kalypso
Περιβόητο μέλος

χμμ δεν το σκεφτηκα ποτε αυτοθα το δοκιμασω φετος το φθινοπωρο να δω τι λεει πανω μου γιατι μπορει να με φοραει και να μην το φοραω δεν ξερω αν με καταλαβαινετε
![]()
Εμένα πάντως δεν μου πηγαίνει καθόλου

Ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση έχω... Δεν νιώθω άνετα με το διχτυωτό, νιώθω σαν να προσπαθώ να προκαλέσω και μόνο από το γεγονός ότι το φοράω.
Είχα δοκιμάσει μία φορά ένα με μικρό δίχτυ, μαύρο- εδειχνε όμορφο και ήταν διακριτικό, αλλά τελικώς επέλεξα να μην το ξαναβάλω γιατί πραγματικά δεν ένιωθα καθόλου άνετα φορώντας το... Συν ότι το πόδι μου μετά ήταν σαν μικρή βάφλα σε όλο το μήκος! :x
Το φθινόπωρο απλά γυμνό ποδαράκι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

Εμένα πάντως δεν μου πηγαίνει καθόλου
Ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση έχω... Δεν νιώθω άνετα με το διχτυωτό, νιώθω σαν να προσπαθώ να προκαλέσω και μόνο από το γεγονός ότι το φοράω.
Είχα δοκιμάσει μία φορά ένα με μικρό δίχτυ, μαύρο- εδειχνε όμορφο και ήταν διακριτικό, αλλά τελικώς επέλεξα να μην το ξαναβάλω γιατί πραγματικά δεν ένιωθα καθόλου άνετα φορώντας το... Συν ότι το πόδι μου μετά ήταν σαν μικρή βάφλα σε όλο το μήκος! :x
Το φθινόπωρο απλά γυμνό ποδαράκι![]()
αχ και γω ετσι κανω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Καλα,βαλτε το εσεις και τα βρισκουμε....το διχτυωτο καλσον με το μεγαλο διχτυ, δειχνει πολυ ''φτηνιαρικο'' και προκλητικο.
επιπλεον εχουν φυγει απο τη μοδα τα διχτυωτα καλσον.

xanp
Δραστήριο μέλος

Απλά το θέμα είναι πως αισθάνεται κανείς όταν το φοράει. Ας πούμε και εμένα ενώ μου αρέσουν οι πλατφόρμες σε άλλα πόδια δεν μπορώ να τις φορέσω με τίποτα νιώθω άβολα.
Neraida
Επιφανές μέλος

Και μη μου αρχισετε παλι τα μου-σου-του...!!!

love_angel
Επιφανές μέλος

πραγματικα...
πολυ ρομαντικο, πολυ γλυκο,πολυ τελειο..
πραγματικα!
Subject to change
e-steki.gr Founder
love_angel
Επιφανές μέλος

ωστοσο ειμαι επιφυλακτικη γιατι ποτε δε μπορεις να κρινεις ενα ρουχο/παπουτσι εαν δε το δεις συνδυασμενο σωστα και φορεμενο πανω απολα

μεγια σου, θα ταιριαζει πολυ με το φορεματακι εκεινο που μας ειχες δειξει πριν μερες

Subject to change
e-steki.gr Founder

Τα συγκεκριμένα μου άρεσαν γιατί παρ'ότι είναι ψηλοτάκουνα και σε στυλ γόβας, έχουν τα κορδονάκια πίσω και το ξύλινο τακούνι (και το λευκό χρώμα) που τα κάνει να μην φαίνονται τόσο επίσημα, οπότε θα μπορώ να τα φοράω κάθε μέρα!
love_angel
Επιφανές μέλος

αυτο ειναι το καινουριο μου μαγιουδακι!!
ακουω γνωμες!
Valder
Τιμώμενο Μέλος

![]()
αυτο ειναι το καινουριο μου μαγιουδακι!!
ακουω γνωμες!
Ωραία κοπέλα αυτή που το φοράει!

Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποιά η γνώμη για τέτοιου στυλ μαγιό;; Προσωπικά μου αρέσουν πολύ..

Αλλά έχω την εντύπωση πως για την ηλικία μου δε ταιριάζουν και τόσο..

@Μισελ
Είναι πολύ ωραία όντως... Με γειες..

@λοβ
Δε μου αρέσει που έχει σχέδιο το κάτω μέρος.. Θα το προτιμούσα μονόχρωμο!
Με γεια σου

Subject to change
e-steki.gr Founder

@mpourou: Thanks! Σήμερα τα πήρα και σε μαύρο

Όσον αφορά το μαγιώ που έβαλες, γιατί καλέ, και αυτό με την ηλικία πάει;;;;
Να το πάρεις! Είναι και ωραίο! Αρκεί να είσαι αδύνατη, γιατί έτσι όπως το φαντάζομαι, το κάθε παχάκι θα πετάει και θα φαίνεται άσχημο...

love_angel : μια χαρά. με γεια ! Δεν ειναι ασχημο μαγιο σιγουρα, αλλά ουτε κατι που θα εβαζα....
....
...

Neraida
Επιφανές μέλος

Μπουρου, το μαγιω ειναι πολυ καλο και εαν καποια μπορει να το υποστηριξει, που σημαινει να το φοραει και οχι να τη φοραει ειναι μια πολυ καλη επιλογη και δεν εχει καμμια σχεση με ηλικιες...Το σημαντικο ειναι να σου παει, διοτι θελει αδυνατο σωμα και κατα προτιμηση να εισαι ψηλη, οπως επισης και να ειναι του στυλ σου...Διοτι π.χ εαν εισαι το κοριτσακι με τα ολ σταρ, τοτε μαλλον δεν ειναι για σενα...
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
Ophelia
Διάσημο μέλος

Μου κάνουν πιο κομψά και πιο βολικά...είναι και ουδέτερο το μαύρο.
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

ωστοσο προτεινω το μαυροπου ναι πιο ''κλασικο'' χρωμα και θα σε βολεψει περισσοτερο!

Ophelia
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.