Κριτικές για ρούχα και παπούτσια

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.
Ε δεν είσαι και κοντή 1.66 καλε, φυσιολογική θεωρείσαι.

5 πόντους σε περνάω και θεωρούμαι επίσης φυσιολογική 🙄
Με 1,71 δεν είσαι «κανονική», ψηλή είσαι...
Αχ είναι άνετα; Μόνο σε άσπρα υπάρχουν; (Θα τα κάνω χάλια από τα χρώματα😂)
Μπα τι έγινε τώρα το ξανασκεφτόμαστε για Skechers;:whistle:

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Ήρθαν! Ό,τι πιο κιουτ έχω βάλει💝

(μέχρι και το παιδικό μου πέφτει μεγάλο🥲😂)
IMG_20240806_141213.jpg

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Με έχει πιάσει το νεραϊδολουλουδένιο στυλ μου αυτές τι μέρες🌸🌷

IMG_20240811_161054.jpg

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Χρειάζομαι μια νεα ζακέτα για τον χειμωνα αλλα δεν εχω βρει ποτε μου μια τοσο ανετη οσο αυτη που εχω, μονο που εχει ξεκινησει να σκίζεται σιγα σιγα..
Εχει κανενας καμια προταση για το τι να επαιρνα; Χωρις κουκουλα και κατα προτιμηση μαυριο

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.
Ήρθαν! Ό,τι πιο κιουτ έχω βάλει💝

(μέχρι και το παιδικό μου πέφτει μεγάλο🥲😂)
View attachment 136452
Πολύ ωραία αλλά το έμβλημα του ρατσιστή κι ανθέλληνα Tommy Hilσφιγκερ δε μπορώ να το βλέπω μου προκαλεί αηδία...
Χρειάζομαι μια νεα ζακέτα για τον χειμωνα αλλα δεν εχω βρει ποτε μου μια τοσο ανετη οσο αυτη που εχω, μονο που εχει ξεκινησει να σκίζεται σιγα σιγα..
Εχει κανενας καμια προταση για το τι να επαιρνα; Χωρις κουκουλα και κατα προτιμηση μαυριο
Ralph Lauren Ανδρική Ζακέτα με Φερμουάρ Μπλε 710899975001 | Skroutz.gr
Φαντάζομαι κάτι παρόμοιο αναζητάς σε μαύρο κι όχι π.χ. κάποια sport ζακέτα...

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Έπρεπε γιατί είχα καιρό να πάρω κιμονό🖤🥀
IMG_20250108_134007.jpg

Είναι και βελούδινο🥺

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.
Από σχεδιάστριες που έχουν μικρές επιχειρήσεις. Δεν παίρνω ποτέ από πολυεθνικές (δεν είναι και του γούστου μου). Θέλω να τις στηρίζω και όλες κάνουν υπέροχη δουλειά💜
Μπορείς να παραθέσεις μερικές που κάνουν αντρικά/unisex και δέχονται ηλεκτρονικές παραγγελίες;

Τελευταία επεξεργασία:

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Μπορείς να παραθέσεις μερικές που κάνουν αντρικά/unisex και δέχονται ηλεκτρονικές παραγγελίες;

Στα αντρικά δε ξέρω, αλλά τα γυναικεία τους είναι υπέροχα❤️

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.264 μηνύματα.
Σε θριφτ θα βρεις πολλά!

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Κορίτσια, ξέρετε κάποιο αθλητικό παπούτσι που να μη σε κουράζει;

Γενικά περπατάω πολύ και τα μόνα που δεν κούρασαν ποτέ ήταν τα fila, αλλά επειδή είναι στενή φόρμα με ενοχλούν στο πλάτος..

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Κορίτσια, ξέρετε κάποιο αθλητικό παπούτσι που να μη σε κουράζει;

Γενικά περπατάω πολύ και τα μόνα που δεν κούρασαν ποτέ ήταν τα fila, αλλά επειδή είναι στενή φόρμα με ενοχλούν στο πλάτος..
Την ίδια απορία είχες πέρυσι το καλοκαίρι, δοκίμασες αυτό που σου πρότεινα ή τζάμπα ασχολούμαστε;:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια