Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 09:41 Η Υδροχόος έγραψε: #6.421 11-01-25 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Mε στενό παντελόνι είναι τέλειο για βραδινή έξοδο Click για ανάπτυξη... Κομψότατο !! Très chic !! Και όπως λες. Με ένα στενό μαύρο παντελόνι, όπως της φωτογραφίας, τέλειο... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Βάλε κι ένα περιδέραιο και θα σε δούμε στο Dowton Abbey. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα... Καλέ, πολύ ωραίο είναι. Γιατί το 'χεις πάρει με κακό μάτι ; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.620 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 13:56 Η Himela έγραψε: #6.422 11-01-25 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχαχα... Καλέ, πολύ ωραίο είναι. Γιατί το 'χεις πάρει με κακό μάτι ; Click για ανάπτυξη... Ρε συ θα χαθεί το κορίτσι εκεί μέσα. Πάντως ούτε για παχουλή μού αρέσουν αυτά τα ρούχα γιατί κρύβουν αυτά που υπάρχουν αλλά κρύβουν κι αυτά που δεν υπάρχουν και νομίζει ο άλλος οτι υπάρχουν. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 13:58 Η Υδροχόος έγραψε: #6.423 11-01-25 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ρε συ θα χαθεί το κορίτσι εκεί μέσα. Πάντως ούτε για παχουλή μού αρέσουν αυτά τα ρούχα γιατί κρύβουν αυτά που υπάρχουν αλλά κρύβουν κι αυτά που δεν υπάρχουν και νομίζει ο άλλος οτι υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι θα "χαθεί". Μ' ένα στενό παντελόνι να διαγράφει τη γραμμή της, μια χαρά θα είναι... Την παχουλή δε θα την κολάκευε καθόλου κάτι τέτοιο. Αλλά μια κανονική/αδύνατη, μια χαρά... Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.346 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 15:00 Ο Jack of Spades: #6.424 11-01-25 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως ούτε για παχουλή μού αρέσουν αυτά τα ρούχα γιατί κρύβουν αυτά που υπάρχουν αλλά κρύβουν κι αυτά που δεν υπάρχουν και νομίζει ο άλλος οτι υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι θα "χαθεί". Μ' ένα στενό παντελόνι να διαγράφει τη γραμμή της, μια χαρά θα είναι... Την παχουλή δε θα την κολάκευε καθόλου κάτι τέτοιο. Αλλά μια κανονική/αδύνατη, μια χαρά... Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς, να βλέπει ο άλλος τα περήφανα μετόπισθεν και ν' αναρωτιέται αν μέσα απ' αυτό κρύβεται κάτι ανάλογο (έχω δει άντρες σε παρέα να βάζουν live στοίχημα για το cup size κοπέλας που φορούσε κάτι παρόμοιο)... Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιανουαρίου 2025 Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 22:12 Ο Guest 691153: #6.425 11-01-25 22:12 Σκέφτομαι να πάρω ένα τζιν μπουφάν. Είχα δει ένα που φόραγε η κοπέλα μου που στους ώμους είχε ύφασμα με σχέδιο και γούσταρα τρελά, αλλά δε μπορώ να το βρώ πουθενά, ούτε κάτι παρόμοιο Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:21 Η Eclipse έγραψε: #6.426 11-01-25 23:21 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Σκέφτομαι να πάρω ένα τζιν μπουφάν. Είχα δει ένα που φόραγε η κοπέλα μου που στους ώμους είχε ύφασμα με σχέδιο και γούσταρα τρελά, αλλά δε μπορώ να το βρώ πουθενά, ούτε κάτι παρόμοιο Click για ανάπτυξη... Κλέψε αυτό της κοπέλας σου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Ο Guest 691153: #6.427 11-01-25 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κλέψε αυτό της κοπέλας σου. Click για ανάπτυξη... είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Η Eclipse έγραψε: #6.428 11-01-25 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ρε άνθρωπε πήγαινε σε θριφτ, θα βρεις πολλά από αυτά που θες και σου αρέσουν. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 09:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.429 12-01-25 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ θέλω να πάρω αυτό. Δε ξέρω τι του βρίσκω, αλλά μου βγάζει μια κομψότητα και το σκέφτομαι σοβαρά Click για ανάπτυξη... Ε δεν ειναι και τοσο κομψο...η κοπελα που το φορα το κανει τουμπανο. Το ολο ντυσιμο βγαζει και ερωτισμο και σοβαροτητα σε βαθμο εντονης περιεργειας. Τουτέστιν τραβα τα ανδρικα βλεματα . Αμα εισαι ετσι τρεχα. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.936 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 09:53 Η rafaela11: #6.430 12-01-25 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Τι να πούμε και εμείς το 1,50....Οριακά φαινόμαστε στο χάρτη Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη 1.48 …… εγώ το 1.70 είμαι όντως βουνό δίπλα της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδιά είναι από τις φορές που κι όμως θα συμφωνήσω με τον Τζακ τα σκετσερς είναι τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια που έχω φορέσει !! Δεν με χτυπάνε στα κόκαλα, και επειδή το δεξί μου πόδι πρήζεται πολύ εύκολα καθώς το έχω χτυπήσει πάρα πολλές φορές, είναι τα μοναδικά που ποτέ δεν μου έφεραν δυσφορία ! Επίσης οριακά σαν τα κροκς στην ορθοστασία ! Πολύ καλά αθλητικά Αλλά είναι αθλητικά, δεν είναι για βόλτα Δηλαδή αν ψάχνετε και τα 2, καλύτερα ένα σνικερ και ένα αθλητικό για την περίσταση αν δεν θέλετε για βόλτες τότε πάρτε Nike adidas κτλ Skechers Vapor Foam W Ανακάλυψε την μεγαλύτερη συλλογή αθλητικών ειδών από τα κορυφαία brands της αγοράς. www.heavenofbrands.com Εγώ έχω αυτά, τότε τα είχα πάρει στα 75€ Αλλά δεν είναι για κακοκαιρία Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.431 12-01-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Εριφυλη με τους αμερικανους που τα φτιαχνουν στην κινα με 5€ και πουλανε 105€ στα ουτλετ δεν θα βγαλεις ακρη. Αν θες πηγαινε στο πρατηριο του boxer εκει θα βρεις ανετα παπουτσια για πολυ περπατημα σε πολυ καλες τιμες και πολυ καλη ποιοτητα απο ελληνες τεχνιτες. Τωρα απο μοδα και φινετσα δεν μπορω να σου πω γιατι δεν ξερω αλλα εσυ ομως το εχεις και βλεπεις... θες ομως ενα αρσενικο να σε παει με το αυτοκινητο και το gps Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:19 Η Υδροχόος έγραψε: #6.432 12-01-25 10:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας τα παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να τα βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.433 12-01-25 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας το παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να το βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... Click για ανάπτυξη... εστι εστι ακριβως..τωρα γιατι σας ερεσει αυτη η μη νοικοκυροσυνη ? γιατι ετσι τα εκανε η φυση.. δυο ισα και αναποδα πραματα μαζι. Εδω βγαζω το καπελο στους κινεζους. Α ναι το δωρο που σου κανει μια κοπελα δεν ειναι κατι απλο ειναι ιεροτελεστεια... θα το σκεφτει καμια εβδομαδα , θα το συζητησει με την κολλητη της , θα μαζεψει χρηματα απο υστερημα και θα παει και σε 10 μαγαζια. Οποτε δεν ειναι το πανι το ιδιο αλλα η ενεργεια που κρυβεται αφανης πισω απο αυτο. Το ασχημο ειναι οτι ο αρσενικος για να το δει αυτο πρεπει να εχει και το αναλογο εργαλειο εκει ψηλα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 14:55 Ο Guest 691153: #6.434 15-03-25 14:55 Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:04 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.435 15-03-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Τουλάχιστον αυτή την λογική ακολουθώ αν και πάντα τα φοράω μέσα Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:07 Ο Guest 182562: #6.436 15-03-25 15:07 Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:11 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.437 15-03-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Click για ανάπτυξη... Μπορεί για εμφανισιακούς λόγους αλλά αν πας κάπου επίσημα με πουκάμισο, λίγο δύσκολο να το δεις έξω όση κοιλιά κι αν έχεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.669 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:27 Η amarelia έγραψε: #6.438 15-03-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... Εμένα το μέσα μου φαίνεται φλωρέ το έξω λες και φοράς ποδιά. Μου αρέσει κάτι ενδιάμεσο και πιο χαλαρο όπως: Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:41 Ο Poirot έγραψε: #6.439 15-03-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα φοράω! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 12:15 Ο American Economist: #6.440 28-07-25 12:15 Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 320 321 322 323 Επόμενη First Προηγούμενη 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Mε στενό παντελόνι είναι τέλειο για βραδινή έξοδο Click για ανάπτυξη... Κομψότατο !! Très chic !! Και όπως λες. Με ένα στενό μαύρο παντελόνι, όπως της φωτογραφίας, τέλειο... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Βάλε κι ένα περιδέραιο και θα σε δούμε στο Dowton Abbey. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα... Καλέ, πολύ ωραίο είναι. Γιατί το 'χεις πάρει με κακό μάτι ;
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.620 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 13:56 Η Himela έγραψε: #6.422 11-01-25 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχαχα... Καλέ, πολύ ωραίο είναι. Γιατί το 'χεις πάρει με κακό μάτι ; Click για ανάπτυξη... Ρε συ θα χαθεί το κορίτσι εκεί μέσα. Πάντως ούτε για παχουλή μού αρέσουν αυτά τα ρούχα γιατί κρύβουν αυτά που υπάρχουν αλλά κρύβουν κι αυτά που δεν υπάρχουν και νομίζει ο άλλος οτι υπάρχουν. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 13:58 Η Υδροχόος έγραψε: #6.423 11-01-25 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ρε συ θα χαθεί το κορίτσι εκεί μέσα. Πάντως ούτε για παχουλή μού αρέσουν αυτά τα ρούχα γιατί κρύβουν αυτά που υπάρχουν αλλά κρύβουν κι αυτά που δεν υπάρχουν και νομίζει ο άλλος οτι υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι θα "χαθεί". Μ' ένα στενό παντελόνι να διαγράφει τη γραμμή της, μια χαρά θα είναι... Την παχουλή δε θα την κολάκευε καθόλου κάτι τέτοιο. Αλλά μια κανονική/αδύνατη, μια χαρά... Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.346 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 15:00 Ο Jack of Spades: #6.424 11-01-25 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως ούτε για παχουλή μού αρέσουν αυτά τα ρούχα γιατί κρύβουν αυτά που υπάρχουν αλλά κρύβουν κι αυτά που δεν υπάρχουν και νομίζει ο άλλος οτι υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι θα "χαθεί". Μ' ένα στενό παντελόνι να διαγράφει τη γραμμή της, μια χαρά θα είναι... Την παχουλή δε θα την κολάκευε καθόλου κάτι τέτοιο. Αλλά μια κανονική/αδύνατη, μια χαρά... Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς, να βλέπει ο άλλος τα περήφανα μετόπισθεν και ν' αναρωτιέται αν μέσα απ' αυτό κρύβεται κάτι ανάλογο (έχω δει άντρες σε παρέα να βάζουν live στοίχημα για το cup size κοπέλας που φορούσε κάτι παρόμοιο)... Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιανουαρίου 2025 Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 22:12 Ο Guest 691153: #6.425 11-01-25 22:12 Σκέφτομαι να πάρω ένα τζιν μπουφάν. Είχα δει ένα που φόραγε η κοπέλα μου που στους ώμους είχε ύφασμα με σχέδιο και γούσταρα τρελά, αλλά δε μπορώ να το βρώ πουθενά, ούτε κάτι παρόμοιο Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:21 Η Eclipse έγραψε: #6.426 11-01-25 23:21 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Σκέφτομαι να πάρω ένα τζιν μπουφάν. Είχα δει ένα που φόραγε η κοπέλα μου που στους ώμους είχε ύφασμα με σχέδιο και γούσταρα τρελά, αλλά δε μπορώ να το βρώ πουθενά, ούτε κάτι παρόμοιο Click για ανάπτυξη... Κλέψε αυτό της κοπέλας σου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Ο Guest 691153: #6.427 11-01-25 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κλέψε αυτό της κοπέλας σου. Click για ανάπτυξη... είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Η Eclipse έγραψε: #6.428 11-01-25 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ρε άνθρωπε πήγαινε σε θριφτ, θα βρεις πολλά από αυτά που θες και σου αρέσουν. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 09:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.429 12-01-25 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ θέλω να πάρω αυτό. Δε ξέρω τι του βρίσκω, αλλά μου βγάζει μια κομψότητα και το σκέφτομαι σοβαρά Click για ανάπτυξη... Ε δεν ειναι και τοσο κομψο...η κοπελα που το φορα το κανει τουμπανο. Το ολο ντυσιμο βγαζει και ερωτισμο και σοβαροτητα σε βαθμο εντονης περιεργειας. Τουτέστιν τραβα τα ανδρικα βλεματα . Αμα εισαι ετσι τρεχα. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.936 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 09:53 Η rafaela11: #6.430 12-01-25 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Τι να πούμε και εμείς το 1,50....Οριακά φαινόμαστε στο χάρτη Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη 1.48 …… εγώ το 1.70 είμαι όντως βουνό δίπλα της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδιά είναι από τις φορές που κι όμως θα συμφωνήσω με τον Τζακ τα σκετσερς είναι τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια που έχω φορέσει !! Δεν με χτυπάνε στα κόκαλα, και επειδή το δεξί μου πόδι πρήζεται πολύ εύκολα καθώς το έχω χτυπήσει πάρα πολλές φορές, είναι τα μοναδικά που ποτέ δεν μου έφεραν δυσφορία ! Επίσης οριακά σαν τα κροκς στην ορθοστασία ! Πολύ καλά αθλητικά Αλλά είναι αθλητικά, δεν είναι για βόλτα Δηλαδή αν ψάχνετε και τα 2, καλύτερα ένα σνικερ και ένα αθλητικό για την περίσταση αν δεν θέλετε για βόλτες τότε πάρτε Nike adidas κτλ Skechers Vapor Foam W Ανακάλυψε την μεγαλύτερη συλλογή αθλητικών ειδών από τα κορυφαία brands της αγοράς. www.heavenofbrands.com Εγώ έχω αυτά, τότε τα είχα πάρει στα 75€ Αλλά δεν είναι για κακοκαιρία Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.431 12-01-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Εριφυλη με τους αμερικανους που τα φτιαχνουν στην κινα με 5€ και πουλανε 105€ στα ουτλετ δεν θα βγαλεις ακρη. Αν θες πηγαινε στο πρατηριο του boxer εκει θα βρεις ανετα παπουτσια για πολυ περπατημα σε πολυ καλες τιμες και πολυ καλη ποιοτητα απο ελληνες τεχνιτες. Τωρα απο μοδα και φινετσα δεν μπορω να σου πω γιατι δεν ξερω αλλα εσυ ομως το εχεις και βλεπεις... θες ομως ενα αρσενικο να σε παει με το αυτοκινητο και το gps Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:19 Η Υδροχόος έγραψε: #6.432 12-01-25 10:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας τα παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να τα βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.433 12-01-25 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας το παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να το βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... Click για ανάπτυξη... εστι εστι ακριβως..τωρα γιατι σας ερεσει αυτη η μη νοικοκυροσυνη ? γιατι ετσι τα εκανε η φυση.. δυο ισα και αναποδα πραματα μαζι. Εδω βγαζω το καπελο στους κινεζους. Α ναι το δωρο που σου κανει μια κοπελα δεν ειναι κατι απλο ειναι ιεροτελεστεια... θα το σκεφτει καμια εβδομαδα , θα το συζητησει με την κολλητη της , θα μαζεψει χρηματα απο υστερημα και θα παει και σε 10 μαγαζια. Οποτε δεν ειναι το πανι το ιδιο αλλα η ενεργεια που κρυβεται αφανης πισω απο αυτο. Το ασχημο ειναι οτι ο αρσενικος για να το δει αυτο πρεπει να εχει και το αναλογο εργαλειο εκει ψηλα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 14:55 Ο Guest 691153: #6.434 15-03-25 14:55 Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:04 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.435 15-03-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Τουλάχιστον αυτή την λογική ακολουθώ αν και πάντα τα φοράω μέσα Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:07 Ο Guest 182562: #6.436 15-03-25 15:07 Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:11 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.437 15-03-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Click για ανάπτυξη... Μπορεί για εμφανισιακούς λόγους αλλά αν πας κάπου επίσημα με πουκάμισο, λίγο δύσκολο να το δεις έξω όση κοιλιά κι αν έχεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.669 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:27 Η amarelia έγραψε: #6.438 15-03-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... Εμένα το μέσα μου φαίνεται φλωρέ το έξω λες και φοράς ποδιά. Μου αρέσει κάτι ενδιάμεσο και πιο χαλαρο όπως: Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:41 Ο Poirot έγραψε: #6.439 15-03-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα φοράω! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 12:15 Ο American Economist: #6.440 28-07-25 12:15 Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 320 321 322 323 Επόμενη First Προηγούμενη 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαχαχα... Καλέ, πολύ ωραίο είναι. Γιατί το 'χεις πάρει με κακό μάτι ; Click για ανάπτυξη... Ρε συ θα χαθεί το κορίτσι εκεί μέσα. Πάντως ούτε για παχουλή μού αρέσουν αυτά τα ρούχα γιατί κρύβουν αυτά που υπάρχουν αλλά κρύβουν κι αυτά που δεν υπάρχουν και νομίζει ο άλλος οτι υπάρχουν.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 13:58 Η Υδροχόος έγραψε: #6.423 11-01-25 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ρε συ θα χαθεί το κορίτσι εκεί μέσα. Πάντως ούτε για παχουλή μού αρέσουν αυτά τα ρούχα γιατί κρύβουν αυτά που υπάρχουν αλλά κρύβουν κι αυτά που δεν υπάρχουν και νομίζει ο άλλος οτι υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι θα "χαθεί". Μ' ένα στενό παντελόνι να διαγράφει τη γραμμή της, μια χαρά θα είναι... Την παχουλή δε θα την κολάκευε καθόλου κάτι τέτοιο. Αλλά μια κανονική/αδύνατη, μια χαρά... Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.346 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 15:00 Ο Jack of Spades: #6.424 11-01-25 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως ούτε για παχουλή μού αρέσουν αυτά τα ρούχα γιατί κρύβουν αυτά που υπάρχουν αλλά κρύβουν κι αυτά που δεν υπάρχουν και νομίζει ο άλλος οτι υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι θα "χαθεί". Μ' ένα στενό παντελόνι να διαγράφει τη γραμμή της, μια χαρά θα είναι... Την παχουλή δε θα την κολάκευε καθόλου κάτι τέτοιο. Αλλά μια κανονική/αδύνατη, μια χαρά... Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς, να βλέπει ο άλλος τα περήφανα μετόπισθεν και ν' αναρωτιέται αν μέσα απ' αυτό κρύβεται κάτι ανάλογο (έχω δει άντρες σε παρέα να βάζουν live στοίχημα για το cup size κοπέλας που φορούσε κάτι παρόμοιο)... Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιανουαρίου 2025 Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 22:12 Ο Guest 691153: #6.425 11-01-25 22:12 Σκέφτομαι να πάρω ένα τζιν μπουφάν. Είχα δει ένα που φόραγε η κοπέλα μου που στους ώμους είχε ύφασμα με σχέδιο και γούσταρα τρελά, αλλά δε μπορώ να το βρώ πουθενά, ούτε κάτι παρόμοιο Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:21 Η Eclipse έγραψε: #6.426 11-01-25 23:21 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Σκέφτομαι να πάρω ένα τζιν μπουφάν. Είχα δει ένα που φόραγε η κοπέλα μου που στους ώμους είχε ύφασμα με σχέδιο και γούσταρα τρελά, αλλά δε μπορώ να το βρώ πουθενά, ούτε κάτι παρόμοιο Click για ανάπτυξη... Κλέψε αυτό της κοπέλας σου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Ο Guest 691153: #6.427 11-01-25 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κλέψε αυτό της κοπέλας σου. Click για ανάπτυξη... είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Η Eclipse έγραψε: #6.428 11-01-25 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ρε άνθρωπε πήγαινε σε θριφτ, θα βρεις πολλά από αυτά που θες και σου αρέσουν. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 09:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.429 12-01-25 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ θέλω να πάρω αυτό. Δε ξέρω τι του βρίσκω, αλλά μου βγάζει μια κομψότητα και το σκέφτομαι σοβαρά Click για ανάπτυξη... Ε δεν ειναι και τοσο κομψο...η κοπελα που το φορα το κανει τουμπανο. Το ολο ντυσιμο βγαζει και ερωτισμο και σοβαροτητα σε βαθμο εντονης περιεργειας. Τουτέστιν τραβα τα ανδρικα βλεματα . Αμα εισαι ετσι τρεχα. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.936 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 09:53 Η rafaela11: #6.430 12-01-25 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Τι να πούμε και εμείς το 1,50....Οριακά φαινόμαστε στο χάρτη Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη 1.48 …… εγώ το 1.70 είμαι όντως βουνό δίπλα της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδιά είναι από τις φορές που κι όμως θα συμφωνήσω με τον Τζακ τα σκετσερς είναι τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια που έχω φορέσει !! Δεν με χτυπάνε στα κόκαλα, και επειδή το δεξί μου πόδι πρήζεται πολύ εύκολα καθώς το έχω χτυπήσει πάρα πολλές φορές, είναι τα μοναδικά που ποτέ δεν μου έφεραν δυσφορία ! Επίσης οριακά σαν τα κροκς στην ορθοστασία ! Πολύ καλά αθλητικά Αλλά είναι αθλητικά, δεν είναι για βόλτα Δηλαδή αν ψάχνετε και τα 2, καλύτερα ένα σνικερ και ένα αθλητικό για την περίσταση αν δεν θέλετε για βόλτες τότε πάρτε Nike adidas κτλ Skechers Vapor Foam W Ανακάλυψε την μεγαλύτερη συλλογή αθλητικών ειδών από τα κορυφαία brands της αγοράς. www.heavenofbrands.com Εγώ έχω αυτά, τότε τα είχα πάρει στα 75€ Αλλά δεν είναι για κακοκαιρία Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.431 12-01-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Εριφυλη με τους αμερικανους που τα φτιαχνουν στην κινα με 5€ και πουλανε 105€ στα ουτλετ δεν θα βγαλεις ακρη. Αν θες πηγαινε στο πρατηριο του boxer εκει θα βρεις ανετα παπουτσια για πολυ περπατημα σε πολυ καλες τιμες και πολυ καλη ποιοτητα απο ελληνες τεχνιτες. Τωρα απο μοδα και φινετσα δεν μπορω να σου πω γιατι δεν ξερω αλλα εσυ ομως το εχεις και βλεπεις... θες ομως ενα αρσενικο να σε παει με το αυτοκινητο και το gps Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:19 Η Υδροχόος έγραψε: #6.432 12-01-25 10:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας τα παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να τα βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.433 12-01-25 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας το παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να το βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... Click για ανάπτυξη... εστι εστι ακριβως..