υδωρ Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:00 Η υδωρ έγραψε: #3.421 11-10-13 23:00 αν σ'αρεσουν ναι.εμενα δεν μου αρεσουν :$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:21 Η prinCess.: #3.422 11-10-13 23:21 Εμένα μ' αρέσουν πάρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 13:41 Η Areti91 έγραψε: #3.423 12-10-13 13:41 Δεν είναι καθόλου το στυλ μου... αλλά αν σου αρέσουν, γιατί όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 22:34 Η rakels έγραψε: #3.424 12-10-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Spoiler isabel marant rakels στα clarks κοίταξες; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν έχω κοιτάξει. Σε ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Οκτωβρίου 2013 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 19:58 Η Alma Libre: #3.425 13-10-13 19:58 Tally Weijl (προφανώς) Άπαξ και κατέβω Αθήνα θα τρέξω να τα πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #3.426 13-10-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όχι ακριβώς! Αυτά μοιάζουν με αρβυλάκια περισσότερο. Κάτι σαν αυτό, με λιγότερο μυτερή μύτη. Click για ανάπτυξη... Εμπιστεύομαι την κρίση της Κατερίνας, σε αυτά τα παπούτσια που λες δεν έχω ιδιαίτερα μαγαζιά να προτείνω... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Tally Weijl (προφανώς) Άπαξ και κατέβω Αθήνα θα τρέξω να τα πάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα ότι έφερναν παπούτσια . Ωραία είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 09:47 Η L0uk0umas: #3.427 14-10-13 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: https://www.fredperry.com/footwear/mens/hewitt-suede-shoe-b3138.html ναι η οχι? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 15:00 Η Alma Libre: #3.428 14-10-13 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν ήξερα ότι έφερναν παπούτσια . Ωραία είναι αυτά! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν είχα κατέβει είχα δει κάτι πεδιλάκια, πέρσι τον Απρίλη Μόλις είδα αυτά σκάλωσα Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω λεφτά στη θεία μου να μου τα πάρει και να τα στείλει με κάποιον, δε μπορώ να περιμένω. Είδα κιόλας κάτι ωραία μπλουζάκια, και ωραία πράγματα στα Bershka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 19:54 Η ~Melania~: #3.429 14-10-13 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ όταν είχα κατέβει είχα δει κάτι πεδιλάκια, πέρσι τον Απρίλη Μόλις είδα αυτά σκάλωσα Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω λεφτά στη θεία μου να μου τα πάρει και να τα στείλει με κάποιον, δε μπορώ να περιμένω. Click για ανάπτυξη... Λογικό . Είναι όντως πολύ ωραία, ελπίζω να προλάβεις τα αποθέματα . Είδα κιόλας κάτι ωραία μπλουζάκια, και ωραία πράγματα στα Bershka. Click για ανάπτυξη... Bershka και stradivarius σχεδόν πάντα βρίσκω κάτι. Pull & Bear θα βρω μπουφάν, καμιά φούστα και τζιν, αλλά όχι πάντα. Μετά Blanco έκλεισε που είχαμε . Και είχε τέλεια φορέματαα!!! Μπορώ να μιλάω για μαγαζιά με ρούχα περισσότερο από ότι για τα παπούτσια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:10 Η Alma Libre: #3.430 14-10-13 20:10 Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:16 Η ~Melania~: #3.431 14-10-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Click για ανάπτυξη... Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:09 Η Alma Libre: #3.432 14-10-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Δηλαδή έλεος. Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Areti91 έγραψε: #3.433 16-10-13 14:30 Μιας και είπαμε για σκουλαρίκια...... μήπως έχει δει κανείς σκουλαρίκια αράχνες ή φαντάσματα; Κάτι τέτοιο ας πούμε https://www.amazon.co.uk/Zest-Spooky...381922945&sr=8-19&keywords=halloween+earrings ή κάτι σαν αυτό https://www.amazon.co.uk/Zest-Purple...381922967&sr=8-49&keywords=halloween+earrings Ή σαν αυτά https://www.amazon.co.uk/Childrens-H...rrings/dp/B002TM8IVA/ref=pd_sim_sbs_jewelry_3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:57 Η ~Melania~: #3.434 16-10-13 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ψώνια να 'ναι... Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, αυτό θα πει κακιά τύχη . Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Click για ανάπτυξη... Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:17 Ο Guest 712911: #3.435 16-10-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Click για ανάπτυξη... Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:44 Η Alma Libre: #3.436 16-10-13 20:44 Όχι, δε με πιάνει. Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:46 Η ~Melania~: #3.437 16-10-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Click για ανάπτυξη... Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 712911: #3.438 16-10-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Click για ανάπτυξη... Jumbo... πόσες ώρες από την ζωή μου τις έχω περάσει εκεί...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 09:26 Η Ερινύς έγραψε: #3.439 17-10-13 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Εδώ! Έχει πολύ ωραία πράγματα άμα ψάξεις Click για ανάπτυξη... Έχεις πάρει καθόλου από κει? πληρώνεις φόρο για τελωνείο κλπ? (Είδα free shipping). Και αν ναι, πόσο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 16:14 Η Areti91 έγραψε: #3.440 17-10-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 Πουπουλίνα hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν σ'αρεσουν ναι.εμενα δεν μου αρεσουν :$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:21 Η prinCess.: #3.422 11-10-13 23:21 Εμένα μ' αρέσουν πάρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 13:41 Η Areti91 έγραψε: #3.423 12-10-13 13:41 Δεν είναι καθόλου το στυλ μου... αλλά αν σου αρέσουν, γιατί όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 22:34 Η rakels έγραψε: #3.424 12-10-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Spoiler isabel marant rakels στα clarks κοίταξες; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν έχω κοιτάξει. Σε ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Οκτωβρίου 2013 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 19:58 Η Alma Libre: #3.425 13-10-13 19:58 Tally Weijl (προφανώς) Άπαξ και κατέβω Αθήνα θα τρέξω να τα πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #3.426 13-10-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όχι ακριβώς! Αυτά μοιάζουν με αρβυλάκια περισσότερο. Κάτι σαν αυτό, με λιγότερο μυτερή μύτη. Click για ανάπτυξη... Εμπιστεύομαι την κρίση της Κατερίνας, σε αυτά τα παπούτσια που λες δεν έχω ιδιαίτερα μαγαζιά να προτείνω... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Tally Weijl (προφανώς) Άπαξ και κατέβω Αθήνα θα τρέξω να τα πάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα ότι έφερναν παπούτσια . Ωραία είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 09:47 Η L0uk0umas: #3.427 14-10-13 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: https://www.fredperry.com/footwear/mens/hewitt-suede-shoe-b3138.html ναι η οχι? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 15:00 Η Alma Libre: #3.428 14-10-13 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν ήξερα ότι έφερναν παπούτσια . Ωραία είναι αυτά! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν είχα κατέβει είχα δει κάτι πεδιλάκια, πέρσι τον Απρίλη Μόλις είδα αυτά σκάλωσα Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω λεφτά στη θεία μου να μου τα πάρει και να τα στείλει με κάποιον, δε μπορώ να περιμένω. Είδα κιόλας κάτι ωραία μπλουζάκια, και ωραία πράγματα στα Bershka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 19:54 Η ~Melania~: #3.429 14-10-13 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ όταν είχα κατέβει είχα δει κάτι πεδιλάκια, πέρσι τον Απρίλη Μόλις είδα αυτά σκάλωσα Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω λεφτά στη θεία μου να μου τα πάρει και να τα στείλει με κάποιον, δε μπορώ να περιμένω. Click για ανάπτυξη... Λογικό . Είναι όντως πολύ ωραία, ελπίζω να προλάβεις τα αποθέματα . Είδα κιόλας κάτι ωραία μπλουζάκια, και ωραία πράγματα στα Bershka. Click για ανάπτυξη... Bershka και stradivarius σχεδόν πάντα βρίσκω κάτι. Pull & Bear θα βρω μπουφάν, καμιά φούστα και τζιν, αλλά όχι πάντα. Μετά Blanco έκλεισε που είχαμε . Και είχε τέλεια φορέματαα!!! Μπορώ να μιλάω για μαγαζιά με ρούχα περισσότερο από ότι για τα παπούτσια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:10 Η Alma Libre: #3.430 14-10-13 20:10 Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:16 Η ~Melania~: #3.431 14-10-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Click για ανάπτυξη... Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:09 Η Alma Libre: #3.432 14-10-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Δηλαδή έλεος. Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Areti91 έγραψε: #3.433 16-10-13 14:30 Μιας και είπαμε για σκουλαρίκια...... μήπως έχει δει κανείς σκουλαρίκια αράχνες ή φαντάσματα; Κάτι τέτοιο ας πούμε https://www.amazon.co.uk/Zest-Spooky...381922945&sr=8-19&keywords=halloween+earrings ή κάτι σαν αυτό https://www.amazon.co.uk/Zest-Purple...381922967&sr=8-49&keywords=halloween+earrings Ή σαν αυτά https://www.amazon.co.uk/Childrens-H...rrings/dp/B002TM8IVA/ref=pd_sim_sbs_jewelry_3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:57 Η ~Melania~: #3.434 16-10-13 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ψώνια να 'ναι... Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, αυτό θα πει κακιά τύχη . Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Click για ανάπτυξη... Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:17 Ο Guest 712911: #3.435 16-10-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Click για ανάπτυξη... Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:44 Η Alma Libre: #3.436 16-10-13 20:44 Όχι, δε με πιάνει. Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:46 Η ~Melania~: #3.437 16-10-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Click για ανάπτυξη... Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 712911: #3.438 16-10-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Click για ανάπτυξη... Jumbo... πόσες ώρες από την ζωή μου τις έχω περάσει εκεί...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 09:26 Η Ερινύς έγραψε: #3.439 17-10-13 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Εδώ! Έχει πολύ ωραία πράγματα άμα ψάξεις Click για ανάπτυξη... Έχεις πάρει καθόλου από κει? πληρώνεις φόρο για τελωνείο κλπ? (Είδα free shipping). Και αν ναι, πόσο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 16:14 Η Areti91 έγραψε: #3.440 17-10-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 Πουπουλίνα hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα μ' αρέσουν πάρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 13:41 Η Areti91 έγραψε: #3.423 12-10-13 13:41 Δεν είναι καθόλου το στυλ μου... αλλά αν σου αρέσουν, γιατί όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 22:34 Η rakels έγραψε: #3.424 12-10-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Spoiler isabel marant rakels στα clarks κοίταξες; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν έχω κοιτάξει. Σε ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Οκτωβρίου 2013 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 19:58 Η Alma Libre: #3.425 13-10-13 19:58 Tally Weijl (προφανώς) Άπαξ και κατέβω Αθήνα θα τρέξω να τα πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #3.426 13-10-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όχι ακριβώς! Αυτά μοιάζουν με αρβυλάκια περισσότερο. Κάτι σαν αυτό, με λιγότερο μυτερή μύτη. Click για ανάπτυξη... Εμπιστεύομαι την κρίση της Κατερίνας, σε αυτά τα παπούτσια που λες δεν έχω ιδιαίτερα μαγαζιά να προτείνω... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Tally Weijl (προφανώς) Άπαξ και κατέβω Αθήνα θα τρέξω να τα πάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα ότι έφερναν παπούτσια . Ωραία είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 09:47 Η L0uk0umas: #3.427 14-10-13 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: https://www.fredperry.com/footwear/mens/hewitt-suede-shoe-b3138.html ναι η οχι? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 15:00 Η Alma Libre: #3.428 14-10-13 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν ήξερα ότι έφερναν παπούτσια . Ωραία είναι αυτά! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν είχα κατέβει είχα δει κάτι πεδιλάκια, πέρσι τον Απρίλη Μόλις είδα αυτά σκάλωσα Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω λεφτά στη θεία μου να μου τα πάρει και να τα στείλει με κάποιον, δε μπορώ να περιμένω. Είδα κιόλας κάτι ωραία μπλουζάκια, και ωραία πράγματα στα Bershka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 19:54 Η ~Melania~: #3.429 14-10-13 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ όταν είχα κατέβει είχα δει κάτι πεδιλάκια, πέρσι τον Απρίλη Μόλις είδα αυτά σκάλωσα Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω λεφτά στη θεία μου να μου τα πάρει και να τα στείλει με κάποιον, δε μπορώ να περιμένω. Click για ανάπτυξη... Λογικό . Είναι όντως πολύ ωραία, ελπίζω να προλάβεις τα αποθέματα . Είδα κιόλας κάτι ωραία μπλουζάκια, και ωραία πράγματα στα Bershka. Click για ανάπτυξη... Bershka και stradivarius σχεδόν πάντα βρίσκω κάτι. Pull & Bear θα βρω μπουφάν, καμιά φούστα και τζιν, αλλά όχι πάντα. Μετά Blanco έκλεισε που είχαμε . Και είχε τέλεια φορέματαα!!! Μπορώ να μιλάω για μαγαζιά με ρούχα περισσότερο από ότι για τα παπούτσια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:10 Η Alma Libre: #3.430 14-10-13 20:10 Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:16 Η ~Melania~: #3.431 14-10-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Click για ανάπτυξη... Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:09 Η Alma Libre: #3.432 14-10-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Δηλαδή έλεος. Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Areti91 έγραψε: #3.433 16-10-13 14:30 Μιας και είπαμε για σκουλαρίκια...... μήπως έχει δει κανείς σκουλαρίκια αράχνες ή φαντάσματα; Κάτι τέτοιο ας πούμε https://www.amazon.co.uk/Zest-Spooky...381922945&sr=8-19&keywords=halloween+earrings ή κάτι σαν αυτό https://www.amazon.co.uk/Zest-Purple...381922967&sr=8-49&keywords=halloween+earrings Ή σαν αυτά https://www.amazon.co.uk/Childrens-H...rrings/dp/B002TM8IVA/ref=pd_sim_sbs_jewelry_3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:57 Η ~Melania~: #3.434 16-10-13 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ψώνια να 'ναι... Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, αυτό θα πει κακιά τύχη . Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Click για ανάπτυξη... Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:17 Ο Guest 712911: #3.435 16-10-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Click για ανάπτυξη... Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:44 Η Alma Libre: #3.436 16-10-13 20:44 Όχι, δε με πιάνει. Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:46 Η ~Melania~: #3.437 16-10-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Click για ανάπτυξη... Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 712911: #3.438 16-10-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Click για ανάπτυξη... Jumbo... πόσες ώρες από την ζωή μου τις έχω περάσει εκεί...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 09:26 Η Ερινύς έγραψε: #3.439 17-10-13 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Εδώ! Έχει πολύ ωραία πράγματα άμα ψάξεις Click για ανάπτυξη... Έχεις πάρει καθόλου από κει? πληρώνεις φόρο για τελωνείο κλπ? (Είδα free shipping). Και αν ναι, πόσο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 16:14 Η Areti91 έγραψε: #3.440 17-10-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 Πουπουλίνα hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είναι καθόλου το στυλ μου... αλλά αν σου αρέσουν, γιατί όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 22:34 Η rakels έγραψε: #3.424 12-10-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Spoiler isabel marant rakels στα clarks κοίταξες; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν έχω κοιτάξει. Σε ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Οκτωβρίου 2013 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 19:58 Η Alma Libre: #3.425 13-10-13 19:58 Tally Weijl (προφανώς) Άπαξ και κατέβω Αθήνα θα τρέξω να τα πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #3.426 13-10-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όχι ακριβώς! Αυτά μοιάζουν με αρβυλάκια περισσότερο. Κάτι σαν αυτό, με λιγότερο μυτερή μύτη. Click για ανάπτυξη... Εμπιστεύομαι την κρίση της Κατερίνας, σε αυτά τα παπούτσια που λες δεν έχω ιδιαίτερα μαγαζιά να προτείνω... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Tally Weijl (προφανώς) Άπαξ και κατέβω Αθήνα θα τρέξω να τα πάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα ότι έφερναν παπούτσια . Ωραία είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 09:47 Η L0uk0umas: #3.427 14-10-13 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: https://www.fredperry.com/footwear/mens/hewitt-suede-shoe-b3138.html ναι η οχι? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 15:00 Η Alma Libre: #3.428 14-10-13 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν ήξερα ότι έφερναν παπούτσια . Ωραία είναι αυτά! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν είχα κατέβει είχα δει κάτι πεδιλάκια, πέρσι τον Απρίλη Μόλις είδα αυτά σκάλωσα Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω λεφτά στη θεία μου να μου τα πάρει και να τα στείλει με κάποιον, δε μπορώ να περιμένω. Είδα κιόλας κάτι ωραία μπλουζάκια, και ωραία πράγματα στα Bershka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 19:54 Η ~Melania~: #3.429 14-10-13 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ όταν είχα κατέβει είχα δει κάτι πεδιλάκια, πέρσι τον Απρίλη Μόλις είδα αυτά σκάλωσα Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω λεφτά στη θεία μου να μου τα πάρει και να τα στείλει με κάποιον, δε μπορώ να περιμένω. Click για ανάπτυξη... Λογικό . Είναι όντως πολύ ωραία, ελπίζω να προλάβεις τα αποθέματα . Είδα κιόλας κάτι ωραία μπλουζάκια, και ωραία πράγματα στα Bershka. Click για ανάπτυξη... Bershka και stradivarius σχεδόν πάντα βρίσκω κάτι. Pull & Bear θα βρω μπουφάν, καμιά φούστα και τζιν, αλλά όχι πάντα. Μετά Blanco έκλεισε που είχαμε . Και είχε τέλεια φορέματαα!!! Μπορώ να μιλάω για μαγαζιά με ρούχα περισσότερο από ότι για τα παπούτσια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:10 Η Alma Libre: #3.430 14-10-13 20:10 Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:16 Η ~Melania~: #3.431 14-10-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Click για ανάπτυξη... Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:09 Η Alma Libre: #3.432 14-10-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Δηλαδή έλεος. Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Areti91 έγραψε: #3.433 16-10-13 14:30 Μιας και είπαμε για σκουλαρίκια...... μήπως έχει δει κανείς σκουλαρίκια αράχνες ή φαντάσματα; Κάτι τέτοιο ας πούμε https://www.amazon.co.uk/Zest-Spooky...381922945&sr=8-19&keywords=halloween+earrings ή κάτι σαν αυτό https://www.amazon.co.uk/Zest-Purple...381922967&sr=8-49&keywords=halloween+earrings Ή σαν αυτά https://www.amazon.co.uk/Childrens-H...rrings/dp/B002TM8IVA/ref=pd_sim_sbs_jewelry_3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:57 Η ~Melania~: #3.434 16-10-13 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ψώνια να 'ναι... Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, αυτό θα πει κακιά τύχη . Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Click για ανάπτυξη... Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:17 Ο Guest 712911: #3.435 16-10-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Click για ανάπτυξη... Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:44 Η Alma Libre: #3.436 16-10-13 20:44 Όχι, δε με πιάνει. Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:46 Η ~Melania~: #3.437 16-10-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Click για ανάπτυξη... Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 712911: #3.438 16-10-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Click για ανάπτυξη... Jumbo... πόσες ώρες από την ζωή μου τις έχω περάσει εκεί...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 09:26 Η Ερινύς έγραψε: #3.439 17-10-13 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Εδώ! Έχει πολύ ωραία πράγματα άμα ψάξεις Click για ανάπτυξη... Έχεις πάρει καθόλου από κει? πληρώνεις φόρο για τελωνείο κλπ? (Είδα free shipping). Και αν ναι, πόσο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 16:14 Η Areti91 έγραψε: #3.440 17-10-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 Πουπουλίνα hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Spoiler isabel marant rakels στα clarks κοίταξες; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν έχω κοιτάξει. Σε ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 19:58 Η Alma Libre: #3.425 13-10-13 19:58 Tally Weijl (προφανώς) Άπαξ και κατέβω Αθήνα θα τρέξω να τα πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #3.426 13-10-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όχι ακριβώς! Αυτά μοιάζουν με αρβυλάκια περισσότερο. Κάτι σαν αυτό, με λιγότερο μυτερή μύτη. Click για ανάπτυξη... Εμπιστεύομαι την κρίση της Κατερίνας, σε αυτά τα παπούτσια που λες δεν έχω ιδιαίτερα μαγαζιά να προτείνω... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Tally Weijl (προφανώς) Άπαξ και κατέβω Αθήνα θα τρέξω να τα πάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα ότι έφερναν παπούτσια . Ωραία είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 09:47 Η L0uk0umas: #3.427 14-10-13 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: https://www.fredperry.com/footwear/mens/hewitt-suede-shoe-b3138.html ναι η οχι? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 15:00 Η Alma Libre: #3.428 14-10-13 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν ήξερα ότι έφερναν παπούτσια . Ωραία είναι αυτά! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν είχα κατέβει είχα δει κάτι πεδιλάκια, πέρσι τον Απρίλη Μόλις είδα αυτά σκάλωσα Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω λεφτά στη θεία μου να μου τα πάρει και να τα στείλει με κάποιον, δε μπορώ να περιμένω. Είδα κιόλας κάτι ωραία μπλουζάκια, και ωραία πράγματα στα Bershka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 19:54 Η ~Melania~: #3.429 14-10-13 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ όταν είχα κατέβει είχα δει κάτι πεδιλάκια, πέρσι τον Απρίλη Μόλις είδα αυτά σκάλωσα Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω λεφτά στη θεία μου να μου τα πάρει και να τα στείλει με κάποιον, δε μπορώ να περιμένω. Click για ανάπτυξη... Λογικό . Είναι όντως πολύ ωραία, ελπίζω να προλάβεις τα αποθέματα . Είδα κιόλας κάτι ωραία μπλουζάκια, και ωραία πράγματα στα Bershka. Click για ανάπτυξη... Bershka και stradivarius σχεδόν πάντα βρίσκω κάτι. Pull & Bear θα βρω μπουφάν, καμιά φούστα και τζιν, αλλά όχι πάντα. Μετά Blanco έκλεισε που είχαμε . Και είχε τέλεια φορέματαα!!! Μπορώ να μιλάω για μαγαζιά με ρούχα περισσότερο από ότι για τα παπούτσια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:10 Η Alma Libre: #3.430 14-10-13 20:10 Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:16 Η ~Melania~: #3.431 14-10-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Click για ανάπτυξη... Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:09 Η Alma Libre: #3.432 14-10-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Δηλαδή έλεος. Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Areti91 έγραψε: #3.433 16-10-13 14:30 Μιας και είπαμε για σκουλαρίκια...... μήπως έχει δει κανείς σκουλαρίκια αράχνες ή φαντάσματα; Κάτι τέτοιο ας πούμε https://www.amazon.co.uk/Zest-Spooky...381922945&sr=8-19&keywords=halloween+earrings ή κάτι σαν αυτό https://www.amazon.co.uk/Zest-Purple...381922967&sr=8-49&keywords=halloween+earrings Ή σαν αυτά https://www.amazon.co.uk/Childrens-H...rrings/dp/B002TM8IVA/ref=pd_sim_sbs_jewelry_3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:57 Η ~Melania~: #3.434 16-10-13 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ψώνια να 'ναι... Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, αυτό θα πει κακιά τύχη . Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Click για ανάπτυξη... Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:17 Ο Guest 712911: #3.435 16-10-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Click για ανάπτυξη... Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:44 Η Alma Libre: #3.436 16-10-13 20:44 Όχι, δε με πιάνει. Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:46 Η ~Melania~: #3.437 16-10-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Click για ανάπτυξη... Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 712911: #3.438 16-10-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Click για ανάπτυξη... Jumbo... πόσες ώρες από την ζωή μου τις έχω περάσει εκεί...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 09:26 Η Ερινύς έγραψε: #3.439 17-10-13 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Εδώ! Έχει πολύ ωραία πράγματα άμα ψάξεις Click για ανάπτυξη... Έχεις πάρει καθόλου από κει? πληρώνεις φόρο για τελωνείο κλπ? (Είδα free shipping). Και αν ναι, πόσο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 16:14 Η Areti91 έγραψε: #3.440 17-10-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 Πουπουλίνα hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tally Weijl (προφανώς) Άπαξ και κατέβω Αθήνα θα τρέξω να τα πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #3.426 13-10-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όχι ακριβώς! Αυτά μοιάζουν με αρβυλάκια περισσότερο. Κάτι σαν αυτό, με λιγότερο μυτερή μύτη. Click για ανάπτυξη... Εμπιστεύομαι την κρίση της Κατερίνας, σε αυτά τα παπούτσια που λες δεν έχω ιδιαίτερα μαγαζιά να προτείνω... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Tally Weijl (προφανώς) Άπαξ και κατέβω Αθήνα θα τρέξω να τα πάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα ότι έφερναν παπούτσια . Ωραία είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 09:47 Η L0uk0umas: #3.427 14-10-13 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: https://www.fredperry.com/footwear/mens/hewitt-suede-shoe-b3138.html ναι η οχι? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 15:00 Η Alma Libre: #3.428 14-10-13 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν ήξερα ότι έφερναν παπούτσια . Ωραία είναι αυτά! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν είχα κατέβει είχα δει κάτι πεδιλάκια, πέρσι τον Απρίλη Μόλις είδα αυτά σκάλωσα Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω λεφτά στη θεία μου να μου τα πάρει και να τα στείλει με κάποιον, δε μπορώ να περιμένω. Είδα κιόλας κάτι ωραία μπλουζάκια, και ωραία πράγματα στα Bershka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 19:54 Η ~Melania~: #3.429 14-10-13 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ όταν είχα κατέβει είχα δει κάτι πεδιλάκια, πέρσι τον Απρίλη Μόλις είδα αυτά σκάλωσα Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω λεφτά στη θεία μου να μου τα πάρει και να τα στείλει με κάποιον, δε μπορώ να περιμένω. Click για ανάπτυξη... Λογικό . Είναι όντως πολύ ωραία, ελπίζω να προλάβεις τα αποθέματα . Είδα κιόλας κάτι ωραία μπλουζάκια, και ωραία πράγματα στα Bershka. Click για ανάπτυξη... Bershka και stradivarius σχεδόν πάντα βρίσκω κάτι. Pull & Bear θα βρω μπουφάν, καμιά φούστα και τζιν, αλλά όχι πάντα. Μετά Blanco έκλεισε που είχαμε . Και είχε τέλεια φορέματαα!!! Μπορώ να μιλάω για μαγαζιά με ρούχα περισσότερο από ότι για τα παπούτσια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:10 Η Alma Libre: #3.430 14-10-13 20:10 Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:16 Η ~Melania~: #3.431 14-10-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Click για ανάπτυξη... Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:09 Η Alma Libre: #3.432 14-10-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Δηλαδή έλεος. Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Areti91 έγραψε: #3.433 16-10-13 14:30 Μιας και είπαμε για σκουλαρίκια...... μήπως έχει δει κανείς σκουλαρίκια αράχνες ή φαντάσματα; Κάτι τέτοιο ας πούμε https://www.amazon.co.uk/Zest-Spooky...381922945&sr=8-19&keywords=halloween+earrings ή κάτι σαν αυτό https://www.amazon.co.uk/Zest-Purple...381922967&sr=8-49&keywords=halloween+earrings Ή σαν αυτά https://www.amazon.co.uk/Childrens-H...rrings/dp/B002TM8IVA/ref=pd_sim_sbs_jewelry_3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:57 Η ~Melania~: #3.434 16-10-13 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ψώνια να 'ναι... Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, αυτό θα πει κακιά τύχη . Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Click για ανάπτυξη... Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:17 Ο Guest 712911: #3.435 16-10-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Click για ανάπτυξη... Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:44 Η Alma Libre: #3.436 16-10-13 20:44 Όχι, δε με πιάνει. Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:46 Η ~Melania~: #3.437 16-10-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Click για ανάπτυξη... Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 712911: #3.438 16-10-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Click για ανάπτυξη... Jumbo... πόσες ώρες από την ζωή μου τις έχω περάσει εκεί...