καλά. Πάντα μ' άρεσε, αλλά τώρα θα μπορούσα να τρώω μόνο ψάρι. Μένω σε πόλη μακρυά απ τη θάλασσα, αλλά και στην Ελλάδα όταν είμαι και σε νησί ακομα, θέλω να τρώω συνέχεια ψάρι. Νομίζω η επιθυμία αυτή άρχισε να γίνεται έντονη, από τότε που σταμάτησε η περίοδος, αλλά ίσως έτυχε, δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι πολυ και απολυτα φυσιολογικό αυτο..στην μεση ηλικία υπαρχει στροφη και αναζητηση ευχαριστων και πιο λεπτων ,φυσικων γευσεων και οχι των γεματων βαριων του κρεατος και της τηγανιτής πατατας. Δεν ειναι τυχαιο που τα τοπ και ακριβα εστιατορια στην ελλαδα σερβιρουν βασικα μονο ψαρι. Ειναι και θεμα στομαχιου που δεν θελει πλεον τις βαριες κοκκινες σαλτσες. Οποτε το οποιο ψαρι με λαχανικα srir fry ή σωτε ειναι εξαιρετικο. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.732 μηνύματα. Χθες στις 18:16 Ο Ουριήλ έγραψε: #502 Χθες στις 18:16 σπόροι τσία για πρωινό. Η καλυτέρη επιλογή για δίαιτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:17 Πως μπορώ να χάσω 10 κιλά σε 2 μήνες amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.051 μηνύματα. Χθες στις 18:55 Η amarelia έγραψε: #503 Χθες στις 18:55 Open sandwich με γαρίδες. Το ψωμί είναι απο την ίδια συνταγή με τη ζύμη «πίτσας» που σας έδειξα τις προάλλες μόνο που χρησιμοποίησα γιαούρτι 0%. guacamole λίγη ξυνομυζήθρα αγγούρι γαρίδες απο πάνω λεμόνι Spoiler: ~35g πρωτεΐνης glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.593 μηνύματα. Χθες στις 19:12 Η glayki έγραψε: #504 Χθες στις 19:12 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: παιδιά, όσο πάει και αυξάνει η επιθυμία μου για ψάρι. Λέτε να μου λείπει κάτι απ τον οργανισμό μου. Πάντως ο θυρεοειδής είναι καλά. Πάντα μ' άρεσε, αλλά τώρα θα μπορούσα να τρώω μόνο ψάρι. Μένω σε πόλη μακρυά απ τη θάλασσα, αλλά και στην Ελλάδα όταν είμαι και σε νησί ακομα, θέλω να τρώω συνέχεια ψάρι. Νομίζω η επιθυμία αυτή άρχισε να γίνεται έντονη, από τότε που σταμάτησε η περίοδος, αλλά ίσως έτυχε, δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια . Θα μπορούσα να τρώω κάθε μέρα ψάρι και μια μεγάλη γαβάθα χόρτα ή άλλες σαλάτες. Μόνο που μου συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. Χθες στις 21:00 Ο dum dum boy: #505 Χθες στις 21:00 με έχουν κουράσει τα ψάρια. πανάκριβο σπορ να φας ένα ψάρι της προκοπής. γαύρο-σαρδέλα, που είναι τίμια, δυσκολεύομαι να βρω. ζω ένα δράμα. καλά έλεγε ο θείος μου ότι: "τα ψάρια είναι γκρίνια". amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.051 μηνύματα. Χθες στις 21:01 Η amarelia έγραψε: #506 Χθες στις 21:01 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: γαύρο-σαρδέλα Click για ανάπτυξη... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. Χθες στις 21:08 Ο dum dum boy: #507 Χθες στις 21:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... κι όμως είναι τα πιο υγιεινά ψάρια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.051 μηνύματα. Χθες στις 21:09 Η amarelia έγραψε: #508 Χθες στις 21:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: κι όμως είναι τα πιο υγιεινά ψάρια. Click για ανάπτυξη... και που θα βρώ εγώ σουσι με γαύρο και σαρδέλα για να πάμε οταν έρθεις; Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.127 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Micro έγραψε: #509 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Open sandwich με γαρίδες. Το ψωμί είναι απο την ίδια συνταγή με τη ζύμη «πίτσας» που σας έδειξα τις προάλλες