τωρα γιατι σας ερεσει αυτη η μη νοικοκυροσυνη ? γιατι ετσι τα εκανε η φυση.. δυο ισα και αναποδα πραματα μαζι. Εδω βγαζω το καπελο στους κινεζους. Α ναι το δωρο που σου κανει μια κοπελα δεν ειναι κατι απλο ειναι ιεροτελεστεια... θα το σκεφτει καμια εβδομαδα , θα το συζητησει με την κολλητη της , θα μαζεψει χρηματα απο υστερημα και θα παει και σε 10 μαγαζια. Οποτε δεν ειναι το πανι το ιδιο αλλα η ενεργεια που κρυβεται αφανης πισω απο αυτο. Το ασχημο ειναι οτι ο αρσενικος για να το δει αυτο πρεπει να εχει και το αναλογο εργαλειο εκει ψηλα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 14:55 Ο Guest 691153: #6.434 15-03-25 14:55 Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:04 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.435 15-03-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Τουλάχιστον αυτή την λογική ακολουθώ αν και πάντα τα φοράω μέσα Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:07 Ο Guest 182562: #6.436 15-03-25 15:07 Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:11 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.437 15-03-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Click για ανάπτυξη... Μπορεί για εμφανισιακούς λόγους αλλά αν πας κάπου επίσημα με πουκάμισο, λίγο δύσκολο να το δεις έξω όση κοιλιά κι αν έχεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.669 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:27 Η amarelia έγραψε: #6.438 15-03-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... Εμένα το μέσα μου φαίνεται φλωρέ το έξω λες και φοράς ποδιά. Μου αρέσει κάτι ενδιάμεσο και πιο χαλαρο όπως: Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:41 Ο Poirot έγραψε: #6.439 15-03-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα φοράω! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 12:15 Ο American Economist: #6.440 28-07-25 12:15 Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 320 321 322 323 Επόμενη First Προηγούμενη 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ρε συ θα χαθεί το κορίτσι εκεί μέσα. Πάντως ούτε για παχουλή μού αρέσουν αυτά τα ρούχα γιατί κρύβουν αυτά που υπάρχουν αλλά κρύβουν κι αυτά που δεν υπάρχουν και νομίζει ο άλλος οτι υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι θα "χαθεί". Μ' ένα στενό παντελόνι να διαγράφει τη γραμμή της, μια χαρά θα είναι... Την παχουλή δε θα την κολάκευε καθόλου κάτι τέτοιο. Αλλά μια κανονική/αδύνατη, μια χαρά...
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.346 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 15:00 Ο Jack of Spades: #6.424 11-01-25 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως ούτε για παχουλή μού αρέσουν αυτά τα ρούχα γιατί κρύβουν αυτά που υπάρχουν αλλά κρύβουν κι αυτά που δεν υπάρχουν και νομίζει ο άλλος οτι υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι θα "χαθεί". Μ' ένα στενό παντελόνι να διαγράφει τη γραμμή της, μια χαρά θα είναι... Την παχουλή δε θα την κολάκευε καθόλου κάτι τέτοιο. Αλλά μια κανονική/αδύνατη, μια χαρά... Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς, να βλέπει ο άλλος τα περήφανα μετόπισθεν και ν' αναρωτιέται αν μέσα απ' αυτό κρύβεται κάτι ανάλογο (έχω δει άντρες σε παρέα να βάζουν live στοίχημα για το cup size κοπέλας που φορούσε κάτι παρόμοιο)... Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιανουαρίου 2025 Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 22:12 Ο Guest 691153: #6.425 11-01-25 22:12 Σκέφτομαι να πάρω ένα τζιν μπουφάν. Είχα δει ένα που φόραγε η κοπέλα μου που στους ώμους είχε ύφασμα με σχέδιο και γούσταρα τρελά, αλλά δε μπορώ να το βρώ πουθενά, ούτε κάτι παρόμοιο Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:21 Η Eclipse έγραψε: #6.426 11-01-25 23:21 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Σκέφτομαι να πάρω ένα τζιν μπουφάν. Είχα δει ένα που φόραγε η κοπέλα μου που στους ώμους είχε ύφασμα με σχέδιο και γούσταρα τρελά, αλλά δε μπορώ να το βρώ πουθενά, ούτε κάτι παρόμοιο Click για ανάπτυξη... Κλέψε αυτό της κοπέλας σου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Ο Guest 691153: #6.427 11-01-25 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κλέψε αυτό της κοπέλας σου. Click για ανάπτυξη... είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Η Eclipse έγραψε: #6.428 11-01-25 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ρε άνθρωπε πήγαινε σε θριφτ, θα βρεις πολλά από αυτά που θες και σου αρέσουν. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 09:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.429 12-01-25 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ θέλω να πάρω αυτό. Δε ξέρω τι του βρίσκω, αλλά μου βγάζει μια κομψότητα και το σκέφτομαι σοβαρά Click για ανάπτυξη... Ε δεν ειναι και τοσο κομψο...η κοπελα που το φορα το κανει τουμπανο. Το ολο ντυσιμο βγαζει και ερωτισμο και σοβαροτητα σε βαθμο εντονης περιεργειας. Τουτέστιν τραβα τα ανδρικα βλεματα . Αμα εισαι ετσι τρεχα. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.936 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 09:53 Η rafaela11: #6.430 12-01-25 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Τι να πούμε και εμείς το 1,50....Οριακά φαινόμαστε στο χάρτη Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη 1.48 …… εγώ το 1.70 είμαι όντως βουνό δίπλα της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδιά είναι από τις φορές που κι όμως θα συμφωνήσω με τον Τζακ τα σκετσερς είναι τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια που έχω φορέσει !! Δεν με χτυπάνε στα κόκαλα, και επειδή το δεξί μου πόδι πρήζεται πολύ εύκολα καθώς το έχω χτυπήσει πάρα πολλές φορές, είναι τα μοναδικά που ποτέ δεν μου έφεραν δυσφορία ! Επίσης οριακά σαν τα κροκς στην ορθοστασία ! Πολύ καλά αθλητικά Αλλά είναι αθλητικά, δεν είναι για βόλτα Δηλαδή αν ψάχνετε και τα 2, καλύτερα ένα σνικερ και ένα αθλητικό για την περίσταση αν δεν θέλετε για βόλτες τότε πάρτε Nike adidas κτλ Skechers Vapor Foam W Ανακάλυψε την μεγαλύτερη συλλογή αθλητικών ειδών από τα κορυφαία brands της αγοράς. www.heavenofbrands.com Εγώ έχω αυτά, τότε τα είχα πάρει στα 75€ Αλλά δεν είναι για κακοκαιρία Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.431 12-01-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Εριφυλη με τους αμερικανους που τα φτιαχνουν στην κινα με 5€ και πουλανε 105€ στα ουτλετ δεν θα βγαλεις ακρη. Αν θες πηγαινε στο πρατηριο του boxer εκει θα βρεις ανετα παπουτσια για πολυ περπατημα σε πολυ καλες τιμες και πολυ καλη ποιοτητα απο ελληνες τεχνιτες. Τωρα απο μοδα και φινετσα δεν μπορω να σου πω γιατι δεν ξερω αλλα εσυ ομως το εχεις και βλεπεις... θες ομως ενα αρσενικο να σε παει με το αυτοκινητο και το gps Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:19 Η Υδροχόος έγραψε: #6.432 12-01-25 10:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας τα παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να τα βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.433 12-01-25 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας το παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να το βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... Click για ανάπτυξη... εστι εστι ακριβως..τωρα γιατι σας ερεσει αυτη η μη νοικοκυροσυνη ? γιατι ετσι τα εκανε η φυση.. δυο ισα και αναποδα πραματα μαζι. Εδω βγαζω το καπελο στους κινεζους. Α ναι το δωρο που σου κανει μια κοπελα δεν ειναι κατι απλο ειναι ιεροτελεστεια... θα το σκεφτει καμια εβδομαδα , θα το συζητησει με την κολλητη της , θα μαζεψει χρηματα απο υστερημα και θα παει και σε 10 μαγαζια. Οποτε δεν ειναι το πανι το ιδιο αλλα η ενεργεια που κρυβεται αφανης πισω απο αυτο. Το ασχημο ειναι οτι ο αρσενικος για να το δει αυτο πρεπει να εχει και το αναλογο εργαλειο εκει ψηλα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 14:55 Ο Guest 691153: #6.434 15-03-25 14:55 Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:04 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.435 15-03-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Τουλάχιστον αυτή την λογική ακολουθώ αν και πάντα τα φοράω μέσα Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:07 Ο Guest 182562: #6.436 15-03-25 15:07 Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:11 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.437 15-03-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Click για ανάπτυξη... Μπορεί για εμφανισιακούς λόγους αλλά αν πας κάπου επίσημα με πουκάμισο, λίγο δύσκολο να το δεις έξω όση κοιλιά κι αν έχεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.669 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:27 Η amarelia έγραψε: #6.438 15-03-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... Εμένα το μέσα μου φαίνεται φλωρέ το έξω λες και φοράς ποδιά. Μου αρέσει κάτι ενδιάμεσο και πιο χαλαρο όπως: Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:41 Ο Poirot έγραψε: #6.439 15-03-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα φοράω! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 12:15 Ο American Economist: #6.440 28-07-25 12:15 Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 320 321 322 323 Επόμενη First Προηγούμενη 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως ούτε για παχουλή μού αρέσουν αυτά τα ρούχα γιατί κρύβουν αυτά που υπάρχουν αλλά κρύβουν κι αυτά που δεν υπάρχουν και νομίζει ο άλλος οτι υπάρχουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε νομίζω ότι θα "χαθεί". Μ' ένα στενό παντελόνι να διαγράφει τη γραμμή της, μια χαρά θα είναι... Την παχουλή δε θα την κολάκευε καθόλου κάτι τέτοιο. Αλλά μια κανονική/αδύνατη, μια χαρά... Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς, να βλέπει ο άλλος τα περήφανα μετόπισθεν και ν' αναρωτιέται αν μέσα απ' αυτό κρύβεται κάτι ανάλογο (έχω δει άντρες σε παρέα να βάζουν live στοίχημα για το cup size κοπέλας που φορούσε κάτι παρόμοιο)...
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 22:12 Ο Guest 691153: #6.425 11-01-25 22:12 Σκέφτομαι να πάρω ένα τζιν μπουφάν. Είχα δει ένα που φόραγε η κοπέλα μου που στους ώμους είχε ύφασμα με σχέδιο και γούσταρα τρελά, αλλά δε μπορώ να το βρώ πουθενά, ούτε κάτι παρόμοιο Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:21 Η Eclipse έγραψε: #6.426 11-01-25 23:21 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Σκέφτομαι να πάρω ένα τζιν μπουφάν. Είχα δει ένα που φόραγε η κοπέλα μου που στους ώμους είχε ύφασμα με σχέδιο και γούσταρα τρελά, αλλά δε μπορώ να το βρώ πουθενά, ούτε κάτι παρόμοιο Click για ανάπτυξη... Κλέψε αυτό της κοπέλας σου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Ο Guest 691153: #6.427 11-01-25 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κλέψε αυτό της κοπέλας σου. Click για ανάπτυξη... είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Η Eclipse έγραψε: #6.428 11-01-25 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ρε άνθρωπε πήγαινε σε θριφτ, θα βρεις πολλά από αυτά που θες και σου αρέσουν. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 09:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.429 12-01-25 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ θέλω να πάρω αυτό. Δε ξέρω τι του βρίσκω, αλλά μου βγάζει μια κομψότητα και το σκέφτομαι σοβαρά Click για ανάπτυξη... Ε δεν ειναι και τοσο κομψο...η κοπελα που το φορα το κανει τουμπανο. Το ολο ντυσιμο βγαζει και ερωτισμο και σοβαροτητα σε βαθμο εντονης περιεργειας. Τουτέστιν τραβα τα ανδρικα βλεματα . Αμα εισαι ετσι τρεχα. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.936 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 09:53 Η rafaela11: #6.430 12-01-25 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Τι να πούμε και εμείς το 1,50....Οριακά φαινόμαστε στο χάρτη Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη 1.48 …… εγώ το 1.70 είμαι όντως βουνό δίπλα της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδιά είναι από τις φορές που κι όμως θα συμφωνήσω με τον Τζακ τα σκετσερς είναι τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια που έχω φορέσει !! Δεν με χτυπάνε στα κόκαλα, και επειδή το δεξί μου πόδι πρήζεται πολύ εύκολα καθώς το έχω χτυπήσει πάρα πολλές φορές, είναι τα μοναδικά που ποτέ δεν μου έφεραν δυσφορία ! Επίσης οριακά σαν τα κροκς στην ορθοστασία ! Πολύ καλά αθλητικά Αλλά είναι αθλητικά, δεν είναι για βόλτα Δηλαδή αν ψάχνετε και τα 2, καλύτερα ένα σνικερ και ένα αθλητικό για την περίσταση αν δεν θέλετε για βόλτες τότε πάρτε Nike adidas κτλ Skechers Vapor Foam W Ανακάλυψε την μεγαλύτερη συλλογή αθλητικών ειδών από τα κορυφαία brands της αγοράς. www.heavenofbrands.com Εγώ έχω αυτά, τότε τα είχα πάρει στα 75€ Αλλά δεν είναι για κακοκαιρία Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.431 12-01-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Εριφυλη με τους αμερικανους που τα φτιαχνουν στην κινα με 5€ και πουλανε 105€ στα ουτλετ δεν θα βγαλεις ακρη. Αν θες πηγαινε στο πρατηριο του boxer εκει θα βρεις ανετα παπουτσια για πολυ περπατημα σε πολυ καλες τιμες και πολυ καλη ποιοτητα απο ελληνες τεχνιτες. Τωρα απο μοδα και φινετσα δεν μπορω να σου πω γιατι δεν ξερω αλλα εσυ ομως το εχεις και βλεπεις... θες ομως ενα αρσενικο να σε παει με το αυτοκινητο και το gps Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:19 Η Υδροχόος έγραψε: #6.432 12-01-25 10:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας τα παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να τα βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.433 12-01-25 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας το παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να το βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... Click για ανάπτυξη... εστι εστι ακριβως..τωρα γιατι σας ερεσει αυτη η μη νοικοκυροσυνη ? γιατι ετσι τα εκανε η φυση.. δυο ισα και αναποδα πραματα μαζι. Εδω βγαζω το καπελο στους κινεζους. Α ναι το δωρο που σου κανει μια κοπελα δεν ειναι κατι απλο ειναι ιεροτελεστεια... θα το σκεφτει καμια εβδομαδα , θα το συζητησει με την κολλητη της , θα μαζεψει χρηματα απο υστερημα και θα παει και σε 10 μαγαζια. Οποτε δεν ειναι το πανι το ιδιο αλλα η ενεργεια που κρυβεται αφανης πισω απο αυτο. Το ασχημο ειναι οτι ο αρσενικος για να το δει αυτο πρεπει να εχει και το αναλογο εργαλειο εκει ψηλα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 14:55 Ο Guest 691153: #6.434 15-03-25 14:55 Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:04 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.435 15-03-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Τουλάχιστον αυτή την λογική ακολουθώ αν και πάντα τα φοράω μέσα Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:07 Ο Guest 182562: #6.436 15-03-25 15:07 Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:11 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.437 15-03-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Click για ανάπτυξη... Μπορεί για εμφανισιακούς λόγους αλλά αν πας κάπου επίσημα με πουκάμισο, λίγο δύσκολο να το δεις έξω όση κοιλιά κι αν έχεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.669 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:27 Η amarelia έγραψε: #6.438 15-03-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... Εμένα το μέσα μου φαίνεται φλωρέ το έξω λες και φοράς ποδιά. Μου αρέσει κάτι ενδιάμεσο και πιο χαλαρο όπως: Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:41 Ο Poirot έγραψε: #6.439 15-03-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα φοράω! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 12:15 Ο American Economist: #6.440 28-07-25 12:15 Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 320 321 322 323 Επόμενη First Προηγούμενη 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σκέφτομαι να πάρω ένα τζιν μπουφάν. Είχα δει ένα που φόραγε η κοπέλα μου που στους ώμους είχε ύφασμα με σχέδιο και γούσταρα τρελά, αλλά δε μπορώ να το βρώ πουθενά, ούτε κάτι παρόμοιο
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:21 Η Eclipse έγραψε: #6.426 11-01-25 23:21 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Σκέφτομαι να πάρω ένα τζιν μπουφάν. Είχα δει ένα που φόραγε η κοπέλα μου που στους ώμους είχε ύφασμα με σχέδιο και γούσταρα τρελά, αλλά δε μπορώ να το βρώ πουθενά, ούτε κάτι παρόμοιο Click για ανάπτυξη... Κλέψε αυτό της κοπέλας σου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Ο Guest 691153: #6.427 11-01-25 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κλέψε αυτό της κοπέλας σου. Click για ανάπτυξη... είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Η Eclipse έγραψε: #6.428 11-01-25 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ρε άνθρωπε πήγαινε σε θριφτ, θα βρεις πολλά από αυτά που θες και σου αρέσουν. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 09:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.429 12-01-25 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ θέλω να πάρω αυτό. Δε ξέρω τι του βρίσκω, αλλά μου βγάζει μια κομψότητα και το σκέφτομαι σοβαρά Click για ανάπτυξη... Ε δεν ειναι και τοσο κομψο...η κοπελα που το φορα το κανει τουμπανο. Το ολο ντυσιμο βγαζει και ερωτισμο και σοβαροτητα σε βαθμο εντονης περιεργειας. Τουτέστιν τραβα τα ανδρικα βλεματα . Αμα εισαι ετσι τρεχα. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.936 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 09:53 Η rafaela11: #6.430 12-01-25 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Τι να πούμε και εμείς το 1,50....Οριακά φαινόμαστε στο χάρτη Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη 1.48 …… εγώ το 1.70 είμαι όντως βουνό δίπλα της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδιά είναι από τις φορές που κι όμως θα συμφωνήσω με τον Τζακ τα σκετσερς είναι τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια που έχω φορέσει !! Δεν με χτυπάνε στα κόκαλα, και επειδή το δεξί μου πόδι πρήζεται πολύ εύκολα καθώς το έχω χτυπήσει πάρα πολλές φορές, είναι τα μοναδικά που ποτέ δεν μου έφεραν δυσφορία ! Επίσης οριακά σαν τα κροκς στην ορθοστασία ! Πολύ καλά αθλητικά Αλλά είναι αθλητικά, δεν είναι για βόλτα Δηλαδή αν ψάχνετε και τα 2, καλύτερα ένα σνικερ και ένα αθλητικό για την περίσταση αν δεν θέλετε για βόλτες τότε πάρτε Nike adidas κτλ Skechers Vapor Foam W Ανακάλυψε την μεγαλύτερη συλλογή αθλητικών ειδών από τα κορυφαία brands της αγοράς. www.heavenofbrands.com Εγώ έχω αυτά, τότε τα είχα πάρει στα 75€ Αλλά δεν είναι για κακοκαιρία Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.431 12-01-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Εριφυλη με τους αμερικανους που τα φτιαχνουν στην κινα με 5€ και πουλανε 105€ στα ουτλετ δεν θα βγαλεις ακρη. Αν θες πηγαινε στο πρατηριο του boxer εκει θα βρεις ανετα παπουτσια για πολυ περπατημα σε πολυ καλες τιμες και πολυ καλη ποιοτητα απο ελληνες τεχνιτες. Τωρα απο μοδα και φινετσα δεν μπορω να σου πω γιατι δεν ξερω αλλα εσυ ομως το εχεις και βλεπεις... θες ομως ενα αρσενικο να σε παει με το αυτοκινητο και το gps Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:19 Η Υδροχόος έγραψε: #6.432 12-01-25 10:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας τα παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να τα βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.433 12-01-25 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας το παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να το βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... Click για ανάπτυξη... εστι εστι ακριβως..τωρα γιατι σας ερεσει αυτη η μη νοικοκυροσυνη ? γιατι ετσι τα εκανε η φυση.. δυο ισα και αναποδα πραματα μαζι. Εδω βγαζω το καπελο στους κινεζους. Α ναι το δωρο που σου κανει μια κοπελα δεν ειναι κατι απλο ειναι ιεροτελεστεια... θα το σκεφτει καμια εβδομαδα , θα το συζητησει με την κολλητη της , θα μαζεψει χρηματα απο υστερημα και θα παει και σε 10 μαγαζια. Οποτε δεν ειναι το πανι το ιδιο αλλα η ενεργεια που κρυβεται αφανης πισω απο αυτο. Το ασχημο ειναι οτι ο αρσενικος για να το δει αυτο πρεπει να εχει και το αναλογο εργαλειο εκει ψηλα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 14:55 Ο Guest 691153: #6.434 15-03-25 14:55 Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:04 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.435 15-03-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Τουλάχιστον αυτή την λογική ακολουθώ αν και πάντα τα φοράω μέσα Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:07 Ο Guest 182562: #6.436 15-03-25 15:07 Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:11 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.437 15-03-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Click για ανάπτυξη... Μπορεί για εμφανισιακούς λόγους αλλά αν πας κάπου επίσημα με πουκάμισο, λίγο δύσκολο να το δεις έξω όση κοιλιά κι αν έχεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.669 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:27 Η amarelia έγραψε: #6.438 15-03-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... Εμένα το μέσα μου φαίνεται φλωρέ το έξω λες και φοράς ποδιά. Μου αρέσει κάτι ενδιάμεσο και πιο χαλαρο όπως: Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:41 Ο Poirot έγραψε: #6.439 15-03-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα φοράω! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 12:15 Ο American Economist: #6.440 28-07-25 12:15 Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 320 321 322 323 Επόμενη First Προηγούμενη 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Σκέφτομαι να πάρω ένα τζιν μπουφάν. Είχα δει ένα που φόραγε η κοπέλα μου που στους ώμους είχε ύφασμα με σχέδιο και γούσταρα τρελά, αλλά δε μπορώ να το βρώ πουθενά, ούτε κάτι παρόμοιο Click για ανάπτυξη... Κλέψε αυτό της κοπέλας σου.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Ο Guest 691153: #6.427 11-01-25 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κλέψε αυτό της κοπέλας σου. Click για ανάπτυξη... είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Η Eclipse έγραψε: #6.428 11-01-25 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ρε άνθρωπε πήγαινε σε θριφτ, θα βρεις πολλά από αυτά που θες και σου αρέσουν. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 09:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.429 12-01-25 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ θέλω να πάρω αυτό. Δε ξέρω τι του βρίσκω, αλλά μου βγάζει μια κομψότητα και το σκέφτομαι σοβαρά Click για ανάπτυξη... Ε δεν ειναι και τοσο κομψο...η κοπελα που το φορα το κανει τουμπανο. Το ολο ντυσιμο βγαζει και ερωτισμο και σοβαροτητα σε βαθμο εντονης περιεργειας. Τουτέστιν τραβα τα ανδρικα βλεματα . Αμα εισαι ετσι τρεχα. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.936 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 09:53 Η rafaela11: #6.430 12-01-25 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Τι να πούμε και εμείς το 1,50....Οριακά φαινόμαστε στο χάρτη Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη 1.48 …… εγώ το 1.70 είμαι όντως βουνό δίπλα της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδιά είναι από τις φορές που κι όμως θα συμφωνήσω με τον Τζακ τα σκετσερς είναι τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια που έχω φορέσει !! Δεν με χτυπάνε στα κόκαλα, και επειδή το δεξί μου πόδι πρήζεται πολύ εύκολα καθώς το έχω χτυπήσει πάρα πολλές φορές, είναι τα μοναδικά που ποτέ δεν μου έφεραν δυσφορία ! Επίσης οριακά σαν τα κροκς στην ορθοστασία ! Πολύ καλά αθλητικά Αλλά είναι αθλητικά, δεν είναι για βόλτα Δηλαδή αν ψάχνετε και τα 2, καλύτερα ένα σνικερ και ένα αθλητικό για την περίσταση αν δεν θέλετε για βόλτες τότε πάρτε Nike adidas κτλ Skechers Vapor Foam W Ανακάλυψε την μεγαλύτερη συλλογή αθλητικών ειδών από τα κορυφαία brands της αγοράς. www.heavenofbrands.com Εγώ έχω αυτά, τότε τα είχα πάρει στα 75€ Αλλά δεν είναι για κακοκαιρία Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.431 12-01-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Εριφυλη με τους αμερικανους που τα φτιαχνουν στην κινα με 5€ και πουλανε 105€ στα ουτλετ δεν θα βγαλεις ακρη. Αν θες πηγαινε στο πρατηριο του boxer εκει θα βρεις ανετα παπουτσια για πολυ περπατημα σε πολυ καλες τιμες και πολυ καλη ποιοτητα απο ελληνες τεχνιτες. Τωρα απο μοδα και φινετσα δεν μπορω να σου πω γιατι δεν ξερω αλλα εσυ ομως το εχεις και βλεπεις... θες ομως ενα αρσενικο να σε παει με το αυτοκινητο και το gps Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:19 Η Υδροχόος έγραψε: #6.432 12-01-25 10:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας τα παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να τα βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.433 12-01-25 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας το παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να το βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... Click για ανάπτυξη... εστι εστι ακριβως..τωρα γιατι σας ερεσει αυτη η μη νοικοκυροσυνη ? γιατι ετσι τα εκανε η φυση.. δυο ισα και αναποδα πραματα μαζι. Εδω βγαζω το καπελο στους κινεζους. Α ναι το δωρο που σου κανει μια κοπελα δεν ειναι κατι απλο ειναι ιεροτελεστεια... θα το σκεφτει καμια εβδομαδα , θα το συζητησει με την κολλητη της , θα μαζεψει χρηματα απο υστερημα και θα παει και σε 10 μαγαζια. Οποτε δεν ειναι το πανι το ιδιο αλλα η ενεργεια που κρυβεται αφανης πισω απο αυτο. Το ασχημο ειναι οτι ο αρσενικος για να το δει αυτο πρεπει να εχει και το αναλογο εργαλειο εκει ψηλα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 14:55 Ο Guest 691153: #6.434 15-03-25 14:55 Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:04 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.435 15-03-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Τουλάχιστον αυτή την λογική ακολουθώ αν και πάντα τα φοράω μέσα Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:07 Ο Guest 182562: #6.436 15-03-25 15:07 Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:11 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.437 15-03-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Click για ανάπτυξη... Μπορεί για εμφανισιακούς λόγους αλλά αν πας κάπου επίσημα με πουκάμισο, λίγο δύσκολο να το δεις έξω όση κοιλιά κι αν έχεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.669 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:27 Η amarelia έγραψε: #6.438 15-03-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... Εμένα το μέσα μου φαίνεται φλωρέ το έξω λες και φοράς ποδιά. Μου αρέσει κάτι ενδιάμεσο και πιο χαλαρο όπως: Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:41 Ο Poirot έγραψε: #6.439 15-03-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα φοράω! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 12:15 Ο American Economist: #6.440 28-07-25 12:15 Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 320 321 322 323 Επόμενη First Προηγούμενη 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κλέψε αυτό της κοπέλας σου. Click για ανάπτυξη... είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Η Eclipse έγραψε: #6.428 11-01-25 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ρε άνθρωπε πήγαινε σε θριφτ, θα βρεις πολλά από αυτά που θες και σου αρέσουν. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 09:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.429 12-01-25 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ θέλω να πάρω αυτό. Δε ξέρω τι του βρίσκω, αλλά μου βγάζει μια κομψότητα και το σκέφτομαι σοβαρά Click για ανάπτυξη... Ε δεν ειναι και τοσο κομψο...η κοπελα που το φορα το κανει τουμπανο. Το ολο ντυσιμο βγαζει και ερωτισμο και σοβαροτητα σε βαθμο εντονης περιεργειας. Τουτέστιν τραβα τα ανδρικα βλεματα . Αμα εισαι ετσι τρεχα. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.936 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 09:53 Η rafaela11: #6.430 12-01-25 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Τι να πούμε και εμείς το 1,50....Οριακά φαινόμαστε στο χάρτη Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη 1.48 …… εγώ το 1.70 είμαι όντως βουνό δίπλα της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδιά είναι από τις φορές που κι όμως θα συμφωνήσω με τον Τζακ τα σκετσερς είναι τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια που έχω φορέσει !! Δεν με χτυπάνε στα κόκαλα, και επειδή το δεξί μου πόδι πρήζεται πολύ εύκολα καθώς το έχω χτυπήσει πάρα πολλές φορές, είναι τα μοναδικά που ποτέ δεν μου έφεραν δυσφορία ! Επίσης οριακά σαν τα κροκς στην ορθοστασία ! Πολύ καλά αθλητικά Αλλά είναι αθλητικά, δεν είναι για βόλτα Δηλαδή αν ψάχνετε και τα 2, καλύτερα ένα σνικερ και ένα αθλητικό για την περίσταση αν δεν θέλετε για βόλτες τότε πάρτε Nike adidas κτλ Skechers Vapor Foam W Ανακάλυψε την μεγαλύτερη συλλογή αθλητικών ειδών από τα κορυφαία brands της αγοράς. www.heavenofbrands.com Εγώ έχω αυτά, τότε τα είχα πάρει στα 75€ Αλλά δεν είναι για κακοκαιρία Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.431 12-01-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Εριφυλη με τους αμερικανους που τα φτιαχνουν στην κινα με 5€ και πουλανε 105€ στα ουτλετ δεν θα βγαλεις ακρη. Αν θες πηγαινε στο πρατηριο του boxer εκει θα βρεις ανετα παπουτσια για πολυ περπατημα σε πολυ καλες τιμες και πολυ καλη ποιοτητα απο ελληνες τεχνιτες. Τωρα απο μοδα και φινετσα δεν μπορω να σου πω γιατι δεν ξερω αλλα εσυ ομως το εχεις και βλεπεις... θες ομως ενα αρσενικο να σε παει με το αυτοκινητο και το gps Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:19 Η Υδροχόος έγραψε: #6.432 12-01-25 10:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας τα παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να τα βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.433 12-01-25 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας το παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να το βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... Click για ανάπτυξη... εστι εστι ακριβως..τωρα γιατι σας ερεσει αυτη η μη νοικοκυροσυνη ? γιατι ετσι τα εκανε η φυση.. δυο ισα και αναποδα πραματα μαζι. Εδω βγαζω το καπελο στους κινεζους. Α ναι το δωρο που σου κανει μια κοπελα δεν ειναι κατι απλο ειναι ιεροτελεστεια... θα το σκεφτει καμια εβδομαδα , θα το συζητησει με την κολλητη της , θα μαζεψει χρηματα απο υστερημα και θα παει και σε 10 μαγαζια. Οποτε δεν ειναι το πανι το ιδιο αλλα η ενεργεια που κρυβεται αφανης πισω απο αυτο. Το ασχημο ειναι οτι ο αρσενικος για να το δει αυτο πρεπει να εχει και το αναλογο εργαλειο εκει ψηλα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 14:55 Ο Guest 691153: #6.434 15-03-25 14:55 Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:04 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.435 15-03-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Τουλάχιστον αυτή την λογική ακολουθώ αν και πάντα τα φοράω μέσα Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:07 Ο Guest 182562: #6.436 15-03-25 15:07 Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:11 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.437 15-03-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Click για ανάπτυξη... Μπορεί για εμφανισιακούς λόγους αλλά αν πας κάπου επίσημα με πουκάμισο, λίγο δύσκολο να το δεις έξω όση κοιλιά κι αν έχεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.669 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:27 Η amarelia έγραψε: #6.438 15-03-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... Εμένα το μέσα μου φαίνεται φλωρέ το έξω λες και φοράς ποδιά. Μου αρέσει κάτι ενδιάμεσο και πιο χαλαρο όπως: Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:41 Ο Poirot έγραψε: #6.439 15-03-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα φοράω! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 12:15 Ο American Economist: #6.440 28-07-25 12:15 Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 320 321 322 323 Επόμενη First Προηγούμενη 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ρε άνθρωπε πήγαινε σε θριφτ, θα βρεις πολλά από αυτά που θες και σου αρέσουν.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 09:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.429 12-01-25 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ θέλω να πάρω αυτό. Δε ξέρω τι του βρίσκω, αλλά μου βγάζει μια κομψότητα και το σκέφτομαι σοβαρά Click για ανάπτυξη... Ε δεν ειναι και τοσο κομψο...η κοπελα που το φορα το κανει τουμπανο. Το ολο ντυσιμο βγαζει και ερωτισμο και σοβαροτητα σε βαθμο εντονης περιεργειας. Τουτέστιν τραβα τα ανδρικα βλεματα . Αμα εισαι ετσι τρεχα. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.936 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 09:53 Η rafaela11: #6.430 12-01-25 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Τι να πούμε και εμείς το 1,50....Οριακά φαινόμαστε στο χάρτη Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη 1.48 …… εγώ το 1.70 είμαι όντως βουνό δίπλα της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδιά είναι από τις φορές που κι όμως θα συμφωνήσω με τον Τζακ τα σκετσερς είναι τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια που έχω φορέσει !! Δεν με χτυπάνε στα κόκαλα, και επειδή το δεξί μου πόδι πρήζεται πολύ εύκολα καθώς το έχω χτυπήσει πάρα πολλές φορές, είναι τα μοναδικά που ποτέ δεν μου έφεραν δυσφορία ! Επίσης οριακά σαν τα κροκς στην ορθοστασία ! Πολύ καλά αθλητικά Αλλά είναι αθλητικά, δεν είναι για βόλτα Δηλαδή αν ψάχνετε και τα 2, καλύτερα ένα σνικερ και ένα αθλητικό για την περίσταση αν δεν θέλετε για βόλτες τότε πάρτε Nike adidas κτλ Skechers Vapor Foam W Ανακάλυψε την μεγαλύτερη συλλογή αθλητικών ειδών από τα κορυφαία brands της αγοράς. www.heavenofbrands.com Εγώ έχω αυτά, τότε τα είχα πάρει στα 75€ Αλλά δεν είναι για κακοκαιρία Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.431 12-01-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Εριφυλη με τους αμερικανους που τα φτιαχνουν στην κινα με 5€ και πουλανε 105€ στα ουτλετ δεν θα βγαλεις ακρη. Αν θες πηγαινε στο πρατηριο του boxer εκει θα βρεις ανετα παπουτσια για πολυ περπατημα σε πολυ καλες τιμες και πολυ καλη ποιοτητα απο ελληνες τεχνιτες. Τωρα απο μοδα και φινετσα δεν μπορω να σου πω γιατι δεν ξερω αλλα εσυ ομως το εχεις και βλεπεις... θες ομως ενα αρσενικο να σε παει με το αυτοκινητο και το gps Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:19 Η Υδροχόος έγραψε: #6.432 12-01-25 10:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας τα παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να τα βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.433 12-01-25 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας το παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να το βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... Click για ανάπτυξη... εστι εστι ακριβως..τωρα γιατι σας ερεσει αυτη η μη νοικοκυροσυνη ? γιατι ετσι τα εκανε η φυση.. δυο ισα και αναποδα πραματα μαζι. Εδω βγαζω το καπελο στους κινεζους. Α ναι το δωρο που σου κανει μια κοπελα δεν ειναι κατι απλο ειναι ιεροτελεστεια... θα το σκεφτει καμια εβδομαδα , θα το συζητησει με την κολλητη της , θα μαζεψει χρηματα απο υστερημα και θα παει και σε 10 μαγαζια. Οποτε δεν ειναι το πανι το ιδιο αλλα η ενεργεια που κρυβεται αφανης πισω απο αυτο. Το ασχημο ειναι οτι ο αρσενικος για να το δει αυτο πρεπει να εχει και το αναλογο εργαλειο εκει ψηλα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 14:55 Ο Guest 691153: #6.434 15-03-25 14:55 Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:04 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.435 15-03-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Τουλάχιστον αυτή την λογική ακολουθώ αν και πάντα τα φοράω μέσα Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:07 Ο Guest 182562: #6.436 15-03-25 15:07 Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:11 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.437 15-03-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Click για ανάπτυξη... Μπορεί για εμφανισιακούς λόγους αλλά αν πας κάπου επίσημα με πουκάμισο, λίγο δύσκολο να το δεις έξω όση κοιλιά κι αν έχεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.669 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:27 Η amarelia έγραψε: #6.438 15-03-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... Εμένα το μέσα μου φαίνεται φλωρέ το έξω λες και φοράς ποδιά. Μου αρέσει κάτι ενδιάμεσο και πιο χαλαρο όπως: Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:41 Ο Poirot έγραψε: #6.439 15-03-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα φοράω! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 12:15 Ο American Economist: #6.440 28-07-25 12:15 Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 320 321 322 323 Επόμενη First Προηγούμενη 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ θέλω να πάρω αυτό. Δε ξέρω τι του βρίσκω, αλλά μου βγάζει μια κομψότητα και το σκέφτομαι σοβαρά Click για ανάπτυξη... Ε δεν ειναι και τοσο κομψο...η κοπελα που το φορα το κανει τουμπανο. Το ολο ντυσιμο βγαζει και ερωτισμο και σοβαροτητα σε βαθμο εντονης περιεργειας. Τουτέστιν τραβα τα ανδρικα βλεματα . Αμα εισαι ετσι τρεχα.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.936 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 09:53 Η rafaela11: #6.430 12-01-25 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Τι να πούμε και εμείς το 1,50....Οριακά φαινόμαστε στο χάρτη Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη 1.48 …… εγώ το 1.70 είμαι όντως βουνό δίπλα της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδιά είναι από τις φορές που κι όμως θα συμφωνήσω με τον Τζακ τα σκετσερς είναι τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια που έχω φορέσει !! Δεν με χτυπάνε στα κόκαλα, και επειδή το δεξί μου πόδι πρήζεται πολύ εύκολα καθώς το έχω χτυπήσει πάρα πολλές φορές, είναι τα μοναδικά που ποτέ δεν μου έφεραν δυσφορία ! Επίσης οριακά σαν τα κροκς στην ορθοστασία ! Πολύ καλά αθλητικά Αλλά είναι αθλητικά, δεν είναι για βόλτα Δηλαδή αν ψάχνετε και τα 2, καλύτερα ένα σνικερ και ένα αθλητικό για την περίσταση αν δεν θέλετε για βόλτες τότε πάρτε Nike adidas κτλ Skechers Vapor Foam W Ανακάλυψε την μεγαλύτερη συλλογή αθλητικών ειδών από τα κορυφαία brands της αγοράς. www.heavenofbrands.com Εγώ έχω αυτά, τότε τα είχα πάρει στα 75€ Αλλά δεν είναι για κακοκαιρία Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.431 12-01-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Εριφυλη με τους αμερικανους που τα φτιαχνουν στην κινα με 5€ και πουλανε 105€ στα ουτλετ δεν θα βγαλεις ακρη. Αν θες πηγαινε στο πρατηριο του boxer εκει θα βρεις ανετα παπουτσια για πολυ περπατημα σε πολυ καλες τιμες και πολυ καλη ποιοτητα απο ελληνες τεχνιτες. Τωρα απο μοδα και φινετσα δεν μπορω να σου πω γιατι δεν ξερω αλλα εσυ ομως το εχεις και βλεπεις... θες ομως ενα αρσενικο να σε παει με το αυτοκινητο και το gps Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:19 Η Υδροχόος έγραψε: #6.432 12-01-25 10:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας τα παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να τα βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.433 12-01-25 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας το παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να το βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... Click για ανάπτυξη... εστι εστι ακριβως..