Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,532 μηνύματα.
Κομψότατο !! Très chic !!Mε στενό παντελόνι είναι τέλειο για βραδινή έξοδο
Και όπως λες. Με ένα στενό μαύρο παντελόνι, όπως της φωτογραφίας, τέλειο...
Χαχαχαχαχα...Βάλε κι ένα περιδέραιο και θα σε δούμε στο Dowton Abbey.
Καλέ, πολύ ωραίο είναι. Γιατί το 'χεις πάρει με κακό μάτι ;
Ρε συ θα χαθεί το κορίτσι εκεί μέσα.Χαχαχαχαχα...
Καλέ, πολύ ωραίο είναι. Γιατί το 'χεις πάρει με κακό μάτι ;
Πάντως ούτε για παχουλή μού αρέσουν αυτά τα ρούχα γιατί κρύβουν αυτά που υπάρχουν αλλά κρύβουν κι αυτά που δεν υπάρχουν και νομίζει ο άλλος οτι υπάρχουν.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Δε νομίζω ότι θα "χαθεί". Μ' ένα στενό παντελόνι να διαγράφει τη γραμμή της, μια χαρά θα είναι...Ρε συ θα χαθεί το κορίτσι εκεί μέσα.
Πάντως ούτε για παχουλή μού αρέσουν αυτά τα ρούχα γιατί κρύβουν αυτά που υπάρχουν αλλά κρύβουν κι αυτά που δεν υπάρχουν και νομίζει ο άλλος οτι υπάρχουν.
Την παχουλή δε θα την κολάκευε καθόλου κάτι τέτοιο. Αλλά μια κανονική/αδύνατη, μια χαρά...
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,830 μηνύματα.
Αυτό ακριβώς, να βλέπει ο άλλος τα περήφανα μετόπισθεν και ν' αναρωτιέται αν μέσα απ' αυτό κρύβεται κάτι ανάλογο (έχω δει άντρες σε παρέα να βάζουν live στοίχημα για το cup size κοπέλας που φορούσε κάτι παρόμοιο)...Δε νομίζω ότι θα "χαθεί". Μ' ένα στενό παντελόνι να διαγράφει τη γραμμή της, μια χαρά θα είναι...
Την παχουλή δε θα την κολάκευε καθόλου κάτι τέτοιο. Αλλά μια κανονική/αδύνατη, μια χαρά...
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,837 μηνύματα.
Σκέφτομαι να πάρω ένα τζιν μπουφάν.
Είχα δει ένα που φόραγε η κοπέλα μου που στους ώμους είχε ύφασμα με σχέδιο και γούσταρα τρελά, αλλά δε μπορώ να το βρώ πουθενά, ούτε κάτι παρόμοιο
Είχα δει ένα που φόραγε η κοπέλα μου που στους ώμους είχε ύφασμα με σχέδιο και γούσταρα τρελά, αλλά δε μπορώ να το βρώ πουθενά, ούτε κάτι παρόμοιο
Κλέψε αυτό της κοπέλας σου.Σκέφτομαι να πάρω ένα τζιν μπουφάν.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,837 μηνύματα.
είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανεΚλέψε αυτό της κοπέλας σου.
Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν.Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ρε άνθρωπε πήγαινε σε θριφτ, θα βρεις πολλά από αυτά που θες και σου αρέσουν.είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,557 μηνύματα.
Ε δεν ειναι και τοσο κομψο...η κοπελα που το φορα το κανει τουμπανο.View attachment 143582
Εγώ θέλω να πάρω αυτό. Δε ξέρω τι του βρίσκω, αλλά μου βγάζει μια κομψότητα και το σκέφτομαι σοβαρά
Το ολο ντυσιμο βγαζει και ερωτισμο και σοβαροτητα σε βαθμο εντονης περιεργειας.
Τουτέστιν τραβα τα ανδρικα βλεματα .
Αμα εισαι ετσι τρεχα.
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,640 μηνύματα.
Έχω φίλη 1.48 ……Τι να πούμε και εμείς το 1,50....Οριακά φαινόμαστε στο χάρτη
εγώ το 1.70 είμαι όντως βουνό δίπλα της
Εγώ παιδιά είναι από τις φορές που κι όμως θα συμφωνήσω με τον ΤζακΚάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν.
τα σκετσερς είναι τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια που έχω φορέσει !! Δεν με χτυπάνε στα κόκαλα, και επειδή το δεξί μου πόδι πρήζεται πολύ εύκολα καθώς το έχω χτυπήσει πάρα πολλές φορές, είναι τα μοναδικά που ποτέ δεν μου έφεραν δυσφορία !
Επίσης οριακά σαν τα κροκς στην ορθοστασία ! Πολύ καλά αθλητικά
Αλλά είναι αθλητικά, δεν είναι για βόλτα
Δηλαδή αν ψάχνετε και τα 2, καλύτερα ένα σνικερ και ένα αθλητικό για την περίσταση
αν δεν θέλετε για βόλτες τότε πάρτε Nike adidas κτλ
Skechers Vapor Foam W
Ανακάλυψε την μεγαλύτερη συλλογή αθλητικών ειδών από τα κορυφαία brands της αγοράς.
www.heavenofbrands.com
Αλλά δεν είναι για κακοκαιρία
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,557 μηνύματα.
Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει.είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε
Εριφυλη με τους αμερικανους που τα φτιαχνουν στην κινα με 5€ και πουλανε 105€ στα ουτλετ δεν θα βγαλεις ακρη.Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά
Αν θες πηγαινε στο πρατηριο του boxer εκει θα βρεις ανετα παπουτσια για πολυ περπατημα σε πολυ καλες τιμες και πολυ καλη ποιοτητα απο ελληνες τεχνιτες.
Τωρα απο μοδα και φινετσα δεν μπορω να σου πω γιατι δεν ξερω αλλα εσυ ομως το εχεις και βλεπεις... θες ομως ενα αρσενικο να σε παει με το αυτοκινητο και το gps
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Χαχαχαααααα...Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει.
Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε...
Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας τα παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να τα βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ....
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
εστι εστι ακριβως..τωρα γιατι σας ερεσει αυτη η μη νοικοκυροσυνη ?Χαχαχαααααα...
Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε...
Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας το παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να το βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ....
γιατι ετσι τα εκανε η φυση.. δυο ισα και αναποδα πραματα μαζι.
Εδω βγαζω το καπελο στους κινεζους.
Οποτε δεν ειναι το πανι το ιδιο αλλα η ενεργεια που κρυβεται αφανης πισω απο αυτο.
Το ασχημο ειναι οτι ο αρσενικος για να το δει αυτο πρεπει να εχει και το αναλογο εργαλειο εκει ψηλα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- A350
- iew
- Kate1914
- Friday_k
- Paragontas7000
- Εριφύλη
- rafaela11
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- Reader
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Joji
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Ilma
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- Euge.loukia
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- chester20080
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.