bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Πώς είναι τί νιώθεις??
νομίζω πως έβγαλα και δεν ξέρω τί γίνεται, με πονάει είναι κόκκινο αλλά δεν έχει σαν σπυράκι ακόμα, μηπως είναι το αρχικό στάδιο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αυτο ξερω εγω μονο, γιατι παρουσιαζεται δεν εχω ιδεα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

είχε δίκιο
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σας μιλάω εκ πείρας!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

δεν μπορώ να το πειράξω τώρα...
παίζει να του κάνει κάτι το johnson Γιάννη?
zanin
Διάσημο μέλος

μήπως θα ήταν καλύτερα λόγω εγκυμοσύνης να ρωτήσεις έναν γιατρό?!εγώ έχω απ την αρχή της εγκυμοσύνης μου ένα λίπωμα...
δεν μπορώ να το πειράξω τώρα...
παίζει να του κάνει κάτι το johnson Γιάννη?
*marouli*
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό για το σκόρδο το ξέρω κι εγω πάντως-τσούζει αλλα εχει αποτέλεσμα!!!!!
(Επίσης λένε ότι πρέπει να σε μουντζώσει Μαρία που να 'ναι και παρθένα!!!

Εντάξει,τόσο χαζή δεν είμαι,αυτό δεν το πιστευω!!
)
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

μήπως θα ήταν καλύτερα λόγω εγκυμοσύνης να ρωτήσεις έναν γιατρό?!
Βασικά το είδε ο γυναικολόγος μου και μου είπε ότι για την ώρα δεν μπορώ να πάω να το ανοίξω
το "άνοιγμα" όμως είναι καθαρά ιατρική τεχνική... εγώ ψάχνω για κάτι πιο πρακτικό (Στυλ σκόρδου) που όμως σίγουρα δεν έχει επιπτώσεις...
τι επίπτωση να έχει το σκόρδο? τόσο τρώω

και το Johnson & Johnson που ανέφερε ο Γιάννης περιμένω να μάθω τι είναι

Η λοσιόν? το σαμπουάν? τι βρε Γιάννη μου?

Vkey
Επιφανές μέλος

eilat
Νεοφερμένο μέλος

Νομιζω οτι προσπαθησω να βαλω το σκορδο εκει που εχω το πυον,δε θα χωρεσει(το σκορδο).Δε θελω να γινω ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Giovanna
Επιφανές μέλος

μην κανεις γιατροσοφια και γκαβωθεις παιδι μου...!!!
eilat
Νεοφερμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Νομίζω ότι εννοεί το λαδάκι![]()
Να βάλετε και χοιρινό στο κριθαράκι και θα γίνει γ@μ@το γιουβέτσι...εκει που ειναι το πυον?
Νομιζω οτι προσπαθησω να βαλω το σκορδο εκει που εχω το πυον,δε θα χωρεσει(το σκορδο).Δε θελω να γινω ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι![]()

Απλά να το πλένεις συχνά με καθαρό νεράκι και θα περάσει γρήγορα...

Giovanna
Επιφανές μέλος

invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν και δεν είμαι σίγουρη, απλά με βάση τη λογική θα σου έλεγα να βγάλεις τους φακούς, μπορεί να επιδεινώνουν το πρόβλημαΈβγαλα σήμερα, πρώτη φορά στη ζωή μου και πονάει απίστευτα.. Το κακό είναι ότι δεν έχω σκόρδοΕπίσης επηρεάζεται από το γεγονός ότι φοράω φακούς επαφής;
περαστικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Θα σου περάσει πιο γρήγορα και δεν θα πονάει...
Δεν ξέρω για τους φακούς αλλά όταν έβγαλα δεν έβαζα τίποτα στο μάτι μου...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.