Παλιομοδίτικο. Το φορούσε η μαμά μου το 1975.
Πολύ απλό. Το μοντέλο πρέπει να φοράει νούμερο extra extra extra small.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Παλιομοδίτικο. Το φορούσε η μαμά μου το 1975.
Πολύ απλό. Το μοντέλο πρέπει να φοράει νούμερο extra extra extra small.
τι να σου πω, εμένα μου φάνηκε πολύ χαριτωμένο όταν το είδα και πολύ ανοιξιάτικο.

το άλλο μπλουζάκι είναι όντως πολύ απλό αλλά το ήθελα για κάθε μέρα οπότε δεν με ένοιαζε πολύ. πάντως είναι πολύ πιο άνετο απ' ό,τι δείχνει (εγώ φοράω medium συνήθως αλλά στο συγκεκριμένο πήρα το small και καθόταν πολύ καλά).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

festival satin, σε κόκκινο χρώμα για slay game λολ
textile stripes, για καθημερινά
Τα βανς είναι τα μόνα sneakers που νιώθω ότι μου πάνε. All star έχω εγκαταλείψει εδώ και χρόνια γιατί πονάνε τα πόδια μου όταν τα φοράω και για κάποιο λόγο με adidas gazelle/campus μου φαίνομαι πάρα πολύ αστεία.

American Economist
Επιφανές μέλος

Ήρθα κι εγώ πάλι να σας ανακοινώσω πως θα τρώω παγάκια για τον υπόλοιπο μήνα, καθώς με κατέκλυσαν οι καταναλωτικές μου άγριες διαθέσεις και προέβην στην αγορά δύο ζευγαριών βανς.
festival satin, σε κόκκινο χρώμα για slay game λολ
textile stripes, για καθημερινά
Τα βανς είναι τα μόνα sneakers που νιώθω ότι μου πάνε. All star έχω εγκαταλείψει εδώ και χρόνια γιατί πονάνε τα πόδια μου όταν τα φοράω και για κάποιο λόγο με adidas gazelle/campus μου φαίνομαι πάρα πολύ αστεία.Για stansmith/superstar δε συζητώ, δε μ αρέσει καθόλου το άσπρο στα παπούτσια και το μαύρο πάλι μεχ.
Ωραία αγορά!
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Τα βανς είναι τα μόνα sneakers που νιώθω ότι μου πάνε. All star έχω εγκαταλείψει εδώ και χρόνια γιατί πονάνε τα πόδια μου όταν τα φοράω και για κάποιο λόγο με adidas gazelle/campus μου φαίνομαι πάρα πολύ αστεία.Για stansmith/superstar δε συζητώ, δε μ αρέσει καθόλου το άσπρο στα παπούτσια και το μαύρο πάλι μεχ.
Ναι! 70€ παπούτσια και έχουν μία σόλα ψέμα! =/ Έχω σταματήσει να τα φοράω και εγώ εδώ και χρόνια, αλλά ακόμη μου αρέσουν πολύ. Για την ακρίβεια σκέφτομαι να πάρω ξανά τα μπλε

Το πρώτο ζευγάρι εξαιρετικό! Ειδικά το μπεζ μου άρεσε πάρα πολύ!
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Ρε ηθελα να παρω κι εγω το προηγουμενο διααστημα μεχρι που ειδα οτι με τα ιδια ισως και λιγοτερα χρηματα μπορουσα να παρω και καλες δερματινες αρβυλες και καλα ορειβατικα . Γενικα αξιζουν; Πηρες μεσω ιντερνετ;
Τις αγόρασα μέσω ίντερνετ, ναι.
Είναι γενικά πολύ ακριβές, αλλά να πω την αλήθεια το είχα όνειρο ζωής να πάρω κάποια στιγμή και το πραγματοποίησα. Σκέψου ότι τις ζήλευα από μικρή που είχε η μάνα μου.
Σύμφωνα με τη μάνα μου, δεν πρόκειται να μου πάθουν τίποτα και για την αντοχή τους και μόνο αξίζουν τα λεφτά τους. Σύμφωνα με εμένα, είναι ένα παπούτσι που μέχρι να ανοίξει και να μαλακώσει θα κλαις όταν το φοράς. Ακόμη και στο πιο μαλακό του δέρμα, είναι ανυπόφορο τον πρώτο καιρό. Βέβαια, η ποιότητα του δέρματος είναι αρκετά καλή και δε τα μετανιώνω ακόμη. Αν δεν κρατήσουν πολύ βέβαια, θα κλαίω τα λεφτά μου...
Νομίζω εξαρτάται από τι παπούτσι ψάχνεις (εγώ πχ δεν ψάχνω ορειβατικό, ψάχνω ανθεκτικό και σχετικά άνετο αρβυλάκι) και το τι budget διαθέτεις, γιατί κακά τα ψέματα, μάζευα ποοοοολύ καιρό λεφτά για να τις πάρω και στερήθηκα και ενα ταξιδι που σκόπευα να κανω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Με τι παπουτσια και τσαντα μπορω να το συνδιασω; Δυσκολο χρωμα το κιτρινο, ισως εκανα βλακεια που το πηρα γιατι ειμαι και πολυ ασπρη, αλλα ελπιζω να μαυρισω συντομα

