Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 8 Μαΐου 2019 στις 20:21 Η Himela έγραψε: #5.861 08-05-19 20:21 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: αγορά - έρωτας νο1 https://s7d2.scene7.com/is/image/aeo/0366_4022_001_of?$PDP_78_Main$ Click για ανάπτυξη... Παλιομοδίτικο. Το φορούσε η μαμά μου το 1975. Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: αγορά - meh νο2 Click για ανάπτυξη... Πολύ απλό. Το μοντέλο πρέπει να φοράει νούμερο extra extra extra small. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 8 Μαΐου 2019 στις 20:59 Η meetmeinmontauk: #5.862 08-05-19 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Παλιομοδίτικο. Το φορούσε η μαμά μου το 1975. Πολύ απλό. Το μοντέλο πρέπει να φοράει νούμερο extra extra extra small. Click για ανάπτυξη... τι να σου πω, εμένα μου φάνηκε πολύ χαριτωμένο όταν το είδα και πολύ ανοιξιάτικο. το άλλο μπλουζάκι είναι όντως πολύ απλό αλλά το ήθελα για κάθε μέρα οπότε δεν με ένοιαζε πολύ. πάντως είναι πολύ πιο άνετο απ' ό,τι δείχνει (εγώ φοράω medium συνήθως αλλά στο συγκεκριμένο πήρα το small και καθόταν πολύ καλά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 11 Μαΐου 2019 στις 14:15 Η Ιππολύτη έγραψε: #5.863 11-05-19 14:15 Ήρθα κι εγώ πάλι να σας ανακοινώσω πως θα τρώω παγάκια για τον υπόλοιπο μήνα, καθώς με κατέκλυσαν οι καταναλωτικές μου άγριες διαθέσεις και προέβην στην αγορά δύο ζευγαριών βανς. festival satin, σε κόκκινο χρώμα για slay game λολ textile stripes, για καθημερινά Τα βανς είναι τα μόνα sneakers που νιώθω ότι μου πάνε. All star έχω εγκαταλείψει εδώ και χρόνια γιατί πονάνε τα πόδια μου όταν τα φοράω και για κάποιο λόγο με adidas gazelle/campus μου φαίνομαι πάρα πολύ αστεία. Για stansmith/superstar δε συζητώ, δε μ αρέσει καθόλου το άσπρο στα παπούτσια και το μαύρο πάλι μεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 11 Μαΐου 2019 στις 14:18 Ο American Economist: #5.864 11-05-19 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Ήρθα κι εγώ πάλι να σας ανακοινώσω πως θα τρώω παγάκια για τον υπόλοιπο μήνα, καθώς με κατέκλυσαν οι καταναλωτικές μου άγριες διαθέσεις και προέβην στην αγορά δύο ζευγαριών βανς. festival satin, σε κόκκινο χρώμα για slay game λολ textile stripes, για καθημερινά Τα βανς είναι τα μόνα sneakers που νιώθω ότι μου πάνε. All star έχω εγκαταλείψει εδώ και χρόνια γιατί πονάνε τα πόδια μου όταν τα φοράω και για κάποιο λόγο με adidas gazelle/campus μου φαίνομαι πάρα πολύ αστεία. Για stansmith/superstar δε συζητώ, δε μ αρέσει καθόλου το άσπρο στα παπούτσια και το μαύρο πάλι μεχ. Click για ανάπτυξη... Ωραία αγορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 11 Μαΐου 2019 στις 14:27 Η Eileen έγραψε: #5.865 11-05-19 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Τα βανς είναι τα μόνα sneakers που νιώθω ότι μου πάνε. All star έχω εγκαταλείψει εδώ και χρόνια γιατί πονάνε τα πόδια μου όταν τα φοράω και για κάποιο λόγο με adidas gazelle/campus μου φαίνομαι πάρα πολύ αστεία. Για stansmith/superstar δε συζητώ, δε μ αρέσει καθόλου το άσπρο στα παπούτσια και το μαύρο πάλι μεχ. Click για ανάπτυξη... Ναι! 70€ παπούτσια και έχουν μία σόλα ψέμα! =/ Έχω σταματήσει να τα φοράω και εγώ εδώ και χρόνια, αλλά ακόμη μου αρέσουν πολύ. Για την ακρίβεια σκέφτομαι να πάρω ξανά τα μπλε Το πρώτο ζευγάρι εξαιρετικό! Ειδικά το μπεζ μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 02:59 Η Alma Libre: #5.866 20-05-19 02:59 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε ηθελα να παρω κι εγω το προηγουμενο διααστημα μεχρι που ειδα οτι με τα ιδια ισως και λιγοτερα χρηματα μπορουσα να παρω και καλες δερματινες αρβυλες και καλα ορειβατικα . Γενικα αξιζουν; Πηρες μεσω ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Τις αγόρασα μέσω ίντερνετ, ναι. Είναι γενικά πολύ ακριβές, αλλά να πω την αλήθεια το είχα όνειρο ζωής να πάρω κάποια στιγμή και το πραγματοποίησα. Σκέψου ότι τις ζήλευα από μικρή που είχε η μάνα μου. Σύμφωνα με τη μάνα μου, δεν πρόκειται να μου πάθουν τίποτα και για την αντοχή τους και μόνο αξίζουν τα λεφτά τους. Σύμφωνα με εμένα, είναι ένα παπούτσι που μέχρι να ανοίξει και να μαλακώσει θα κλαις όταν το φοράς. Ακόμη και στο πιο μαλακό του δέρμα, είναι ανυπόφορο τον πρώτο καιρό. Βέβαια, η ποιότητα του δέρματος είναι αρκετά καλή και δε τα μετανιώνω ακόμη. Αν δεν κρατήσουν πολύ βέβαια, θα κλαίω τα λεφτά μου... Νομίζω εξαρτάται από τι παπούτσι ψάχνεις (εγώ πχ δεν ψάχνω ορειβατικό, ψάχνω ανθεκτικό και σχετικά άνετο αρβυλάκι) και το τι budget διαθέτεις, γιατί κακά τα ψέματα, μάζευα ποοοοολύ καιρό λεφτά για να τις πάρω και στερήθηκα και ενα ταξιδι που σκόπευα να κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 05:32 Η Nelliel έγραψε: #5.867 20-05-19 05:32 Πηρα αυτο το φορεμα: https://www.bcbg.com/en/strappy-cutout-mini-dress/OLM6200231-703.html?dwvar_OLM6200231-703_color=703&cgid=dresses-by-category-mini-dresses#cgid=dresses-by-category-mini-dresses Με τι παπουτσια και τσαντα μπορω να το συνδιασω; Δυσκολο χρωμα το κιτρινο, ισως εκανα βλακεια που το πηρα γιατι ειμαι και πολυ ασπρη, αλλα ελπιζω να μαυρισω συντομα . Σκεφτομαι να το συνδιασω με nude makeup, στην χειροτερη με nude makeup και σκουρο ροζ κραγιον (πχ σαν το whole new world ή το framboise moi της mac). Επισης πηρα αυτα: https://www.aritzia.com/en/product/wallace-dress/64477.html?dwvar_64477_color=11905 (σε μπλε) https://www.aritzia.com/en/product/kofi-dress/72618.html?dwvar_72618_color=15219 (σε λευκο - το εχω ηδη λατρεψει! Θα περιμενω να φερουν και σε γαλαζιο. Θα γινει μαλλον το αγαπημενο μου φορεμα του καλοκαιριου) Ασχετο, αλλα δεν εχω ουτε ενα jumpsuit γιατι τα θεωρω δυσχρηστα οταν θελεις να πας τουαλετα. Ωστοσο μερικα ειναι πολυ ομορφα και ψηνομαι. Πως στο δ**ολο πατε τουαλετα με αυτα; Αν το ξεκουμπωσεις ολο απο πανω και πεσει στο πατωμα πρεπει μετα να κανεις μπανιο με χλωρινη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 07:37 Ο American Economist: #5.868 20-05-19 07:37 Πήρα μια ωραία μπλούζα από τα Tommy Hilfiger (μωβ) σε προσφορά από 72€ στα 59€!Νομιζω είναι μια καλή τιμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2019 στις 16:09 Ο Guest 874453: #5.869 21-05-19 16:09 πηρα μουσταρδι μπλόυζα με 6 ευρ ω. ρουφατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:51 Ο Guest 874453: #5.870 17-06-19 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πάμε να δούμε τι φοράω σήμερα! Παπούτσια Adidas:72€ T-shirt HM μωβ: 29€ Παντελόνι υφασμάτινο μπλε: 29€ Ρολόι swatch (αυτό που φοράω κάθε μέρα):180€ Click για ανάπτυξη... Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:55 Ο American Economist: #5.871 17-06-19 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουνίου 2019 Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:59 Ο Guest 874453: #5.872 17-06-19 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Click για ανάπτυξη... να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:01 Ο American Economist: #5.873 17-06-19 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Click για ανάπτυξη... Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:04 Ο Guest 874453: #5.874 17-06-19 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Click για ανάπτυξη... https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:07 Ο American Economist: #5.875 17-06-19 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:16 Ο Guest 874453: #5.876 17-06-19 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Click για ανάπτυξη... με δουλευεις;δωσε λινκ η εστω εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2019 στις 15:04 Η methexys έγραψε: #5.877 13-07-19 15:04 Ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα πέδιλα Dr Martens? Ή μόνο online θα τα βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2019 στις 21:55 Η Alma Libre: #5.878 15-08-19 21:55 Πήρα πριν κανένα δίμηνο αυτά εδώ σε μοβ, μισοτιμή για να τα βάλω στην ανασκαφή που πήγα. Καιρό είχα να φορέσω τέτοιου είδους παπούτσια και είναι τρομερά άνετα τελικά! Καμία ιδέα για το πως μπορώ να τα συνδυάσω χειμώνα με καθημερινό ντύσιμο; Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2019 στις 23:04 Ο Guest 986132: #5.879 15-08-19 23:04 Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2019 στις 01:31 Η Alma Libre: #5.880 16-08-19 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: αγορά - έρωτας νο1 https://s7d2.scene7.com/is/image/aeo/0366_4022_001_of?