μόνο που χρησιμοποίησα γιαούρτι 0%. guacamole λίγη ξυνομυζήθρα αγγούρι γαρίδες απο πάνω λεμόνι Spoiler: ~35g πρωτεΐνης Click για ανάπτυξη... Αν και δεν μου άρεσουν οι γαρίδες , μπορώ να πω ότι ειναι το πρώτο πιάτο που βλέπω από εσένα και δεν τρομάζω . Συνέχισε έτσι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 First Προηγούμενη 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 taketrance charmander Angelikaaa Paragontas7000 touvlo camil еще один пророк р... Giorgos777 thenutritionist Atsis Libertus rafaela11 Scandal johnsala Μήτσος10 Εριφύλη Debugging_Daemon giannhs2001 Ariana2018 iew Esperos1 Unboxholics fmarulezkd Antonia Alexandra Ωρορα Fernando_A Oneira96 Wonderkid Ilma melina_51 Memetchi Totreno marww BatGuin jj! fourkaki American Economist Μαυρίκιος Luludaki Φινεύς plus i bo? V@Per SIAmia Abiogenesis Dmzk Mitsaras23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: παιδιά, όσο πάει και αυξάνει η επιθυμία μου για ψάρι. Λέτε να μου λείπει κάτι απ τον οργανισμό μου. Πάντως ο θυρεοειδής είναι καλά. Πάντα μ' άρεσε, αλλά τώρα θα μπορούσα να τρώω μόνο ψάρι. Μένω σε πόλη μακρυά απ τη θάλασσα, αλλά και στην Ελλάδα όταν είμαι και σε νησί ακομα, θέλω να τρώω συνέχεια ψάρι. Νομίζω η επιθυμία αυτή άρχισε να γίνεται έντονη, από τότε που σταμάτησε η περίοδος, αλλά ίσως έτυχε, δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι πολυ και απολυτα φυσιολογικό αυτο..στην μεση ηλικία υπαρχει στροφη και αναζητηση ευχαριστων και πιο λεπτων ,φυσικων γευσεων και οχι των γεματων βαριων του κρεατος και της τηγανιτής πατατας. Δεν ειναι τυχαιο που τα τοπ και ακριβα εστιατορια στην ελλαδα σερβιρουν βασικα μονο ψαρι. Ειναι και θεμα στομαχιου που δεν θελει πλεον τις βαριες κοκκινες σαλτσες. Οποτε το οποιο ψαρι με λαχανικα srir fry ή σωτε ειναι εξαιρετικο.
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.732 μηνύματα. Χθες στις 18:16 Ο Ουριήλ έγραψε: #502 Χθες στις 18:16 σπόροι τσία για πρωινό. Η καλυτέρη επιλογή για δίαιτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:17 Πως μπορώ να χάσω 10 κιλά σε 2 μήνες amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.051 μηνύματα. Χθες στις 18:55 Η amarelia έγραψε: #503 Χθες στις 18:55 Open sandwich με γαρίδες. Το ψωμί είναι απο την ίδια συνταγή με τη ζύμη «πίτσας» που σας έδειξα τις προάλλες μόνο που χρησιμοποίησα γιαούρτι 0%. guacamole λίγη ξυνομυζήθρα αγγούρι γαρίδες απο πάνω λεμόνι Spoiler: ~35g πρωτεΐνης glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.593 μηνύματα. Χθες στις 19:12 Η glayki έγραψε: #504 Χθες στις 19:12 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: παιδιά, όσο πάει και αυξάνει η επιθυμία μου για ψάρι. Λέτε να μου λείπει κάτι απ τον οργανισμό μου. Πάντως ο θυρεοειδής είναι καλά. Πάντα μ' άρεσε, αλλά τώρα θα μπορούσα να τρώω μόνο ψάρι. Μένω σε πόλη μακρυά απ τη θάλασσα, αλλά και στην Ελλάδα όταν είμαι και σε νησί ακομα, θέλω να τρώω συνέχεια ψάρι. Νομίζω η επιθυμία αυτή άρχισε να γίνεται έντονη, από τότε που σταμάτησε η περίοδος, αλλά ίσως έτυχε, δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια . Θα μπορούσα να τρώω κάθε μέρα ψάρι και μια μεγάλη γαβάθα χόρτα ή άλλες σαλάτες. Μόνο που μου συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. Χθες στις 21:00 Ο dum dum boy: #505 Χθες στις 21:00 με έχουν κουράσει τα ψάρια. πανάκριβο σπορ να φας ένα ψάρι της προκοπής. γαύρο-σαρδέλα, που είναι τίμια, δυσκολεύομαι να βρω. ζω ένα δράμα. καλά έλεγε ο θείος μου ότι: "τα ψάρια είναι γκρίνια". amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.051 μηνύματα. Χθες στις 21:01 Η amarelia έγραψε: #506 Χθες στις 21:01 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: γαύρο-σαρδέλα Click για ανάπτυξη... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. Χθες στις 21:08 Ο dum dum boy: #507 Χθες στις 21:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... κι όμως είναι τα πιο υγιεινά ψάρια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.051 μηνύματα. Χθες στις 21:09 Η amarelia έγραψε: #508 Χθες στις 21:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: κι όμως είναι τα πιο υγιεινά ψάρια. Click για ανάπτυξη... και που θα βρώ εγώ σουσι με γαύρο και σαρδέλα για να πάμε οταν έρθεις; Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.127 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Micro έγραψε: #509 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Open sandwich με γαρίδες. Το ψωμί είναι απο την ίδια συνταγή με τη ζύμη «πίτσας» που σας έδειξα τις προάλλες μόνο που χρησιμοποίησα γιαούρτι 0%. guacamole λίγη ξυνομυζήθρα αγγούρι γαρίδες απο πάνω λεμόνι Spoiler: ~35g πρωτεΐνης Click για ανάπτυξη... Αν και δεν μου άρεσουν οι γαρίδες , μπορώ να πω ότι ειναι το πρώτο πιάτο που βλέπω από εσένα και δεν τρομάζω . Συνέχισε έτσι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 First Προηγούμενη 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 taketrance charmander Angelikaaa Paragontas7000 touvlo camil еще один пророк р... Giorgos777 thenutritionist Atsis Libertus rafaela11 Scandal johnsala Μήτσος10 Εριφύλη Debugging_Daemon giannhs2001 Ariana2018 iew Esperos1 Unboxholics fmarulezkd Antonia Alexandra Ωρορα Fernando_A Oneira96 Wonderkid Ilma melina_51 Memetchi Totreno marww BatGuin jj! fourkaki American Economist Μαυρίκιος Luludaki Φινεύς plus i bo? V@Per SIAmia Abiogenesis Dmzk Mitsaras23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σπόροι τσία για πρωινό. Η καλυτέρη επιλογή για δίαιτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:17 Πως μπορώ να χάσω 10 κιλά σε 2 μήνες
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.051 μηνύματα. Χθες στις 18:55 Η amarelia έγραψε: #503 Χθες στις 18:55 Open sandwich με γαρίδες. Το ψωμί είναι απο την ίδια συνταγή με τη ζύμη «πίτσας» που σας έδειξα τις προάλλες μόνο που χρησιμοποίησα γιαούρτι 0%. guacamole λίγη ξυνομυζήθρα αγγούρι γαρίδες απο πάνω λεμόνι Spoiler: ~35g πρωτεΐνης glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.593 μηνύματα. Χθες στις 19:12 Η glayki έγραψε: #504 Χθες στις 19:12 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: παιδιά, όσο πάει και αυξάνει η επιθυμία μου για ψάρι. Λέτε να μου λείπει κάτι απ τον οργανισμό μου. Πάντως ο θυρεοειδής είναι καλά. Πάντα μ' άρεσε, αλλά τώρα θα μπορούσα να τρώω μόνο ψάρι. Μένω σε πόλη μακρυά απ τη θάλασσα, αλλά και στην Ελλάδα όταν είμαι και σε νησί ακομα, θέλω να τρώω συνέχεια ψάρι. Νομίζω η επιθυμία αυτή άρχισε να γίνεται έντονη, από τότε που σταμάτησε η περίοδος, αλλά ίσως έτυχε, δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια . Θα μπορούσα να τρώω κάθε μέρα ψάρι και μια μεγάλη γαβάθα χόρτα ή άλλες σαλάτες. Μόνο που μου συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. Χθες στις 21:00 Ο dum dum boy: #505 Χθες στις 21:00 με έχουν κουράσει τα ψάρια. πανάκριβο σπορ να φας ένα ψάρι της προκοπής. γαύρο-σαρδέλα, που είναι τίμια, δυσκολεύομαι να βρω. ζω ένα δράμα. καλά έλεγε ο θείος μου ότι: "τα ψάρια είναι γκρίνια". amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.051 μηνύματα. Χθες στις 21:01 Η amarelia έγραψε: #506 Χθες στις 21:01 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: γαύρο-σαρδέλα Click για ανάπτυξη... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. Χθες στις 21:08 Ο dum dum boy: #507 Χθες στις 21:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... κι όμως είναι τα πιο υγιεινά ψάρια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.051 μηνύματα. Χθες στις 21:09 Η amarelia έγραψε: #508 Χθες στις 21:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: κι όμως είναι τα πιο υγιεινά ψάρια. Click για ανάπτυξη... και που θα βρώ εγώ σουσι με γαύρο και σαρδέλα για να πάμε οταν έρθεις; Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.127 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Micro έγραψε: #509 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Open sandwich με γαρίδες. Το ψωμί είναι απο την ίδια συνταγή με τη ζύμη «πίτσας» που σας έδειξα τις προάλλες μόνο που χρησιμοποίησα γιαούρτι 0%. guacamole λίγη ξυνομυζήθρα αγγούρι γαρίδες απο πάνω λεμόνι Spoiler: ~35g πρωτεΐνης Click για ανάπτυξη... Αν και δεν μου άρεσουν οι γαρίδες , μπορώ να πω ότι ειναι το πρώτο πιάτο που βλέπω από εσένα και δεν τρομάζω . Συνέχισε έτσι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 First Προηγούμενη 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 taketrance charmander Angelikaaa Paragontas7000 touvlo camil еще один пророк р... Giorgos777 thenutritionist Atsis Libertus rafaela11 Scandal johnsala Μήτσος10 Εριφύλη Debugging_Daemon giannhs2001 Ariana2018 iew Esperos1 Unboxholics fmarulezkd Antonia Alexandra Ωρορα Fernando_A Oneira96 Wonderkid Ilma melina_51 Memetchi Totreno marww BatGuin jj! fourkaki American Economist Μαυρίκιος Luludaki Φινεύς plus i bo? V@Per SIAmia Abiogenesis Dmzk Mitsaras23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Open sandwich με γαρίδες. Το ψωμί είναι απο την ίδια συνταγή με τη ζύμη «πίτσας» που σας έδειξα τις προάλλες μόνο που χρησιμοποίησα γιαούρτι 0%. guacamole λίγη ξυνομυζήθρα αγγούρι γαρίδες απο πάνω λεμόνι Spoiler: ~35g πρωτεΐνης
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.593 μηνύματα. Χθες στις 19:12 Η glayki έγραψε: #504 Χθες στις 19:12 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: παιδιά, όσο πάει και αυξάνει η επιθυμία μου για ψάρι. Λέτε να μου λείπει κάτι απ τον οργανισμό μου. Πάντως ο θυρεοειδής είναι καλά. Πάντα μ' άρεσε, αλλά τώρα θα μπορούσα να τρώω μόνο ψάρι. Μένω σε πόλη μακρυά απ τη θάλασσα, αλλά και στην Ελλάδα όταν είμαι και σε νησί ακομα, θέλω να τρώω συνέχεια ψάρι. Νομίζω η επιθυμία αυτή άρχισε να γίνεται έντονη, από τότε που σταμάτησε η περίοδος, αλλά ίσως έτυχε, δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια . Θα μπορούσα να τρώω κάθε μέρα ψάρι και μια μεγάλη γαβάθα χόρτα ή άλλες σαλάτες. Μόνο που μου συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. Χθες στις 21:00 Ο dum dum boy: #505 Χθες στις 21:00 με έχουν κουράσει τα ψάρια. πανάκριβο σπορ να φας ένα ψάρι της προκοπής. γαύρο-σαρδέλα, που είναι τίμια, δυσκολεύομαι να βρω. ζω ένα δράμα. καλά έλεγε ο θείος μου ότι: "τα ψάρια είναι γκρίνια". amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.051 μηνύματα. Χθες στις 21:01 Η amarelia έγραψε: #506 Χθες στις 21:01 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: γαύρο-σαρδέλα Click για ανάπτυξη... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. Χθες στις 21:08 Ο dum dum boy: #507 Χθες στις 21:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... κι όμως είναι τα πιο υγιεινά ψάρια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.051 μηνύματα. Χθες στις 21:09 Η amarelia έγραψε: #508 Χθες στις 21:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: κι όμως είναι τα πιο υγιεινά ψάρια. Click για ανάπτυξη... και που θα βρώ εγώ σουσι με γαύρο και σαρδέλα για να πάμε οταν έρθεις; Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.127 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Micro έγραψε: #509 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Open sandwich με γαρίδες. Το ψωμί είναι απο την ίδια συνταγή με τη ζύμη «πίτσας» που σας έδειξα τις προάλλες μόνο που χρησιμοποίησα γιαούρτι 0%. guacamole λίγη ξυνομυζήθρα αγγούρι γαρίδες απο πάνω λεμόνι Spoiler: ~35g πρωτεΐνης Click για ανάπτυξη... Αν και δεν μου άρεσουν οι γαρίδες , μπορώ να πω ότι ειναι το πρώτο πιάτο που βλέπω από εσένα και δεν τρομάζω . Συνέχισε έτσι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 First Προηγούμενη 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 taketrance charmander Angelikaaa Paragontas7000 touvlo camil еще один пророк р... Giorgos777 thenutritionist Atsis Libertus rafaela11 Scandal johnsala Μήτσος10 Εριφύλη Debugging_Daemon giannhs2001 Ariana2018 iew Esperos1 Unboxholics fmarulezkd Antonia Alexandra Ωρορα Fernando_A Oneira96 Wonderkid Ilma melina_51 Memetchi Totreno marww BatGuin jj! fourkaki American Economist Μαυρίκιος Luludaki Φινεύς plus i bo? V@Per SIAmia Abiogenesis Dmzk Mitsaras23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: παιδιά, όσο πάει και αυξάνει η επιθυμία μου για ψάρι. Λέτε να μου λείπει κάτι απ τον οργανισμό μου. Πάντως ο θυρεοειδής είναι καλά. Πάντα μ' άρεσε, αλλά τώρα θα μπορούσα να τρώω μόνο ψάρι. Μένω σε πόλη μακρυά απ τη θάλασσα, αλλά και στην Ελλάδα όταν είμαι και σε νησί ακομα, θέλω να τρώω συνέχεια ψάρι. Νομίζω η επιθυμία αυτή άρχισε να γίνεται έντονη, από τότε που σταμάτησε η περίοδος, αλλά ίσως έτυχε, δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια . Θα μπορούσα να τρώω κάθε μέρα ψάρι και μια μεγάλη γαβάθα χόρτα ή άλλες σαλάτες. Μόνο που μου συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. Χθες στις 21:00 Ο dum dum boy: #505 Χθες στις 21:00 με έχουν κουράσει τα ψάρια. πανάκριβο σπορ να φας ένα ψάρι της προκοπής. γαύρο-σαρδέλα, που είναι τίμια, δυσκολεύομαι να βρω. ζω ένα δράμα. καλά έλεγε ο θείος μου ότι: "τα ψάρια είναι γκρίνια". amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.051 μηνύματα. Χθες στις 21:01 Η amarelia έγραψε: #506 Χθες στις 21:01 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: γαύρο-σαρδέλα Click για ανάπτυξη... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. Χθες στις 21:08 Ο dum dum boy: #507 Χθες στις 21:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... κι όμως είναι τα πιο υγιεινά ψάρια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.051 μηνύματα. Χθες στις 21:09 Η amarelia έγραψε: #508 Χθες στις 21:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: κι όμως είναι τα πιο υγιεινά ψάρια. Click για ανάπτυξη... και που θα βρώ εγώ σουσι με γαύρο και σαρδέλα για να πάμε οταν έρθεις; Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.127 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Micro έγραψε: #509 