Κριτικές για ρούχα και παπούτσια

StylewatchCollectionsCollectionPretAPort-1.jpg

christos_costarellos_29_318_478.jpg

705608-43287564.jpg

Κωσταρέλλος

costarellos1-1.jpg

fashion1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• shoes.jpg
    shoes.jpg
    4,1 KB · Εμφανίσεις: 640
Let's talk about...flats!

flat%20shoes.jpg
toeflats_ivory1-1.jpg

image34.png
Jelly-Ballet-Flats-Shoes-Women_653C771F.jpg

d0a96c209dc429c78bb5a1b3ebd0a31a-1.jpg

RFXRvhrVyLnYudy.jpg

G5137RED2-1.jpg

AAAAAnhO0b4AAAAAAMjiug.jpg

1225682945-12268-0.jpg

88178472-250x250-0-0_Nine+West+Nine+West+Vipin+Dress+Flat+Shoes+for+Wom.jpg

...and spring clothes!

2je493a-1.jpg

whitley-kros-spring-2010-1.jpg

imgthingoutjpgsizeltid12831841-1.jpg

GerardDarelWomenE28099sClothingSpringSum-1.jpg

o_z6Wyiiqs79IQ9ur.jpg

zara-introduces-its-spring-summer-2009-collection-for-women.jpg

:clapup:

ψάχνω μπουφάν φθινοπωρινό χωρίς φρου φρου και αρώματα/αγκράφες/κουκούλες αλλά να έχει ωραίο χρώμα , υφή , ύφασμα και ραφές

χρώματα φωτεινά περικαλώ , επώνυμη μάρκα από καλό τζάκι. Θα προτιμηθούν γυναικείες προτάσεις

pour homme εννοείται
smiley-char002.gif

π.σ.1
interfilierespringsummer20091-1.png

Χρώματα που θα φορέθουν φέτος Ανοιξη και Καλοκαίρι!

Αν θέτε μια αντρική γνώμη,
για μια στιγμή νόμιζα ότι είναι η νέα κολεξιόν των παγωτών Δωδώνη

π.σ.2
Καγιράκι...εσύ που με ξέρεις το καημένο τι νούμερο είμαι;

μεγάλο :smoke:

οντόπικ :
inc-resize_image_images.php

:inlove: αυτό το γουνάκι :redface:

V300750.jpg

V293141_092.jpg

V295453_CROP1.jpg

V299880.jpg

V299870_092.jpg

V299077.jpg

V299070.jpg

ψάχνω μπουφάν φθινοπωρινό χωρίς φρου φρου και αρώματα/αγκράφες/κουκούλες αλλά να έχει ωραίο χρώμα , υφή , ύφασμα και ραφές

χρώματα φωτεινά περικαλώ , επώνυμη μάρκα από καλό τζάκι. Θα προτιμηθούν γυναικείες προτάσεις

pour homme εννοείται
smiley-char002.gif
το 'χω.

οφτόπικ :mad:

(όχι εγώ , να καταγγείλω την νεράιδα θέλω . νομίζει ότι είναι στα οφθαλμόμουτρα)

οντόπικ : φχαριστώ roumy , θα το τσεκάρω :popcorn:

οφτόπικ :mad:

(όχι εγώ , να καταγγείλω την νεράιδα θέλω . νομίζει ότι είναι στα οφθαλμόμουτρα)

Να με συγχωρησει η χαρη σου που δεν τα βρηκα στις κρεμαστρες αγορακι :redface:

165.jpg
538.jpg

204.jpg

566.jpg

481.jpg

336.jpg

342.jpg

467.jpg

472.jpg

579.jpg

617.jpg

934.jpg

592.jpg

585.jpg

573.jpg

568.jpg

;)

έλεος ρε νεράιδα πρωί πρώι, δίκιο έχει ο ποιητής

έχω και μάθημα γαμώ τη τρέλα μου σήμερα με τη μυαλό θα το παρακολουθήσω μετά από αυτό το μελαχρινό :P

Εδω ειναι καλυτερα κι απο οφθαλμολουτρα..:P

έλεος ρε νεράιδα πρωί πρώι, δίκιο έχει ο ποιητής

έχω και μάθημα γαμώ τη τρέλα μου σήμερα με τη μυαλό θα το παρακολουθήσω μετά από αυτό το μελαχρινό :P

Κανε κρυο ντουζακι βρε μανα μου! Και προς θεου, μακρια απο παραλιες μεχρι να τελειωσει η εξεταστικη σου!:P

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
που τα βρισκουμε αυτα?
στις παραλιες..:D

Μαρή Νερ, εσύ θα με κάνεις να αγοράσω δέκα μαγιώ φέτος! Σταμάτα! :P

ΥΓ: Όχι τίποτα, αλλά τα δεύτερα μαγιώ είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!

τα κορμια ή τα μαγιω?
γιατι αν εχεις τετοια κορμαρα οπως οι τυπισες και προπροπερσινο μαγιω να φορεσεις ολοι εσενα θα κοιτανε!!!

ψηφιζω το 1 και το 3!

Εγώ πάντως αναρωτιέμαι πώς αυτά τα μαγιό θα φαίνονται αν αυτή που τα φοράει δεν έχει το σώμα των μοντέλων που τα διαφημίζουν...:worry:

σ.σ.: Η δεύτερη, η σοκολατένια, είναι για φάγωμα...:clapup:

ΥΓ: Όχι τίποτα, αλλά τα δεύτερα μαγιώ είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!

αι νοου, αλλα τελεια...
μου ειχαν κανει δωρο ενα, απιστευτα καλη ποιοτητα, πολυ σεξυ και δεν υπαρχει πιθανοτητα να κυκλοφορει αλλο κομματι:P, τουλαχιστον οχι εκει που κυκλοφορω εγω:P

Αλλα και τα Βικτορια ειναι πολυ καλης ποιοτητας και αρκετα οικονομικα...ασε που δεν παιζουν στις παραλιες επισης:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back