$PDP_78_Main$ Click για ανάπτυξη... Παλιομοδίτικο. Το φορούσε η μαμά μου το 1975. Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: αγορά - meh νο2 Click για ανάπτυξη... Πολύ απλό. Το μοντέλο πρέπει να φοράει νούμερο extra extra extra small. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 8 Μαΐου 2019 στις 20:59 Η meetmeinmontauk: #5.862 08-05-19 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Παλιομοδίτικο. Το φορούσε η μαμά μου το 1975. Πολύ απλό. Το μοντέλο πρέπει να φοράει νούμερο extra extra extra small. Click για ανάπτυξη... τι να σου πω, εμένα μου φάνηκε πολύ χαριτωμένο όταν το είδα και πολύ ανοιξιάτικο. το άλλο μπλουζάκι είναι όντως πολύ απλό αλλά το ήθελα για κάθε μέρα οπότε δεν με ένοιαζε πολύ. πάντως είναι πολύ πιο άνετο απ' ό,τι δείχνει (εγώ φοράω medium συνήθως αλλά στο συγκεκριμένο πήρα το small και καθόταν πολύ καλά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 11 Μαΐου 2019 στις 14:15 Η Ιππολύτη έγραψε: #5.863 11-05-19 14:15 Ήρθα κι εγώ πάλι να σας ανακοινώσω πως θα τρώω παγάκια για τον υπόλοιπο μήνα, καθώς με κατέκλυσαν οι καταναλωτικές μου άγριες διαθέσεις και προέβην στην αγορά δύο ζευγαριών βανς. festival satin, σε κόκκινο χρώμα για slay game λολ textile stripes, για καθημερινά Τα βανς είναι τα μόνα sneakers που νιώθω ότι μου πάνε. All star έχω εγκαταλείψει εδώ και χρόνια γιατί πονάνε τα πόδια μου όταν τα φοράω και για κάποιο λόγο με adidas gazelle/campus μου φαίνομαι πάρα πολύ αστεία. Για stansmith/superstar δε συζητώ, δε μ αρέσει καθόλου το άσπρο στα παπούτσια και το μαύρο πάλι μεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 11 Μαΐου 2019 στις 14:18 Ο American Economist: #5.864 11-05-19 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Ήρθα κι εγώ πάλι να σας ανακοινώσω πως θα τρώω παγάκια για τον υπόλοιπο μήνα, καθώς με κατέκλυσαν οι καταναλωτικές μου άγριες διαθέσεις και προέβην στην αγορά δύο ζευγαριών βανς. festival satin, σε κόκκινο χρώμα για slay game λολ textile stripes, για καθημερινά Τα βανς είναι τα μόνα sneakers που νιώθω ότι μου πάνε. All star έχω εγκαταλείψει εδώ και χρόνια γιατί πονάνε τα πόδια μου όταν τα φοράω και για κάποιο λόγο με adidas gazelle/campus μου φαίνομαι πάρα πολύ αστεία. Για stansmith/superstar δε συζητώ, δε μ αρέσει καθόλου το άσπρο στα παπούτσια και το μαύρο πάλι μεχ. Click για ανάπτυξη... Ωραία αγορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 11 Μαΐου 2019 στις 14:27 Η Eileen έγραψε: #5.865 11-05-19 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Τα βανς είναι τα μόνα sneakers που νιώθω ότι μου πάνε. All star έχω εγκαταλείψει εδώ και χρόνια γιατί πονάνε τα πόδια μου όταν τα φοράω και για κάποιο λόγο με adidas gazelle/campus μου φαίνομαι πάρα πολύ αστεία. Για stansmith/superstar δε συζητώ, δε μ αρέσει καθόλου το άσπρο στα παπούτσια και το μαύρο πάλι μεχ. Click για ανάπτυξη... Ναι! 70€ παπούτσια και έχουν μία σόλα ψέμα! =/ Έχω σταματήσει να τα φοράω και εγώ εδώ και χρόνια, αλλά ακόμη μου αρέσουν πολύ. Για την ακρίβεια σκέφτομαι να πάρω ξανά τα μπλε Το πρώτο ζευγάρι εξαιρετικό! Ειδικά το μπεζ μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 02:59 Η Alma Libre: #5.866 20-05-19 02:59 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε ηθελα να παρω κι εγω το προηγουμενο διααστημα μεχρι που ειδα οτι με τα ιδια ισως και λιγοτερα χρηματα μπορουσα να παρω και καλες δερματινες αρβυλες και καλα ορειβατικα . Γενικα αξιζουν; Πηρες μεσω ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Τις αγόρασα μέσω ίντερνετ, ναι. Είναι γενικά πολύ ακριβές, αλλά να πω την αλήθεια το είχα όνειρο ζωής να πάρω κάποια στιγμή και το πραγματοποίησα. Σκέψου ότι τις ζήλευα από μικρή που είχε η μάνα μου. Σύμφωνα με τη μάνα μου, δεν πρόκειται να μου πάθουν τίποτα και για την αντοχή τους και μόνο αξίζουν τα λεφτά τους. Σύμφωνα με εμένα, είναι ένα παπούτσι που μέχρι να ανοίξει και να μαλακώσει θα κλαις όταν το φοράς. Ακόμη και στο πιο μαλακό του δέρμα, είναι ανυπόφορο τον πρώτο καιρό. Βέβαια, η ποιότητα του δέρματος είναι αρκετά καλή και δε τα μετανιώνω ακόμη. Αν δεν κρατήσουν πολύ βέβαια, θα κλαίω τα λεφτά μου... Νομίζω εξαρτάται από τι παπούτσι ψάχνεις (εγώ πχ δεν ψάχνω ορειβατικό, ψάχνω ανθεκτικό και σχετικά άνετο αρβυλάκι) και το τι budget διαθέτεις, γιατί κακά τα ψέματα, μάζευα ποοοοολύ καιρό λεφτά για να τις πάρω και στερήθηκα και ενα ταξιδι που σκόπευα να κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 05:32 Η Nelliel έγραψε: #5.867 20-05-19 05:32 Πηρα αυτο το φορεμα: https://www.bcbg.com/en/strappy-cutout-mini-dress/OLM6200231-703.html?dwvar_OLM6200231-703_color=703&cgid=dresses-by-category-mini-dresses#cgid=dresses-by-category-mini-dresses Με τι παπουτσια και τσαντα μπορω να το συνδιασω; Δυσκολο χρωμα το κιτρινο, ισως εκανα βλακεια που το πηρα γιατι ειμαι και πολυ ασπρη, αλλα ελπιζω να μαυρισω συντομα . Σκεφτομαι να το συνδιασω με nude makeup, στην χειροτερη με nude makeup και σκουρο ροζ κραγιον (πχ σαν το whole new world ή το framboise moi της mac). Επισης πηρα αυτα: https://www.aritzia.com/en/product/wallace-dress/64477.html?dwvar_64477_color=11905 (σε μπλε) https://www.aritzia.com/en/product/kofi-dress/72618.html?dwvar_72618_color=15219 (σε λευκο - το εχω ηδη λατρεψει! Θα περιμενω να φερουν και σε γαλαζιο. Θα γινει μαλλον το αγαπημενο μου φορεμα του καλοκαιριου) Ασχετο, αλλα δεν εχω ουτε ενα jumpsuit γιατι τα θεωρω δυσχρηστα οταν θελεις να πας τουαλετα. Ωστοσο μερικα ειναι πολυ ομορφα και ψηνομαι. Πως στο δ**ολο πατε τουαλετα με αυτα; Αν το ξεκουμπωσεις ολο απο πανω και πεσει στο πατωμα πρεπει μετα να κανεις μπανιο με χλωρινη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 07:37 Ο American Economist: #5.868 20-05-19 07:37 Πήρα μια ωραία μπλούζα από τα Tommy Hilfiger (μωβ) σε προσφορά από 72€ στα 59€!Νομιζω είναι μια καλή τιμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2019 στις 16:09 Ο Guest 874453: #5.869 21-05-19 16:09 πηρα μουσταρδι μπλόυζα με 6 ευρ ω. ρουφατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:51 Ο Guest 874453: #5.870 17-06-19 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πάμε να δούμε τι φοράω σήμερα! Παπούτσια Adidas:72€ T-shirt HM μωβ: 29€ Παντελόνι υφασμάτινο μπλε: 29€ Ρολόι swatch (αυτό που φοράω κάθε μέρα):180€ Click για ανάπτυξη... Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:55 Ο American Economist: #5.871 17-06-19 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουνίου 2019 Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:59 Ο Guest 874453: #5.872 17-06-19 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Click για ανάπτυξη... να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:01 Ο American Economist: #5.873 17-06-19 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Click για ανάπτυξη... Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:04 Ο Guest 874453: #5.874 17-06-19 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Click για ανάπτυξη... https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:07 Ο American Economist: #5.875 17-06-19 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:16 Ο Guest 874453: #5.876 17-06-19 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Click για ανάπτυξη... με δουλευεις;δωσε λινκ η εστω εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2019 στις 15:04 Η methexys έγραψε: #5.877 13-07-19 15:04 Ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα πέδιλα Dr Martens? Ή μόνο online θα τα βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2019 στις 21:55 Η Alma Libre: #5.878 15-08-19 21:55 Πήρα πριν κανένα δίμηνο αυτά εδώ σε μοβ, μισοτιμή για να τα βάλω στην ανασκαφή που πήγα. Καιρό είχα να φορέσω τέτοιου είδους παπούτσια και είναι τρομερά άνετα τελικά! Καμία ιδέα για το πως μπορώ να τα συνδυάσω χειμώνα με καθημερινό ντύσιμο; Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2019 στις 23:04 Ο Guest 986132: #5.879 15-08-19 23:04 Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2019 στις 01:31 Η Alma Libre: #5.880 16-08-19 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Παλιομοδίτικο. Το φορούσε η μαμά μου το 1975. Πολύ απλό. Το μοντέλο πρέπει να φοράει νούμερο extra extra extra small. Click για ανάπτυξη... τι να σου πω, εμένα μου φάνηκε πολύ χαριτωμένο όταν το είδα και πολύ ανοιξιάτικο. το άλλο μπλουζάκι είναι όντως πολύ απλό αλλά το ήθελα για κάθε μέρα οπότε