Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Και είμαι 1.67!
ΥΓ: Γιατί να κονταίνουν ρε παιδιά...; Τότε δεν θα έπρεπε να φοράμε καθόλου φλατ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα χαρίζω όλα σήμερα.. Τζάμπα το παίρνεις.

Για εσένα νεαρά έχω και ωρααιότατες σαγιονάρες...
Πάρε μάτι:

Αυτή δεν είναι σαγιονάρα..Κόσμημα στο πόδι σου είναι.. Και μόνο 18.000 δολάρια για σένα επειδή σε συμπάθησα!!
love_angel
Επιφανές μέλος

Περιμένω ένα ποστ της Μάρως σε αυτό το θέμα που να βρούμε έστω κάτι κοινό στο γούστο ρε παιδί μου.
Κανένα σημάδι όμως!

prinCess.
Επιφανές μέλος

Εγώ ακριβώς το αντίθετο. Νομίζω έχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο γούστο σε ρούχα/παπούτσια με τη Μάρω.Κάθε φορά παρατηρώ το θέμα να δω τι βάζετε και τι κυκλοφορεί.
Περιμένω ένα ποστ της Μάρως σε αυτό το θέμα που να βρούμε έστω κάτι κοινό στο γούστο ρε παιδί μου.
Κανένα σημάδι όμως!Δεν υπάρχει άλλο μέλος που να διαφωνώ τόσο πολύ!
![]()

love_angel
Επιφανές μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Πάντως, ντάξει αυτό με το θηλυκά, καραμέλα έχει γίνει ρε συ.
Αν το πάμε έτσι, να μη φοράμε και παντελόνια, σακάκια, παλτό κτλ. καν επειδή δεν είναι θηλυκά. Το θέμα είναι να αισθάνεσαι άνετα, και ειδικά για τις ώρες που τα φοράς, δε χρειάζεται να' σαι και να φαίνεσαι γυναίκα έτοιμη για όλα. I mean, όλα ανάλογα τη περίσταση είναι αναγαία.
Από κει και πέρα είναι απλά θέμα γούστου.

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Βρε παιδιά δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να σας αρέσουν αυτά τα παπούτσια! Είναι χάλια πραγματικά και δεν είναι καθόλου θηλυκά και ρομαντικά, για εμένα τουλάχιστον!![]()
Κι εμένα δε μ'αρέσουν αυτές οι εσπαντρίγιες. Είναι ζήτημα γούστου. Εμένα μου κάνουν γιαγιαδίστικα

Ασχετο αλλά όταν γίνω γιαγιά, θα τα έχω καρέ τα μαλλιά μου λευκά, πολύ σικ

Ρε κορίτσια .ωρες ωρες βλεπω κατι γιαγιάδες με τετοιο στυλ που πραγματικα τις θαυμάζω. Εχουν ακομα γυναικείο αέρα, αριστοκρατικό αέρα, δεν υπερβάλλουν κι αφήνουν την φυσική ομορφιά τους να φανεί. Υπέροχες ορισμένες πραγματικά!
Αν το πάμε έτσι, να μη φοράμε και παντελόνια, σακάκια, παλτό κτλ. καν επειδή δεν είναι θηλυκά. Το θέμα είναι να αισθάνεσαι άνετα, και ειδικά για τις ώρες που τα φοράς, δε χρειάζεται να' σαι και να φαίνεσαι γυναίκα έτοιμη για όλα. I mean, όλα ανάλογα τη περίσταση είναι αναγαία.
Από κει και πέρα είναι απλά θέμα γούστου.![]()
Συμφωνώ μαζί σου Πριγκηπισσάκι

Α! Δε μου είπες, τελικά το πήρες το παντελόνι εκείνο το πράσινο?!
love_angel
Επιφανές μέλος

