life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Δε μου αρέσουν καθόλου εμφανισιακά αν και τα θεωρώ άνετα.![]()
συμφωνώ. εμφανισιακά προτιμώ πολύ περισσότερο αυτά :

Guest 278211
Επισκέπτης

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Θένω να πιστεύω πως είναι. Πήρα ένα με 7 ευρώ από Κινέζικο. Το φοράω συνήθως με μπλουζοφόρεμα. Στη βραδινή έξοδο βέβαια το φοράω και με μπλούζα "νυχτερίδα" (απ' αυτές που τονίζουν τη μέση και πάνω είναι φαρδιές).Το δερμάτινο κολάν διαχρονικό;
Πιστεύω ότι κολακεύουν πολύ το γυναικείο σώμα. Συνήθως τέτοια φοράω. Ωστόσο, τα τελευταία 3 χρόνια φοράω και παντελόνι-σωλήνα.Τα ψηλομεσα παντελονια που σχτο εξωτερικο παντα τα φορουσαν αλλα τα τελευταια χρονια τα φορανε στην Ελλαδα γιατι εδωσαν μια ιδιαιτερη βαση οι σχεδιαστες.
Ναι, κι εγώ δεν μπορώ να φορέσω πολύ ψηλά τακούνια. Με τα παντελόνια μου φοράω φλατ μοκασίνια και με φόρεμα ή φούστες φοράω πλατφόρμες με μπαρέτα (λουράκι) ή χωρίς, οι οποίες όμως δεν ξεπερνούν τα 5 εκατοστά. Τη λεγόμενη γόβα στιλέτο δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ μου ούτε πρόκειται να το κάνω, αν και το αγόρι μου θα ήθελε να με δει και με κάτι τέτοιο. Πάνω απ' όλα όμως με ενδιαφέρει να περπατάω άνετα και να υποστηρίζω ό,τι φοράω.Δε φοράω πολύ ψηλά παπούτσια λόγω ηλικίας, αλλά με φούστα/φόρεμα;![]()
Xx-Giota-xX
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σκέφτομαι να πάρω κάποια απ αυτά:
Συνημμένα
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Ναι, κι εγώ δεν μπορώ να φορέσω πολύ ψηλά τακούνια. Με τα παντελόνια μου φοράω φλατ μοκασίνια και με φόρεμα ή φούστες φοράω πλατφόρμες με μπαρέτα (λουράκι) ή χωρίς, οι οποίες όμως δεν ξεπερνούν τα 5 εκατοστά. Τη λεγόμενη γόβα στιλέτο δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ μου ούτε πρόκειται να το κάνω, αν και το αγόρι μου θα ήθελε να με δει και με κάτι τέτοιο. Πάνω απ' όλα όμως με ενδιαφέρει να περπατάω άνετα και να υποστηρίζω ό,τι φοράω.
Τα μοκασίνια μου αρέσουν σε ορισμένα σχέδια, τα oxfords με τρελαίνουν. Ναι όντως. Η γόβα δεν είναι ούτε σέξυ ούτε κομψή όταν περπατάς σαν ακρίδα που επιβίωσε απο σεισμό 8 ρίχτερ.

Εμένα η πιο ψηλή μου γόβα είναι 10 πόντους, αν θυμάμαι καλά. Και όταν τη φοράω με πεθαίνουν τα πόδια μου.
συμφωνώ. εμφανισιακά προτιμώ πολύ περισσότερο αυτά :
![]()
Stan smith, αγάπη!!!
φοριούνται τέτοια παπούτσια χωρίς κάλτσα;τα έβλεπα κ πάντα είχα αυτήν την απορία!
Και εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι..

Κορίτσια θέλω να βάλω το βραδάκι για ποτό σε lounge, blazer σχετικά μεσάτο. Αλλά προβληματίζομαι στο τι να βάλω πάνω απο το blazer. Σκέφτηκα να μην βάλω τίποτα γιατί μου έρχεται οτι δεν ταιριάζει τίποτα. Αλλά εδώ στα μέρη μου, τέτοιο καιρό ,το βράδυ έχει -5 (αν μας κάνει τη χάρη). Περιμένω γνώμες και ιδέες πως να τα συνδυάσω( παντελόνι?,σορτσάκι?, φούστα?).
Σκέφτομαι να πάρω κάποια απ αυτά:
Με παντελόνι αν κάνει τόσο κρύο.

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

αν τωρα κανει τοσο κρυο οσο λες καλυτερα να βαλεις απε3ω ενα παλτο η μια καπαρτινα

Gate4
Επιφανές μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Μα εγώ για άνοιξη/καλοκαίρι μιλούσα.Απο δικη μου εμεπειρια,τα σταρακια δεν ειναι για χειμωνα.Καταρχας ειναι πανινα και παγωνει το ποδι.Καλυτερα μποτακια ή αρβυλακια με γουνινη επενδυση ή αθλητικα.Τα σταρακια συνισταται πιο πολυ για ανοιξη/φθινοπωρο/χειμωνα.Τα vans ομως μπορουν να φορεθουν και χειμωνα γιατι δεν ειναι πανινα.

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν είναι πάνινα;Τα vans ομως μπορουν να φορεθουν και χειμωνα γιατι δεν ειναι πανινα.

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Σκέφτομαι να πάρω Vans.Συγκεκριμένα μ'αρέσουν τα μπλε και τα ολόμαυρα.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σκεφτόμουν τα Old Skool σε μαύρα.

Ωραια επιλογη τα vans. Τους εχω μεγαλη αγαπη.Έχω βαρεθεί πια τα Converse.Κατά καιρούς είχα διάφορα χρώματα...Κόκκινα, μαύρα, γαλάζια, κρεμ αλλά έχουν παλιώσει και προτιμώ το σταράκι να είναι λίγο φθαρμένο.Οπότε λέω να μην πάρω καινούρια.
Σκέφτομαι να πάρω Vans.Συγκεκριμένα μ'αρέσουν τα μπλε και τα ολόμαυρα.![]()

Συνημμένα
Vivian.
Δραστήριο μέλος

Τον Ιούνιο είχα πάρει το παρακάτω ζευγάρι αλλά πριν δυο-τρεις βδομάδες, μου τρύπησε το ύφασμα εκεί που ακουμπούσε το δάχτυλο

Ακόμα τα φοράω though

Για άνοιξη, λέω να πάρω αυτά τα all star:
Μπορεί όμως να πάρω και vans δεν ξέρω ακόμα

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

blonde_angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σκέφτομαι να πάω τα σταράκια μου σε έναν τσαγκάρη να μου τα βάψει μαύρα, γιατί δεν τα φοράω καθόλου (λόγω χρώματος) και τα λυπάμαι που κάθονται

Gate4
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.