δεν με ένοιαζε πολύ. πάντως είναι πολύ πιο άνετο απ' ό,τι δείχνει (εγώ φοράω medium συνήθως αλλά στο συγκεκριμένο πήρα το small και καθόταν πολύ καλά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 11 Μαΐου 2019 στις 14:15 Η Ιππολύτη έγραψε: #5.863 11-05-19 14:15 Ήρθα κι εγώ πάλι να σας ανακοινώσω πως θα τρώω παγάκια για τον υπόλοιπο μήνα, καθώς με κατέκλυσαν οι καταναλωτικές μου άγριες διαθέσεις και προέβην στην αγορά δύο ζευγαριών βανς. festival satin, σε κόκκινο χρώμα για slay game λολ textile stripes, για καθημερινά Τα βανς είναι τα μόνα sneakers που νιώθω ότι μου πάνε. All star έχω εγκαταλείψει εδώ και χρόνια γιατί πονάνε τα πόδια μου όταν τα φοράω και για κάποιο λόγο με adidas gazelle/campus μου φαίνομαι πάρα πολύ αστεία. Για stansmith/superstar δε συζητώ, δε μ αρέσει καθόλου το άσπρο στα παπούτσια και το μαύρο πάλι μεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 11 Μαΐου 2019 στις 14:18 Ο American Economist: #5.864 11-05-19 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Ήρθα κι εγώ πάλι να σας ανακοινώσω πως θα τρώω παγάκια για τον υπόλοιπο μήνα, καθώς με κατέκλυσαν οι καταναλωτικές μου άγριες διαθέσεις και προέβην στην αγορά δύο ζευγαριών βανς. festival satin, σε κόκκινο χρώμα για slay game λολ textile stripes, για καθημερινά Τα βανς είναι τα μόνα sneakers που νιώθω ότι μου πάνε. All star έχω εγκαταλείψει εδώ και χρόνια γιατί πονάνε τα πόδια μου όταν τα φοράω και για κάποιο λόγο με adidas gazelle/campus μου φαίνομαι πάρα πολύ αστεία. Για stansmith/superstar δε συζητώ, δε μ αρέσει καθόλου το άσπρο στα παπούτσια και το μαύρο πάλι μεχ. Click για ανάπτυξη... Ωραία αγορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 11 Μαΐου 2019 στις 14:27 Η Eileen έγραψε: #5.865 11-05-19 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Τα βανς είναι τα μόνα sneakers που νιώθω ότι μου πάνε. All star έχω εγκαταλείψει εδώ και χρόνια γιατί πονάνε τα πόδια μου όταν τα φοράω και για κάποιο λόγο με adidas gazelle/campus μου φαίνομαι πάρα πολύ αστεία. Για stansmith/superstar δε συζητώ, δε μ αρέσει καθόλου το άσπρο στα παπούτσια και το μαύρο πάλι μεχ. Click για ανάπτυξη... Ναι! 70€ παπούτσια και έχουν μία σόλα ψέμα! =/ Έχω σταματήσει να τα φοράω και εγώ εδώ και χρόνια, αλλά ακόμη μου αρέσουν πολύ. Για την ακρίβεια σκέφτομαι να πάρω ξανά τα μπλε Το πρώτο ζευγάρι εξαιρετικό! Ειδικά το μπεζ μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 02:59 Η Alma Libre: #5.866 20-05-19 02:59 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε ηθελα να παρω κι εγω το προηγουμενο διααστημα μεχρι που ειδα οτι με τα ιδια ισως και λιγοτερα χρηματα μπορουσα να παρω και καλες δερματινες αρβυλες και καλα ορειβατικα . Γενικα αξιζουν; Πηρες μεσω ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Τις αγόρασα μέσω ίντερνετ, ναι. Είναι γενικά πολύ ακριβές, αλλά να πω την αλήθεια το είχα όνειρο ζωής να πάρω κάποια στιγμή και το πραγματοποίησα. Σκέψου ότι τις ζήλευα από μικρή που είχε η μάνα μου. Σύμφωνα με τη μάνα μου, δεν πρόκειται να μου πάθουν τίποτα και για την αντοχή τους και μόνο αξίζουν τα λεφτά τους. Σύμφωνα με εμένα, είναι ένα παπούτσι που μέχρι να ανοίξει και να μαλακώσει θα κλαις όταν το φοράς. Ακόμη και στο πιο μαλακό του δέρμα, είναι ανυπόφορο τον πρώτο καιρό. Βέβαια, η ποιότητα του δέρματος είναι αρκετά καλή και δε τα μετανιώνω ακόμη. Αν δεν κρατήσουν πολύ βέβαια, θα κλαίω τα λεφτά μου... Νομίζω εξαρτάται από τι παπούτσι ψάχνεις (εγώ πχ δεν ψάχνω ορειβατικό, ψάχνω ανθεκτικό και σχετικά άνετο αρβυλάκι) και το τι budget διαθέτεις, γιατί κακά τα ψέματα, μάζευα ποοοοολύ καιρό λεφτά για να τις πάρω και στερήθηκα και ενα ταξιδι που σκόπευα να κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 05:32 Η Nelliel έγραψε: #5.867 20-05-19 05:32 Πηρα αυτο το φορεμα: https://www.bcbg.com/en/strappy-cutout-mini-dress/OLM6200231-703.html?dwvar_OLM6200231-703_color=703&cgid=dresses-by-category-mini-dresses#cgid=dresses-by-category-mini-dresses Με τι παπουτσια και τσαντα μπορω να το συνδιασω; Δυσκολο χρωμα το κιτρινο, ισως εκανα βλακεια που το πηρα γιατι ειμαι και πολυ ασπρη, αλλα ελπιζω να μαυρισω συντομα . Σκεφτομαι να το συνδιασω με nude makeup, στην χειροτερη με nude makeup και σκουρο ροζ κραγιον (πχ σαν το whole new world ή το framboise moi της mac). Επισης πηρα αυτα: https://www.aritzia.com/en/product/wallace-dress/64477.html?dwvar_64477_color=11905 (σε μπλε) https://www.aritzia.com/en/product/kofi-dress/72618.html?dwvar_72618_color=15219 (σε λευκο - το εχω ηδη λατρεψει! Θα περιμενω να φερουν και σε γαλαζιο. Θα γινει μαλλον το αγαπημενο μου φορεμα του καλοκαιριου) Ασχετο, αλλα δεν εχω ουτε ενα jumpsuit γιατι τα θεωρω δυσχρηστα οταν θελεις να πας τουαλετα. Ωστοσο μερικα ειναι πολυ ομορφα και ψηνομαι. Πως στο δ**ολο πατε τουαλετα με αυτα; Αν το ξεκουμπωσεις ολο απο πανω και πεσει στο πατωμα πρεπει μετα να κανεις μπανιο με χλωρινη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 07:37 Ο American Economist: #5.868 20-05-19 07:37 Πήρα μια ωραία μπλούζα από τα Tommy Hilfiger (μωβ) σε προσφορά από 72€ στα 59€!Νομιζω είναι μια καλή τιμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2019 στις 16:09 Ο Guest 874453: #5.869 21-05-19 16:09 πηρα μουσταρδι μπλόυζα με 6 ευρ ω. ρουφατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:51 Ο Guest 874453: #5.870 17-06-19 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πάμε να δούμε τι φοράω σήμερα! Παπούτσια Adidas:72€ T-shirt HM μωβ: 29€ Παντελόνι υφασμάτινο μπλε: 29€ Ρολόι swatch (αυτό που φοράω κάθε μέρα):180€ Click για ανάπτυξη... Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:55 Ο American Economist: #5.871 17-06-19 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουνίου 2019 Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:59 Ο Guest 874453: #5.872 17-06-19 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Click για ανάπτυξη... να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:01 Ο American Economist: #5.873 17-06-19 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Click για ανάπτυξη... Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:04 Ο Guest 874453: #5.874 17-06-19 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Click για ανάπτυξη... https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:07 Ο American Economist: #5.875 17-06-19 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:16 Ο Guest 874453: #5.876 17-06-19 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Click για ανάπτυξη... με δουλευεις;δωσε λινκ η εστω εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2019 στις 15:04 Η methexys έγραψε: #5.877 13-07-19 15:04 Ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα πέδιλα Dr Martens? Ή μόνο online θα τα βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2019 στις 21:55 Η Alma Libre: #5.878 15-08-19 21:55 Πήρα πριν κανένα δίμηνο αυτά εδώ σε μοβ, μισοτιμή για να τα βάλω στην ανασκαφή που πήγα. Καιρό είχα να φορέσω τέτοιου είδους παπούτσια και είναι τρομερά άνετα τελικά! Καμία ιδέα για το πως μπορώ να τα συνδυάσω χειμώνα με καθημερινό ντύσιμο; Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2019 στις 23:04 Ο Guest 986132: #5.879 15-08-19 23:04 Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2019 στις 01:31 Η Alma Libre: #5.880 16-08-19 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ήρθα κι εγώ πάλι να σας ανακοινώσω πως θα τρώω παγάκια για τον υπόλοιπο μήνα, καθώς με κατέκλυσαν οι καταναλωτικές μου άγριες διαθέσεις και προέβην στην αγορά δύο ζευγαριών βανς. festival satin, σε κόκκινο χρώμα για slay game λολ textile stripes, για καθημερινά Τα βανς είναι τα μόνα sneakers που νιώθω ότι μου πάνε. All star έχω εγκαταλείψει εδώ και χρόνια γιατί πονάνε τα πόδια μου όταν τα φοράω και για κάποιο λόγο με adidas gazelle/campus μου φαίνομαι πάρα πολύ αστεία. Για stansmith/superstar δε συζητώ, δε μ αρέσει καθόλου το άσπρο στα παπούτσια και το μαύρο πάλι μεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 11 Μαΐου 2019 στις 14:18 Ο American Economist: #5.864 11-05-19 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Ήρθα κι εγώ πάλι να σας ανακοινώσω πως θα τρώω παγάκια για τον υπόλοιπο μήνα, καθώς με κατέκλυσαν οι καταναλωτικές μου άγριες διαθέσεις και προέβην στην αγορά δύο ζευγαριών βανς. festival satin, σε κόκκινο χρώμα για slay game λολ textile stripes, για καθημερινά Τα βανς