_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Πώς σας φαίνεται;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι υπέροχα ρούχα που έχουν γενικά στα promod!Εγώ από μία εξόρμηση πριν 2 εβδομάδες στην Αθήνα πήρα αυτό.
Πώς σας φαίνεται;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ακριβώς αν και λιγάκι τσιμπημένες τιμές αλλά τα αξίζουν τα ρούχα.Τι υπέροχα ρούχα που έχουν γενικά στα promod!![]()
Βέβαια για την ηλικία μου τα περισσότερα μου πέφτουν "κάπως" το συγκεκριμένο μ'άρεσε,ήταν σε έκπτωση και είναι χρώμα το οποίο φοράω πολύ το καλοκαίρι.

Ευχαριστώ.Μια γλύκα!![]()

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν συγκρίνεις την ποιότητά τους με ρούχα άλλων πολυκαταστημάτων(όπου αρκετά βρίσκονται σε υψηλές τιμές και η ποιότητα χαμηλή κατ'εμέ), θα δείς πως συμφέρουν.Ακριβώς αν και λιγάκι τσιμπημένες τιμές αλλά τα αξίζουν τα ρούχα.
Βέβαια για την ηλικία μου τα περισσότερα μου πέφτουν "κάπως" το συγκεκριμένο μ'άρεσε,ήταν σε έκπτωση και είναι χρώμα το οποίο φοράω πολύ το καλοκαίρι.![]()

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ καταστήματα όπως Zara,H&M,Bershka(καλά απ'αυτά δεν μ'αρέσει τίποτα),Pull&Bear παίρνω συγκεκριμένα πράγματα από το καθένα γιατί έχουν πράγματα που αξίζουν και άλλα πάλι είναι πέταμα χρημάτων και ειδικά τώρα δε με συμφέρει ούτε εμένα (στα χρήματα που μου δίνουν οι δικοί μου για να ξοδεύω) ούτε και'κείνους όταν τους ζητάω κάτι για δώρο.Αν συγκρίνεις την ποιότητά τους με ρούχα άλλων πολυκαταστημάτων(όπου αρκετά βρίσκονται σε υψηλές τιμές και η ποιότητα χαμηλή κατ'εμέ), θα δείς πως συμφέρουν.![]()
Τα Zara είναι για χάζεμα απλώς.

Από H&M παίρνω φόρμες,φανελάκια,λεπτές μπλούζες και φούτερ.

Τέλος Pumm&Bear τζιν.

Έτσι πάω εκεί ξέροντας τι θέλω.
Τα Promod δε τα χάζεψα φέτος σε μια προσπάθεια να περάσει η ώρα και να τελειώσει η μαμά μου από το χάζεμα.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Εγώ όποτε πάω αθήνα, ψωνίζω απ'τα tally weijl

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ναι εσένα η Αθήνα είναι θέμα αυτοκινήτου.Εγώ όποτε πάω αθήνα, ψωνίζω απ'τα tally weijl![]()
Εμένα είναι θέμα αεροπλάνου ή πλοίου.
Εξάλλου Τάλλυ έχει και΄δω.

