03-08-24

22:23
Άχου το μπεμπάκι

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

03-08-24

22:25
Αχ τα λατρεύω αυτά τα παστέλ χρωματακια σε παπούτσιΆχου το μπεμπάκι![]()

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

03-08-24

22:54
Μ αρεσουν.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

03-08-24

23:49
Ναι μωρέ είναι πολύ γλυκούλικα, για αυτό τα πήραΜ αρεσουν.

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

03-08-24

23:53
Ναι μωρέ είναι πολύ γλυκούλικα, για αυτό τα πήρα![]()
μακάρι η ζωή, οι επιλογές μας, ο κόσμος, όλα, να ήταν τόσο γλυκά όσο αυτά τα παπούτσια.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

04-08-24

00:00
θελω παπουτσια σα του dr house
αλλα γυοσταρω τα μαυρα με τις ασπρες γεωμετρικες σολες
αλλα γυοσταρω τα μαυρα με τις ασπρες γεωμετρικες σολες
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

04-08-24

00:14
Η φάση είναι ότι εμείς οι πιο κοντούλες (1,66 είμαι) βρίσκουμε παιδικά παπούτσια που τα ίδια σε γυναικεία έχουν διπλάσια τιμή
Αυτά που πήρα σε γυναικεία τα είχε 93€ εγώ τα πήρα 55.

04-08-24

07:32
Εγώ ούτε 3 δε θα έδινα.Αυτά που πήρα σε γυναικεία τα είχε 93€ εγώ τα πήρα 55.

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

04-08-24

08:02
Ε δεν είσαι και κοντή 1.66 καλε, φυσιολογική θεωρείσαι.Η φάση είναι ότι εμείς οι πιο κοντούλες (1,66 είμαι) βρίσκουμε παιδικά παπούτσια που τα ίδια σε γυναικεία έχουν διπλάσια τιμή
5 πόντους σε περνάω και θεωρούμαι επίσης φυσιολογική

Ωραιο το παπουτσάκι το φορούσα και εγώ άνετα!
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

04-08-24

12:40
Έλα καλέ γιατίΕγώ ούτε 3 δε θα έδινα.![]()

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

04-08-24

12:42
Αχ είναι πολύ κιουτ
Με γειαααα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

04-08-24

12:43

04-08-24

16:13
Πολύ παιδικά, κι ακόμα και για παιδί είναι κιτς.Έλα καλέ γιατί![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

04-08-24

16:15
Τα λατρεύω αυτά τα παστέλΠολύ παιδικά, κι ακόμα και για παιδί είναι κιτς.

Επίσης, λατρεύω τα buffalo αλλά έχουν γίνει τόσο basic που δεν μου αρέσουν πια -
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

04-08-24

16:20
ΟχιιιιιιιιιΤα λατρεύω αυτά τα παστέλ
Επίσης, λατρεύω τα buffalo αλλά έχουν γίνει τόσο basic που δεν μου αρέσουν πια -
View attachment 136293
Τρακτέρ παπούτσια ρε συ οχιιι

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

04-08-24

16:21
Τα είχα πάρει πολύ μικρή, πριν γίνουν basic. Αλλά δεν μου αρέσει να έχω ό,τι έχουν όλοι (παραξενιά ναιΟχιιιιιιιιι
Τρακτέρ παπούτσια ρε συ οχιιι![]()

Αλλά είναι πάρα πολύ άνετα και δίνουν και ύψος χωρίς να κουράζουν.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

04-08-24

16:28
Την έχει και η σχέση μου αυτή τη συνήθεια, νταξ μωρέ δεν είναι κακόπαραξενιά
Στη τελική όμως τη διαφορά την κάνεις στο συνδυασμό
Εμένα πλέον τα πόδια μου λόγω πολλών χτυπημάτων και ορθοστασίας δεν είναι για πολύ styling.
Φέτος πήρα για πρώτη φορά στη μου τα καλύτερα αθλητικά του κόσμου και κοίταξα περισσότερο την άνεση πάρα την εμφάνιση, και μέχρι τώρα με έχει ανταμείψει.
Μπορώ να περπατάω ώρες με αυτά! Δεν καταλαβαίνω τίποτα
Είναι skechers
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

04-08-24

16:30
Αχ είναι άνετα; Μόνο σε άσπρα υπάρχουν; (Θα τα κάνω χάλια από τα χρώματαΤην έχει και η σχέση μου αυτή τη συνήθεια, νταξ μωρέ δεν είναι κακό
Στη τελική όμως τη διαφορά την κάνεις στο συνδυασμό
Εμένα πλέον τα πόδια μου λόγω πολλών χτυπημάτων και ορθοστασίας δεν είναι για πολύ styling.
Φέτος πήρα για πρώτη φορά στη μου τα καλύτερα αθλητικά του κόσμου και κοίταξα περισσότερο την άνεση πάρα την εμφάνιση, και μέχρι τώρα με έχει ανταμείψει.
Μπορώ να περπατάω ώρες με αυτά! Δεν καταλαβαίνω τίποτα
Είναι skechers

Πάντως εγώ θα σου πρότεινα τα Fila Disruptor. Μπορώ να περπατάω χιλιόμετρα χωρίς να με πονέσει τίποτα.. φοβερά. Έχω τα βελούδινα, είναι πιο όμορφα

rafaela11
Περιβόητο μέλος

04-08-24

16:32
Έχει και μαύρα και ο,τι θες!Αχ είναι άνετα; Μόνο σε άσπρα υπάρχουν; (Θα τα κάνω χάλια από τα χρώματα)
Πάντως εγώ θα σου πρότεινα τα Fila Disruptor. Μπορώ να περπατάω χιλιόμετρα χωρίς να με πονέσει τίποτα.. φοβερά. Έχω τα βελούδινα, είναι πιο όμορφα![]()
Δεν τα αλλαζω, φθηνά και καλά!

04-08-24

18:13
Βλέπω εδώ στο σκρουτζ. Εγώ δεν αγοράζω πλέον από πουθενά αλλού, γιατί αν δε μου αρέσει κάτι το στέλνω πίσω και παίρνω άμεσα τα λεφτά μου πίσω. Ούτε μεταφορικά ούτε ερωτήσεις ούτε τίποτα.Έχει και μαύρα και ο,τι θες!
Δεν τα αλλαζω, φθηνά και καλά!
Σε μαύρο @Εριφύλη
Είμαι πολύ ευχαριστημένη από μια μάρκα με ανατομικά παπούτσια steps med. Έχω πάρει τρία και μου αρέσει που έχει μαλακό πάτο.
Ανατομικά υποδήματα – Παντόφλες ανατομικές – Steps Med

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.