prinCess.
Επιφανές μέλος

Οι φωτος σου είναι από το ASOS? Δεν έχω μπει ν ψαξω εκει![]()
Τα πρώτα φορέματα είναι από asos, τα παπούτσια όχι, το τοπ όχι.
Asos άμα έχεις χρόνο και ψάξεις, έχει υπέροχα κομμάτια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stitchpunk
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα επί του θέματος. Ειπώθηκε έμμεσα πριν και από τις προηγούμενες αστυνόμους μόδας του φόρουμ. Το ιδανικό θεωρώ μήκος φορεματος για την κουμπάρα στη βάφτιση είναι το μιντι. Ούτε μαξι ούτε μίνι. Είτε σε στενή είτε σε "αερατη" μορφή, αλλά θα προτιμούσα νομίζω έστω το πάνω μέρος να είναι εφαρμοστο. Θα το βροντοφωναξω πάντως και ελπίζω να εισακουστώ: ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΣΟΟΟΟΝ. Οκτώβρης θα ναι, άβολο θα ναι, απαπα ασ το! Το απαλό ροζ χρώμα μου αρέσει πολύ για χειμώνα πάντως, το σκούρο κόκκινο απ την άλλη δεν το βρίσκω πολύ χαρούμενο είναι η αλήθεια. Επίσης να πω ότι βρίσκω τη δαντέλα χειμερινό ύφασμα γενικά και φοβερή επιλογή.
Σε παροτρύνω προς το φόρεμα πάντως κι όχι προς παντελονα ή ολόσωμη φόρμα. Α, και εμένα μου αρέσει και το σακάκι για πανωφόρι, η εσαρπα δε νομίζω πως θα βολέψει και πολύ, όπως και τα μπολερο τα θεωρώ λίγο πασε, ίσως επειδή κάποτε τα είχα λιώσει και τώρα τα σνομπαρω.
Για παπούτσια θα συμφωνήσω σε γόβα με χαμηλό τακούνι, είδα κάποιες πολύ καλές επιλογές πριν, σίγουρα κάτι άνετο και κομψό, όπως αυτές με τη μπαρετα που ήταν κλειστές με τη μύτη μπροστά.
Και μόλις ραφτεις θέλουμε οπωσδήποτε φώτο το φόρεμα ε!
Anonyme
Δραστήριο μέλος

rayost
Νεοφερμένο μέλος

edouardos
Νεοφερμένο μέλος

θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με το romwe(online shop) αν έχει πάρει κάποια από εκεί θα μου ήταν χρήσιμη η βοήθεια της στα παρακάτω
-τα ρούχα-παπούτσια που βλέπω στις φοτο ανταποκρίνονται με αυτά που θα φτάσουν σε μένα?
-έχουν σχετικά καλή ποιότητα σε σχέση πάντα και με τη τιμή διότι βλέπω είναι πολύ οικονομικά
-πόσες μέρες κάνουν να φτάσουν?
-περνά τελωνείο?
-έχει μεταφορικα?και μπορώ να παραγγειλω από όποια τιμή θέλω ή έχει ελάχιστη?
-ποιος είναι ο ποιο εύκολος τρόπος πληρωμής?(paypal και αυτά δε ξέρω τι παίζει και πως χρησιμοποιείτε)
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Όταν έρθουν θα σας πώ τις εντυπώσεις μου!
Γενικά, όσες έχετε ψωνίσει από ASOS, σε σχέση με τα ρούχα από H&M, ποια είναι καλύτερα;
xristaras9
Διάσημο μέλος

Oτιδήποτε είναι εκτός ΕΕ περνά υποχρεωτικά απο τελωνείο πλέον και πληρώνονται τέλη εκτελωνισμού τέλος στις περιπτώσεις που πληρώνεις με ξένο νόμισμα υπάρχει μια προμήθεια της τάξης του 2,5%Γεια σας,
θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με το romwe(online shop) αν έχει πάρει κάποια από εκεί θα μου ήταν χρήσιμη η βοήθεια της στα παρακάτω
-τα ρούχα-παπούτσια που βλέπω στις φοτο ανταποκρίνονται με αυτά που θα φτάσουν σε μένα?
-έχουν σχετικά καλή ποιότητα σε σχέση πάντα και με τη τιμή διότι βλέπω είναι πολύ οικονομικά
-πόσες μέρες κάνουν να φτάσουν?
-περνά τελωνείο?
-έχει μεταφορικα?και μπορώ να παραγγειλω από όποια τιμή θέλω ή έχει ελάχιστη?
-ποιος είναι ο ποιο εύκολος τρόπος πληρωμής?(paypal και αυτά δε ξέρω τι παίζει και πως χρησιμοποιείτε)
prinCess.
Επιφανές μέλος

