Guest 990498
Επισκέπτης

Θα το χαρακτήριζα... ντέρτι...Αυτό το φορεματάκι το ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα και θα πάω αύριο να το πάρω
View attachment 4684
Αλήθεια, θα το χαρακτηρίζατε casual ή επίσημο;

Λίγο πιο βαθύ ντεκολτέ παρακαλώ.

Πέρα από τη πλάκα, όμορφο είναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tinkerbell
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτό το φορεματάκι το ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα και θα πάω αύριο να το πάρω
View attachment 4684
Όντως, για το γραφείο είναι ό,τι πρέπει. Σε άλλα χρωματάκια υπάρχει; (θα 'θελα να δω και την πλάτη πάντως...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν πας στο site, έχει και φωτογραφία της πλάτης, μέχρι και video έχει που το δείχνειΌντως, για το γραφείο είναι ό,τι πρέπει. Σε άλλα χρωματάκια υπάρχει; (θα 'θελα να δω και την πλάτη πάντως...)

Όχι, δεν υπάρχει σε άλλα χρωματάκια (άλλωστε η κομψότητα του έγκειται και στο συνδυασμό χρωμάτων του, αν και ίσως να ταίριαζε και σε γήινα χρώματα και να ήταν και πιο casual έτσι).
Πάντως έχε υπόψιν ότι θα δυσκολεύτεις να το βρεις αν φοράς 8, εγώ έπρεπε να τρέχω μέχρι Πειραιά για να το πάρω γιατί μόνο εκεί το είχαν σε 8! (και του έλειπε και ένα κουμπί και πρέπει να ράψω εκεί το εφεδρικό!!!)
tinkerbell
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Έχει λινκ το ποστ μου με το φόρεμαΕχμ... το οποίο σάιτ... ποιο είπαμε πως είναι;

tinkerbell
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θενξ.

Ωραιο σχημα, οι γυαλιστερες πλαγιες γραμμες λιγο περιεργες. Ισως καλυτερα να μην ηταν γυαλιστερες. Τα λυμενα κορδονιαTώρα το καλοκαίρι βγαίνω για περπάτημα στην πόλη κυρίως με αθλητικά. Αγόρασα καινούρια χθες καθώς τα παλιά τα έλιωσα στο πέρα δώθε. Ιδού!
Είναι για aerobic και για τρέξιμο (όταν περπατάω θέλω άνετο παπούτσι, να δένω καλά τα κορδόνια και να έχει αεροσόλα) στο συγκεκριμένο στυλ :
(αυτά είναι ανδρικά, αλλά για να συμπληρωθεί η εικόνα με τα δικά μου που δεν φαίνονται καλά στις φωτό)
![]()
View attachment 4677View attachment 4678 με λυτά κορδόνια
ε;ε;ε;
πήρα και ένα μαύρο κολάν , ένα t-shirt και έφυγααααααα

Εγώ όλο λέω να πάρω MBT...
![]()
Για περπάτημα αλλά και για τη μέση μου πρέπει να 'ναι τέλεια. Ευτυχώς έχουν βγάλει με λιγότερο κυρτή σόλα, αλλά και πιο πολλά σχέδια.

Εχει λογω και χρωματος τη δυνατοτητα να το βαλεις και καθημερινα και πιο επισημα.Οπότε 2 σε 1. Τσιμπα το, καλο ειναι.Αυτό το φορεματάκι το ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα και θα πάω αύριο να το πάρω
View attachment 4684
Ophelia
Διάσημο μέλος

...αν και δεν είμαι φαν των ψηλοτάκουνων, με το που τα είδα στην βιτρίνα να με κοιτάνε, τα ερωτεύτηκα!!!
![]()
Πραγματικά είναι τέλεια! Κ εγώ με το που τα είδα

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Λευτεριά στα εγκλωβισμένα δάχτυλα!Μπροστά είναι πολύ κλειστά? Πόσο φάινονται τα δάχτυλα?

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σε άλλες λογικά θα φαίνονται το μεγάλο και το αμέσως διπλανό του ..ευκρινώς

moonlight
Διάσημο μέλος

xanp
Δραστήριο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

επιπλεον εχουν φυγει απο τη μοδα τα διχτυωτα καλσον.
τα μονα που ισως να βρησκω χρησιμα και διαχρονικα ειναι αυτα που ειναι στο χρωμα caramel και ειναι διακριτικα.
Isiliel
Επιφανές μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

εγω απλα το γενικευσα λιγο!
Ophelia
Διάσημο μέλος

Πραγματικά είναι τέλεια! Κ εγώ με το που τα είδα... Αλλά 185? ρε γμτ!
![]()
Ναι είναι λίγο ακριβούτσικα αλλά έτσι και αλλιώς έψαχνα για ένα κάπως πιο ''καλό'' αλλά όχι πολύ φαντεζί παπουτσάκι, οπότε...

'Ασε που εδώ πήγα και έδωσα 200 ευρώ για αθλητικά (τα οποία και έλιωσα στο γυμναστήριο...) για γόβες δεν θα τα δώσω;!

moonlight
Διάσημο μέλος

εμένα με βολεύουν την άνοιξη που δεν κάνει τόσο ζέστη για να είμαι χωρίς καλσόν αλλά ταυτόχρονα δεν έχει και τόσο κρύο να φοράω κάτι συμπαγές. Με βολεύει επίσης και το φθινόπωρο για τον ίδιο λόγο.
χμμ δεν το σκεφτηκα ποτε αυτο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.