prinCess.
Επιφανές μέλος

Λίγα ή πολλά είναι;![]()
Μου φαίνονται υπερβολικά ΛΙΓΑ για νυφικό.

εγώ ακούω για 600-800€ νυφικό και το λέω οικονομικό. Ο_Ο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Μπορεί να είναι ανάλογα που ψάχνεις; Δεν ξέρω.Μου φαίνονται υπερβολικά ΛΙΓΑ για νυφικό.
εγώ ακούω για 600-800€ νυφικό και το λέω οικονομικό. Ο_Ο

Τώρα που λέμε για νυφικά με είχε κάνει εντύπωση που στην Γερμανία τα αγοράζουν, δεν τα νοικιάζουν όπως εδώ. Και έλεγα στην ξαδέρφη μου "ωραία το κράτησες για σουβενίρ".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Ναι, είναι τέρμα unisex, βασικά αν πας στο σάιτ πχ που έβαλα παραπάνω και πας μια στο άντρας μια στο γυναίκα, θα δεις ότι είναι τα ίδια σχέδια. Οκ έχει και κάποια που τα έχει μόνο στα αντρικά ή μόνο στα γυναικεία, αλλά γενικά είναι unisex ναι. Κι άμα το καλοσκεφτείς γιατί να μην είναι; Είναι ένα σχέδιο τελείως "άφυλο", είναι ένα απλό σανδάλι με πιο ανατομικό/πρακτικό στυλ. Ειδικά οι τουρίστριες και οι τουρίστες τα φοράνε αυτά σαν τρελοί γιατί βολεύουν, συνδυάζουν το καλό του ανοιχτού παπουτσιού το καλοκαίρι με σταθερό δέσιμο πάνω στο πόδι.
Τα γυναικεία σανδάλια είναι ο λόγος που φοράω αποκλειστικά κλειστά παπούτσια τόσα χρόνια, και το καλοκαίρι. Όσες φορές αγόρασα κάποια ζευγάρια, είναι τόσο άκυρος ο τρόπος που πιάνουν στο πόδι που πραγματικά δε βολεύουν καθόλου στο περπάτημα. Οπότε αυτό το lizard που έβαλα παραπάνω μου αρέσει πάρα πάρα πολύ και θα ήθελα να πάρω, αν δε με κορόιδευαν όλες ότι παραείναι αντρικό και γκουμούτσα (sic)Εξαρτάται κι απ' το ντύσιμό σου βέβαια, εγώ το καλοκαίρι φοράω σορτσάκια και απλά κοντομάνικα, οπότε το συγκεκριμένο θα μου καθόταν μια χαρά.
Πέρσι βέβαια είχα βρει κάτι απίστευτα σανδαλάκια στο hush puppies (δεν ήταν μάρκα hush puppies όμως) που ευτυχώς δένουν ικανοποιητικά στο πόδι και περπατάς σαν άνθρωποςΑλλά γενικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μέσα στο τσιμέντο και το τρέξιμο, δε με βόλευε ποτέ να φοράω σανδάλια, βρώμιζαν τα πόδια μου και ήταν και ασταθές το βάδισμά μου. Οπότε τόσα χρόνια σταράκια και άλλαγμα καλτσούλας καθημερινά
Όσο για τα πόδια... Κι εγώ απεχθάνομαι την εικόνα των ανθρώπινων ποδοδαχτύλων, είναι φρίκηΑλλά γυναικών και αντρών, δεν κάνω διακρίσεις! Επίσης απ' ό,τι κατάλαβα θεωρείται uncool το να φοράς σανδάλι σε μπαράκι, εκτός αν είναι κανένα κλαρινογαμπρέ σχέδιο, εκεί δε θα έχει κανείς πρόβλημα
Εξαρτάται απ' το πώς ντύνεσαι βασικά. Εγώ και για ποτό θα το έβαζα το παραπάνω σανδάλι και χέστηκα. Μιλάμε για Ελλάδα, δεν είναι δα ότι μιλάμε και για Μιλάνο ή για το σουπερ πιανο μπαρ στη Βιέννη. Για ελληνικό νησί/πόλη/κάτι, αν δε συχνάζεις σε τρέντι μαγαζιά είσαι οκ με ό,τι κι αν φορέσεις γιατί είναι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ and the living is easy.
Πέθανα με τη λέξη "γκουμούτσα".

Τα ποδοδάκτυλα για κάποιους είναι φρίκη και για άλλους σεξουαλικό φετίχ. Όμως στη χώρα μας, ψάχνουμε αιτίες από το τίποτα. Εννοείται ότι το συγκεκριμένο υπόδημα είναι για καθημερινή ημερήσια χρήση. Για κάτι πιο επίσημο, όπως μια βραδινή έξοδο φοράς ανάλογα ρούχα-παπούτσια. Γενικά όμως υπάρχει μια προκατάληψη. Ταυτίζουμε ηλίθιους χαρακτηρισμούς (π.χ. κλαρινογαμπρός) με συγκεκριμένη ενδυματολογική εμφάνιση. Για μένα η διχαλωτή σαγιονάρα στον άντρα με το χοντροκομμένο πέλμα, το άκοπο κιτρινοπράσινο νύχι, είναι μια αηδία και μισή. Θέλουμε καλαισθητική "ομοιομορφία" αλλά δεν είδα καμία κοπέλα να θίγει το θέμα του άπλυτου ανδρικού ποδιού μέσα στο...all starάκι.

