Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Ελα μαζί μου για ψώνια!!!![]()
Έρχομαι

σε λογική τιμή ε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

boohoo.comαπό πού;;;![]()
το πρώτο κάνει 34 ευρώ και τα άλλα δύο 26 και 25 αντίστοιχα.
επίσης έχω σταμπάρει και αυτό εδώ το τζινάκι. σίγουρα πιο φτηνό απ'ότι ένα παρόμοιο σε bershka/stradivarius.
και αυτό το σορτσάκι-φούστα σε σκούρο γκρί (charcoal). τέλος, όποια ψάχνεται για παρκά, ας ρίξει μια ματιά. έχει μερικά ωραία σχεδιάκια.
από 40 ευρώ και πάνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν. επίσης, δέχεται και paypal

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Ξέρουμε από πού είναι η γαλαζοκάτι μπλούζα;![]()
Έχω την ίδια απορία με την κοπελιά από δω![]()
Δε ξέρω, στο tumblr τις βρήκα και μου άρεσαν.

Πάντως τέτοια μπλουζάκια/πουκάμισα είχε η καλοκαιρινή κολεξιόν στα Bershka.

aye
Πολύ δραστήριο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

το πρώτο μ'αρέσει, το δεύτερο το βρίσκω χαριτωμένο. δεν ξέρω αν θα τα φόραγα όμως![]()
εγώ άνετα θα τα φόραγα.
άσχετο, αλλά ψάχνω να αγοράσω καινούργιο backpack και είναι όλα πανάκριβα

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

άσχετο, αλλά ψάχνω να αγοράσω καινούργιο backpack και είναι όλα πανάκριβα![]()
Εγώ από Μοναστηράκι είχα πάρει. Μια χαρά πανέμορφο και σε λογική τιμή

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ από Μοναστηράκι είχα πάρει. Μια χαρά πανέμορφο και σε λογική τιμή![]()
έχω ψάξει στο μοναστηράκι αλλά δεν βρήκα κάτι που να μ' αρέσει

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

έχω ψάξει στο μοναστηράκι αλλά δεν βρήκα κάτι που να μ' αρέσει![]()
Πως το θέλεις περίπου?

mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος

κανενα παπουτσι για καθημερινη σε στυλ sneakers για χριστουγεννιατικο δωρο;![]()
Εμένα θα μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το παπούτσι για δώρο!! Μη σου πω θα το πάρω από μόνη μου έτσι κι αλλιώς

Δεν ξέρω βέβαια αν θα είναι και απόλυτα κατάλληλο για χειμώνα μιας και είναι πάνινο αλλά...Εμένα μ΄αρέσει

Ajusshi
Διάσημο μέλος

kanadia 6 trail
Ευχαριστώ

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

εγώ άνετα θα τα φόραγα.
άσχετο, αλλά ψάχνω να αγοράσω καινούργιο backpack και είναι όλα πανάκριβα![]()
Είχα βρει ένα καλό μαγαζί με τσάντες στους Αμπελόκηπους, στη Λαρίσης αλλά δεν ξέρω αν έχει backpacks...Ή μοναστηράκι έχει αρκετές φθηνούλικες... Και ένα μαγαζί που μου έρχεται στο μυαλό δεν το συστήνω γιατί είναι πανάκριβο-παρόλο που με τρελαίνουν οι τσάντες του και τα κοσμήματά του

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαύρα, μπορντό ή λευκά dr martens?![]()
μαυρα

μπορντο

ασπρα

με μεγαλη διαφορα διαλεγω...
white φυσικα

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Μαύρα, μπορντό ή λευκά dr martens?![]()
Μπορντό λέω εγώ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.