Δε το λέω μόνο για τα παπούτσια, γενικά για ό,τι βάζει.
Πάντως, ντάξει αυτό με το θηλικά, καραμέλα έχει γίνει ρε συ.
Αν το πάμε έτσι, να μη φοράμε και παντελόνια, σακάκια, παλτό κτλ. καν επειδή δεν είναι θηλικά. Το θέμα είναι να αισθάνεσαι άνετα, και ειδικά για τις ώρες που τα φοράς, δε χρειάζεται να' σαι και να φαίνεσαι γυναίκα έτοιμη για όλα. I mean, όλα ανάλογα τη περίσταση είναι αναγαία.
Ποιος σου είπε πως τα παντελόνια, τα σακάκια και τα παλτό δεν είναι θηλυκά? Και ας αφήσουμε το θηλυκά, ας πούμε κομψά. Τα συγκεκριμένα πάντως εμένα δεν μου φαίνονται ούτε κομψά, ούτε καν νεανικά. Και γενικά ότι βάζει δεν μου αρέσει συνήθως, γιατί είναι πάνω σε αυτό το στυλ κυρίως.

Αλλά γούστα είναι αυτά και υγεία! ^^
prinCess.
Επιφανές μέλος

Ε όχι. Τα παντελόνια τα κλασσικά δεν είναι θηλυκά, ούτε τα σακάκια ξέρωγω. Θηλυκά θα τα κάνει ο τρόπος που θα τα συνδιάσεις και γενικά το στυλ σου. Το ίδιο πιστεύω ισχύει και με το παπούτσι. Αν το συνδιάσεις κατάλληλα μπορείς να' χεις ένα πολύ γλυκούλι/ρομαντικούλι στυλ που σε καμία περίπτωση δε θα έδειχνε "μη θηλυκό".Ποιος σου είπε πως τα παντελόνια, τα σακάκια και τα παλτό δεν είναι θηλυκά? Και ας αφήσουμε το θηλυκά, ας πούμε κομψά. Τα συγκεκριμένα πάντως εμένα δεν μου φαίνονται ούτε κομψά, ούτε καν νεανικά. Και γενικά ότι βάζει δεν μου αρέσει συνήθως, γιατί είναι πάνω σε αυτό το στυλ κυρίως.
Αλλά γούστα είναι αυτά και υγεία! ^^
Τώρα, ντάξει, είπαμε είναι θέμα γούστου το πώς σου κάθεται εσένα το χ,ψ ρούχο ή παπούτσι.

Όχι δε το πήρα.Α! Δε μου είπες, τελικά το πήρες το παντελόνι εκείνο το πράσινο?!

Δεν έχω πάει καθόλου βασικά για ψώνια, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. Λογικά θα πάω από τον άλλον μήνα να τα πάρω όλα μαζί.

Noisette
Περιβόητο μέλος

Πραγματικά, το πιστεύω και γω ότι σε θέματα ρούχων είμαστε σε διαφορετικούς πλανήτες. Αλλά, όπως λες και εσύ...ΥΓΕΙΑ! ^^Κάθε φορά παρατηρώ το θέμα να δω τι βάζετε και τι κυκλοφορεί.
Κανένα σημάδι όμως!Δεν υπάρχει άλλο μέλος που να διαφωνώ τόσο πολύ!
![]()

Πόσο ισχύει!Εγώ ακριβώς το αντίθετο. Νομίζω έχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο γούστο σε ρούχα/παπούτσια με τη Μάρω.![]()

Βρε παιδιά δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να σας αρέσουν αυτά τα παπούτσια! Είναι χάλια πραγματικά και δεν είναι καθόλου θηλυκά και ρομαντικά, για εμένα τουλάχιστον!![]()
Η μαγκιά είναι να κάνεις ένα άκομψο κομμάτι ρούχου να δείχνει κομψό. Και πραγματικά αρχίζω και πιστεύω πως για να κάνεις ένα ΑΠΟΛΥΤΑ κομψό ντύσιμο, χρειάζεσαι πολλά λεφτά. Συγγνώμη που σας απογοητεύω αλλά ισχύει. Τα φθηνά κομμάτια αν συνδυαστούν καλά μπορούν να δείχνουν όμορφα και θηλυκά. Ωστόσο, δεν θα δείχνουν κομψά -με την κυριολεκτική έννοια- γιατί είτε θα είναι κακοραμμένα είτε το χρώμα τους δεν θα είναι το πλέον κομψό, είτε...είτε...είτε... Γι'αυτό ακριβώς τον λόγο, επειδή δεν διαθέτουμε ΤΑ λεφτά, κατευθυνόμαστε στο να ντυνόμαστε όπως μας αρέσει με όσα λεφτά έχουμε να διαθέσουμε. Και δεν νομίζω πως είναι κακόγουστα αυτά που ανεβάζω, απλά Λοβάκι θέλουν τον τρόπο για να συνδυαστούν. Θέλουν να τολμήσεις να κάνεις ένα βήμα παραπέρα...ένα απλό και βαρετό ντύσιμο να γίνει ενδιαφέρον και με άποψη. Και φυσικά, έχει να κάνει με το αν έχεις την διάθεση να το κάνεις. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν κατηγορώ όσες δεν ασχολούνται με τα ρούχα τους...ότι δεν έχουν και γούστο. Απλά πιστεύω πως κάποια "κακόγουστα" ή "άσχημα" για την κοινή γνώμη ρούχα (δεν είσαι μόνο εσύ Λοβ που δεν συμφωνούμε...πρώτη πρώτη η αδερφή μου