τωρα γιατι σας ερεσει αυτη η μη νοικοκυροσυνη ? γιατι ετσι τα εκανε η φυση.. δυο ισα και αναποδα πραματα μαζι. Εδω βγαζω το καπελο στους κινεζους. Α ναι το δωρο που σου κανει μια κοπελα δεν ειναι κατι απλο ειναι ιεροτελεστεια... θα το σκεφτει καμια εβδομαδα , θα το συζητησει με την κολλητη της , θα μαζεψει χρηματα απο υστερημα και θα παει και σε 10 μαγαζια. Οποτε δεν ειναι το πανι το ιδιο αλλα η ενεργεια που κρυβεται αφανης πισω απο αυτο. Το ασχημο ειναι οτι ο αρσενικος για να το δει αυτο πρεπει να εχει και το αναλογο εργαλειο εκει ψηλα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 14:55 Ο Guest 691153: #6.434 15-03-25 14:55 Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:04 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.435 15-03-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Τουλάχιστον αυτή την λογική ακολουθώ αν και πάντα τα φοράω μέσα Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:07 Ο Guest 182562: #6.436 15-03-25 15:07 Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:11 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.437 15-03-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Click για ανάπτυξη... Μπορεί για εμφανισιακούς λόγους αλλά αν πας κάπου επίσημα με πουκάμισο, λίγο δύσκολο να το δεις έξω όση κοιλιά κι αν έχεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.669 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:27 Η amarelia έγραψε: #6.438 15-03-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... Εμένα το μέσα μου φαίνεται φλωρέ το έξω λες και φοράς ποδιά. Μου αρέσει κάτι ενδιάμεσο και πιο χαλαρο όπως: Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:41 Ο Poirot έγραψε: #6.439 15-03-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα φοράω! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 12:15 Ο American Economist: #6.440 28-07-25 12:15 Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 320 321 322 323 Επόμενη First Προηγούμενη 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Τι να πούμε και εμείς το 1,50....Οριακά φαινόμαστε στο χάρτη Click για ανάπτυξη... Έχω φίλη 1.48 …… εγώ το 1.70 είμαι όντως βουνό δίπλα της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Κάποιο απλό αθλητικό της Nike θα πρότεινα. Εγώ που έχω παράξενα πόδια και όλα τα παπούτσια με ενοχλούν, μόνο αυτά με βολεύουν. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδιά είναι από τις φορές που κι όμως θα συμφωνήσω με τον Τζακ τα σκετσερς είναι τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια που έχω φορέσει !! Δεν με χτυπάνε στα κόκαλα, και επειδή το δεξί μου πόδι πρήζεται πολύ εύκολα καθώς το έχω χτυπήσει πάρα πολλές φορές, είναι τα μοναδικά που ποτέ δεν μου έφεραν δυσφορία ! Επίσης οριακά σαν τα κροκς στην ορθοστασία ! Πολύ καλά αθλητικά Αλλά είναι αθλητικά, δεν είναι για βόλτα Δηλαδή αν ψάχνετε και τα 2, καλύτερα ένα σνικερ και ένα αθλητικό για την περίσταση αν δεν θέλετε για βόλτες τότε πάρτε Nike adidas κτλ Skechers Vapor Foam W Ανακάλυψε την μεγαλύτερη συλλογή αθλητικών ειδών από τα κορυφαία brands της αγοράς. www.heavenofbrands.com Εγώ έχω αυτά, τότε τα είχα πάρει στα 75€ Αλλά δεν είναι για κακοκαιρία
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.431 12-01-25 10:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Εριφυλη με τους αμερικανους που τα φτιαχνουν στην κινα με 5€ και πουλανε 105€ στα ουτλετ δεν θα βγαλεις ακρη. Αν θες πηγαινε στο πρατηριο του boxer εκει θα βρεις ανετα παπουτσια για πολυ περπατημα σε πολυ καλες τιμες και πολυ καλη ποιοτητα απο ελληνες τεχνιτες. Τωρα απο μοδα και φινετσα δεν μπορω να σου πω γιατι δεν ξερω αλλα εσυ ομως το εχεις και βλεπεις... θες ομως ενα αρσενικο να σε παει με το αυτοκινητο και το gps Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιανουαρίου 2025 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:19 Η Υδροχόος έγραψε: #6.432 12-01-25 10:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας τα παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να τα βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.433 12-01-25 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας το παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να το βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... Click για ανάπτυξη... εστι εστι ακριβως..τωρα γιατι σας ερεσει αυτη η μη νοικοκυροσυνη ? γιατι ετσι τα εκανε η φυση.. δυο ισα και αναποδα πραματα μαζι. Εδω βγαζω το καπελο στους κινεζους. Α ναι το δωρο που σου κανει μια κοπελα δεν ειναι κατι απλο ειναι ιεροτελεστεια... θα το σκεφτει καμια εβδομαδα , θα το συζητησει με την κολλητη της , θα μαζεψει χρηματα απο υστερημα και θα παει και σε 10 μαγαζια. Οποτε δεν ειναι το πανι το ιδιο αλλα η ενεργεια που κρυβεται αφανης πισω απο αυτο. Το ασχημο ειναι οτι ο αρσενικος για να το δει αυτο πρεπει να εχει και το αναλογο εργαλειο εκει ψηλα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 14:55 Ο Guest 691153: #6.434 15-03-25 14:55 Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:04 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.435 15-03-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Τουλάχιστον αυτή την λογική ακολουθώ αν και πάντα τα φοράω μέσα Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:07 Ο Guest 182562: #6.436 15-03-25 15:07 Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:11 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.437 15-03-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Click για ανάπτυξη... Μπορεί για εμφανισιακούς λόγους αλλά αν πας κάπου επίσημα με πουκάμισο, λίγο δύσκολο να το δεις έξω όση κοιλιά κι αν έχεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.669 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:27 Η amarelia έγραψε: #6.438 15-03-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... Εμένα το μέσα μου φαίνεται φλωρέ το έξω λες και φοράς ποδιά. Μου αρέσει κάτι ενδιάμεσο και πιο χαλαρο όπως: Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:41 Ο Poirot έγραψε: #6.439 15-03-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα φοράω! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 12:15 Ο American Economist: #6.440 28-07-25 12:15 Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 320 321 322 323 Επόμενη First Προηγούμενη 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: είναι πολύ μικρό. Μη ειρωνικά θα της το έπαιρνα αν μου έκανε Click για ανάπτυξη... Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα σκέτσερς; Ναι είχα πάρει.. δεν με βολεύουν ούτε αυτά Click για ανάπτυξη... Εριφυλη με τους αμερικανους που τα φτιαχνουν στην κινα με 5€ και πουλανε 105€ στα ουτλετ δεν θα βγαλεις ακρη. Αν θες πηγαινε στο πρατηριο του boxer εκει θα βρεις ανετα παπουτσια για πολυ περπατημα σε πολυ καλες τιμες και πολυ καλη ποιοτητα απο ελληνες τεχνιτες. Τωρα απο μοδα και φινετσα δεν μπορω να σου πω γιατι δεν ξερω αλλα εσυ ομως το εχεις και βλεπεις... θες ομως ενα αρσενικο να σε παει με το αυτοκινητο και το gps
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:19 Η Υδροχόος έγραψε: #6.432 12-01-25 10:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας τα παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να τα βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.433 12-01-25 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας το παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να το βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... Click για ανάπτυξη... εστι εστι ακριβως..τωρα γιατι σας ερεσει αυτη η μη νοικοκυροσυνη ? γιατι ετσι τα εκανε η φυση.. δυο ισα και αναποδα πραματα μαζι. Εδω βγαζω το καπελο στους κινεζους. Α ναι το δωρο που σου κανει μια κοπελα δεν ειναι κατι απλο ειναι ιεροτελεστεια... θα το σκεφτει καμια εβδομαδα , θα το συζητησει με την κολλητη της , θα μαζεψει χρηματα απο υστερημα και θα παει και σε 10 μαγαζια. Οποτε δεν ειναι το πανι το ιδιο αλλα η ενεργεια που κρυβεται αφανης πισω απο αυτο. Το ασχημο ειναι οτι ο αρσενικος για να το δει αυτο πρεπει να εχει και το αναλογο εργαλειο εκει ψηλα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 14:55 Ο Guest 691153: #6.434 15-03-25 14:55 Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:04 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.435 15-03-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Τουλάχιστον αυτή την λογική ακολουθώ αν και πάντα τα φοράω μέσα Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:07 Ο Guest 182562: #6.436 15-03-25 15:07 Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:11 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.437 15-03-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Click για ανάπτυξη... Μπορεί για εμφανισιακούς λόγους αλλά αν πας κάπου επίσημα με πουκάμισο, λίγο δύσκολο να το δεις έξω όση κοιλιά κι αν έχεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.669 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:27 Η amarelia έγραψε: #6.438 15-03-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... Εμένα το μέσα μου φαίνεται φλωρέ το έξω λες και φοράς ποδιά. Μου αρέσει κάτι ενδιάμεσο και πιο χαλαρο όπως: Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:41 Ο Poirot έγραψε: #6.439 15-03-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα φοράω! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 12:15 Ο American Economist: #6.440 28-07-25 12:15 Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 320 321 322 323 Επόμενη First Προηγούμενη 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ουτε για αστειο... τα κοριτσια οταν τους παιρνεις πραματα θυμωνουν και οταν σε δωριζουν πρεπει να το φορας και να το αγαπας σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας τα παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να τα βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ....
