Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάει. Πάει.
Φοβάμαι μην είμαι σαν καναρίνι

Δεν με έχω συνηθίσει με έντονα χρώματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάει και ταιριάζουν και πολύ ωραία!Πάει το μπλε με το κίτρινο?
Μπλε παντελόνι (σκούρο μπλε) - κίτρινη μπλούζα, ας πούμε?
Ένα θεμελιώδες ερώτημα![]()

Nα συνηθίσεις..τα έντονα χρώματα είναι πολύ ωραία!!Φοβάμαι μην είμαι σαν καναρίνι
Δεν με έχω συνηθίσει με έντονα χρώματα.

Σαν καναρίνι;

Τι να πω και εγώ τότε που τα περισσότερα καλοκαιρινά μου είναι ροζ και πράσινο.. και στο κεφάλι μου φοράω (συνήθως όταν πηγαίνω για ποδήλατο, περπάτημα η τρέξιμο)
αυτό;

Psychologist
Διάσημο μέλος

Αν έχετε κάποια πρόταση για να τα συνοδεύσω με ένα καλό παντελονάκι θα ήμουν υπόχρεος .Α,και κάποιον αισθητικό που κάνει καλό πεντικιούρ

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Πάει και ταιριάζουν και πολύ ωραία!![]()
![]()
Nα συνηθίσεις..τα έντονα χρώματα είναι πολύ ωραία!!
Σαν καναρίνι;![]()
Τι να πω και εγώ τότε που τα περισσότερα καλοκαιρινά μου είναι ροζ και πράσινο.. και στο κεφάλι μου φοράω (συνήθως όταν πηγαίνω για ποδήλατο, περπάτημα η τρέξιμο)
αυτό;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aχά αχά. Τα περισσότερα ρούχα μου είναι ροζ ή μωβ.

Χρώματα που δεν έχω καθόλου είναι πορτοκαλί-κίτρινο-πράσινο-καφέ. Ποτέ δεν είχα ρούχα σε τέτοια χρώματα.

Δε μου αρέσουν και τόσο, σπάνια.

Και το ροζ και το μοβ είναι πολύ ωραία χρώματα πάνω στα ρούχα! πορτοκαλί δεν έχω αλλά δεν νομίζω να έπαιρνα κιόλας..πολύ φανταχτερό αλλα νομίζω για καλοκαίρι θα ταν ωραίο.. κίτρινο ούτε πάλι έχω αλλα για καλοκαίρι και αυτό καλό θα ήταν!Aχά αχά. Τα περισσότερα ρούχα μου είναι ροζ ή μωβ.
Χρώματα που δεν έχω καθόλου είναι πορτοκαλί-κίτρινο-πράσινο-καφέ. Ποτέ δεν είχα ρούχα σε τέτοια χρώματα.
Δε μου αρέσουν και τόσο, σπάνια.
Πράσινο πάρε! Ανοιχτό όμως..όχι το σκούρο! Πάει με πολλά χρώματα!

Καφε..γήινο χρώμα όπως και το πρασινο το σκούρο..χρώμα χειμωνιάτικο! Έχω και σε αυτό ένα παντελόνι..καλό..

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Το καφέ δε μου αρέσει καθόλου σαν χρώμα και νομίζω ότι δε μου πάει κιόλας.

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Το φοβόμουν λίγο επειδή ήταν έντονο αρκετά, αλλά εντάξει.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Καλοκαίρι φοράω πολύ άσπρα και γενικά ανοιχτόχρωμα, ενώ χειμώνα μαύρα και γκρι.
Σπάνια μπλε ή πράσινο και ποτέ καφέ, δεν μου πάει και δεν το πάω

Noisette
Περιβόητο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Juicy Couture Playfully Pretty Spring 2012 Collection

Noisette
Περιβόητο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει σε τι χρώμα να τα πάρω τα toms

prinCess.
Επιφανές μέλος

Στον στρατηγό τις βρήκες με 45; Τι 55 τι 45, θα μου πεις, 10 ευρώ είναι.

Τέτοια δε παίζει να υπάρχουν ελλάδα ε; όχι ότι έχω ψάξει δηλαδή.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Λοιπόν...σε'φτιαξα! Και μένα αυτές μου κινούν το ενδιαφέρον πιο πολύ (αλλά δεν θα τις πάρω γιατί συνδυάζονται δύσκολα) και...ΝΑΙ τις έχω βρει...αλλά όχι στο Μοναστηράκι. Μαρούσι μεριά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.