Oτιδήποτε είναι εκτός ΕΕ περνά υποχρεωτικά απο τελωνείο πλέον και πληρώνονται τέλη εκτελωνισμού τέλος στις περιπτώσεις που πληρώνεις με ξένο νόμισμα υπάρχει μια προμήθεια της τάξης του 2,5%
Αυτό νομίζω ισχύει για αγορές άνω των 21€ αν δε κάνω λάθος.
Το λέω γιατί πρόσφατα πήρα κάποια πραγματάκια από wish και δεν πλήρωσα τελωνείο τίποτα, γιατί δεν ήταν κάτι πάνω από 21.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Anonyme
Δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Αχ, @prinCess. ΤΕΛΕΙΑ;! Αν και γενικά έχω (σχεδόν) σταματήσει εντελώς τις impulsive αγορές, πήρα πέρσι μια φούστα από τα Massimo Dutti online γιατί την είχε κάτι τύπου 70% και τελικά μου βγήκε τρομερά μακριά και δεν την έχω βάλει ποτέ. Είμαι 1,73 και φτάνει μέχρι ΚΑΤΩ από το γόνατο.Έχεις καμία πρόταση; Μήπως μεταποιείται; Ανεβάζω μία παρόμοια, η δικιά μου είναι μαύρη, pleated με λουλούδια.
![]()
![]()
Το πιο εύκολο είναι αγάπη μου ένα κόντυμα! Ψάξε στη περιοχή σου για εργαστήρια που μεταποιούν ρούχα , κάποια μοδίστρα εκεί γύρω κάτι, και θα στην φτιάξει στο μάκρος που θες.

Η αλήθεια είναι όσο μεγαλώνουμε, όλο και πιο πολλές επιδδιορθώσεις θέλουν τα ρούχα μας για να μας καθονται "κουτί"

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Ουάου είναι υπέροχα!!!

Το έχεις πολύ με την μόδα ρε princess

Δες και ένα υπέροχο φουστανάκι που βρήκα πρόσφατα στο pinterest

Σε λίγο πιο ανοιχτό χρώμα θα είναι σούπερ!
Συνημμένα
methexys
Τιμώμενο Μέλος

xristaras9
Διάσημο μέλος

Αυτό νομίζω ισχύει για αγορές άνω των 21€ αν δε κάνω λάθος.
Το λέω γιατί πρόσφατα πήρα κάποια πραγματάκια από wish και δεν πλήρωσα τελωνείο τίποτα, γιατί δεν ήταν κάτι πάνω από 21.
Ναί πάνω απο 22 ευρώ
prinCess.
Επιφανές μέλος

(όχι δεν παντρεύομαι)
αλλά θέλω να σας ρωτήσω για τη νέα μόδα στους γάμους.
Άρχισαν και στην ελλάδα να αντιγράφουν γάμους εξωτερικού!
Μας έχουν έρθει άπειρες κοπέλες να ραφτούν για γάμο και είναι παράνυμφες! Ντύνονται όλες με το ίδιο φόρεμα, ή έστω στα ίδια χρώματα, ίδιο στυλ ρούχου.
Το ίδιο και οι άντρες με τα κουστούμια τους και τα μαντηλάκια στο πέτο!
Το' χετε δει; Το'χετε ακούσει; Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ σαν ιδέα, θα το έκανα άνετα κι εγώ στο γάμο μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Δεν θα "κλέβουν" λίγο από τη νύφη τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα πρέπει εκείνη να έχει;
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Περυσι στο γάμο της καλύτερης μου φίλης δεν ντύθηκαμε φυσικά όλες παράνυφες αλλά είχαμε βάλει όλες οι φίλες ένα βραχιολάκι με ανθάκια ροζ. Μακαρι και να ντυνομασταν. Φάση θα ειχε. Αμερικανια αλλά μαρεσει.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Αν είναι κάτι διακριτικό θα μού άρεσε ναι. Αν και δεν ξέρω πόσες παράνυμφες έχει μια ελληνίδα νύφη. Έχει πολλές; (παράνυμφη τι εννοούμε; δεν είναι η κουμπάρα; σόρρυ είμαι άσχετη με αυτά λολ)
Συνήθως επιλέγουν ρομαντικά φορέματα, μακριά σε παστέλ χρώματα, (κυρίως αποχρώσεις του ροζ και του μωβ - αναλόγως και το νυφικό και το στολισμό του χώρου).
Ούτε γω μπορούσα να φανταστώ πόσες μπορεί να έχει. Έχει τύχει κοπέλα να έχει 7 παράνυμφες με υπερπαραγωγές φορέματα, πριγκηπικοί γάμοι εντελώς.
Το λιγότερο που έχουν είναι 4, κι αντίστοιχους παράνυφους. Μερικές έχουν και παρανυφάκια ταυτόχρονα.
Όχι δεν είναι κουμπάρες, δεν είναι κουμπάροι, τουλχ όχι και 6. Είναι συνήθως φίλες της νύφης οι οποίες απλά έχουν άλλο ρόλο στο γάμο και δεν είναι απλές καλεσμένες, και κάνουν ακόμα και πρόβες για εκείνη την ώρα.
Είναι κάτι που το έβλεπα στις ταινίες μόνο, αλλά πλέον έρχεται κι εδώ σιγά σιγά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.