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Open sandwich με γαρίδες. Το ψωμί είναι απο την ίδια συνταγή με τη ζύμη «πίτσας» που σας έδειξα τις προάλλες μόνο που χρησιμοποίησα γιαούρτι 0%. guacamole λίγη ξυνομυζήθρα αγγούρι γαρίδες απο πάνω λεμόνι Spoiler: ~35g πρωτεΐνης Click για ανάπτυξη... Αν και δεν μου άρεσουν οι γαρίδες , μπορώ να πω ότι ειναι το πρώτο πιάτο που βλέπω από εσένα και δεν τρομάζω . Συνέχισε έτσι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 First Προηγούμενη 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 taketrance charmander Angelikaaa Paragontas7000 touvlo camil еще один пророк р... Giorgos777 thenutritionist Atsis Libertus rafaela11 Scandal johnsala Μήτσος10 Εριφύλη Debugging_Daemon giannhs2001 Ariana2018 iew Esperos1 Unboxholics fmarulezkd Antonia Alexandra Ωρορα Fernando_A Oneira96 Wonderkid Ilma melina_51 Memetchi Totreno marww BatGuin jj! fourkaki American Economist Μαυρίκιος Luludaki Φινεύς plus i bo? V@Per SIAmia Abiogenesis Dmzk Mitsaras23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
με έχουν κουράσει τα ψάρια. πανάκριβο σπορ να φας ένα ψάρι της προκοπής. γαύρο-σαρδέλα, που είναι τίμια, δυσκολεύομαι να βρω. ζω ένα δράμα. καλά έλεγε ο θείος μου ότι: "τα ψάρια είναι γκρίνια".
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.051 μηνύματα. Χθες στις 21:01 Η amarelia έγραψε: #506 Χθες στις 21:01 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: γαύρο-σαρδέλα Click για ανάπτυξη... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. Χθες στις 21:08 Ο dum dum boy: #507 Χθες στις 21:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... κι όμως είναι τα πιο υγιεινά ψάρια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.051 μηνύματα. Χθες στις 21:09 Η amarelia έγραψε: #508 Χθες στις 21:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: κι όμως είναι τα πιο υγιεινά ψάρια. Click για ανάπτυξη... και που θα βρώ εγώ σουσι με γαύρο και σαρδέλα για να πάμε οταν έρθεις; Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.127 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Micro έγραψε: #509 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Open sandwich με γαρίδες. Το ψωμί είναι απο την ίδια συνταγή με τη ζύμη «πίτσας» που σας έδειξα τις προάλλες μόνο που χρησιμοποίησα γιαούρτι 0%. guacamole λίγη ξυνομυζήθρα αγγούρι γαρίδες απο πάνω λεμόνι Spoiler: ~35g πρωτεΐνης Click για ανάπτυξη... Αν και δεν μου άρεσουν οι γαρίδες , μπορώ να πω ότι ειναι το πρώτο πιάτο που βλέπω από εσένα και δεν τρομάζω . Συνέχισε έτσι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 First Προηγούμενη 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 taketrance charmander Angelikaaa Paragontas7000 touvlo camil еще один пророк р... Giorgos777 thenutritionist Atsis Libertus rafaela11 Scandal johnsala Μήτσος10 Εριφύλη Debugging_Daemon giannhs2001 Ariana2018 iew Esperos1 Unboxholics fmarulezkd Antonia Alexandra Ωρορα Fernando_A Oneira96 Wonderkid Ilma melina_51 Memetchi Totreno marww BatGuin jj! fourkaki American Economist Μαυρίκιος Luludaki Φινεύς plus i bo? V@Per SIAmia Abiogenesis Dmzk Mitsaras23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.932 μηνύματα. Χθες στις 21:08 Ο dum dum boy: #507 Χθες στις 21:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... κι όμως είναι τα πιο υγιεινά ψάρια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.051 μηνύματα. Χθες στις 21:09 Η amarelia έγραψε: #508 Χθες στις 21:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: κι όμως είναι τα πιο υγιεινά ψάρια. Click για ανάπτυξη... και που θα βρώ εγώ σουσι με γαύρο και σαρδέλα για να πάμε οταν έρθεις; Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.127 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Micro έγραψε: #509 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Open sandwich με γαρίδες. Το ψωμί είναι απο την ίδια συνταγή με τη ζύμη «πίτσας» που σας έδειξα τις προάλλες μόνο που χρησιμοποίησα γιαούρτι 0%. guacamole λίγη ξυνομυζήθρα αγγούρι γαρίδες απο πάνω λεμόνι Spoiler: ~35g πρωτεΐνης Click για ανάπτυξη... Αν και δεν μου άρεσουν οι γαρίδες , μπορώ να πω ότι ειναι το πρώτο πιάτο που βλέπω από εσένα και δεν τρομάζω . Συνέχισε έτσι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 First Προηγούμενη 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 taketrance charmander Angelikaaa Paragontas7000 touvlo camil еще один пророк р... Giorgos777 thenutritionist Atsis Libertus rafaela11 Scandal johnsala Μήτσος10 Εριφύλη Debugging_Daemon giannhs2001 Ariana2018 iew Esperos1 Unboxholics fmarulezkd Antonia Alexandra Ωρορα Fernando_A Oneira96 Wonderkid Ilma melina_51 Memetchi Totreno marww BatGuin jj! fourkaki American Economist Μαυρίκιος Luludaki Φινεύς plus i bo? V@Per SIAmia Abiogenesis Dmzk Mitsaras23 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.051 μηνύματα. Χθες στις 21:09 Η amarelia έγραψε: #508 Χθες στις 21:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: κι όμως είναι τα πιο υγιεινά ψάρια. Click για ανάπτυξη... και που θα βρώ εγώ σουσι με γαύρο και σαρδέλα για να πάμε οταν έρθεις; Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.127 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Micro έγραψε: #509 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Open sandwich με γαρίδες. Το ψωμί είναι απο την ίδια συνταγή με τη ζύμη «πίτσας» που σας έδειξα τις προάλλες μόνο που χρησιμοποίησα γιαούρτι 0%. guacamole λίγη ξυνομυζήθρα αγγούρι γαρίδες απο πάνω λεμόνι Spoiler: ~35g πρωτεΐνης Click για ανάπτυξη... Αν και δεν μου άρεσουν οι γαρίδες , μπορώ να πω ότι ειναι το πρώτο πιάτο που βλέπω από εσένα και δεν τρομάζω . Συνέχισε έτσι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 First Προηγούμενη 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: κι όμως είναι τα πιο υγιεινά ψάρια. Click για ανάπτυξη... και που θα βρώ εγώ σουσι με γαύρο και σαρδέλα για να πάμε οταν έρθεις; Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.127 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Micro έγραψε: #509 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Open sandwich με γαρίδες. Το ψωμί είναι απο την ίδια συνταγή με τη ζύμη «πίτσας» που σας έδειξα τις προάλλες μόνο που χρησιμοποίησα γιαούρτι 0%. guacamole λίγη ξυνομυζήθρα αγγούρι γαρίδες απο πάνω λεμόνι Spoiler: ~35g πρωτεΐνης Click για ανάπτυξη... Αν και δεν μου άρεσουν οι γαρίδες , μπορώ να πω ότι ειναι το πρώτο πιάτο που βλέπω από εσένα και δεν τρομάζω . Συνέχισε έτσι
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Open sandwich με γαρίδες. Το ψωμί είναι απο την ίδια συνταγή με τη ζύμη «πίτσας» που σας έδειξα τις προάλλες μόνο που χρησιμοποίησα γιαούρτι 0%. guacamole λίγη ξυνομυζήθρα αγγούρι γαρίδες απο πάνω λεμόνι Spoiler: ~35g πρωτεΐνης Click για ανάπτυξη... Αν και δεν μου άρεσουν οι γαρίδες , μπορώ να πω ότι ειναι το πρώτο πιάτο που βλέπω από εσένα και δεν τρομάζω . Συνέχισε έτσι