Επισης πηρα αυτα:
https://www.aritzia.com/en/product/wallace-dress/64477.html?dwvar_64477_color=11905 (σε μπλε)
https://www.aritzia.com/en/product/kofi-dress/72618.html?dwvar_72618_color=15219 (σε λευκο - το εχω ηδη λατρεψει! Θα περιμενω να φερουν και σε γαλαζιο. Θα γινει μαλλον το αγαπημενο μου φορεμα του καλοκαιριου)
Ασχετο, αλλα δεν εχω ουτε ενα jumpsuit γιατι τα θεωρω δυσχρηστα οταν θελεις να πας τουαλετα. Ωστοσο μερικα ειναι πολυ ομορφα και ψηνομαι. Πως στο δ**ολο πατε τουαλετα με αυτα; Αν το ξεκουμπωσεις ολο απο πανω και πεσει στο πατωμα πρεπει μετα να κανεις μπανιο με χλωρινη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Guest 874453
Επισκέπτης

ρουφατε

Guest 874453
Επισκέπτης

Πάμε να δούμε τι φοράω σήμερα!
Παπούτσια Adidas:72€
T-shirt HM μωβ: 29€
Παντελόνι υφασμάτινο μπλε: 29€
Ρολόι swatch (αυτό που φοράω κάθε μέρα):180€
Φωωωτη,θελω χελπ
ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€
διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω;
https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36
American Economist
Επιφανές μέλος

Φωωωτη,θελω χελπ
ψαχνω δωρο για φιλο.αγαπημενο χρωμσ μωβ.μπορεις να στειλις λινκ απο T-shirt HM μωβ: 29€
διοτι βρισκω μονο με 10κ13 ευρω;
https://www2.hm.com/en_eur/men/shop...-size=small&image=model&offset=0&page-size=36
Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω!
Guest 874453
Επισκέπτης

Νομίζω ότι μπορείς να πας και να δεις από κοντά.Εχει και κακές τιμές τώρα άρα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω!
να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ

American Economist
Επιφανές μέλος

να παρω μια ιδεα,δωσε λινκκκκκκκ![]()
Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα!
Guest 874453
Επισκέπτης

Λινκ δεν ξέρω!Σου προτείνω όμως αν θέλεις κάτι πιο ακριβώς και τα navy green που μπορείς να βρεις από το 30-70€ και είναι και καλύτερης ποιότητας!Εγω το μπλουζάκι που φοράω σήμερα το πήρα πέρσι και δεν έχει πάθει τίποτα!Μπορεις να δεις και στο site τους τιμές και όλα!
https://www2.hm.com/en_eur/men.html
απο
εδω
λινκ
American Economist
Επιφανές μέλος

Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο!
Guest 874453
Επισκέπτης

Λοιπόν πας στην κατηγορία Ελλάδα-T-shirts και πήγαινε στο μπλουζάκι στην εικόνα νο43 που λέει 29.99€!Αυτην έχω πάρει,όμως την πήρα τον Μάρτιο!
με δουλευεις;δωσε
λινκ η εστω εικονα
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Καμία ιδέα για το πως μπορώ να τα συνδυάσω χειμώνα με καθημερινό ντύσιμο;

Guest 986132
Επισκέπτης

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Μην κολλάς. Το ίδιο καλά συνδυάζονται με τζιν, με απλό παντελόνι, παντελόνι τύπου cargo, με άλλα ορειβατικά ρούχα που τυχόν μπορείς να έχεις μέχρι και κολάν με τις ανάλογες επιλογές στα από πάνω σου. Γενικά, είναι ταμάμ για ένα casual ντύσιμο.
Βασικά, επειδή φοράω συχνά σορτσάκι με καλσόν τον χειμώνα και φούστες, σκεφτόμουν πως θα ήταν με αυτά. Εννοείται πως πάνε με κολάν και τζιν, έτσι σκέφτηκα να τα συνδυάσω όταν τα πήρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.