_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Να τα ισομερίζεις πάντως.Κάνε μου τη χάρη!
Σε λίγο βαράκια θα σηκώνω.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Όσο μπορώ.Να τα ισομερίζεις πάντως.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

με την καμίαhttps://shop.vans.com/catalog/Vans/en_US/style/nj8cnv.html?categoryId=15601
Τα αγορασα χθες και ημουν πολυ χαρουμενος αλλα οι φιλοι μου με κραζουν...
Κανω wind-surfing και βολευουν για μετα την προπονηση
Σας αρεσουν?

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

μα είναι!!!Μόνο εγώ βρίσκω τα παππούτσια του Lucas D. Hagg γαμάτα?![]()

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Sans-culotte
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ποιά είναι η γνώμη σας;
MissKit
Επιφανές μέλος

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

O καθένας φοράει ό,τι τον κάνει να αισθάνεται άνετα και ωραία.Ρε παιδιά σήμερα ήμουν σε μια παρέα που ένας κριτίκαρε συνομηλικό μου επειδή φορούσε polo lacoste. Είπε πως μόνο οι 35 αρηδες φοράνε κάτι τέτοια.
Ποιά είναι η γνώμη σας;

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

O καθένας φοράει ό,τι τον κάνει να αισθάνεται άνετα και ωραία
Πέρα από τις πιτζάμες του

Ρε παιδιά σήμερα ήμουν σε μια παρέα που ένας κριτίκαρε συνομηλικό μου επειδή φορούσε polo lacoste. Είπε πως μόνο οι 35 αρηδες φοράνε κάτι τέτοια.
Ποιά είναι η γνώμη σας;
Αυτά είναι στερεότυπα.
Απλά σκέψου το εξής: αν ερχόταν με σκισμένο τζιν, μιση μπλουζα και βατραχοπεδιλα ίσως να ταν περισσότερο αποδεκτός.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Πια ορισμένα ρούχα δεν ξεχωρίζουν απο τις πιτζάμες.Πέρα από τις πιτζάμες του![]()

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Ρε παιδιά σήμερα ήμουν σε μια παρέα που ένας κριτίκαρε συνομηλικό μου επειδή φορούσε polo lacoste. Είπε πως μόνο οι 35 αρηδες φοράνε κάτι τέτοια.
Ποιά είναι η γνώμη σας;
Έλεος, απλά.
Αυτό που στις παρέες κρίνουν τα ρούχα των άλλων, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Τα περισσότερα ρούχα δεν έχουν κάποια ηλικία που μπορείς να τα φορέσεις.
Κομπλεξικός.Φοράω polo lacoste από τα 16 μου και το ίδιο και οι συμμαθητές μου τότε. Δεν έχουν ηλικία αυτά τα ρούχα, ήμαρτον!
Πες τα!
O καθένας φοράει ό,τι τον κάνει να αισθάνεται άνετα και ωραία.![]()
Εδώ θα συμφωνήσω, αν θες να βγεις με τη πυτζάμα βγες με τη πυτζάμα

Τα ρούχα πρέπει να τα φοράμε γιατί μας αρέσουνε, όχι για να κάνουμε τη φιγούρα. Πάνω απ'όλα να νιώθουμε άνετα.
Πια ορισμένα ρούχα δεν ξεχωρίζουν απο τις πιτζάμες.![]()

Πέρα από τις πιτζάμες του
Αυτά είναι στερεότυπα.
Απλά σκέψου το εξής: αν ερχόταν με σκισμένο τζιν, μιση μπλουζα και βατραχοπεδιλα ίσως να ταν περισσότερο αποδεκτός.
Κρατάω μόνο το σκισμένο τζην.

Και εμένα μ'αρέσει να φοράω πουκάμισα, είμαι γριά; ή το παίζω κυριλέ;

Αν θέλει κάποιος να κυκλοφορήσει με τις πυτζάμες,δεν τον κρατάμε. Μπορεί να είναι τρελό αλλά εγώ το έχω δει

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ναι,αυτό μας πείραξε.Πια ορισμένα ρούχα δεν ξεχωρίζουν απο τις πιτζάμες.![]()

Δε λες που τα σορτσάκια μοιάζουν για σλιπ πλέον.

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Το διαπίστωσα προ ημερών αυτό, καθώς ήμουν σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο.Ναι,αυτό μας πείραξε.
Δε λες που τα σορτσάκια μοιάζουν για σλιπ πλέον.![]()

Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα μου άρεσε πολύ για καθημερινό ρούχο, φορεμένο με leggings.

Επίσης, αυτό το βρίσκω γλυκούλι. Ιδιαίτερο, αλλά cute:
https://www.marimekko.fi/verkkokauppa/tuote/kihlatasku-037262-014
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ έχω πάρει μια τέτοια φούστα και είναι πάρα πολύ ωραία!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.