Κουβεντούλα για μαγειρική και δίαιτα

παιδιά, όσο πάει και αυξάνει η επιθυμία μου για ψάρι. Λέτε να μου λείπει κάτι απ τον οργανισμό μου. Πάντως ο θυρεοειδής είναι καλά.
Πάντα μ' άρεσε, αλλά τώρα θα μπορούσα να τρώω μόνο ψάρι. Μένω σε πόλη μακρυά απ τη θάλασσα, αλλά και στην Ελλάδα όταν είμαι και σε νησί ακομα, θέλω να τρώω συνέχεια ψάρι.
Νομίζω η επιθυμία αυτή άρχισε να γίνεται έντονη, από τότε που σταμάτησε η περίοδος, αλλά ίσως έτυχε, δεν ξέρω.
Ναι ειναι πολυ και απολυτα φυσιολογικό αυτο..στην μεση ηλικία υπαρχει στροφη και αναζητηση ευχαριστων και πιο λεπτων ,φυσικων γευσεων και οχι των γεματων βαριων του κρεατος και της τηγανιτής πατατας.
Δεν ειναι τυχαιο που τα τοπ και ακριβα εστιατορια στην ελλαδα σερβιρουν βασικα μονο ψαρι.
Ειναι και θεμα στομαχιου που δεν θελει πλεον τις βαριες κοκκινες σαλτσες.
Οποτε το οποιο ψαρι με λαχανικα srir fry ή σωτε ειναι εξαιρετικο.

1775308786628.png

1775309016984.png

σπόροι τσία για πρωινό. Η καλυτέρη επιλογή για δίαιτα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πως μπορώ να χάσω 10 κιλά σε 2 μήνες :popeanim:

Open sandwich με γαρίδες.
Το ψωμί είναι απο την ίδια συνταγή με τη ζύμη «πίτσας» που σας έδειξα τις προάλλες μόνο που χρησιμοποίησα γιαούρτι 0%.

guacamole
λίγη ξυνομυζήθρα
αγγούρι
γαρίδες
απο πάνω λεμόνι

IMG_6151.jpeg

παιδιά, όσο πάει και αυξάνει η επιθυμία μου για ψάρι. Λέτε να μου λείπει κάτι απ τον οργανισμό μου. Πάντως ο θυρεοειδής είναι καλά.
Πάντα μ' άρεσε, αλλά τώρα θα μπορούσα να τρώω μόνο ψάρι. Μένω σε πόλη μακρυά απ τη θάλασσα, αλλά και στην Ελλάδα όταν είμαι και σε νησί ακομα, θέλω να τρώω συνέχεια ψάρι.
Νομίζω η επιθυμία αυτή άρχισε να γίνεται έντονη, από τότε που σταμάτησε η περίοδος, αλλά ίσως έτυχε, δεν ξέρω.
Μια από τα ίδια . Θα μπορούσα να τρώω κάθε μέρα ψάρι και μια μεγάλη γαβάθα χόρτα ή άλλες σαλάτες. Μόνο που μου συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια.

με έχουν κουράσει τα ψάρια. πανάκριβο σπορ να φας ένα ψάρι της προκοπής. γαύρο-σαρδέλα, που είναι τίμια, δυσκολεύομαι να βρω. ζω ένα δράμα. καλά έλεγε ο θείος μου ότι: "τα ψάρια είναι γκρίνια".

Open sandwich με γαρίδες.
Το ψωμί είναι απο την ίδια συνταγή με τη ζύμη «πίτσας» που σας έδειξα τις προάλλες μόνο που χρησιμοποίησα γιαούρτι 0%.

guacamole
λίγη ξυνομυζήθρα
αγγούρι
γαρίδες
απο πάνω λεμόνι

IMG_6151.jpeg
Αν και δεν μου άρεσουν οι γαρίδες , μπορώ να πω ότι ειναι το πρώτο πιάτο που βλέπω από εσένα και δεν τρομάζω . Συνέχισε έτσι :worship:

Back