είναι τα μόνα sneakers που νιώθω ότι μου πάνε. All star έχω εγκαταλείψει εδώ και χρόνια γιατί πονάνε τα πόδια μου όταν τα φοράω και για κάποιο λόγο με adidas gazelle/campus μου φαίνομαι πάρα πολύ αστεία. Για stansmith/superstar δε συζητώ, δε μ αρέσει καθόλου το άσπρο στα παπούτσια και το μαύρο πάλι μεχ. Click για ανάπτυξη... Ωραία αγορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 11 Μαΐου 2019 στις 14:27 Η Eileen έγραψε: #5.865 11-05-19 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Τα βανς είναι τα μόνα sneakers που νιώθω ότι μου πάνε. All star έχω εγκαταλείψει εδώ και χρόνια γιατί πονάνε τα πόδια μου όταν τα φοράω και για κάποιο λόγο με adidas gazelle/campus μου φαίνομαι πάρα πολύ αστεία. Για stansmith/superstar δε συζητώ, δε μ αρέσει καθόλου το άσπρο στα παπούτσια και το μαύρο πάλι μεχ. Click για ανάπτυξη... Ναι! 70€ παπούτσια και έχουν μία σόλα ψέμα! =/ Έχω σταματήσει να τα φοράω και εγώ εδώ και χρόνια, αλλά ακόμη μου αρέσουν πολύ. Για την ακρίβεια σκέφτομαι να πάρω ξανά τα μπλε Το πρώτο ζευγάρι εξαιρετικό! Ειδικά το μπεζ μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 02:59 Η Alma Libre: #5.866 20-05-19 02:59 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε ηθελα να παρω κι εγω το προηγουμενο διααστημα μεχρι που ειδα οτι με τα ιδια ισως και λιγοτερα χρηματα μπορουσα να παρω και καλες δερματινες αρβυλες και καλα ορειβατικα . Γενικα αξιζουν; Πηρες μεσω ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Τις αγόρασα μέσω ίντερνετ, ναι. Είναι γενικά πολύ ακριβές, αλλά να πω την αλήθεια το είχα όνειρο ζωής να πάρω κάποια στιγμή και το πραγματοποίησα. Σκέψου ότι τις ζήλευα από μικρή που είχε η μάνα μου. Σύμφωνα με τη μάνα μου, δεν πρόκειται να μου πάθουν τίποτα και για την αντοχή τους και μόνο αξίζουν τα λεφτά τους. Σύμφωνα με εμένα, είναι ένα παπούτσι που μέχρι να ανοίξει και να μαλακώσει θα κλαις όταν το φοράς. Ακόμη και στο πιο μαλακό του δέρμα, είναι ανυπόφορο τον πρώτο καιρό. Βέβαια, η ποιότητα του δέρματος είναι αρκετά καλή και δε τα μετανιώνω ακόμη. Αν δεν κρατήσουν πολύ βέβαια, θα κλαίω τα λεφτά μου... Νομίζω εξαρτάται από τι παπούτσι ψάχνεις (εγώ πχ δεν ψάχνω ορειβατικό, ψάχνω ανθεκτικό και σχετικά άνετο αρβυλάκι) και το τι budget διαθέτεις, γιατί κακά τα ψέματα, μάζευα ποοοοολύ καιρό λεφτά για να τις πάρω και στερήθηκα και ενα ταξιδι που σκόπευα να κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 05:32 Η Nelliel έγραψε: #5.867 20-05-19 05:32 Πηρα αυτο το φορεμα: https://www.bcbg.com/en/strappy-cutout-mini-dress/OLM6200231-703.html?dwvar_OLM6200231-703_color=703&cgid=dresses-by-category-mini-dresses#cgid=dresses-by-category-mini-dresses Με τι παπουτσια και τσαντα μπορω να το συνδιασω; Δυσκολο χρωμα το κιτρινο, ισως εκανα βλακεια που το πηρα γιατι ειμαι και πολυ ασπρη, αλλα ελπιζω να μαυρισω συντομα . Σκεφτομαι να το συνδιασω με nude makeup, στην χειροτερη με nude makeup και σκουρο ροζ κραγιον (πχ σαν το whole new world ή το framboise moi της mac). Επισης πηρα αυτα: https://www.aritzia.com/en/product/wallace-dress/64477.html?dwvar_64477_color=11905 (σε μπλε) https://www.aritzia.com/en/product/kofi-dress/72618.html?dwvar_72618_color=15219 (σε λευκο - το εχω ηδη λατρεψει! Θα περιμενω να φερουν και σε γαλαζιο. Θα γινει μαλλον το αγαπημενο μου φορεμα του καλοκαιριου) Ασχετο, αλλα δεν εχω ουτε ενα jumpsuit γιατι τα θεωρω δυσχρηστα οταν θελεις να πας τουαλετα. Ωστοσο μερικα ειναι πολυ ομορφα και ψηνομαι. Πως στο δ**ολο πατε τουαλετα με αυτα; Αν το ξεκουμπωσεις ολο απο πανω και πεσει στο πατωμα πρεπει μετα να κανεις μπανιο με χλωρινη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 07:37 Ο American Economist: #5.868 20-05-19 07:37 Πήρα μια ωραία μπλούζα από τα Tommy Hilfiger (μωβ) σε προσφορά από 72€ στα 59€!Νομιζω είναι μια καλή τιμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2019 στις 16:09 Ο Guest 874453: #5.869 21-05-19 16:09 πηρα μουσταρδι μπλόυζα με 6 ευρ ω. ρουφατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:51 Ο Guest 874453: #5.870 17-06-19 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πάμε να δούμε τι φοράω σήμερα! Παπούτσια Adidas:72€ T-shirt HM μωβ: 29€ Παντελόνι υφασμάτινο μπλε: 29€ Ρολόι swatch (αυτό που φοράω κάθε μέρα):180€ Click για ανάπτυξη... Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:55 Ο American Economist: #5.871 17-06-19 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουνίου 2019 Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:59 Ο Guest 874453: #5.872 17-06-19 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Click για ανάπτυξη... να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:01 Ο American Economist: #5.873 17-06-19 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Click για ανάπτυξη... Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:04 Ο Guest 874453: #5.874 17-06-19 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Click για ανάπτυξη... https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:07 Ο American Economist: #5.875 17-06-19 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:16 Ο Guest 874453: #5.876 17-06-19 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Click για ανάπτυξη... με δουλευεις;δωσε λινκ η εστω εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2019 στις 15:04 Η methexys έγραψε: #5.877 13-07-19 15:04 Ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα πέδιλα Dr Martens? Ή μόνο online θα τα βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2019 στις 21:55 Η Alma Libre: #5.878 15-08-19 21:55 Πήρα πριν κανένα δίμηνο αυτά εδώ σε μοβ, μισοτιμή για να τα βάλω στην ανασκαφή που πήγα. Καιρό είχα να φορέσω τέτοιου είδους παπούτσια και είναι τρομερά άνετα τελικά! Καμία ιδέα για το πως μπορώ να τα συνδυάσω χειμώνα με καθημερινό ντύσιμο; Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2019 στις 23:04 Ο Guest 986132: #5.879 15-08-19 23:04 Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2019 στις 01:31 Η Alma Libre: #5.880 16-08-19 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Ήρθα κι εγώ πάλι να σας ανακοινώσω πως θα τρώω παγάκια για τον υπόλοιπο μήνα, καθώς με κατέκλυσαν οι καταναλωτικές μου άγριες διαθέσεις και προέβην στην αγορά δύο ζευγαριών βανς. festival satin, σε κόκκινο χρώμα για slay game λολ textile stripes, για καθημερινά Τα βανς είναι τα μόνα sneakers που νιώθω ότι μου πάνε. All star έχω εγκαταλείψει εδώ και χρόνια γιατί πονάνε τα πόδια μου όταν τα φοράω και για κάποιο λόγο με adidas gazelle/campus μου φαίνομαι πάρα πολύ αστεία. Για stansmith/superstar δε συζητώ, δε μ αρέσει καθόλου το άσπρο στα παπούτσια και το μαύρο πάλι μεχ. Click για ανάπτυξη... Ωραία αγορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 11 Μαΐου 2019 στις 14:27 Η Eileen έγραψε: #5.865 11-05-19 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Τα βανς είναι τα μόνα sneakers που νιώθω ότι μου πάνε. All star έχω εγκαταλείψει εδώ και χρόνια γιατί πονάνε τα πόδια μου όταν τα φοράω και για κάποιο λόγο με adidas gazelle/campus μου φαίνομαι πάρα πολύ αστεία. Για stansmith/superstar δε συζητώ, δε μ αρέσει καθόλου το άσπρο στα παπούτσια και το μαύρο πάλι μεχ. Click για ανάπτυξη... Ναι! 70€ παπούτσια και έχουν μία σόλα ψέμα! =/ Έχω σταματήσει να τα φοράω και εγώ εδώ και χρόνια, αλλά ακόμη μου αρέσουν πολύ. Για την ακρίβεια σκέφτομαι να πάρω ξανά τα μπλε Το πρώτο ζευγάρι εξαιρετικό! Ειδικά το μπεζ μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 02:59 Η Alma Libre: #5.866 20-05-19 02:59 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε ηθελα να παρω κι εγω το προηγουμενο διααστημα μεχρι που ειδα οτι με τα ιδια ισως και λιγοτερα χρηματα μπορουσα να παρω και καλες δερματινες αρβυλες και καλα ορειβατικα . Γενικα αξιζουν; Πηρες μεσω ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Τις αγόρασα μέσω ίντερνετ, ναι. Είναι γενικά πολύ ακριβές, αλλά να πω την αλήθεια το είχα όνειρο ζωής να πάρω κάποια στιγμή και το πραγματοποίησα. Σκέψου ότι τις ζήλευα από μικρή που είχε η μάνα μου. Σύμφωνα με τη μάνα μου, δεν πρόκειται να μου πάθουν τίποτα και για την αντοχή τους και μόνο αξίζουν τα λεφτά τους. Σύμφωνα με εμένα, είναι ένα παπούτσι που μέχρι να ανοίξει και να μαλακώσει θα κλαις όταν το φοράς. Ακόμη και στο πιο μαλακό του δέρμα, είναι ανυπόφορο τον πρώτο καιρό. Βέβαια, η ποιότητα του δέρματος είναι αρκετά καλή και δε τα μετανιώνω ακόμη. Αν δεν κρατήσουν πολύ βέβαια, θα κλαίω τα λεφτά μου... Νομίζω εξαρτάται από τι παπούτσι ψάχνεις (εγώ πχ δεν ψάχνω ορειβατικό, ψάχνω ανθεκτικό και σχετικά άνετο αρβυλάκι) και το τι budget διαθέτεις, γιατί κακά τα ψέματα, μάζευα ποοοοολύ καιρό λεφτά για να τις πάρω και στερήθηκα και ενα ταξιδι που σκόπευα να κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 05:32 Η Nelliel έγραψε: #5.867 20-05-19 05:32 Πηρα αυτο το φορεμα: https://www.bcbg.com/en/strappy-cutout-mini-dress/OLM6200231-703.html?dwvar_OLM6200231-703_color=703&cgid=dresses-by-category-mini-dresses#cgid=dresses-by-category-mini-dresses Με τι παπουτσια και τσαντα μπορω να το συνδιασω; Δυσκολο χρωμα το κιτρινο, ισως εκανα βλακεια που το πηρα γιατι ειμαι και πολυ ασπρη, αλλα ελπιζω να μαυρισω συντομα . Σκεφτομαι να το συνδιασω με nude makeup, στην χειροτερη με nude makeup και σκουρο ροζ κραγιον (πχ σαν το whole new world ή το framboise moi της mac). Επισης πηρα αυτα: https://www.aritzia.com/en/product/wallace-dress/64477.html?dwvar_64477_color=11905 (σε μπλε) https://www.aritzia.com/en/product/kofi-dress/72618.html?dwvar_72618_color=15219 (σε λευκο - το εχω ηδη λατρεψει! Θα περιμενω να φερουν και σε γαλαζιο. Θα γινει μαλλον το αγαπημενο μου φορεμα του καλοκαιριου) Ασχετο, αλλα δεν εχω ουτε ενα jumpsuit γιατι τα θεωρω δυσχρηστα οταν θελεις να πας τουαλετα. Ωστοσο μερικα ειναι πολυ ομορφα και ψηνομαι. Πως στο δ**ολο πατε τουαλετα με αυτα; Αν το ξεκουμπωσεις ολο απο πανω και πεσει στο πατωμα πρεπει μετα να κανεις μπανιο με χλωρινη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 07:37 Ο American Economist: #5.868 20-05-19 07:37 Πήρα μια ωραία μπλούζα από τα Tommy Hilfiger (μωβ) σε προσφορά από 72€ στα 59€!Νομιζω είναι μια καλή τιμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2019 στις 16:09 Ο Guest 874453: #5.869 21-05-19 16:09 πηρα μουσταρδι μπλόυζα με 6 ευρ ω. ρουφατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:51 Ο Guest 874453: #5.870 17-06-19 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πάμε να δούμε τι φοράω σήμερα! Παπούτσια Adidas:72€ T-shirt HM μωβ: 29€ Παντελόνι υφασμάτινο μπλε: 29€ Ρολόι swatch (αυτό που φοράω κάθε μέρα):180€ Click για ανάπτυξη... Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:55 Ο American Economist: #5.871 17-06-19 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουνίου 2019 Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:59 Ο Guest 874453: #5.872 17-06-19 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Click για ανάπτυξη... να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:01 Ο American Economist: #5.873 17-06-19 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Click για ανάπτυξη... Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:04 Ο Guest 874453: #5.874 17-06-19 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Click για ανάπτυξη... https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:07 Ο American Economist: #5.875 17-06-19 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:16 Ο Guest 874453: #5.876 17-06-19 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Click για ανάπτυξη... με δουλευεις;δωσε λινκ η εστω εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2019 στις 15:04 Η methexys έγραψε: #5.877 13-07-19 15:04 Ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα πέδιλα Dr Martens? Ή μόνο online θα τα βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2019 στις 21:55 Η Alma Libre: #5.878 15-08-19 21:55 Πήρα πριν κανένα δίμηνο αυτά εδώ σε μοβ, μισοτιμή για να τα βάλω στην ανασκαφή που πήγα. Καιρό είχα να φορέσω τέτοιου είδους παπούτσια και είναι τρομερά άνετα τελικά! Καμία ιδέα για το πως μπορώ να τα συνδυάσω χειμώνα με καθημερινό ντύσιμο; Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2019 στις 23:04 Ο Guest 986132: #5.879 15-08-19 23:04 Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2019 στις 01:31 Η Alma Libre: #5.880 16-08-19 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Τα βανς είναι τα μόνα sneakers που νιώθω ότι μου πάνε. All star έχω εγκαταλείψει εδώ και χρόνια γιατί πονάνε τα πόδια μου όταν τα φοράω και για κάποιο λόγο με adidas gazelle/campus μου φαίνομαι πάρα πολύ αστεία. Για stansmith/superstar δε συζητώ, δε μ αρέσει καθόλου το άσπρο στα παπούτσια και το μαύρο πάλι μεχ. Click για ανάπτυξη... Ναι! 70€ παπούτσια και έχουν μία σόλα ψέμα! =/ Έχω σταματήσει να τα φοράω και εγώ εδώ και χρόνια, αλλά ακόμη μου αρέσουν πολύ. Για την ακρίβεια σκέφτομαι να πάρω ξανά τα μπλε Το πρώτο ζευγάρι εξαιρετικό! Ειδικά το μπεζ μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 02:59 Η Alma Libre: #5.866 20-05-19 02:59 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε ηθελα να παρω κι εγω το προηγουμενο διααστημα μεχρι που ειδα οτι με τα ιδια ισως και λιγοτερα χρηματα μπορουσα να παρω και καλες δερματινες αρβυλες και καλα ορειβατικα . Γενικα αξιζουν; Πηρες μεσω ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Τις αγόρασα μέσω ίντερνετ, ναι. Είναι γενικά πολύ ακριβές, αλλά να πω την αλήθεια το είχα όνειρο ζωής να πάρω κάποια στιγμή και το πραγματοποίησα. Σκέψου ότι τις ζήλευα από μικρή που είχε η μάνα μου. Σύμφωνα με τη μάνα μου, δεν πρόκειται να μου πάθουν τίποτα και για την αντοχή τους και μόνο αξίζουν τα λεφτά τους. Σύμφωνα με εμένα, είναι ένα παπούτσι που μέχρι να ανοίξει και να μαλακώσει θα κλαις όταν το φοράς. Ακόμη και στο πιο μαλακό του δέρμα, είναι ανυπόφορο τον πρώτο καιρό. Βέβαια, η ποιότητα του δέρματος είναι αρκετά καλή και δε τα μετανιώνω ακόμη. Αν δεν κρατήσουν πολύ βέβαια, θα κλαίω τα λεφτά μου... Νομίζω εξαρτάται από τι παπούτσι ψάχνεις (εγώ πχ δεν ψάχνω ορειβατικό, ψάχνω ανθεκτικό και σχετικά άνετο αρβυλάκι) και το τι budget διαθέτεις, γιατί κακά τα ψέματα, μάζευα ποοοοολύ καιρό λεφτά για να τις πάρω και στερήθηκα και ενα ταξιδι που σκόπευα να κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 05:32 Η Nelliel έγραψε: #5.867 20-05-19 05:32 Πηρα αυτο το φορεμα: https://www.bcbg.com/en/strappy-cutout-mini-dress/OLM6200231-703.html?dwvar_OLM6200231-703_color=703&cgid=dresses-by-category-mini-dresses#cgid=dresses-by-category-mini-dresses Με τι παπουτσια και τσαντα μπορω να το συνδιασω; Δυσκολο χρωμα το κιτρινο, ισως εκανα βλακεια που το πηρα γιατι ειμαι και πολυ ασπρη, αλλα ελπιζω να μαυρισω συντομα . Σκεφτομαι να το συνδιασω με nude makeup, στην χειροτερη με nude makeup και σκουρο ροζ κραγιον (πχ σαν το whole new world ή το framboise moi της mac). Επισης πηρα αυτα: https://www.aritzia.com/en/product/wallace-dress/64477.html?dwvar_64477_color=11905 (σε μπλε) https://www.aritzia.com/en/product/kofi-dress/72618.html?dwvar_72618_color=15219 (σε λευκο - το εχω ηδη λατρεψει! Θα περιμενω να φερουν και σε γαλαζιο. Θα γινει μαλλον το αγαπημενο μου φορεμα του καλοκαιριου) Ασχετο, αλλα δεν εχω ουτε ενα jumpsuit γιατι τα θεωρω δυσχρηστα οταν θελεις να πας τουαλετα. Ωστοσο μερικα ειναι πολυ ομορφα και ψηνομαι. Πως στο δ**ολο πατε τουαλετα με αυτα; Αν το ξεκουμπωσεις ολο απο πανω και πεσει στο πατωμα πρεπει μετα να κανεις μπανιο με χλωρινη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 07:37 Ο American Economist: #5.868 20-05-19 07:37 Πήρα μια ωραία μπλούζα από τα Tommy Hilfiger (μωβ) σε προσφορά από 72€ στα 59€!Νομιζω είναι μια καλή τιμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2019 στις 16:09 Ο Guest 874453: #5.869 21-05-19 16:09 πηρα μουσταρδι μπλόυζα με 6 ευρ ω. ρουφατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:51 Ο Guest 874453: #5.870 17-06-19 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πάμε να δούμε τι φοράω σήμερα! Παπούτσια Adidas:72€ T-shirt HM μωβ: 29€ Παντελόνι υφασμάτινο μπλε: 29€ Ρολόι swatch (αυτό που φοράω κάθε μέρα):180€ Click για ανάπτυξη... Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:55 Ο American Economist: #5.871 17-06-19 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουνίου 2019 Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:59 Ο Guest 874453: #5.872 17-06-19 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Click για ανάπτυξη... να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:01 Ο American Economist: #5.873 17-06-19 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Click για ανάπτυξη... Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:04 Ο Guest 874453: #5.874 17-06-19 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Click για ανάπτυξη... https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:07 Ο American Economist: #5.875 17-06-19 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:16 Ο Guest 874453: #5.876 17-06-19 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Click για ανάπτυξη... με δουλευεις;δωσε λινκ η εστω εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2019 στις 15:04 Η methexys έγραψε: #5.877 13-07-19 15:04 Ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα πέδιλα Dr Martens? Ή μόνο online θα τα βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2019 στις 21:55 Η Alma Libre: #5.878 15-08-19 21:55 Πήρα πριν κανένα δίμηνο αυτά εδώ σε μοβ, μισοτιμή για να τα βάλω στην ανασκαφή που πήγα. Καιρό είχα να φορέσω τέτοιου είδους παπούτσια και είναι τρομερά άνετα τελικά! Καμία ιδέα για το πως μπορώ να τα συνδυάσω χειμώνα με καθημερινό ντύσιμο; Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2019 στις 23:04 Ο Guest 986132: #5.879 15-08-19 23:04 Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2019 στις 01:31 Η Alma Libre: #5.880 16-08-19 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε ηθελα να παρω κι εγω το προηγουμενο διααστημα μεχρι που ειδα οτι με τα ιδια ισως και λιγοτερα χρηματα μπορουσα να παρω και καλες δερματινες αρβυλες και καλα ορειβατικα . Γενικα αξιζουν; Πηρες μεσω ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Τις αγόρασα μέσω ίντερνετ, ναι. Είναι γενικά πολύ ακριβές, αλλά να πω την αλήθεια το είχα όνειρο ζωής να πάρω κάποια στιγμή και το πραγματοποίησα. Σκέψου ότι τις ζήλευα από μικρή που είχε η μάνα μου. Σύμφωνα με τη μάνα μου, δεν πρόκειται να μου πάθουν τίποτα και για την αντοχή τους και μόνο αξίζουν τα λεφτά τους. Σύμφωνα με εμένα, είναι ένα παπούτσι που μέχρι να ανοίξει και να μαλακώσει θα κλαις όταν το φοράς. Ακόμη και στο πιο μαλακό του δέρμα, είναι ανυπόφορο τον πρώτο καιρό. Βέβαια, η ποιότητα του δέρματος είναι αρκετά καλή και δε τα μετανιώνω ακόμη. Αν δεν κρατήσουν πολύ βέβαια, θα κλαίω τα λεφτά μου... Νομίζω εξαρτάται από τι παπούτσι ψάχνεις (εγώ πχ δεν ψάχνω ορειβατικό, ψάχνω ανθεκτικό και σχετικά άνετο αρβυλάκι) και το τι budget διαθέτεις, γιατί κακά τα ψέματα, μάζευα ποοοοολύ καιρό λεφτά για να τις πάρω και στερήθηκα και ενα ταξιδι που σκόπευα να κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 05:32 Η Nelliel έγραψε: #5.867 20-05-19 05:32 Πηρα αυτο το φορεμα: https://www.bcbg.com/en/strappy-cutout-mini-dress/OLM6200231-703.html?dwvar_OLM6200231-703_color=703&cgid=dresses-by-category-mini-dresses#cgid=dresses-by-category-mini-dresses Με τι παπουτσια και τσαντα μπορω να το συνδιασω; Δυσκολο χρωμα το κιτρινο, ισως εκανα βλακεια που το πηρα γιατι ειμαι και πολυ ασπρη, αλλα ελπιζω να μαυρισω συντομα . Σκεφτομαι να το συνδιασω με nude makeup, στην χειροτερη με nude makeup και σκουρο ροζ κραγιον (πχ σαν το whole new world ή το framboise moi της mac). Επισης πηρα αυτα: https://www.aritzia.com/en/product/wallace-dress/64477.html?dwvar_64477_color=11905 (σε μπλε) https://www.aritzia.com/en/product/kofi-dress/72618.html?dwvar_72618_color=15219 (σε λευκο - το εχω ηδη λατρεψει! Θα περιμενω να φερουν και σε γαλαζιο. Θα γινει μαλλον το αγαπημενο μου φορεμα του καλοκαιριου) Ασχετο, αλλα δεν εχω ουτε ενα jumpsuit γιατι τα θεωρω δυσχρηστα οταν θελεις να πας τουαλετα. Ωστοσο μερικα ειναι πολυ ομορφα και ψηνομαι. Πως στο δ**ολο πατε τουαλετα με αυτα; Αν το ξεκουμπωσεις ολο απο πανω και πεσει στο πατωμα πρεπει μετα να κανεις μπανιο με χλωρινη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 07:37 Ο American Economist: #5.868 20-05-19 07:37 Πήρα μια ωραία μπλούζα από τα Tommy Hilfiger (μωβ) σε προσφορά από 72€ στα 59€!Νομιζω είναι μια καλή τιμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2019 στις 16:09 Ο Guest 874453: #5.869 21-05-19 16:09 πηρα μουσταρδι μπλόυζα με 6 ευρ ω. ρουφατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:51 Ο Guest 874453: #5.870 17-06-19 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πάμε να δούμε τι φοράω σήμερα! Παπούτσια Adidas:72€ T-shirt HM μωβ: 29€ Παντελόνι υφασμάτινο μπλε: 29€ Ρολόι swatch (αυτό που φοράω κάθε μέρα):180€ Click για ανάπτυξη... Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:55 Ο American Economist: #5.871 17-06-19 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουνίου 2019 Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:59 Ο Guest 874453: #5.872 17-06-19 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Click για ανάπτυξη... να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:01 Ο American Economist: #5.873 17-06-19 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Click για ανάπτυξη... Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:04 Ο Guest 874453: #5.874 17-06-19 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Click για ανάπτυξη... https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:07 Ο American Economist: #5.875 17-06-19 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:16 Ο Guest 874453: #5.876 17-06-19 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Click για ανάπτυξη... με δουλευεις;δωσε λινκ η εστω εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2019 στις 15:04 Η methexys έγραψε: #5.877 13-07-19 15:04 Ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα πέδιλα Dr Martens? Ή μόνο online θα τα βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2019 στις 21:55 Η Alma Libre: #5.878 15-08-19 21:55 Πήρα πριν κανένα δίμηνο αυτά εδώ σε μοβ, μισοτιμή για να τα βάλω στην ανασκαφή που πήγα. Καιρό είχα να φορέσω τέτοιου είδους παπούτσια και είναι τρομερά άνετα τελικά! Καμία ιδέα για το πως μπορώ να τα συνδυάσω χειμώνα με καθημερινό ντύσιμο; Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2019 στις 23:04 Ο Guest 986132: #5.879 15-08-19 23:04 Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2019 στις 01:31 Η Alma Libre: #5.880 16-08-19 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πηρα αυτο το φορεμα: https://www.bcbg.com/en/strappy-cutout-mini-dress/OLM6200231-703.html?dwvar_OLM6200231-703_color=703&cgid=dresses-by-category-mini-dresses#cgid=dresses-by-category-mini-dresses Με τι παπουτσια και τσαντα μπορω να το συνδιασω; Δυσκολο χρωμα το κιτρινο, ισως εκανα βλακεια που το πηρα γιατι ειμαι και πολυ ασπρη, αλλα ελπιζω να μαυρισω συντομα . Σκεφτομαι να το συνδιασω με nude makeup, στην χειροτερη με nude makeup και σκουρο ροζ κραγιον (πχ σαν το whole new world ή το framboise moi της mac). Επισης πηρα αυτα: https://www.aritzia.com/en/product/wallace-dress/64477.html?dwvar_64477_color=11905 (σε μπλε) https://www.aritzia.com/en/product/kofi-dress/72618.html?dwvar_72618_color=15219 (σε λευκο - το εχω ηδη λατρεψει! Θα περιμενω να φερουν και σε γαλαζιο. Θα γινει μαλλον το αγαπημενο μου φορεμα του καλοκαιριου) Ασχετο, αλλα δεν εχω ουτε ενα jumpsuit γιατι τα θεωρω δυσχρηστα οταν θελεις να πας τουαλετα. Ωστοσο μερικα ειναι πολυ ομορφα και ψηνομαι. Πως στο δ**ολο πατε τουαλετα με αυτα; Αν το ξεκουμπωσεις ολο απο πανω και πεσει στο πατωμα πρεπει μετα να κανεις μπανιο με χλωρινη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 07:37 Ο American Economist: #5.868 20-05-19 07:37 Πήρα μια ωραία μπλούζα από τα Tommy Hilfiger (μωβ) σε προσφορά από 72€ στα 59€!Νομιζω είναι μια καλή τιμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2019 στις 16:09 Ο Guest 874453: #5.869 21-05-19 16:09 πηρα μουσταρδι μπλόυζα με 6 ευρ ω. ρουφατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:51 Ο Guest 874453: #5.870 17-06-19 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πάμε να δούμε τι φοράω σήμερα! Παπούτσια Adidas:72€ T-shirt HM μωβ: 29€ Παντελόνι υφασμάτινο μπλε: 29€ Ρολόι swatch (αυτό που φοράω κάθε μέρα):180€ Click για ανάπτυξη... Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:55 Ο American Economist: #5.871 17-06-19 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουνίου 2019 Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:59 Ο Guest 874453: #5.872 17-06-19 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Click για ανάπτυξη... να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:01 Ο American Economist: #5.873 17-06-19 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Click για ανάπτυξη... Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:04 Ο Guest 874453: #5.874 17-06-19 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Click για ανάπτυξη... https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:07 Ο American Economist: #5.875 17-06-19 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:16 Ο Guest 874453: #5.876 17-06-19 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Click για ανάπτυξη... με δουλευεις;δωσε λινκ η εστω εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2019 στις 15:04 Η methexys έγραψε: #5.877 13-07-19 15:04 Ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα πέδιλα Dr Martens? Ή μόνο online θα τα βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2019 στις 21:55 Η Alma Libre: #5.878 15-08-19 21:55 Πήρα πριν κανένα δίμηνο αυτά εδώ σε μοβ, μισοτιμή για να τα βάλω στην ανασκαφή που πήγα. Καιρό είχα να φορέσω τέτοιου είδους παπούτσια και είναι τρομερά άνετα τελικά! Καμία ιδέα για το πως μπορώ να τα συνδυάσω χειμώνα με καθημερινό ντύσιμο; Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2019 στις 23:04 Ο Guest 986132: #5.879 15-08-19 23:04 Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2019 στις 01:31 Η Alma Libre: #5.880 16-08-19 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πήρα μια ωραία μπλούζα από τα Tommy Hilfiger (μωβ) σε προσφορά από 72€ στα 59€!Νομιζω είναι μια καλή τιμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2019 στις 16:09 Ο Guest 874453: #5.869 21-05-19 16:09 πηρα μουσταρδι μπλόυζα με 6 ευρ ω. ρουφατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:51 Ο Guest 874453: #5.870 17-06-19 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πάμε να δούμε τι φοράω σήμερα! Παπούτσια Adidas:72€ T-shirt HM μωβ: 29€ Παντελόνι υφασμάτινο μπλε: 29€ Ρολόι swatch (αυτό που φοράω κάθε μέρα):180€ Click για ανάπτυξη... Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:55 Ο American Economist: #5.871 17-06-19 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουνίου 2019 Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:59 Ο Guest 874453: #5.872 17-06-19 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Click για ανάπτυξη... να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:01 Ο American Economist: #5.873 17-06-19 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Click για ανάπτυξη... Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:04 Ο Guest 874453: #5.874 17-06-19 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Click για ανάπτυξη... https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:07 Ο American Economist: #5.875 17-06-19 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:16 Ο Guest 874453: #5.876 17-06-19 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Click για ανάπτυξη... με δουλευεις;δωσε λινκ η εστω εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2019 στις 15:04 Η methexys έγραψε: #5.877 13-07-19 15:04 Ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα πέδιλα Dr Martens? Ή μόνο online θα τα βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2019 στις 21:55 Η Alma Libre: #5.878 15-08-19 21:55 Πήρα πριν κανένα δίμηνο αυτά εδώ σε μοβ, μισοτιμή για να τα βάλω στην ανασκαφή που πήγα. Καιρό είχα να φορέσω τέτοιου είδους παπούτσια και είναι τρομερά άνετα τελικά! Καμία ιδέα για το πως μπορώ να τα συνδυάσω χειμώνα με καθημερινό ντύσιμο; Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2019 στις 23:04 Ο Guest 986132: #5.879 15-08-19 23:04 Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2019 στις 01:31 Η Alma Libre: #5.880 16-08-19 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πηρα μουσταρδι μπλόυζα με 6 ευρ ω. ρουφατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:51 Ο Guest 874453: #5.870 17-06-19 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πάμε να δούμε τι φοράω σήμερα! Παπούτσια Adidas:72€ T-shirt HM μωβ: 29€ Παντελόνι υφασμάτινο μπλε: 29€ Ρολόι swatch (αυτό που φοράω κάθε μέρα):180€ Click για ανάπτυξη... Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:55 Ο American Economist: #5.871 17-06-19 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουνίου 2019 Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:59 Ο Guest 874453: #5.872 17-06-19 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Click για ανάπτυξη... να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:01 Ο American Economist: #5.873 17-06-19 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Click για ανάπτυξη... Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:04 Ο Guest 874453: #5.874 17-06-19 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Click για ανάπτυξη... https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:07 Ο American Economist: #5.875 17-06-19 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:16 Ο Guest 874453: #5.876 17-06-19 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Click για ανάπτυξη... με δουλευεις;δωσε λινκ η εστω εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2019 στις 15:04 Η methexys έγραψε: #5.877 13-07-19 15:04 Ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα πέδιλα Dr Martens? Ή μόνο online θα τα βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2019 στις 21:55 Η Alma Libre: #5.878 15-08-19 21:55 Πήρα πριν κανένα δίμηνο αυτά εδώ σε μοβ, μισοτιμή για να τα βάλω στην ανασκαφή που πήγα. Καιρό είχα να φορέσω τέτοιου είδους παπούτσια και είναι τρομερά άνετα τελικά! Καμία ιδέα για το πως μπορώ να τα συνδυάσω χειμώνα με καθημερινό ντύσιμο; Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2019 στις 23:04 Ο Guest 986132: #5.879 15-08-19 23:04 Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2019 στις 01:31 Η Alma Libre: #5.880 16-08-19 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πάμε να δούμε τι φοράω σήμερα! Παπούτσια Adidas:72€ T-shirt HM μωβ: 29€ Παντελόνι υφασμάτινο μπλε: 29€ Ρολόι swatch (αυτό που φοράω κάθε μέρα):180€ Click για ανάπτυξη... Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:55 Ο American Economist: #5.871 17-06-19 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουνίου 2019 Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:59 Ο Guest 874453: #5.872 17-06-19 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Click για ανάπτυξη... να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:01 Ο American Economist: #5.873 17-06-19 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Click για ανάπτυξη... Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:04 Ο Guest 874453: #5.874 17-06-19 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Click για ανάπτυξη... https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:07 Ο American Economist: #5.875 17-06-19 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:16 Ο Guest 874453: #5.876 17-06-19 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Click για ανάπτυξη... με δουλευεις;δωσε λινκ η εστω εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2019 στις 15:04 Η methexys έγραψε: #5.877 13-07-19 15:04 Ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα πέδιλα Dr Martens? Ή μόνο online θα τα βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2019 στις 21:55 Η Alma Libre: #5.878 15-08-19 21:55 Πήρα πριν κανένα δίμηνο αυτά εδώ σε μοβ, μισοτιμή για να τα βάλω στην ανασκαφή που πήγα. Καιρό είχα να φορέσω τέτοιου είδους παπούτσια και είναι τρομερά άνετα τελικά! Καμία ιδέα για το πως μπορώ να τα συνδυάσω χειμώνα με καθημερινό ντύσιμο; Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2019 στις 23:04 Ο Guest 986132: #5.879 15-08-19 23:04 Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2019 στις 01:31 Η Alma Libre: #5.880 16-08-19 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Incognito: Φωωωτη,θελω χελπ ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€ διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω; https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 16:59 Ο Guest 874453: #5.872 17-06-19 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Click για ανάπτυξη... να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:01 Ο American Economist: #5.873 17-06-19 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Click για ανάπτυξη... Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:04 Ο Guest 874453: #5.874 17-06-19 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Click για ανάπτυξη... https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:07 Ο American Economist: #5.875 17-06-19 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:16 Ο Guest 874453: #5.876 17-06-19 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Click για ανάπτυξη... με δουλευεις;δωσε λινκ η εστω εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2019 στις 15:04 Η methexys έγραψε: #5.877 13-07-19 15:04 Ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα πέδιλα Dr Martens? Ή μόνο online θα τα βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2019 στις 21:55 Η Alma Libre: #5.878 15-08-19 21:55 Πήρα πριν κανένα δίμηνο αυτά εδώ σε μοβ, μισοτιμή για να τα βάλω στην ανασκαφή που πήγα. Καιρό είχα να φορέσω τέτοιου είδους παπούτσια και είναι τρομερά άνετα τελικά! Καμία ιδέα για το πως μπορώ να τα συνδυάσω χειμώνα με καθημερινό ντύσιμο; Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2019 στις 23:04 Ο Guest 986132: #5.879 15-08-19 23:04 Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2019 στις 01:31 Η Alma Libre: #5.880 16-08-19 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω! Click για ανάπτυξη... να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:01 Ο American Economist: #5.873 17-06-19 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Click για ανάπτυξη... Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:04 Ο Guest 874453: #5.874 17-06-19 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Click για ανάπτυξη... https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:07 Ο American Economist: #5.875 17-06-19 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:16 Ο Guest 874453: #5.876 17-06-19 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Click για ανάπτυξη... με δουλευεις;δωσε λινκ η εστω εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2019 στις 15:04 Η methexys έγραψε: #5.877 13-07-19 15:04 Ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα πέδιλα Dr Martens? Ή μόνο online θα τα βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2019 στις 21:55 Η Alma Libre: #5.878 15-08-19 21:55 Πήρα πριν κανένα δίμηνο αυτά εδώ σε μοβ, μισοτιμή για να τα βάλω στην ανασκαφή που πήγα. Καιρό είχα να φορέσω τέτοιου είδους παπούτσια και είναι τρομερά άνετα τελικά! Καμία ιδέα για το πως μπορώ να τα συνδυάσω χειμώνα με καθημερινό ντύσιμο; Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2019 στις 23:04 Ο Guest 986132: #5.879 15-08-19 23:04 Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2019 στις 01:31 Η Alma Libre: #5.880 16-08-19 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Incognito: να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ Click για ανάπτυξη... Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:04 Ο Guest 874453: #5.874 17-06-19 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Click για ανάπτυξη... https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:07 Ο American Economist: #5.875 17-06-19 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:16 Ο Guest 874453: #5.876 17-06-19 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Click για ανάπτυξη... με δουλευεις;δωσε λινκ η εστω εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2019 στις 15:04 Η methexys έγραψε: #5.877 13-07-19 15:04 Ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα πέδιλα Dr Martens? Ή μόνο online θα τα βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2019 στις 21:55 Η Alma Libre: #5.878 15-08-19 21:55 Πήρα πριν κανένα δίμηνο αυτά εδώ σε μοβ, μισοτιμή για να τα βάλω στην ανασκαφή που πήγα. Καιρό είχα να φορέσω τέτοιου είδους παπούτσια και είναι τρομερά άνετα τελικά! Καμία ιδέα για το πως μπορώ να τα συνδυάσω χειμώνα με καθημερινό ντύσιμο; Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2019 στις 23:04 Ο Guest 986132: #5.879 15-08-19 23:04 Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2019 στις 01:31 Η Alma Libre: #5.880 16-08-19 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα! Click για ανάπτυξη... https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:07 Ο American Economist: #5.875 17-06-19 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:16 Ο Guest 874453: #5.876 17-06-19 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Click για ανάπτυξη... με δουλευεις;δωσε λινκ η εστω εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2019 στις 15:04 Η methexys έγραψε: #5.877 13-07-19 15:04 Ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα πέδιλα Dr Martens? Ή μόνο online θα τα βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2019 στις 21:55 Η Alma Libre: #5.878 15-08-19 21:55 Πήρα πριν κανένα δίμηνο αυτά εδώ σε μοβ, μισοτιμή για να τα βάλω στην ανασκαφή που πήγα. Καιρό είχα να φορέσω τέτοιου είδους παπούτσια και είναι τρομερά άνετα τελικά! Καμία ιδέα για το πως μπορώ να τα συνδυάσω χειμώνα με καθημερινό ντύσιμο; Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2019 στις 23:04 Ο Guest 986132: #5.879 15-08-19 23:04 Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2019 στις 01:31 Η Alma Libre: #5.880 16-08-19 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Incognito: https://www2.hm.com/en_eur/men.html απο εδω λινκ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2019 στις 17:16 Ο Guest 874453: #5.876 17-06-19 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Click για ανάπτυξη... με δουλευεις;δωσε λινκ η εστω εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2019 στις 15:04 Η methexys έγραψε: #5.877 13-07-19 15:04 Ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα πέδιλα Dr Martens? Ή μόνο online θα τα βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2019 στις 21:55 Η Alma Libre: #5.878 15-08-19 21:55 Πήρα πριν κανένα δίμηνο αυτά εδώ σε μοβ, μισοτιμή για να τα βάλω στην ανασκαφή που πήγα. Καιρό είχα να φορέσω τέτοιου είδους παπούτσια και είναι τρομερά άνετα τελικά! Καμία ιδέα για το πως μπορώ να τα συνδυάσω χειμώνα με καθημερινό ντύσιμο; Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2019 στις 23:04 Ο Guest 986132: #5.879 15-08-19 23:04 Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2019 στις 01:31 Η Alma Libre: #5.880 16-08-19 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο! Click για ανάπτυξη... με δουλευεις;δωσε λινκ η εστω εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2019 στις 15:04 Η methexys έγραψε: #5.877 13-07-19 15:04 Ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα πέδιλα Dr Martens? Ή μόνο online θα τα βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2019 στις 21:55 Η Alma Libre: #5.878 15-08-19 21:55 Πήρα πριν κανένα δίμηνο αυτά εδώ σε μοβ, μισοτιμή για να τα βάλω στην ανασκαφή που πήγα. Καιρό είχα να φορέσω τέτοιου είδους παπούτσια και είναι τρομερά άνετα τελικά! Καμία ιδέα για το πως μπορώ να τα συνδυάσω χειμώνα με καθημερινό ντύσιμο; Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2019 στις 23:04 Ο Guest 986132: #5.879 15-08-19 23:04 Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2019 στις 01:31 Η Alma Libre: #5.880 16-08-19 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα πέδιλα Dr Martens? Ή μόνο online θα τα βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2019 στις 21:55 Η Alma Libre: #5.878 15-08-19 21:55 Πήρα πριν κανένα δίμηνο αυτά εδώ σε μοβ, μισοτιμή για να τα βάλω στην ανασκαφή που πήγα. Καιρό είχα να φορέσω τέτοιου είδους παπούτσια και είναι τρομερά άνετα τελικά! Καμία ιδέα για το πως μπορώ να τα συνδυάσω χειμώνα με καθημερινό ντύσιμο; Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2019 στις 23:04 Ο Guest 986132: #5.879 15-08-19 23:04 Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2019 στις 01:31 Η Alma Libre: #5.880 16-08-19 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πήρα πριν κανένα δίμηνο αυτά εδώ σε μοβ, μισοτιμή για να τα βάλω στην ανασκαφή που πήγα. Καιρό είχα να φορέσω τέτοιου είδους παπούτσια και είναι τρομερά άνετα τελικά! Καμία ιδέα για το πως μπορώ να τα συνδυάσω χειμώνα με καθημερινό ντύσιμο; Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2019 στις 23:04 Ο Guest 986132: #5.879 15-08-19 23:04 Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2019 στις 01:31 Η Alma Libre: #5.880 16-08-19 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2019 στις 01:31 Η Alma Libre: #5.880 16-08-19 01:31 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο. Click για ανάπτυξη... Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.