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2025 στις 10:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #6.433 12-01-25 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας το παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να το βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... Click για ανάπτυξη... εστι εστι ακριβως..τωρα γιατι σας ερεσει αυτη η μη νοικοκυροσυνη ? γιατι ετσι τα εκανε η φυση.. δυο ισα και αναποδα πραματα μαζι. Εδω βγαζω το καπελο στους κινεζους. Α ναι το δωρο που σου κανει μια κοπελα δεν ειναι κατι απλο ειναι ιεροτελεστεια... θα το σκεφτει καμια εβδομαδα , θα το συζητησει με την κολλητη της , θα μαζεψει χρηματα απο υστερημα και θα παει και σε 10 μαγαζια. Οποτε δεν ειναι το πανι το ιδιο αλλα η ενεργεια που κρυβεται αφανης πισω απο αυτο. Το ασχημο ειναι οτι ο αρσενικος για να το δει αυτο πρεπει να εχει και το αναλογο εργαλειο εκει ψηλα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 14:55 Ο Guest 691153: #6.434 15-03-25 14:55 Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:04 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.435 15-03-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Τουλάχιστον αυτή την λογική ακολουθώ αν και πάντα τα φοράω μέσα Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:07 Ο Guest 182562: #6.436 15-03-25 15:07 Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:11 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.437 15-03-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Click για ανάπτυξη... Μπορεί για εμφανισιακούς λόγους αλλά αν πας κάπου επίσημα με πουκάμισο, λίγο δύσκολο να το δεις έξω όση κοιλιά κι αν έχεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.669 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:27 Η amarelia έγραψε: #6.438 15-03-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... Εμένα το μέσα μου φαίνεται φλωρέ το έξω λες και φοράς ποδιά. Μου αρέσει κάτι ενδιάμεσο και πιο χαλαρο όπως: Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:41 Ο Poirot έγραψε: #6.439 15-03-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα φοράω! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 12:15 Ο American Economist: #6.440 28-07-25 12:15 Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 320 321 322 323 Επόμενη First Προηγούμενη 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαααααα... Θεωρώ ότι θυμώνουν, σαν τους πειράζετε τα πράγματα. Γιατί είστε, ολίγον τί, αλλού ο παπάς κι αλλού τα ρούχα του, που λένε... Αναφορικά με τα δώρα...έτσι. Το 'χεις πιάσει το νόημα. Σας το παίρνουν με αγάπη, βρε. Γι' αυτό. Θέλουν να το βλέπουν πάνω σας, γύρω σας, κοντά σας κ.λπ.... Click για ανάπτυξη... εστι εστι ακριβως..τωρα γιατι σας ερεσει αυτη η μη νοικοκυροσυνη ? γιατι ετσι τα εκανε η φυση.. δυο ισα και αναποδα πραματα μαζι. Εδω βγαζω το καπελο στους κινεζους. Α ναι το δωρο που σου κανει μια κοπελα δεν ειναι κατι απλο ειναι ιεροτελεστεια... θα το σκεφτει καμια εβδομαδα , θα το συζητησει με την κολλητη της , θα μαζεψει χρηματα απο υστερημα και θα παει και σε 10 μαγαζια. Οποτε δεν ειναι το πανι το ιδιο αλλα η ενεργεια που κρυβεται αφανης πισω απο αυτο. Το ασχημο ειναι οτι ο αρσενικος για να το δει αυτο πρεπει να εχει και το αναλογο εργαλειο εκει ψηλα.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 14:55 Ο Guest 691153: #6.434 15-03-25 14:55 Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:04 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.435 15-03-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Τουλάχιστον αυτή την λογική ακολουθώ αν και πάντα τα φοράω μέσα Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:07 Ο Guest 182562: #6.436 15-03-25 15:07 Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:11 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.437 15-03-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Click για ανάπτυξη... Μπορεί για εμφανισιακούς λόγους αλλά αν πας κάπου επίσημα με πουκάμισο, λίγο δύσκολο να το δεις έξω όση κοιλιά κι αν έχεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.669 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:27 Η amarelia έγραψε: #6.438 15-03-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... Εμένα το μέσα μου φαίνεται φλωρέ το έξω λες και φοράς ποδιά. Μου αρέσει κάτι ενδιάμεσο και πιο χαλαρο όπως: Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:41 Ο Poirot έγραψε: #6.439 15-03-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα φοράω! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 12:15 Ο American Economist: #6.440 28-07-25 12:15 Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 320 321 322 323 Επόμενη First Προηγούμενη 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:04 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.435 15-03-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Τουλάχιστον αυτή την λογική ακολουθώ αν και πάντα τα φοράω μέσα Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:07 Ο Guest 182562: #6.436 15-03-25 15:07 Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:11 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.437 15-03-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Click για ανάπτυξη... Μπορεί για εμφανισιακούς λόγους αλλά αν πας κάπου επίσημα με πουκάμισο, λίγο δύσκολο να το δεις έξω όση κοιλιά κι αν έχεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.669 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:27 Η amarelia έγραψε: #6.438 15-03-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... Εμένα το μέσα μου φαίνεται φλωρέ το έξω λες και φοράς ποδιά. Μου αρέσει κάτι ενδιάμεσο και πιο χαλαρο όπως: Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:41 Ο Poirot έγραψε: #6.439 15-03-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα φοράω! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 12:15 Ο American Economist: #6.440 28-07-25 12:15 Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 320 321 322 323 Επόμενη First Προηγούμενη 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Τουλάχιστον αυτή την λογική ακολουθώ αν και πάντα τα φοράω μέσα
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:07 Ο Guest 182562: #6.436 15-03-25 15:07 Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:11 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.437 15-03-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Click για ανάπτυξη... Μπορεί για εμφανισιακούς λόγους αλλά αν πας κάπου επίσημα με πουκάμισο, λίγο δύσκολο να το δεις έξω όση κοιλιά κι αν έχεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.669 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:27 Η amarelia έγραψε: #6.438 15-03-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... Εμένα το μέσα μου φαίνεται φλωρέ το έξω λες και φοράς ποδιά. Μου αρέσει κάτι ενδιάμεσο και πιο χαλαρο όπως: Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:41 Ο Poirot έγραψε: #6.439 15-03-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα φοράω! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 12:15 Ο American Economist: #6.440 28-07-25 12:15 Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 320 321 322 323 Επόμενη First Προηγούμενη 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:11 Ο Ουριήλ έγραψε: #6.437 15-03-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Click για ανάπτυξη... Μπορεί για εμφανισιακούς λόγους αλλά αν πας κάπου επίσημα με πουκάμισο, λίγο δύσκολο να το δεις έξω όση κοιλιά κι αν έχεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.669 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:27 Η amarelia έγραψε: #6.438 15-03-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... Εμένα το μέσα μου φαίνεται φλωρέ το έξω λες και φοράς ποδιά. Μου αρέσει κάτι ενδιάμεσο και πιο χαλαρο όπως: Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:41 Ο Poirot έγραψε: #6.439 15-03-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα φοράω! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 12:15 Ο American Economist: #6.440 28-07-25 12:15 Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 320 321 322 323 Επόμενη First Προηγούμενη 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Δεν έχει να κάνει και με το αν έχει κοιλιά κάποιος; Click για ανάπτυξη... Μπορεί για εμφανισιακούς λόγους αλλά αν πας κάπου επίσημα με πουκάμισο, λίγο δύσκολο να το δεις έξω όση κοιλιά κι αν έχεις
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.669 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:27 Η amarelia έγραψε: #6.438 15-03-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... Εμένα το μέσα μου φαίνεται φλωρέ το έξω λες και φοράς ποδιά. Μου αρέσει κάτι ενδιάμεσο και πιο χαλαρο όπως: Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:41 Ο Poirot έγραψε: #6.439 15-03-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα φοράω! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 12:15 Ο American Economist: #6.440 28-07-25 12:15 Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 320 321 322 323 Επόμενη First Προηγούμενη 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos Angelikaaa many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος, αλλά τα πουκάμισα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι ή όχι? Είναι αμφιλεγόμενες οι απαντήσεις στο ίντερνετ. Θέλω να αρχίσω να φοράω πουκάμισα Click για ανάπτυξη... Εμένα το μέσα μου φαίνεται φλωρέ το έξω λες και φοράς ποδιά. Μου αρέσει κάτι ενδιάμεσο και πιο χαλαρο όπως:
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2025 στις 15:41 Ο Poirot έγραψε: #6.439 15-03-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: επισημα μέσα Μη επίσημα έξω Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα φοράω! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 12:15 Ο American Economist: #6.440 28-07-25 12:15 Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 320 321 322 323 Επόμενη First Προηγούμενη 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 322 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.242 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 12:15 Ο American Economist: #6.440 28-07-25 12:15 Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα.
Πέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα.