_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

I do not know,εγώ μια χαρά κολάν φοράω και ποτέ δεν μου κακοφάνηκε,ε,στο δερμάτινο οπως το έβαλα το έβγαλα.κοίτα να μην τα ρίχνουμε και όλα στα ρούχαάλλο οι καμπύλες κι άλλο τα παραπανίσια κιλάκια. αν μιλάμε όντως για καμπύλες, το ρούχο μόνο θα τις αναδείξει. αντίθετα, υπάρχουν ρούχα που εύκολα κρύβουν κάποια έξτρα κιλά αλλά όχι πάντα.
το συγκεκριμένο είδος κολλάν πράγματι είναι μόνο για.. λυγερά κορμιά. δυστυχώς![]()

Ψηλόμεσα.Εγώ πάντως λατρεύω ψηλόμεσα τζην. Κρύβουν τα ψωμάκια/σωσίβια, κάνουν έναν ποπό πωπωπωπωπω, και είναι και πολύ ωραία.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fashionista
Νεοφερμένο μέλος

Αν μια κοπελα εχει παραπανησια κιλα μπορει να φορεσει το κολαν με μια μακρια ριχτη μπλουζα και απο πανω ενα μαυρο σακακι.Η μακρια μπλουζα θα καλυψει τα οπισθια και τους γλουτους οποτε δεν θα τονιζεται το "προβλημα".Απο'κει και περα καθε γυναικα ξερει ποια ρουχα την κολακευουν και ποια οχι.Καθε γυναικα πρεπει να ντυνεται αναλογα με το σωματοτυπο της,δεν γινεται καποια να ειναι 80 κιλα και να φοραει παρα πολυ κοντο σορτσακι και μπλουζες που εκθετουν την κοιλια,οπως και να το κανουμε η εικονα ειναι αντιαισθητικη αλλα μπορει να ντυθει κομψα με αλλα ρουχα που ειναι θα αναδειξουν τα θετικα σημεια της.Καθε γυναικα μπορει να φαινεται θηλυκη και κομψη αρκει να ξερει να ντυνεται σωσταΚαι το τεράστιο μείον του: Αν καμία κοπέλα έχει καμπύλες εκ φυσικού της τη δείχνει τοφάλα.![]()

Τα ψηλομεσα παντελονια και τα τζιν αναδεικνυουν καθε σωματοτυπο.Αρκει να φορεθει με μια μπλουζα η οποια θα ειναι απο μεσα και λιγο φαρδια για να μην τονιζεται η κοιλιτσα (μιλαμε για κοπελες που εχουν μεγαλη κοιλια).Οι "κανονικες" μπορουν να το συνδυασουν με οτιδηποτε.Εγώ πάντως λατρεύω ψηλόμεσα τζην. Κρύβουν τα ψωμάκια/σωσίβια, κάνουν έναν ποπό πωπωπωπωπω, και είναι και πολύ ωραία.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

x_xChristine
Εκκολαπτόμενο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Ο επίγειος παράδεισος..
prinCess.
Επιφανές μέλος

Ούτε καν. Τα τελευταία 3-4 χρόνια είναι στη μόδα και το φοράνε με πολλούςς τρόπους, αν το έβαζες νωρίτερα θα σε έλεγαν όλοι κακόγουστη.
*άσχετο, τα bershka έδωσαν πόνο αυτή τη φορά στις εκπτώσεις. Απίστευτες τιμές. λολ πάντα τέτοια !
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Αυτά πήρα χθες και είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ βολικά!![]()
Καλα μιλαμε ειναι πολυ τελεια! Μεγεια μεγεια!!!!
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Το δερμάτινο κολάν διαχρονικό;
Ούτε καν. Τα τελευταία 3-4 χρόνια είναι στη μόδα και το φοράνε με πολλούςς τρόπους, αν το έβαζες νωρίτερα θα σε έλεγαν όλοι κακόγουστη.
*άσχετο, τα bershka έδωσαν πόνο αυτή τη φορά στις εκπτώσεις. Απίστευτες τιμές. λολ πάντα τέτοια !
Ναι και εγώ παρατηρώ πως δεν πριν λίγα χρόνια κανείς δεν φορούσε κολάν δερμάτινα εκτός αν το είχε πια τόσο πάθος.
Ούτε μπουφάν δερμάτινα είχα παρατηρήσει να φοράνε, μέχρι που πήγα σχολείο σε κωμόπολη και βρήκα συμπάσχοντες.

