το κιτρινο στη μοδα ε??
ολα μου τα καλοκαιρινα κιτρινα-ασπρα-πρασινα ειναι.
Το κιτρινο πηγαινει πολυ σε ξανθες, ομως οχι το κιτρινο το καναρινε, αλλα το κροκι.
Δηλαδη να μη χαλα ο χρωματισμος των μαλλιων εξαιτιας του χρωματος του ρουχου. Αντιθετως τα μαλλια πρεπει να τα αστραφτει.
Επισης παει παρα πολυ σε εκεινες με τα χρωματα τα δικα σου, εισαι μελαχροινη και κανει φοβερη αντιθεση.
Δηλαδη, θα μου αρεσες με ενα φορεματακι σαυτο το χρωμα αλα Αλικη Βουγιουκλακη, ξασμενο μαλλακι και χαμηλα πεδιλακια με ελαχιστο τακουνακι. Ε?
Περυσι το φορεσα πολυ το κιτρινο και θα το ξαναφορεσω, αλλα οπως ειπα θελει προσοχη.
Για τις κοκκινομαλλες δε το συζητω, δε πιστευω να ηταν ωραιο, εξαρταται βεβαια αλλα σαν γενικη εικονα δεν...
Δεν το κάνω επίτηδες....Τυχαίνει απλά να μου αρέσουν μπλούζες κτλ σε μαύρο χρώμα...
Θα σου περασει

Ολες μας σε μια φαση εχουμε περασει τη φαση της μαυριλας στα ρουχα.
Αλλωστε παντα οταν φρικαρεις με το ρουχο και δεν ξερεις τι να βαλεις, στανταρ επιλογη σου ειναι κατι σε μαυρο, συνηθως.
Το χρωμα αντικατοπτριζει τη διαθεση μας.
Κανε ενα πειραμα, οταν δεις κατι ''τελειο'' σε μαυρο, μην το παρεις. Ζητα το σε αλλο χρωμα, ηπιο αρχικα (μικρα βηματα και σταθερα κανουμε στις αλλαγες...) ενα καφε, ενα γκρι, ενα πρασικο σκουρο, ενα λαδι/χακι ετσι σιγα σιγα θα φυγει το πολυ μαυρο και το ματι σου θα πηγαινει ευκολοτερα στα χρωματα.
Φορατε χρωματα, δινουν ζωη!!!!