venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Μήπως ήταν τουρίστρια; Από Σκαδιναβία, Γερμανία ή κάτι τέτοιο; Γιατί αυτοί αν δούνε ότι η θερμοκρασία πάει στους 20°C τα βγάζουν όλα.
Κλασική ελληνίδα μπουκάλα. Την άκουσα που μιλούσε και από το στόμα της έβγαιναν διαμάντια

Δεν την κατηγορώ για το άσπρο του ποδιού, ούτε εμένα τα πόδια μου μαυρίζουν αφού δεν μαυρίζω καν. Αλλά όχι να βγαίνεις στο αγιάζι με πόδι μπιτόνι, κυτταρίτιδα φουλ ως το γόνατο ΚΑΙ άσπρη. Too much for me

WhosYourDaddy
Νεοφερμένο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Izabella.N
Εκκολαπτόμενο μέλος

τα φορεματα της 3ης φωτο απο που ειναι?
Αν ειναι απο καπου που ισως να μπορουσαμε να τα προμηθευτουμε βγαινουν και σε αλλα χρωματα?

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Aστο καλύτερα γιατί είναι πανάκριβα.Αν ειναι απο καπου που ισως να μπορουσαμε να τα προμηθευτουμε βγαινουν και σε αλλα χρωματα?![]()

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Alice + Oliviaτα φορεματα της 3ης φωτο απο που ειναι?
J.Crew
My Michelle
Monsoon

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

ΕδώΑν ειναι απο καπου που ισως να μπορουσαμε να τα προμηθευτουμε βγαινουν και σε αλλα χρωματα?![]()
κι
Εδώ
Κι εδώ
https://www.jcrew.com/womens_category/dresses.jsp

science_lover
Νεοφερμένο μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

elie saab

Dalian
Περιβόητο μέλος

https://imageshack.us/scaled/large/11/tumblrma0ghnhvqu1qa48jl.jpg
https://imageshack.us/scaled/large/198/tumblrma0gn0bzbw1qa48jl.jpg
https://imageshack.us/scaled/large/703/tumblrma0gzyhfcm1qa48jl.jpg
https://imageshack.us/scaled/large/837/tumblrma0h21rhgp1qa48jl.jpg
Νταξ προσκυνώ.

Εγώ που να τα βάλω αυτά? Όταν βγαίνω για καφέ ή όταν πάω στη λαϊκή?

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Πολύ όμορφα.. Για τα βραβεία Όσκαρ..
Εγώ που να τα βάλω αυτά? Όταν βγαίνω για καφέ ή όταν πάω στη λαϊκή?![]()
Βάλε αυτά

Dalian
Περιβόητο μέλος

Ας βάλω και εγώ μερικά συνολάκια που υποδεικνύουν το πως ντύνομαι. Πείτε μου τη γνώμη σας.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βάλε λίγο μεγαλύτερες ρε μανάρι

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Πολύ λουλούδι και κακό

Μακάρι να μπορούσα να τα φορέσω

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Πολύ λουλούδι και κακό
Μακάρι να μπορούσα να τα φορέσω![]()
![]()
![]()
Έχω το ίδιο ακριβώς φόρεμα σε μακρύ. Το είδα σε κοντό και μου άρεσε πιο πολύ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.