venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ειχα αγορασει ενα σχεδον ιδιο σε μπλε, μου αρεσε τοσο που το πηρα χωρις να το δοκιμασω.. Οταν το φορεσα σπιτι, συνειδητοποιησα πως ναι μεν ειχε επενδυση αλλα μονο στα ευαισθητα σημεια κ ολο το υπολοιπο τρυπουλες που σε φως της μερας, καταλαβαινεις... Απατα οπως καταλαβαινεις το φορεματακι...σκεφτηκα να του βαλω γω επενδυση ολο αλλα ποιος ετρεχε... Προτιμω να γκρινιαζω παρα να παω να το φτιαξω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

από το ζάρα

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Είναι τέλειο.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Ειχα αγορασει ενα σχεδον ιδιο σε μπλε, μου αρεσε τοσο που το πηρα χωρις να το δοκιμασω.. Οταν το φορεσα σπιτι, συνειδητοποιησα πως ναι μεν ειχε επενδυση αλλα μονο στα ευαισθητα σημεια κ ολο το υπολοιπο τρυπουλες που σε φως της μερας, καταλαβαινεις... Απατα οπως καταλαβαινεις το φορεματακι...σκεφτηκα να του βαλω γω επενδυση ολο αλλα ποιος ετρεχε... Προτιμω να γκρινιαζω παρα να παω να το φτιαξω![]()
Μπορείς να πας σε ένα κατάστημα εσωρούχων και να πάρεις ένα ειδικό εφαρμοστό φορεματάκι (δε θυμάμαι πως το λένε) που είναι για αυτές τις περιπτώσεις φορεμάτων.
Είχα το ίδιο θέμα με ένα καλοκαιρινό φουστάνι, αλλά επειδή αυτό στοίχιζε περισσότερο από το ίδιο το φουστάνι δεν το πήρα

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

ατςς *.*
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Δυστυχώς ειναι ρεπορταζ από Αμερική για το boho style, το οποιο εχουν αναπαραγει και ελληνικά sites...Το 2ο από πού είναι Κατερίνα?
Είναι τέλειο.

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Guest 278211
Επισκέπτης

Θυμίζει λίγο το αρβυλάκι του Ε.Σ.!![]()
έχω κάτι παρόμοια μποτάκια και το τι δούλεμα έχω φάει δε λέγεται

εμένα μ' αρέσουν

Vivian.
Δραστήριο μέλος

Δυστυχώς ειναι ρεπορταζ από Αμερική για το boho style, το οποιο εχουν αναπαραγει και ελληνικά sites...
![]()
Αυτά τα κόκκινα παπούτσια και το τσαντάκι πόσο τέλεια είναι;;

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολύ ζεστά μιας και έχω πολύ κρυουλιάρικα πόδια και πολύ καλό παπούτσι μιας και περπατάω καλύτερα. Ισιώνει αρκετά το σώμα, από τις επιτυχημένες αγορές μου. Γενικά φέτος το attrattivo στη συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας 2012-13 είχε πολύ ωραία ρουχαλάκια, παπούτσια και αξεσουάρ. Βέβαια μου φαίνονται αρκετά ακριβά αν και στις εκπτώσεις ήταν μια χαρά. Ένα πολύ ωραίο φόρεμα της ίδιας (νομίζω) συλλογής:

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Izabella.N
Εκκολαπτόμενο μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Μπορείς να πας σε ένα κατάστημα εσωρούχων και να πάρεις ένα ειδικό εφαρμοστό φορεματάκι (δε θυμάμαι πως το λένε) που είναι για αυτές τις περιπτώσεις φορεμάτων.
Είχα το ίδιο θέμα με ένα καλοκαιρινό φουστάνι, αλλά επειδή αυτό στοίχιζε περισσότερο από το ίδιο το φουστάνι δεν το πήρα![]()
Ε μα ναι, αμα δεν αξιζει, δε λεει. Το βλεπω γω.. Η Θα το δωσω( και ποια θα το θελει) η θα το κανω ωραιοτατο σφουγγαρόπανο... Κι αλλη φορα ας προσεχω!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.