Φαίρι, πολύ ωραίο το ρουχαλάκι, με γεια!!
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα συμφωνήσω. Απο τις εταιρείες που ανέφερες στην αρχή εγώ μόνο κάτι μπλουζάκια παίρνω. Ρούχα που θέλω να αντέξουν τα παίρνω απο αλλού. Τα promod τα έχω τιμήσει κατά καιρούς σε φυσιολογικά πλαίσια και δεν με έχουν προδώσει ποτέ. Έχουν διατηρηθεί χρόνια. Πάντως εμένα το λαγωνικό η μητέρα μου μού παίρνει διάφορα ρούχα αν δεί ή παίρνει για τον εαυτό της και της τα "κλέβω" επισήμως. Βαριέμαι τα ψώνια γενικά, οπότε αυτή η λύση με συμφέρει.Εγώ καταστήματα όπως Zara,H&M,Bershka(καλά απ'αυτά δεν μ'αρέσει τίποτα),Pull&Bear παίρνω συγκεκριμένα πράγματα από το καθένα γιατί έχουν πράγματα που αξίζουν και άλλα πάλι είναι πέταμα χρημάτων και ειδικά τώρα δε με συμφέρει ούτε εμένα (στα χρήματα που μου δίνουν οι δικοί μου για να ξοδεύω) ούτε και'κείνους όταν τους ζητάω κάτι για δώρο.
Τα Zara είναι για χάζεμα απλώς.Το μόνο που έχω ακόμη εδώ και δύο χρόνια από το κατάστημα αυτό είναι ένα κόκκινο ανοιξιάτικο κάπως μπουφανάκι που με΄χει βολέψει σε ταξίδια και φέτος που Απρίλη μήνα φορούσα χειμωνιάτικα.
Από H&M παίρνω φόρμες,φανελάκια,λεπτές μπλούζες και φούτερ.
Τέλος Pumm&Bear τζιν.
Έτσι πάω εκεί ξέροντας τι θέλω.
Τα Promod δε τα χάζεψα φέτος σε μια προσπάθεια να περάσει η ώρα και να τελειώσει η μαμά μου από το χάζεμα.![]()

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Τα Τάλυ είναι όλο συνθετικά, καλέ τι ποιότητα... (καυλοράπανο μόουντ οφφ) Δεν ξέρω, δεν τα αγάπησα.
Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με οτι έχω πάρει, γενικά, προτιμώ τα ρούχα απο εκεί. Και απο τα H&M/Pull&Bear όπως είπα.
Ναι εσένα η Αθήνα είναι θέμα αυτοκινήτου.
Εμένα είναι θέμα αεροπλάνου ή πλοίου.
Εξάλλου Τάλλυ έχει και΄δω.![]()
Εσύ είσαι τυχερό.Εμείς Λιβαδειά έχουμε ζάρα,και μπέρσκα Λαμία.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Καυλοράπανο μόουντ λέει.Τα Τάλυ είναι όλο συνθετικά, καλέ τι ποιότητα... (καυλοράπανο μόουντ οφφ) Δεν ξέρω, δεν τα αγάπησα.
Φαίρι, πολύ ωραίο το ρουχαλάκι, με γεια!!

Ευχαριστώ.

Ναι και΄γω κάπως έτσι είμαι.Θα συμφωνήσω. Απο τις εταιρείες που ανέφερες στην αρχή εγώ μόνο κάτι μπλουζάκια παίρνω. Ρούχα που θέλω να αντέξουν τα παίρνω απο αλλού. Τα promod τα έχω τιμήσει κατά καιρούς σε φυσιολογικά πλαίσια και δεν με έχουν προδώσει ποτέ. Έχουν διατηρηθεί χρόνια. Πάντως εμένα το λαγωνικό η μητέρα μου μού παίρνει διάφορα ρούχα αν δεί ή παίρνει για τον εαυτό της και της τα "κλέβω" επισήμως. Βαριέμαι τα ψώνια γενικά, οπότε αυτή η λύση με συμφέρει.![]()
Δεν είμαι φαν του σπορ λόγω ότι έχω παράξενο γόνατο και η ορθοστασία δεν του αρέσει.

Από τις 10 μέρες που θα΄μαι Αθήνα οι 8 θα΄ναι ύπνου και οι άλλες δύο για σόππιν.

Πάντως πλέον οι περισσότερες από τις εταιρείες που αγαπάμε έχουν πολύ αναλυτικά σάιτ, με όλα τα προϊόντα. Εγώ κοιτάω εκεί, και όταν πια πάω ξέρω ακριβώς τι θέλω.
Πρόσφατα πήρα αυτό
(Κι εννοείται ότι μου πάει πολύ καλύτερα απ'ό,τι στην κοπέλα, άσε που εγώ χαμογελάω κιόλας

