venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Πολυ καλές και μαλακές πλατφόρμες εχουν οι εταιρειες Clarks και Makis Kotris!Εγώ που λέτε θέλω να πάρω πλατφόρμες. Λένε ότι είναι πιο άνετες και δεν κουράζουν πολύ όπως οι γόβες. Ισχύει;![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επισης αυτες οι μακρυες φουστες - που σχεδον σκουπιζουν τον δρομο - μου φαινονται το ιδιο ασχημες.
αν το ρουχο δεν αναδεικνυει το σωμα μας, δλδ να ναι κολλητο σχετικα, τοτε δεν μου κανει κλικ.
επισης μεσα σε φαρδιες μπλουζες νιωθω απαισια.
prinCess.
Επιφανές μέλος

αχ ειμαι η μονη που δεν της αρεσουν τα μακρυα φορεματα;;; ποτε δεν θα παρω.
επισης αυτες οι μακρυες φουστες - που σχεδον σκουπιζουν τον δρομο - μου φαινονται το ιδιο ασχημες.
αν το ρουχο δεν αναδεικνυει το σωμα μας, δλδ να ναι κολλητο σχετικα, τοτε δεν μου κανει κλικ.
επισης μεσα σε φαρδιες μπλουζες νιωθω απαισια.
Αν το ρούχο είναι στενό και εφαρμοστό δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και κατάλληλο για κάποιον/κάποια.
Φοράμε ρούχα που μας κολακεύουν κι όχι ρούχα που αποκαλύπτουν το σώμα μας. Αν κάποια ντύνεται σωστά της πάει ακόμα και η μπούρκα που λέει ο λόγος.

Από κει πέρα είναι θέμα γούστου και στυλ.

prinCess.
Επιφανές μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Akatanomasty
Νεοφερμένο μέλος

Αξίζει να το πάρω ?
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι από μένα...
Πανέμορφο αυτό το μαύρο κολλητό παντελόνι και το λευκό φόρεμα, το οποίο βέβαια θα διάλεγα σε μαύρο ή μπλε. Στη ραφή όμως συμφωνούμε.

Akatanomasty
Νεοφερμένο μέλος

Πανέμορφο αυτό το μαύρο κολλητό παντελόνι και το λευκό φόρεμα, το οποίο βέβαια θα διάλεγα σε μαύρο ή μπλε. Στη ραφή όμως συμφωνούμε.
Με νιώθεις....

Αλήθεια, το λευκό φόρεμα πιστεύεις θα ταίριαζε σε κάποια με (πολύ

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Λογικά, ναι! Θα ταίριαζε! Αντίθετα, εμένα που είμαι μελαχρινή με μαύρα μαλλιά δεν μου πηγαίνει. Αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό.Με νιώθεις....
Αλήθεια, το λευκό φόρεμα πιστεύεις θα ταίριαζε σε κάποια με (πολύ)λευκή επιδερμίδα?
Akatanomasty
Νεοφερμένο μέλος

Λογικά, ναι! Θα ταίριαζε! Αντίθετα, εμένα που είμαι μελαχρινή με μαύρα μαλλιά δεν μου πηγαίνει. Αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό.
Ευχαριστώ

Και κάτι σε κόσμημα

Συνημμένα
Gate4
Επιφανές μέλος

katerina1kan
Νεοφερμένο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

άντε με το καλό να έρθουν οι εκπτώσεις να ανανεωθούμε λίγο!

prinCess.
Επιφανές μέλος

Αργούν πάρα πολύ.

Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.