Ορίστε τι θεωρώ ΑΠΟΛΥΤΑ κομψό. κλικ
Αλλά το μπλουζάκι έχει 60 ευρώ και παραπάνω...που προφανώς και δεν τα δίνω! Αν τα είχα, θα τα έδινα!

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά πλέον τα attrativo έχουν χαλάσει πολύ τα ρούχα τους και ελάχιστα κομμάτια αξίζουν...
Είναι θέμα του τι ζητάς από το ντύσιμο σου. Η τάδε θέλει να είναι άνετη, η άλλη στυλάτη, η άλλη "μαύρη χήρα", η άλλη θηλυκή...Είναι απλώς τι ζητάς...Δε το λέω μόνο για τα παπούτσια, γενικά για ό,τι βάζει.
Προσωπικά, μου αρέσει και εμένα να είναι θηλυκό το ντύσιμο μου, και συμφωνώ με την Βικ που θέλει να είναι θηλυκή. Το κάνουμε με διαφορετικό τρόπο, γιατί το τι θεωρούμε θηλυκό είναι τελείως υποκειμενικό. Για παράδειγμα, χθες ντύθηκα στα μαύρα (μαύρο παντελόνι και μαύρο τρουακάρ μπλουζάκι) και από πάνω τζην μπουφανάκι...αλλά έβαλα κόκκινες λεπτομέρειες (κόκκινα παπούτσια τύπου toms, κόκκινο κραγιόν, τσάντα κτλ κτλ). Ε αυτό με έκανε να αισθανθώ πολύ θηλυκή και ας έβαλα τις άσχημες κόκκινες εσπαντρίγιες.

Κι εμένα δε μ'αρέσουν αυτές οι εσπαντρίγιες. Είναι ζήτημα γούστου. Εμένα μου κάνουν γιαγιαδίστικαΠου και γιαγιά αν ήμουν, δε θα τα φορούσα, αν και μοιάζουν βολικά. Αλλά τι να πεις... περί ορέξεως της καθεμιάς μας... ουδείς λόγος...
Τουλάχιστον μέσα απο το θέμα, ενημερωνόμαστε για τα της άλλης πλευράς, συζητάμε...
Ασχετο αλλά όταν γίνω γιαγιά, θα τα έχω καρέ τα μαλλιά μου λευκά, πολύ σικ
Ρε κορίτσια .ωρες ωρες βλεπω κατι γιαγιάδες με τετοιο στυλ που πραγματικα τις θαυμάζω. Εχουν ακομα γυναικείο αέρα, αριστοκρατικό αέρα, δεν υπερβάλλουν κι αφήνουν την φυσική ομορφιά τους να φανεί. Υπέροχες ορισμένες πραγματικά!
Πόσο ισχύει...σήμερα στο τρένο είδα δύο γιαγιάδες τόσο καλοστεκούμενες, τόσο καλοντυμένες και νεανικά ντυμένες, τόσο περιποιημένες! Έτσι θέλω να γίνω και γω! Μόνο που ήταν γερμανίδες...δεν ξέρω αν λεει κάτι αυτό!

Φεύγω για Berlin

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

View attachment 45136View attachment 45137
Το νεο μου αποκτημα!!!

Noisette
Περιβόητο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Αεράτος
Εκκολαπτόμενο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Οικονομική κρίση και αηδίες...![]()
Καλύτερα σε σώμα... παρά σε κόμμα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.