blonde_angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Καλησπέρα κορίτσια!Ψάχνω μπλούζες και πουκάμισα για βραδυνές εξόδους. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια που να μπορώ να βρω σε κάποιο κατάστημα εδώ στην Ελλάδα -δεν ενδιαφέρομαι να παραγγείλω μέσω ίντερνετ και δεν με απασχολεί ιδιαίτερα η τιμή.
![]()
https://www.hm.com/gr/subdepartment/LADIES?Nr=4294929436 δες εδώ... σου προτείνω τα h&m γιατί είναι τ' αγαπημένα μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Καλησπέρα κορίτσια!Ψάχνω μπλούζες και πουκάμισα για βραδυνές εξόδους. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια που να μπορώ να βρω σε κάποιο κατάστημα εδώ στην Ελλάδα -δεν ενδιαφέρομαι να παραγγείλω μέσω ίντερνετ και δεν με απασχολεί ιδιαίτερα η τιμή.
![]()
Μου αρέσουν πολύ τα μπλουζάκια σε αυτό το στυλ.

Αυτά τα 2 είναι απο Tally Weijl. Στη κολεξιόν για νυχτερινές εξόδους.

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.hm.com/gr/product/72907?article=72907-A

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

με τα παντα παει κ με γοβες μαυρες η σε nude χρωμα μεχρι κ μποτακια-αρβυλακιαΠήρα αυτο το φόρεμα για τα χριστούγεννα.Με τι παπούτσια λέτε να το συνδυάσω;
https://www.hm.com/gr/product/72907?article=72907-A

τα χριστουγεννα επειδη δεν εχω κατι ιδιαιτερο σε φορεμα, μαλλον θα παρω αυτην την φουστα, γιατι δυστυχως δεν ειναι καιρος αχρηστων ρουχων, ετσι πιστευω θα την φοραω αρκετες φορες...με τι μπλουζα θα την συνδυαζατε για το ρεβεγιον εκκλησια κλπ
![]()
δες καποιες ιδεες(πουκαμισο-πουλοβερ-απλο τοπακι) σε αυτα τα οutfits

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

λαιφ αυτο το πουλοβερ που γραφει bonjour απο που είναι;Ειναι πολυ ωραίο.Το λατρεψα με το που το ειδα.![]()
δεν 3ερω στο tumblr την βρηκα τη φοτο

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

είναι το λεγόμενο ASOS bonjour sweater. μόνο εδώ κατάφερα να το βρω, αλλά είναι λίιιιγο ακριβόλαιφ αυτο το πουλοβερ που γραφει bonjour απο που είναι;Ειναι πολυ ωραίο.Το λατρεψα με το που το ειδα.![]()

methexys
Τιμώμενο Μέλος

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Eγώ πάλι λέω κίτρινο! Και αυτό συνδυάζεται εύκολα,το συγκεκριμένο είναι πολύ όμορφο και γλυκό χρώμα![]()
γαλαζιο γιατι μπορεις να το σνδυασεις με παρα πολλα ρουχα
Κατατοπιστικές είστε βλέπω.

Εγώ δεν έχω ούτε πολλά κίτρινα, ούτε πολλά γαλάζια ρούχα, όλο μαύρα φοράω.
Οπότε δε ξέρω ποιο βολεύει παραπάνω, θα έπαιρνα το κίτρινο γιατί τα αθλητικά μου έχουν χρυσό αλλά φαίνομαι μην είναι χάλια και απο την άλλη, και τα δύο χρώματα κάνουν πολύ μπαμ αλλά είναι τόοοοσο ωραία και τα δύο.

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

σαν σχεδιο-μπουφαν δεν μου πολυαρεσει

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Δηλαδή είμαστε 2-1;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.