Alma Libre
Επιφανές μέλος

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικά καλύτερα να καθαρίσω το σπίτι/να μαγειρέψω, παρά να πάω για ψώνια.Επιτέλους κι άλλες κοπέλες που βαριούνται τα ψώνια!! Έλεγα δε θα'μαι καλά, θα έχω κάποια γενετική μετάλλαξη...
Πάντως πλέον οι περισσότερες από τις εταιρείες που αγαπάμε έχουν πολύ αναλυτικά σάιτ, με όλα τα προϊόντα. Εγώ κοιτάω εκεί, και όταν πια πάω ξέρω ακριβώς τι θέλω.
Πρόσφατα πήρα αυτό
(Κι εννοείται ότι μου πάει πολύ καλύτερα απ'ό,τι στην κοπέλα, άσε που εγώ χαμογελάω κιόλας)
Αχ η καημενούλα σαν στρατιώτης στέκεται στη φωτογραφία.
Εγώ θέλω να αγοράσω αυτή τη τσάντα. Απο ότι φαίνεται στη φωτογραφία έχει λουράκι και γίνεται χιαστί και θεωρώ πως είναι μεγάλη για να την παίρνω στη σχολή.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αχ.Επιτέλους κι άλλες κοπέλες που βαριούνται τα ψώνια!! Έλεγα δε θα'μαι καλά, θα έχω κάποια γενετική μετάλλαξη...
Πρόσφατα πήρα αυτό
(Κι εννοείται ότι μου πάει πολύ καλύτερα απ'ό,τι στην κοπέλα, άσε που εγώ χαμογελάω κιόλας)
Αυτά αν δεν έχεις ανοιχτή λεκάνη είναι έρωτας.

Στη σχολή για να'χουμε και καλό ρώτημα πόσο μεγάλα βιβλία έχετε;Προσωπικά καλύτερα να καθαρίσω το σπίτι/να μαγειρέψω, παρά να πάω για ψώνια.
Αχ η καημενούλα σαν στρατιώτης στέκεται στη φωτογραφία.
Εγώ θέλω να αγοράσω αυτή τη τσάντα. Απο ότι φαίνεται στη φωτογραφία έχει λουράκι και γίνεται χιαστί και θεωρώ πως είναι μεγάλη για να την παίρνω στη σχολή.
Τηλεφωνικούς καταλόγους φερ'ειπείν;

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Στη σχολή βιβλία δεν παίρνω, διότι διαβάζω σπίτι κι όχι στο αναγνωστήριο. Εγώ προσωπικά παίρνω τετράδια, πολυκώδικα,ομπρέλα,νερό,πορτοφόλι,κινητό και ό,τι άλλο προκύψει. Ελπίζω να τα αντέχει.Στη σχολή για να'χουμε και καλό ρώτημα πόσο μεγάλα βιβλία έχετε;
Τηλεφωνικούς καταλόγους φερ'ειπείν;![]()

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ααα.Στη σχολή βιβλία δεν παίρνω, διότι διαβάζω σπίτι κι όχι στο αναγνωστήριο. Εγώ προσωπικά παίρνω τετράδια, πολυκώδικα,ομπρέλα,νερό,πορτοφόλι,κινητό και ό,τι άλλο προκύψει. Ελπίζω να τα αντέχει.![]()
Εγώ πάντως το καλοκαίρι το μισώ αυτό το πράγμα να κυκλοφορώ με τη τσάντα των φροντιστήριων επειδή καμία δεν αντέχει τα βιβλία των αγγλικών και των γερμανικών.
Πραγματικά τι ζητάω; Μία τσάντα που να αντέχει 9 βιβλία.

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Δύσκολο.Ααα.
Εγώ πάντως το καλοκαίρι το μισώ αυτό το πράγμα να κυκλοφορώ με τη τσάντα των φροντιστήριων επειδή καμία δεν αντέχει τα βιβλία των αγγλικών και των γερμανικών.
Πραγματικά τι ζητάω; Μία τσάντα που να αντέχει 9 βιβλία.![]()

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Κάνε μου τη χάρη!Δύσκολο.Εδώ δεν αντέχει το ανθρώπινο σώμα να κουβαλάει τόσα βιβλία, θα τα αντέξει η τσάντα.
![]()

Σε λίγο βαράκια θα σηκώνω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.