love_angel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psychologist
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Και μποτάκι, και λουστρίνι, και μυτερό και τακουνάκι... Οκ νομίζω πως είναι από τα χειρότερα αντρικά παπουτσάκια πoυ έχω δει ποτέ.![]()
Γιατί είχα την εντύπωση πως αύτο που περιγράφεις φοριόνταν πολύ στα 80s-mid 90s??
Ούτε εμένα μου αρέσει η μπότα...Πολύ πομπώδης...
Psychologist
Διάσημο μέλος

...Πολύ πομπώδης...
Σα το βαρκάρη του ένα πράγμα

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Sorry Panos.
Βέβαια φορεμένο μπορεί να δείχνει αλλιώς και κυρίως αν φοριέται με αυτοπεποίθηση

Οπότε keep walking

Mercury
Επιφανές μέλος

Σα το βαρκάρη του ένα πράγμαΠάντως για αυτό τα γουστάρω ή το κάνεις το statement ή μένεις μέσος όρος
![]()
Μωρέ να ήταν μόνο το παπούτσι θα έλεγα εντάξει.
Αλλά κάτι μου λέει μέσα μου πως η μπότα δεν είναι το μόνο που θα κάνει το statement πάνω σου

Αν και εγώ προσωπικά σνομπάρω πολύ τα παπούτσια...Δεν πα να είναι τα πιό ωραία του κόσμου...Αν είναι άβολα δεν τα βάζω!!!
φορ δε ρεκορντ:Έχω βάλει ασημί αθλητικό asics σε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιον που φόραγα κοστούμι(βέβαια δούλευα παραλληλα)
love_angel
Επιφανές μέλος

Δεν έχει πολύ σεξι χέρια? Έτσι όπως πετάνε οι φλέβες πάνω τους. Α πα πα μας κολάζεις μεσημεριάτικο.

Καλά τα κόκκαλα που πετάνε εκεί στη λεκάνη απλά ασχολίαστα...

πσ: ε θα έσκαγα αν δεν το έκανα το σχόλιο.

Psychologist
Διάσημο μέλος

Αλλά κάτι μου λέει μέσα μου πως η μπότα δεν είναι το μόνο που θα κάνει το statement πάνω σου![]()
Ε,wishful thinking mate,ψάξε αλλού για τέτοιου είδους statement .Εκτός αν μιλάς για την περιοχή του καβάλου,εκεί μάλλον το βρήκες το statement σου

Πάντως δείτε γενικά τι παίζει.Ένα εντυπωσιακό παπούτσι πάνω μου γενικά δε με φοράει αλλά το φοράω.Έχω μια τάση να δαμάζω και τα πιο οφφ κομμάτια.Επιμένω ότι το ζευγάρι πάντως θα κλέψει την προσοχή γιατί αφενός θα ταιριάξει πολύ με το καλό μαύρο παντελόνι μου και το ακόμα πιο εντυπωσιακό sweater!
Δεν έχει πολύ σεξι χέρια?
Σιγά!Τον έχω

Noisette
Περιβόητο μέλος

Πάνο δεν μιλάω για σένα..γενικά μιλάω

Λοβακι....πόσο δίκιο έχεις...!!!!
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Δεν έχει πολύ σεξι χέρια? Έτσι όπως πετάνε οι φλέβες πάνω τους. Α πα πα μας κολάζεις μεσημεριάτικο.
Καλά τα κόκκαλα που πετάνε εκεί στη λεκάνη απλά ασχολίαστα...
πσ: ε θα έσκαγα αν δεν το έκανα το σχόλιο.![]()
Πού τα είδες τα κόκκαλα;;
Γιατί εγώ μιά γραμμή βλέπω απο τους κοιλιακούς του

Και αφού το ρίξαμε στα παπούτσια:

Άγγελος
Επιφανές μέλος

εγω μολις τα ειδα νομιζα οτι ειναι γυναικεια..χειρότερα αντρικά παπουτσάκια πoυ έχω δει ποτέ.![]()

τετοια γυαλαδα σε παπουτσι ,,μονο σε τετοιο το δεχομαι..

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν, για βάφτιση με γαλάζιο pinup φόρεμα, τι να βάλω από τα παρακάτω?
Εννοείται πως το χρώμα του παπουτσιού θα είναι και το χρώμα τσάντας/κραγιόν/εσάρπας ή κάποιου αξεσουάρ τέλως πάντων, έχω σετάκι για όλα.

love_angel
Επιφανές μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

![]()
δεν είναι τέλεια?![]()
κατι μου λεει πως θα σ παει πολυ

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Ασημί δεν έχω, μόνο κάτι λευκές πλατφόρμες με ένα στρας (δεν έχω φωτογραφία προχειρη). Αλλά το φορεματάκι είναι γαλάζιο-άσπρο και έλεγα να κάνω τριχρωμία.
Δε μπορώ να σκεφτώ άλλο χρώμα που να πηγαίνει από αυτά που' πε η λοβ.
Μετά μπορείς να κάνεις πείραμα και να βάλεις κανένα φούξια ξέρω γω παπούτσι, αλλά το φόρεμα είπες είναι γαλάζιο-άσπρο και όχι μονόχρωμο.
Δε ξέρω αν θα ταιριάζει κάποιο χρώμα, και το γαλάζιο σαν χρώμα είναι τόσο δύσκολο στον συνδυασμό.

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.