Όχι, αυτό δεν είναι γενίκευση ας πούμε;
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν αυτά τα παπούτσια, μου θυμίζουν λίγο Μαγκάιβερ, Τεν Τεν (καλοκαιρινη βερζιόν) κλπ. . Προτιμώ ακόμα κι την διχαλωτή την σαγιοναρίτσα της παραλίας. Ο καθένας όμως έχει τα γούστα του, τι να πεις;
Το θέμα είναι ότι δεν είδα να αρέσουν σε κάποια...λες και όλος ο γυναικείος πληθυσμός (της Ελλάδας) έχετε συνεννοηθεί μαζικά ενάντια στη συγκεκριμένη μόδα.

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Φυσιολογικη τιμη ενοικιου ειναι 900-1100 ευρω.
Τα 250 αναφερονται σε ρουχο της νυφης, ασχετα με το νυφικο γιατι 250 ευρω βρισκεις νυφικο αγορα ΜΟΝΟ χονδρικη. Και αυτο που θα κανει 250 θα ειναι χιλιοφορεμενο, γαριασμενο κοκ.
Αυτα. Gate, νερακι; Αερα; Θα τα μαθεις σιγα σιγα!

niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://ecx.images-amazon.com/images/I/41Ba9+YDw6L._SX395_.jpg
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δε δίνω τόσα λεφτά για νυφικό. Ας μου το πάρει ο γαμπρός!Αυτα. Gate, νερακι; Αερα; Θα τα μαθεις σιγα σιγα!
![]()

Σόρρυ,που είμαι τόσο τσιγκούνα αλλά επειδή έχω από μικρή μία τάση να είμαι ανεξάρτητα ακόμα και ανήλικη και επειδή έχω δουλέψει ξέρω τη γλύκα του πώς βγαίνουν τα λεφτά. Σε καμία περίπτωση δε λέω ότι όσες μπορείτε και τα ξοδεύετε δεν ξέρετε τη γλύκα αυτή ή κάτι τέτοιο,προς θεού.

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Δε δίνω τόσα λεφτά για νυφικό. Ας μου το πάρει ο γαμπρός!![]()
Μα παραδοσιακά ο γαμπρός στο παίρνει.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ωραία.Μα παραδοσιακά ο γαμπρός στο παίρνει.![]()

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Ωραία.![]()
Αχαχαχαχαχ θα τον μαδήσεις κ εσύ ε?

prinCess.
Επιφανές μέλος

μια φορά έχω σκοπό να παντρευτώ εξάλλου.

sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειμαι επισημα ερωτευμενη με αυτες τις τσαντες

Συνημμένα
prinCess.
Επιφανές μέλος

sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

P7192013.JPG
ειμαι επισημα ερωτευμενη με αυτες τις τσαντες. μονο 8 ευρω !!!! αν και εχω παρομοια
χαλαλι της , γιατι ηταν φτηνη
φανταστικη!!!! εγω ειχα βρει μια boho τσαντουλα σε τετοιο στυλακι περιπου και εκανε 34 ευρω

παλιονησοοοοοοοοοοοο μας ξεζουμας!!
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Κι εμενα μου αρεσουν αυτες. Εχω παρει μια αρκετα μεγαλη, ιδανικη για παραλια και μικρα ταξιδακια!
Δε δίνω τόσα λεφτά για νυφικό. Ας μου το πάρει ο γαμπρός!Διαφορετικά: "Δεν παντρεύομαιιιιι,δεν παντρεύομαι,εγώ δε σοβαρεύομαι."
Σόρρυ,που είμαι τόσο τσιγκούνα αλλά επειδή έχω από μικρή μία τάση να είμαι ανεξάρτητα ακόμα και ανήλικη και επειδή έχω δουλέψει ξέρω τη γλύκα του πώς βγαίνουν τα λεφτά. Σε καμία περίπτωση δε λέω ότι όσες μπορείτε και τα ξοδεύετε δεν ξέρετε τη γλύκα αυτή ή κάτι τέτοιο,προς θεού.![]()
Δεν ειναι μονο το νυφικο που κοστιζει. Ειναι ενα σωρο ακομα εξοδα. Ακομα και καλο γαμπριατικο κοστουμι(χωρια πουκαμισο, παπουτσια κλπκλπ) κατω απο 600-800 δυσκολα βρισκει καποιος. Εκτος αν παρει ενα απλο κοστουμι.
Αν μπεις στο χορο, χορευεις. Η καθε νυφη κι ο καθε γαμπρος κανουν οσα αντεχει η τσεπη τους και εξαρταται και τα πιστευω τους. Γενικα ο γαμος με τα ολα του ειναι ενα καλοστημενο εμποριο.
Υπαρχουν φορεματα λευκα που δεν ειναι νυφικα, καποια μπορει να φορεσει κατι τετοιο. Λυσεις οικονομικες υπαρχουν.
Απο κει κ περα ειναι στη θεληση του ζευγαριου ολα αυτα.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

+μπομπονιέρες, ρούχα, στολισμοί
Παρεπιπτόντως, τι προτείνετε για βάπτιση; Τέλη Σεπτεμβρίου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.