prinCess.
Επιφανές μέλος

Με μαύρη φούστα θα την έβαζα χειμώνα, με μαύρο καλσόν, μποτάκια μαύρα και δερμάτινο τζάκετ, αλλά δε θα ήμουν και σίγουρη.Απορρίπτουμε και τη μαύρη φούστα;
Βασικά δεν φοράω πολύ άσπρα και ροζ, φοράω όλο μαύρα και έχω μερικά μωβ, τυρκουάζ, κόκκινα.
Έχω μια τυρκουάζ κοτλέ φούστα, αλλά οι κοτλέ δεν είναι χειμερινές;![]()

Το τιρκουάζ θα πήγαινε. Η κοτλέ όχι.
Βάλτο με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν και ανοιχτόχρωμα παπουτσάκια στη τελική.:]]]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Σήμερα πήρα αυτά... Από πέρσι ήθελα ένα ζευγάρι τέτοια πάνινα! Πολύ χάρηκα!
![]()
Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνετα

Mε γεια σου!

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Είναι πάρα πολύ βολικά παπούτσια. Έχω 3 ζευγάρια.Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνεταΚαλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο...
Mε γεια σου!![]()

Σχετικά με το αν ανοίγουν είναι ανάλογα με το παπούτσι. Κατά κανόνα πάντα ανοίγουν μερικά εκατοστά.
Γενικά,εγώ προτιμώ να με σφίγγουν λίγο στην αρχή και μετά σιγά σιγά να ανοίξουν παρά να μου είναι πιο νορμάλ και μετά να είναι λες και φοράω τις παντόφλες τις γιαγιάς μου.

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Είναι πάρα πολύ βολικά παπούτσια. Έχω 3 ζευγάρια.
Σχετικά με το αν ανοίγουν είναι ανάλογα με το παπούτσι. Κατά κανόνα πάντα ανοίγουν μερικά εκατοστά.
Γενικά,εγώ προτιμώ να με σφίγγουν λίγο στην αρχή και μετά σιγά σιγά να ανοίξουν παρά να μου είναι πιο νορμάλ και μετά να είναι λες και φοράω τις παντόφλες τις γιαγιάς μου.
Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ!

Ajusshi
Διάσημο μέλος

adidas supernova sequence 5

ευχαριστώ

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγκώ ψωνίζει πολύ asos και topshop. ψαγμένα τα μαγαζιά και έχουν ρούχα για όλα τα γούστα. καλές τιμές (συγκεκριμένα τα ασος κάθε τρεις και λίγο βγάζουν πολύ καλές προσφορές!) άσε που υπάρχει και δυνατότητα αλλαγής/ επιστροφής. Τα μεταφορικά δεν βγαίνουν ακριβά. Την εμπιστοσύνη μου πάντως την κέρδισαν.Κορίτσια μπορώ να έχω την βοήθεια σας; Είμαι vintage lover αλλά επειδή ζω στην Κομοτηνή τα ρούχα και αξεσουάρ που μπορώ να επιλέξω είναι περιορισμένα. Αν γνωρίζεται sites που να μπορείς να κάνεις αγορές μέσω διαδικτύου, απαντήστε μου.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει.Ναι, φαίνονται πολύ άνετα για αυτό τα θέλω κ εγώ!Απλά είχα άσχημη εικόνα όπως είπα γιατί της πωλήτριας ήταν σαν παντόφλες γιαγιάς όπως λες και δε θέλω να την πατήσω να μου κάνουν το 39αρι πόδι να φαίνεται σαν 42
Βέβαια το πρωί είδα 2 κοπέλες στο λεωφορείο και φορούσαν τέτοια και ήταν μια χαρά στητά και ωραία. Μήπως έχει να κάνει με την ποιότητα του υφάσματος που έχουν πάνω? Γιατί της πωλήτριας ήταν δαντέλα ενώ στις κοπέλες ήταν απλό ύφασμα...
![]()
...Αλεξάνδρα...
Πολύ δραστήριο μέλος

Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες;

Βολεύουν? Βασικά άκυρο φαίνονται άνεταΚαλύτερα πες μου αν ανοίγουν στο πόδι γιατί είχα δει μια πωλήτρια σε ένα μαγαζί και φορούσε τετοια και είχαν μεγαλώσει τόσο πολύ στο πόδι της και φαινόταν άσχημο...
Mε γεια σου!![]()
Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου!

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Φέτος τις είδα στα H&MΛατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες;

...Αλεξάνδρα...
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπάρχει και σε άλλα χρώματα;Φέτος τις είδα στα H&M![]()

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί!Υπάρχει και σε άλλα χρώματα;![]()

Ααααα skirt with braces έχει φετος και το attrativo αλλά πιο μακρια και τζινάκι!
...Αλεξάνδρα...
Πολύ δραστήριο μέλος

Εντονα χρωματα καλοκαιρινα δεν ειχε .... αλλά εριξα μια φευγαλέα ματιά στο μαγαζί!![]()
Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ!

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Α,μπα. Έχω και με δαντέλα και αν και έχω πλατυποδία δεν τις έχω καν στραβοπατήσει και δεν είναι καθόλου ξεχειλωμένες. Κυρίως με τη φόρμα του παπουτσιού έχει να κάνει.
Κι εγώ όταν τα πήρα ήταν λίγο στενά και τώρα είναι πιο άνετα. Οι κοπέλες εκεί μου είπαν πως θα ανοίξουν! Οπότε φρόντισε να τα πάρεις ίσα ίσα στο πόδι σου!![]()
Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εμένα μια χαρά καλοκαιρινό μου κάνει αυτό με ένα φυστικί φανελάκι.Λατρεύω τέτοιου στυλ φούστες!! Το θέμα είναι το χρώμα στην συγκεκριμένη. Μιας και έρχεται καλοκαιράκι σκέφτομαι να πάρω κάτι με περισσότερο χρώμα. Ξέρετε που μπορώ να βρω παρόμοιες;![]()

Αν και εγώ το καλοκαίρι δε βολεύομαι με τίποτα πέρα από φορέματα και αθλητικά κολλάν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο.
Τα σόρτσακια είναι άγνωστη λέξη σε΄μένα

Μία ακόμη συμβουλήήη!Ωραία. Με πείσατε. Θα πάω αύριο να βρω![]()
Διάλεξε κάτι με δερμάτινο πάτο. Μπορεί να είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή τους ,αλλά δε θα μυρίζουν τα πόδια σου μετά από λίγο καιρό.

Αν πάλι επιλέξεις όλο ύφασμα,χρησιμοποίησε είτε talc είτε μαγειρική σόδα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.