venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι εκπτωσεις ειναι νομιζω μεχρι τελος Αυγουστου, οπως καθε χρονο δλδ !!! Προλαβαιινουμεε , αν εχει μεινει και τιποτα !! :Ρ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλα είναι θέμα γούστου. Προσωπικά θεωρώ πως υπάρχουν και πιο καλαίσθητα ρούχα στα μαγαζιά. Αν σου αρέσουν εσένα πάντως να τα πάρεις.σας αρεσει αυτο εδω https://www.bsbfashion.com/pd/light-blue-bleach-denim-18362.htm?lang=el&path=2025902081&colorId=1273
και αυτο https://www.bsbfashion.com/pd/mini-s...18528.htm?lang=el&path=953372797&colorId=1325 ??
απο bsb..εχουν πολυ ωραια φορεματα τα bsb![]()

Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης, παρήγγειλα αυτές τις γαλότσες, γιατί μας έπιασαν οι βροχές. Όλη τη βδομάδα βρέχει...
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Oι δερμάτινες μπότες που επέλεξες είναι υπέροχες! Στάθηκες τυχερή. Σε σκούρο καφέ τις πήρες;Εγώ χρειαζόμουν δερμάτινες μπότες για κάθε μέρα για το φθινόπωρο και βρήκα αυτές στη μισή τιμή! (Πάλι καλά, γιατί δε μ΄έπαιρνε να δώσω 260 € για παπούτσια αυτή τη στιγμή...) Πάντως εξεπλάγην που βρήκα το τελευταίο ζευγάρι ενός περσινού μοντέλου κι έτυχε να είναι το νούμερό μου! H Camper είναι από τις αγαπημένες μου μάρκες, πολύ βολικά παπούτσια.
Επίσης, παρήγγειλα αυτές τις γαλότσες, γιατί μας έπιασαν οι βροχές. Όλη τη βδομάδα βρέχει...

Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστώ! Ναι, σε καφέ τις πήρα.Oι δερμάτινες μπότες που επέλεξες είναι υπέροχες! Στάθηκες τυχερή. Σε σκούρο καφέ τις πήρες;![]()

Οι γαλότσες εμένα δεν είναι του γούστου μου. Δεν είναι θυληκές, σικ. Αλλά αν εσένα σου αρέσουν και σε βολεύουν, πάσο.
Πως γίνεται να μεγάλωσε το πόδι σου? Πόσων ετών είσαι?
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως ένα είναι σίγουρο: στη Φινλανδία δεν τη βγάζεις χωρίς γαλότσες. Όλοι έχουν. Χαχα!
Όσο για την ηλικία, 24 είμαι. Ξέρω ότι το πόδι μπορεί να μεγαλώσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά το δικό μου δε μεγάλωσε γι΄αυτό.

Δες για παράδειγμα αυτές τις γαλότσες..
Οκ, προφανώς δεν σου προτείνω να αγοράσεις τις Burberry που είναι αυτές, όμως είναι σαν μπότες ιππασίας, φινετσάτες. Με ένα στενό παντελόνι από μέσα, είναι πολύ στιλάτες.
Συνημμένα
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολύ ωραίες οι γαλότσες της Burberry. Αυτές που είχα μέχρι τώρα ήταν σαν αυτές:

Ήταν και ζεστές!

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Mεγάλη ατυχία πραγματικά. Ελπίζω να μην μου συμβεί, αφού αν αγωνιώ τώρα που φοράω 41 για το αν θα βρώ νούμερο, φαντάσου τι θα γίνει αν μεγαλώσει το πόδι μου. Σε ποιό νούμερο έφτασες, αν επιτρέπεται, με την ετεροχρονισμένη ανάπτυξη του ποδιού σου;Ευχαριστώ! Ναι, σε καφέ τις πήρα.Πέρυσι και πρόπερσι είχα μαύρες μπότες. Το καλό είναι ότι αυτού του είδους οι μπότες δεν παθαίνουν τίποτα και μπορείς να τις φοράς χρόνια, αν τις φροντίζεις κατάλληλα. Εμένα μεγάλωσε το πόδι μου - το είδαμε κι αυτό σε τέτοια ηλικία - κι όλα τα παλιά μου τα παπούτσια μού είναι άχρηστα, παρότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Πονεμένη (κι ακριβή) ιστορία...

Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Μια χαρά! Και πάλι θα βρίσκεις νούμερο.Από το 37 πήγα στο 38.

Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι, μ΄αυτό το ζήτημα δε θα έχω πρόβλημα, αλλά αν συνεχίσει να μεγαλώνει το πόδι μου και χρειάζεται να ανανεώνω όλα τα παπούτσια μου κάθε τρεις και λίγο, δε θα τα πάμε καλά.Μια χαρά! Και πάλι θα βρίσκεις νούμερο.![]()

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Δεν παίζει να φοράω 36-37 και να φοράω 35 στη μπότα και 38 στη σαγιονάρα. Εκτός αν φαίνεται μόνο σε εμένα περίεργο.

Ναι, ειδικά αν σχεδιάζεις να κάνεις πολλά παιδιά, σε λίγο θα φοράς 45 νούμερο! Πλάκα κάνω, φυσικά.Σε άλλες μεγαλώνει, σε άλλες όχι. Είναι πολύ υποκειμενικό. Τουλάχιστον θα έχεις έναν λόγο παραπάνω να αγοράσεις καινούρια παπούτσια!
Πολύ ωραίες οι γαλότσες της Burberry. Αυτές που είχα μέχρι τώρα ήταν σαν αυτές:
![]()
Ήταν και ζεστές!![]()
Ναι αυτές που είχες είναι πιο σικάτες.
Θα δεις που θα βρεις τέλειες.
Πάνω απ όλα, να κοιτάξεις την άνεσή σου, είναι το πιο σημαντικό απ όλα.

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχει να κάνει και με τη φόρμα του παπουτσιού. Κι εγώ όταν ήμουν μικρή ήμουν ανάμεσα σε 2 νούμερα. Πλέον είμαι "μόνιμη κάτοικος" του 41!Εμένα πάλι το πόδι, έχω την εντύπωση πως μικραίνει. Πήγα τον χειμώνα για αρβυλάκια και ενώ τα περσινά μου ήταν 37, τα φετινά τα πήρα 35 (παρόμοιο καλούπι). Πάω χτες να πάρω πεδιλάκια για την βάπτιση, 37. Δοκίμαζα γόβες, 35. Τι σκατά. Και στα αθλητικά φοράω 36,5. Δηλαδή για όνομα. Στη σαγιονάρα 38,και γενικά έχω την εντύπωση πως το νούμερο των παπουτσιών μου αυξομειώνεται.
Δεν παίζει να φοράω 36-37 και να φοράω 35 στη μπότα και 38 στη σαγιονάρα. Εκτός αν φαίνεται μόνο σε εμένα περίεργο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.