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 09:26 Η Ερινύς έγραψε: #3.439 17-10-13 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Εδώ! Έχει πολύ ωραία πράγματα άμα ψάξεις Click για ανάπτυξη... Έχεις πάρει καθόλου από κει? πληρώνεις φόρο για τελωνείο κλπ? (Είδα free shipping). Και αν ναι, πόσο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 16:14 Η Areti91 έγραψε: #3.440 17-10-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 Πουπουλίνα hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rakels: Όχι ακριβώς! Αυτά μοιάζουν με αρβυλάκια περισσότερο. Κάτι σαν αυτό, με λιγότερο μυτερή μύτη. Click για ανάπτυξη... Εμπιστεύομαι την κρίση της Κατερίνας, σε αυτά τα παπούτσια που λες δεν έχω ιδιαίτερα μαγαζιά να προτείνω... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Tally Weijl (προφανώς) Άπαξ και κατέβω Αθήνα θα τρέξω να τα πάρω. Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα ότι έφερναν παπούτσια . Ωραία είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 09:47 Η L0uk0umas: #3.427 14-10-13 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: https://www.fredperry.com/footwear/mens/hewitt-suede-shoe-b3138.html ναι η οχι? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 15:00 Η Alma Libre: #3.428 14-10-13 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν ήξερα ότι έφερναν παπούτσια . Ωραία είναι αυτά! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν είχα κατέβει είχα δει κάτι πεδιλάκια, πέρσι τον Απρίλη Μόλις είδα αυτά σκάλωσα Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω λεφτά στη θεία μου να μου τα πάρει και να τα στείλει με κάποιον, δε μπορώ να περιμένω. Είδα κιόλας κάτι ωραία μπλουζάκια, και ωραία πράγματα στα Bershka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 19:54 Η ~Melania~: #3.429 14-10-13 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ όταν είχα κατέβει είχα δει κάτι πεδιλάκια, πέρσι τον Απρίλη Μόλις είδα αυτά σκάλωσα Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω λεφτά στη θεία μου να μου τα πάρει και να τα στείλει με κάποιον, δε μπορώ να περιμένω. Click για ανάπτυξη... Λογικό . Είναι όντως πολύ ωραία, ελπίζω να προλάβεις τα αποθέματα . Είδα κιόλας κάτι ωραία μπλουζάκια, και ωραία πράγματα στα Bershka. Click για ανάπτυξη... Bershka και stradivarius σχεδόν πάντα βρίσκω κάτι. Pull & Bear θα βρω μπουφάν, καμιά φούστα και τζιν, αλλά όχι πάντα. Μετά Blanco έκλεισε που είχαμε . Και είχε τέλεια φορέματαα!!! Μπορώ να μιλάω για μαγαζιά με ρούχα περισσότερο από ότι για τα παπούτσια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:10 Η Alma Libre: #3.430 14-10-13 20:10 Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:16 Η ~Melania~: #3.431 14-10-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Click για ανάπτυξη... Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:09 Η Alma Libre: #3.432 14-10-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Δηλαδή έλεος. Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Areti91 έγραψε: #3.433 16-10-13 14:30 Μιας και είπαμε για σκουλαρίκια...... μήπως έχει δει κανείς σκουλαρίκια αράχνες ή φαντάσματα; Κάτι τέτοιο ας πούμε https://www.amazon.co.uk/Zest-Spooky...381922945&sr=8-19&keywords=halloween+earrings ή κάτι σαν αυτό https://www.amazon.co.uk/Zest-Purple...381922967&sr=8-49&keywords=halloween+earrings Ή σαν αυτά https://www.amazon.co.uk/Childrens-H...rrings/dp/B002TM8IVA/ref=pd_sim_sbs_jewelry_3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:57 Η ~Melania~: #3.434 16-10-13 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ψώνια να 'ναι... Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, αυτό θα πει κακιά τύχη . Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Click για ανάπτυξη... Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:17 Ο Guest 712911: #3.435 16-10-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Click για ανάπτυξη... Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:44 Η Alma Libre: #3.436 16-10-13 20:44 Όχι, δε με πιάνει. Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:46 Η ~Melania~: #3.437 16-10-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Click για ανάπτυξη... Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 712911: #3.438 16-10-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Click για ανάπτυξη... Jumbo... πόσες ώρες από την ζωή μου τις έχω περάσει εκεί...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 09:26 Η Ερινύς έγραψε: #3.439 17-10-13 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Εδώ! Έχει πολύ ωραία πράγματα άμα ψάξεις Click για ανάπτυξη... Έχεις πάρει καθόλου από κει? πληρώνεις φόρο για τελωνείο κλπ? (Είδα free shipping). Και αν ναι, πόσο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 16:14 Η Areti91 έγραψε: #3.440 17-10-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 Πουπουλίνα hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: https://www.fredperry.com/footwear/mens/hewitt-suede-shoe-b3138.html ναι η οχι? Click για ανάπτυξη... Ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 15:00 Η Alma Libre: #3.428 14-10-13 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν ήξερα ότι έφερναν παπούτσια . Ωραία είναι αυτά! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν είχα κατέβει είχα δει κάτι πεδιλάκια, πέρσι τον Απρίλη Μόλις είδα αυτά σκάλωσα Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω λεφτά στη θεία μου να μου τα πάρει και να τα στείλει με κάποιον, δε μπορώ να περιμένω. Είδα κιόλας κάτι ωραία μπλουζάκια, και ωραία πράγματα στα Bershka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 19:54 Η ~Melania~: #3.429 14-10-13 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ όταν είχα κατέβει είχα δει κάτι πεδιλάκια, πέρσι τον Απρίλη Μόλις είδα αυτά σκάλωσα Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω λεφτά στη θεία μου να μου τα πάρει και να τα στείλει με κάποιον, δε μπορώ να περιμένω. Click για ανάπτυξη... Λογικό . Είναι όντως πολύ ωραία, ελπίζω να προλάβεις τα αποθέματα . Είδα κιόλας κάτι ωραία μπλουζάκια, και ωραία πράγματα στα Bershka. Click για ανάπτυξη... Bershka και stradivarius σχεδόν πάντα βρίσκω κάτι. Pull & Bear θα βρω μπουφάν, καμιά φούστα και τζιν, αλλά όχι πάντα. Μετά Blanco έκλεισε που είχαμε . Και είχε τέλεια φορέματαα!!! Μπορώ να μιλάω για μαγαζιά με ρούχα περισσότερο από ότι για τα παπούτσια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:10 Η Alma Libre: #3.430 14-10-13 20:10 Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:16 Η ~Melania~: #3.431 14-10-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Click για ανάπτυξη... Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:09 Η Alma Libre: #3.432 14-10-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Δηλαδή έλεος. Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Areti91 έγραψε: #3.433 16-10-13 14:30 Μιας και είπαμε για σκουλαρίκια...... μήπως έχει δει κανείς σκουλαρίκια αράχνες ή φαντάσματα; Κάτι τέτοιο ας πούμε https://www.amazon.co.uk/Zest-Spooky...381922945&sr=8-19&keywords=halloween+earrings ή κάτι σαν αυτό https://www.amazon.co.uk/Zest-Purple...381922967&sr=8-49&keywords=halloween+earrings Ή σαν αυτά https://www.amazon.co.uk/Childrens-H...rrings/dp/B002TM8IVA/ref=pd_sim_sbs_jewelry_3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:57 Η ~Melania~: #3.434 16-10-13 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ψώνια να 'ναι... Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, αυτό θα πει κακιά τύχη . Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Click για ανάπτυξη... Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:17 Ο Guest 712911: #3.435 16-10-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Click για ανάπτυξη... Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:44 Η Alma Libre: #3.436 16-10-13 20:44 Όχι, δε με πιάνει. Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:46 Η ~Melania~: #3.437 16-10-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Click για ανάπτυξη... Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 712911: #3.438 16-10-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Click για ανάπτυξη... Jumbo... πόσες ώρες από την ζωή μου τις έχω περάσει εκεί...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 09:26 Η Ερινύς έγραψε: #3.439 17-10-13 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Εδώ! Έχει πολύ ωραία πράγματα άμα ψάξεις Click για ανάπτυξη... Έχεις πάρει καθόλου από κει? πληρώνεις φόρο για τελωνείο κλπ? (Είδα free shipping). Και αν ναι, πόσο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 16:14 Η Areti91 έγραψε: #3.440 17-10-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 Πουπουλίνα hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν ήξερα ότι έφερναν παπούτσια . Ωραία είναι αυτά! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν είχα κατέβει είχα δει κάτι πεδιλάκια, πέρσι τον Απρίλη Μόλις είδα αυτά σκάλωσα Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω λεφτά στη θεία μου να μου τα πάρει και να τα στείλει με κάποιον, δε μπορώ να περιμένω. Είδα κιόλας κάτι ωραία μπλουζάκια, και ωραία πράγματα στα Bershka. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 19:54 Η ~Melania~: #3.429 14-10-13 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ όταν είχα κατέβει είχα δει κάτι πεδιλάκια, πέρσι τον Απρίλη Μόλις είδα αυτά σκάλωσα Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω λεφτά στη θεία μου να μου τα πάρει και να τα στείλει με κάποιον, δε μπορώ να περιμένω. Click για ανάπτυξη... Λογικό . Είναι όντως πολύ ωραία, ελπίζω να προλάβεις τα αποθέματα . Είδα κιόλας κάτι ωραία μπλουζάκια, και ωραία πράγματα στα Bershka. Click για ανάπτυξη... Bershka και stradivarius σχεδόν πάντα βρίσκω κάτι. Pull & Bear θα βρω μπουφάν, καμιά φούστα και τζιν, αλλά όχι πάντα. Μετά Blanco έκλεισε που είχαμε . Και είχε τέλεια φορέματαα!!! Μπορώ να μιλάω για μαγαζιά με ρούχα περισσότερο από ότι για τα παπούτσια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:10 Η Alma Libre: #3.430 14-10-13 20:10 Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:16 Η ~Melania~: #3.431 14-10-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Click για ανάπτυξη... Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:09 Η Alma Libre: #3.432 14-10-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Δηλαδή έλεος. Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Areti91 έγραψε: #3.433 16-10-13 14:30 Μιας και είπαμε για σκουλαρίκια...... μήπως έχει δει κανείς σκουλαρίκια αράχνες ή φαντάσματα; Κάτι τέτοιο ας πούμε https://www.amazon.co.uk/Zest-Spooky...381922945&sr=8-19&keywords=halloween+earrings ή κάτι σαν αυτό https://www.amazon.co.uk/Zest-Purple...381922967&sr=8-49&keywords=halloween+earrings Ή σαν αυτά https://www.amazon.co.uk/Childrens-H...rrings/dp/B002TM8IVA/ref=pd_sim_sbs_jewelry_3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:57 Η ~Melania~: #3.434 16-10-13 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ψώνια να 'ναι... Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, αυτό θα πει κακιά τύχη . Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Click για ανάπτυξη... Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:17 Ο Guest 712911: #3.435 16-10-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Click για ανάπτυξη... Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:44 Η Alma Libre: #3.436 16-10-13 20:44 Όχι, δε με πιάνει. Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:46 Η ~Melania~: #3.437 16-10-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Click για ανάπτυξη... Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 712911: #3.438 16-10-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Click για ανάπτυξη... Jumbo... πόσες ώρες από την ζωή μου τις έχω περάσει εκεί...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 09:26 Η Ερινύς έγραψε: #3.439 17-10-13 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Εδώ! Έχει πολύ ωραία πράγματα άμα ψάξεις Click για ανάπτυξη... Έχεις πάρει καθόλου από κει? πληρώνεις φόρο για τελωνείο κλπ? (Είδα free shipping). Και αν ναι, πόσο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 16:14 Η Areti91 έγραψε: #3.440 17-10-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 Πουπουλίνα hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ όταν είχα κατέβει είχα δει κάτι πεδιλάκια, πέρσι τον Απρίλη Μόλις είδα αυτά σκάλωσα Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω λεφτά στη θεία μου να μου τα πάρει και να τα στείλει με κάποιον, δε μπορώ να περιμένω. Click για ανάπτυξη... Λογικό . Είναι όντως πολύ ωραία, ελπίζω να προλάβεις τα αποθέματα . Είδα κιόλας κάτι ωραία μπλουζάκια, και ωραία πράγματα στα Bershka. Click για ανάπτυξη... Bershka και stradivarius σχεδόν πάντα βρίσκω κάτι. Pull & Bear θα βρω μπουφάν, καμιά φούστα και τζιν, αλλά όχι πάντα. Μετά Blanco έκλεισε που είχαμε . Και είχε τέλεια φορέματαα!!! Μπορώ να μιλάω για μαγαζιά με ρούχα περισσότερο από ότι για τα παπούτσια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:10 Η Alma Libre: #3.430 14-10-13 20:10 Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:16 Η ~Melania~: #3.431 14-10-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Click για ανάπτυξη... Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:09 Η Alma Libre: #3.432 14-10-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Δηλαδή έλεος. Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Areti91 έγραψε: #3.433 16-10-13 14:30 Μιας και είπαμε για σκουλαρίκια...... μήπως έχει δει κανείς σκουλαρίκια αράχνες ή φαντάσματα; Κάτι τέτοιο ας πούμε https://www.amazon.co.uk/Zest-Spooky...381922945&sr=8-19&keywords=halloween+earrings ή κάτι σαν αυτό https://www.amazon.co.uk/Zest-Purple...381922967&sr=8-49&keywords=halloween+earrings Ή σαν αυτά https://www.amazon.co.uk/Childrens-H...rrings/dp/B002TM8IVA/ref=pd_sim_sbs_jewelry_3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:57 Η ~Melania~: #3.434 16-10-13 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ψώνια να 'ναι... Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, αυτό θα πει κακιά τύχη . Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Click για ανάπτυξη... Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:17 Ο Guest 712911: #3.435 16-10-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Click για ανάπτυξη... Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:44 Η Alma Libre: #3.436 16-10-13 20:44 Όχι, δε με πιάνει. Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:46 Η ~Melania~: #3.437 16-10-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Click για ανάπτυξη... Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 712911: #3.438 16-10-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Click για ανάπτυξη... Jumbo... πόσες ώρες από την ζωή μου τις έχω περάσει εκεί...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 09:26 Η Ερινύς έγραψε: #3.439 17-10-13 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Εδώ! Έχει πολύ ωραία πράγματα άμα ψάξεις Click για ανάπτυξη... Έχεις πάρει καθόλου από κει? πληρώνεις φόρο για τελωνείο κλπ? (Είδα free shipping). Και αν ναι, πόσο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 16:14 Η Areti91 έγραψε: #3.440 17-10-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 Πουπουλίνα hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:16 Η ~Melania~: #3.431 14-10-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Click για ανάπτυξη... Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:09 Η Alma Libre: #3.432 14-10-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Δηλαδή έλεος. Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Areti91 έγραψε: #3.433 16-10-13 14:30 Μιας και είπαμε για σκουλαρίκια...... μήπως έχει δει κανείς σκουλαρίκια αράχνες ή φαντάσματα; Κάτι τέτοιο ας πούμε https://www.amazon.co.uk/Zest-Spooky...381922945&sr=8-19&keywords=halloween+earrings ή κάτι σαν αυτό https://www.amazon.co.uk/Zest-Purple...381922967&sr=8-49&keywords=halloween+earrings Ή σαν αυτά https://www.amazon.co.uk/Childrens-H...rrings/dp/B002TM8IVA/ref=pd_sim_sbs_jewelry_3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:57 Η ~Melania~: #3.434 16-10-13 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ψώνια να 'ναι... Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, αυτό θα πει κακιά τύχη . Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Click για ανάπτυξη... Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:17 Ο Guest 712911: #3.435 16-10-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Click για ανάπτυξη... Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:44 Η Alma Libre: #3.436 16-10-13 20:44 Όχι, δε με πιάνει. Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:46 Η ~Melania~: #3.437 16-10-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Click για ανάπτυξη... Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 712911: #3.438 16-10-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Click για ανάπτυξη... Jumbo... πόσες ώρες από την ζωή μου τις έχω περάσει εκεί...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 09:26 Η Ερινύς έγραψε: #3.439 17-10-13 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Εδώ! Έχει πολύ ωραία πράγματα άμα ψάξεις Click για ανάπτυξη... Έχεις πάρει καθόλου από κει? πληρώνεις φόρο για τελωνείο κλπ? (Είδα free shipping). Και αν ναι, πόσο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 16:14 Η Areti91 έγραψε: #3.440 17-10-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 Πουπουλίνα hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμάς τα κοντινότερα Bershka είναι στην Λαμία. Pull&Bear, Tally και λοιπά Αθήνα. Λιβαδειά (που είναι κοντά στο χωριό μου) έχει μόνο Ζάρα παιδικά. Και δεν μπορείς να παραγγείλεις απ'το ίντερνετ στα Tally -_- Click για ανάπτυξη... Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 22:09 Η Alma Libre: #3.432 14-10-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Δηλαδή έλεος. Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Areti91 έγραψε: #3.433 16-10-13 14:30 Μιας και είπαμε για σκουλαρίκια...... μήπως έχει δει κανείς σκουλαρίκια αράχνες ή φαντάσματα; Κάτι τέτοιο ας πούμε https://www.amazon.co.uk/Zest-Spooky...381922945&sr=8-19&keywords=halloween+earrings ή κάτι σαν αυτό https://www.amazon.co.uk/Zest-Purple...381922967&sr=8-49&keywords=halloween+earrings Ή σαν αυτά https://www.amazon.co.uk/Childrens-H...rrings/dp/B002TM8IVA/ref=pd_sim_sbs_jewelry_3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:57 Η ~Melania~: #3.434 16-10-13 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ψώνια να 'ναι... Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, αυτό θα πει κακιά τύχη . Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Click για ανάπτυξη... Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:17 Ο Guest 712911: #3.435 16-10-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Click για ανάπτυξη... Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:44 Η Alma Libre: #3.436 16-10-13 20:44 Όχι, δε με πιάνει. Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:46 Η ~Melania~: #3.437 16-10-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Click για ανάπτυξη... Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 712911: #3.438 16-10-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Click για ανάπτυξη... Jumbo... πόσες ώρες από την ζωή μου τις έχω περάσει εκεί...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 09:26 Η Ερινύς έγραψε: #3.439 17-10-13 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Εδώ! Έχει πολύ ωραία πράγματα άμα ψάξεις Click για ανάπτυξη... Έχεις πάρει καθόλου από κει? πληρώνεις φόρο για τελωνείο κλπ? (Είδα free shipping). Και αν ναι, πόσο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 16:14 Η Areti91 έγραψε: #3.440 17-10-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 Πουπουλίνα hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ζάρα ποτέ δεν τρελαινόμουν . Και τώρα, σπάνια βρίσκω κάτι, κι αν βρω θα είναι πχ. καλό φόρεμα. Tally δεν ξέρω πως γίνεται, όταν πηγαίνω δεν βρίσκω ποτέ τίποτα! Η αδερφή μου όταν πηγαίνει, γυρνάει σπίτι με κάτι σούπερ φορέματα, δεν ξέρω πού τα βρίσκει . Ίσως φταίει το ότι σε γενικά πλαίσια εγώ δεν έχω την υπομονή να κάθομαι να ψάχνω... δεν είμαι το κορίτσι των ''ψώνιων'' . Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Δηλαδή έλεος. Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Areti91 έγραψε: #3.433 16-10-13 14:30 Μιας και είπαμε για σκουλαρίκια...... μήπως έχει δει κανείς σκουλαρίκια αράχνες ή φαντάσματα; Κάτι τέτοιο ας πούμε https://www.amazon.co.uk/Zest-Spooky...381922945&sr=8-19&keywords=halloween+earrings ή κάτι σαν αυτό https://www.amazon.co.uk/Zest-Purple...381922967&sr=8-49&keywords=halloween+earrings Ή σαν αυτά https://www.amazon.co.uk/Childrens-H...rrings/dp/B002TM8IVA/ref=pd_sim_sbs_jewelry_3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:57 Η ~Melania~: #3.434 16-10-13 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ψώνια να 'ναι... Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, αυτό θα πει κακιά τύχη . Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Click για ανάπτυξη... Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:17 Ο Guest 712911: #3.435 16-10-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Click για ανάπτυξη... Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:44 Η Alma Libre: #3.436 16-10-13 20:44 Όχι, δε με πιάνει. Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:46 Η ~Melania~: #3.437 16-10-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Click για ανάπτυξη... Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 712911: #3.438 16-10-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Click για ανάπτυξη... Jumbo... πόσες ώρες από την ζωή μου τις έχω περάσει εκεί...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 09:26 Η Ερινύς έγραψε: #3.439 17-10-13 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Εδώ! Έχει πολύ ωραία πράγματα άμα ψάξεις Click για ανάπτυξη... Έχεις πάρει καθόλου από κει? πληρώνεις φόρο για τελωνείο κλπ? (Είδα free shipping). Και αν ναι, πόσο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 16:14 Η Areti91 έγραψε: #3.440 17-10-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 Πουπουλίνα hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιας και είπαμε για σκουλαρίκια...... μήπως έχει δει κανείς σκουλαρίκια αράχνες ή φαντάσματα; Κάτι τέτοιο ας πούμε https://www.amazon.co.uk/Zest-Spooky...381922945&sr=8-19&keywords=halloween+earrings ή κάτι σαν αυτό https://www.amazon.co.uk/Zest-Purple...381922967&sr=8-49&keywords=halloween+earrings Ή σαν αυτά https://www.amazon.co.uk/Childrens-H...rrings/dp/B002TM8IVA/ref=pd_sim_sbs_jewelry_3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:57 Η ~Melania~: #3.434 16-10-13 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ψώνια να 'ναι... Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, αυτό θα πει κακιά τύχη . Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Click για ανάπτυξη... Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:17 Ο Guest 712911: #3.435 16-10-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Click για ανάπτυξη... Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:44 Η Alma Libre: #3.436 16-10-13 20:44 Όχι, δε με πιάνει. Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:46 Η ~Melania~: #3.437 16-10-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Click για ανάπτυξη... Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 712911: #3.438 16-10-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Click για ανάπτυξη... Jumbo... πόσες ώρες από την ζωή μου τις έχω περάσει εκεί...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 09:26 Η Ερινύς έγραψε: #3.439 17-10-13 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Εδώ! Έχει πολύ ωραία πράγματα άμα ψάξεις Click για ανάπτυξη... Έχεις πάρει καθόλου από κει? πληρώνεις φόρο για τελωνείο κλπ? (Είδα free shipping). Και αν ναι, πόσο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 16:14 Η Areti91 έγραψε: #3.440 17-10-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 Πουπουλίνα hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Ζάρα. Φέτος που η κολεξιόν έχει κάτι ωραία κομματάκια, θυμήθηκα οτι και για τα ζάρα πρέπει να κατέβω Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ψώνια να 'ναι... Tally, λατρεύω απλά! Την πρώτη φορά που ψώνισα (Αθήνα) είχαν τελειώσει τα νούμερα σε όλα τα ωραία παντελόνια και τις μπλούζες και ήμουν περιορισμένη. Μετά στην μονοήμερη στο Ναύπλιο, είχαν τιγκάρει στα νούμερα και δεν είχα λεφτά πάνω μου. Σκουλαρικάκια πήγα πήρα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα, αυτό θα πει κακιά τύχη . Εγώ είμαι να με αφήσεις σε μαγαζί με τις ώωρες! Click για ανάπτυξη... Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:17 Ο Guest 712911: #3.435 16-10-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Click για ανάπτυξη... Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:44 Η Alma Libre: #3.436 16-10-13 20:44 Όχι, δε με πιάνει. Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:46 Η ~Melania~: #3.437 16-10-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Click για ανάπτυξη... Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 712911: #3.438 16-10-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Click για ανάπτυξη... Jumbo... πόσες ώρες από την ζωή μου τις έχω περάσει εκεί...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 09:26 Η Ερινύς έγραψε: #3.439 17-10-13 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Εδώ! Έχει πολύ ωραία πράγματα άμα ψάξεις Click για ανάπτυξη... Έχεις πάρει καθόλου από κει? πληρώνεις φόρο για τελωνείο κλπ? (Είδα free shipping). Και αν ναι, πόσο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 16:14 Η Areti91 έγραψε: #3.440 17-10-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 Πουπουλίνα hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος; Click για ανάπτυξη... Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:44 Η Alma Libre: #3.436 16-10-13 20:44 Όχι, δε με πιάνει. Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:46 Η ~Melania~: #3.437 16-10-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Click για ανάπτυξη... Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 712911: #3.438 16-10-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Click για ανάπτυξη... Jumbo... πόσες ώρες από την ζωή μου τις έχω περάσει εκεί...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 09:26 Η Ερινύς έγραψε: #3.439 17-10-13 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Εδώ! Έχει πολύ ωραία πράγματα άμα ψάξεις Click για ανάπτυξη... Έχεις πάρει καθόλου από κει? πληρώνεις φόρο για τελωνείο κλπ? (Είδα free shipping). Και αν ναι, πόσο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 16:14 Η Areti91 έγραψε: #3.440 17-10-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 Πουπουλίνα hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι, δε με πιάνει. Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 20:46 Η ~Melania~: #3.437 16-10-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Click για ανάπτυξη... Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 712911: #3.438 16-10-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Click για ανάπτυξη... Jumbo... πόσες ώρες από την ζωή μου τις έχω περάσει εκεί...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 09:26 Η Ερινύς έγραψε: #3.439 17-10-13 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Εδώ! Έχει πολύ ωραία πράγματα άμα ψάξεις Click για ανάπτυξη... Έχεις πάρει καθόλου από κει? πληρώνεις φόρο για τελωνείο κλπ? (Είδα free shipping). Και αν ναι, πόσο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 16:14 Η Areti91 έγραψε: #3.440 17-10-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 Πουπουλίνα hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Eμένα με είχε πιάσει πονοκέφαλος μετά από 3 ώρες (και κάτι) ψώνια στο mall. Click για ανάπτυξη... Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 712911: #3.438 16-10-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Click για ανάπτυξη... Jumbo... πόσες ώρες από την ζωή μου τις έχω περάσει εκεί...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 09:26 Η Ερινύς έγραψε: #3.439 17-10-13 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Εδώ! Έχει πολύ ωραία πράγματα άμα ψάξεις Click για ανάπτυξη... Έχεις πάρει καθόλου από κει? πληρώνεις φόρο για τελωνείο κλπ? (Είδα free shipping). Και αν ναι, πόσο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 16:14 Η Areti91 έγραψε: #3.440 17-10-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 Πουπουλίνα hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Στα mall επειδή πηγαίνω πάρα πολύ σπάνια, δεν με πιάνει πονοκέφαλος . Αλλά μια ώρα στα Jumbo της Veso Mare πχ. ναι, θα μου φέρει απίστευτο πονοκέφαλο . Click για ανάπτυξη... Jumbo... πόσες ώρες από την ζωή μου τις έχω περάσει εκεί...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 09:26 Η Ερινύς έγραψε: #3.439 17-10-13 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Εδώ! Έχει πολύ ωραία πράγματα άμα ψάξεις Click για ανάπτυξη... Έχεις πάρει καθόλου από κει? πληρώνεις φόρο για τελωνείο κλπ? (Είδα free shipping). Και αν ναι, πόσο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 16:14 Η Areti91 έγραψε: #3.440 17-10-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 170 171 172 173 174 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 172 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Εδώ! Έχει πολύ ωραία πράγματα άμα ψάξεις Click για ανάπτυξη... Έχεις πάρει καθόλου από κει? πληρώνεις φόρο για τελωνείο κλπ? (Είδα free shipping). Και αν ναι, πόσο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 16:14 Η Areti91 έγραψε: #3.440 17-10-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Σκουλαρίκια αράχνες φόραγα εγώ πριν κάτι χρόνια, έχω ακόμα αλλά μου πληγιάζει το αυτί για μόνιμα. Αυτά που έβαλες είναι γλυκούλικα πάντως. Click για ανάπτυξη... Τα θέλω γιατί θα ντυθούμε για το Halloween στο φροντιστήριο των αγγλικών. Μια φορά θα τα βάλω μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.