Γενικά δεν παρατηρώ ιδιαίτερη αγάπη προς το δέρμα απο πολλούς.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

fashionista
Νεοφερμένο μέλος

Το δερμάτινο κολάν διαχρονικό;
το δερμα παντα ηταν διαχρονικο απλα δεν το φορουσαν στην Ελλαδα τοσο αλλα οποια επιδειξη και να δεις παντα μα παντα θα εχει και δερματινα κομματια.Οπως και τα ψηλομεσα παντελονια που σχτο εξωτερικο παντα τα φορουσαν αλλα τα τελευταια χρονια τα φορανε στην Ελλαδα γιατι εδωσαν μια ιδιαιτερη βαση οι σχεδιαστες.
fashionista
Νεοφερμένο μέλος

1)Diane von furstenberg
2)Versace
3)Christian Dior
4)Roberto Cavalli
5)Elie Saab
Συνημμένα
-
DVF-Diane-Von-Furstenberg-NYFW-Spring-Summer-2015-looks.jpg215,5 KB · Εμφανίσεις: 166
-
versus-x-versace-for-nyfw-ss-2015-image-from-telegraph-uk.jpg50,7 KB · Εμφανίσεις: 164
-
Christian-Dior-spring-summer-collection-2015-at-Paris-Fashion-Week-1.jpg65,3 KB · Εμφανίσεις: 150
-
944caa70c6200590b5c9461f29774249.jpg15,2 KB · Εμφανίσεις: 155
-
Elie_Saab_spring_summer_2015_collection_Paris_Fashion_Week6.jpg91 KB · Εμφανίσεις: 167
fashionista
Νεοφερμένο μέλος

Συνημμένα
-
michael-michael-kors-brown-medium-jet-set-multifunction-saffiano-tote-bag-product-1-16523821-1-.jpeg31,7 KB · Εμφανίσεις: 273
-
louis-vuitton-neverful-2.jpg209,8 KB · Εμφανίσεις: 161
-
l_2013-latest-women-s-bags-handbag-purse-3e02.jpg30,6 KB · Εμφανίσεις: 1.747
-
κατάλογος.jpg4,3 KB · Εμφανίσεις: 1.688
-
KGrHqJpwFJemVRSzBSZMVgbG6035.JPG24,8 KB · Εμφανίσεις: 1.657
-
Orange-Red.jpg28,9 KB · Εμφανίσεις: 199
-
2014-new-amazon-font-b-ebay-b-font-hot-font-b-bag-b-font-chain-crocodile.jpg182,8 KB · Εμφανίσεις: 157
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Τζάκετ εννοείς τα μπουφάν;![]()
Οχι, οχι !! δεν το πα καλα...

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Οχι, οχι !! δεν το πα καλα...Εννοω παλτο, συγκεκριμενα ημιπαλτο. Μεσατο κιολας.
![]()
Χαχαχα εγώ ως φίλος του δερμάτινου έχω ένα και ένα (ένα μπουφάν και ένα παλτό) και αρκετά μπουφάν δερματίνη τα οποία έπαιρνα με το τσουβάλι απο τη ξαδέρφη μου και πλέον δε μου κάνουν και λυπάμαι να τα πετάξω.
Το παλτό ντρέπομαι να το βάλω πρώτον γιατί με κάνει να φαίνομαι σαραντάρα και δεύτερον γιατί μοιάζω με κατάσκοπο.

Πάντως είναι πολύ ωραίο.
fashionista
Νεοφερμένο μέλος

Αν νιωθεις γενικα περιεργα που το φορας,μπορεις να το βαλεις το βραδυ με ενα τζιν και ψηλα παπουτσια και δεν νομιζω να μοιαζεις με κατασκοπο οπως λες.Χαχαχα εγώ ως φίλος του δερμάτινου έχω ένα και ένα (ένα μπουφάν και ένα παλτό) και αρκετά μπουφάν δερματίνη τα οποία έπαιρνα με το τσουβάλι απο τη ξαδέρφη μου και πλέον δε μου κάνουν και λυπάμαι να τα πετάξω.
Το παλτό ντρέπομαι να το βάλω πρώτον γιατί με κάνει να φαίνομαι σαραντάρα και δεύτερον γιατί μοιάζω με κατάσκοπο.
Πάντως είναι πολύ ωραίο.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Αν νιωθεις γενικα περιεργα που το φορας,μπορεις να το βαλεις το βραδυ με ενα τζιν και ψηλα παπουτσια και δεν νομιζω να μοιαζεις με κατασκοπο οπως λες.![]()
Δε φοράω πολύ ψηλά παπούτσια λόγω ηλικίας, αλλά με φούστα/φόρεμα;

fashionista
Νεοφερμένο μέλος

Δε φοράω πολύ ψηλά παπούτσια λόγω ηλικίας, αλλά με φούστα/φόρεμα;![]()
Φυσικα και μπορεις να το φορεσεις με φουστα/φορεμα αρκει να μην ειναι (μπαλουν ).
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Καλα μιλαμε ειναι πολυ τελεια! Μεγεια μεγεια!!!!
Νομίζω δε θα βγουν ποτέ, από τότε που τα πήρα κόλλησα!

Στωωω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.