mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Να ρωτηξω: μόνο εσείς όταν πάτε να πάρετε αθλητικό δεν βρίσκετε τίποτα χωρίς χοντρή σόλα που δεν λυγίζει ή εγώ πάω σε λάθος μαγαζιά; Γιατί θέλω αθλητικό με μαλακό πάτο που να έχει ευελιξία και μόνο κάτι πανάκριβα φούξια αθλητικά φίρμας θυμάμαι που είχαν κάτι τέτοιο, αλλά δεν τα πήρα για οικονομικούς λόγους. Βέβαια όσα αθλητικά έχω με σκληρό πάτο είναι, αλλά αφενός έχουν παλιώσει, αφετέρου νιώθω πως δεν απορρόφωνται καθόλου οι κραδασμοί με τους σκληρούς πάτους (αλλά δεν ξέρω αν ισχύει).
Τί ακριβώς ψάχνεις,γιατί ομολογώ πως με μπέρδεψες...
(Για τί χρήση τα θές,και άν έχεις κάποια μάρκα υπ'όψην σου)
wonderfool
Νεοφερμένο μέλος

Ασημί δεν έχω, μόνο κάτι λευκές πλατφόρμες με ένα στρας (δεν έχω φωτογραφία προχειρη). Αλλά το φορεματάκι είναι γαλάζιο-άσπρο και έλεγα να κάνω τριχρωμία.
κόκκινα παπουτσάκια, νομίζω πως πηγαίνουν με όλες τις αποχρώσεις του μπλε..
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Eιχα βρει κατι παρόμοια υφασματινα, νομίζω reebok σε τέτοια χρώματα αλλα είχαν κατι σε 100 ευρώ και μου φάνηκαν πάρα πολλά!
Mercury
Επιφανές μέλος

Εμένα προσωπικά που αρέσουν πάρα πολύ της asics,είχα πάρει τα nimbus 4(αν θυμάμαι καλά) πριν τα Χριστούγεννα του 2010 120 ευρώκαι τα έχω ακόμα.Εντάξει,έχουν φθαρεί κάπως αλλά είναι πλήρως λειτουργικά.
Και πριν διαλέξεις παπούτσι,ειδικά αθλητικό,ψάξε να βρείς τί πρηνισμό έχεις.Έχει ένα τεστάκι εδώ μαζί με πληροφορίες.Μην το κοιτάς μόνο απο εμφάνιση,
είναι πολύ σημαντικό,και πολλοί την έχουν πατήσει με λάθος παπούτσι.
(Δεν είναι ανάγκη να πάρεις asics,νομίζω όλες οι εταιρίες έχουν παπούτσια για κάθε είδους πρηνισμού)
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

αλλά και σε stock κατάστημα που είδαμε εχθές οι τιμές ήταν 75 ευρώ minimum. Θα πρότεινα αεροσόλα ή εύκαμπτη σόλα όπως παρέθεσε η Κωννα για άνεση και περπάτημα χωρίς να καταπονείται η σπονδυλική στήλη και το πέλμα. Αλλά θέλει ψάξιμο και για την τιμή αλλά και για το σχέδιο γιατί αν εν τέλει δεν σε βολέψει και μετά από κανένα 4μηνο "σπάσει" το παπούτσι την πάτησες.
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Μόλις παρήγγειλα αυτά:
![]()
![]()
![]()
Παρά πολύ ωραία! Με γεια!

Dalian
Περιβόητο μέλος

Μόλις παρήγγειλα αυτά:
![]()
![]()
![]()
do want. *.*
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Με μια πρόχειρη ματιά που είχα ρίξει δε βρήκα κάτι..

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Πέρσι πουλούσαν τα μαγαζιά Rouge Paris τέτοιες μπλούζες....Μμμμ ξέρει κανείς (καμία βασικά) που μπορώ να βρω μπλούζα σε τέτοιο στυλ? (Αθήνα πάντα)
Noisette
Περιβόητο μέλος

Μμμμ ξέρει κανείς (καμία βασικά) που μπορώ να βρω μπλούζα σε τέτοιο στυλ? (Αθήνα πάντα)
![]()
Ευτυχώς που η μόδα σε ευνοεί (και όλες μας όσες αγαπάμε τις φαρδιές μπλούζες δηλαδή) και πλέον κάθε μαγαζί που σέβεται τον εαυτό του έχει τέτοιου τύπου μπλούζες. Θα σου προτείνω να κοιτάξεις στα κλασσικά (zara, h&m, sfera...) και αν όχι...ρίξε μία ματιά σε attrativo, αν και το budget ανεβαίνει τότε λίγο.

Αααα! Αν σου αρέσει να ψωνίζεις online, ρίξε και μία ματιά στην laredoute. Σχεδόν πάντα έχουν τέτοια basic κομμάτια.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

* Δεν την εχω αυτή τη ζώνη και την ΘΕΛΩ!
♥
*Την έχω αυτή την ζώνη και την ΑΓΑΠΩ!

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.