woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Απριλίου 2010 στις 14:44 Η woochoogirl: #841 24-04-10 14:44 Γενικά κάποια μαγιό που παραθέτετε είναι για να τα φοράς και να κάθεσαι στην ξαπλώστρα. Ούτε στη θάλασσα δεν είναι να μπεις και να τα καταστέψεις. Ωραία και σέξυ, αλλά το καλοκαίρι δε θέλω να σκέφτομαι αν κυλιέμαι στην άμμο παίζοντας ρακέτες ότι θα λερώσω το μαγιό μου. Love_angel το καφετί αν και πιο ξενέρωτο σε σχέση με τα υπόλοιπα το λάτρεψα. Ειδικά αν έχεις πάρει χρώμα πρέπει να'ναι μούρλια! https://swipelife.com/2009/07/09/amanda-brandao-in-swimwear/#more-17705 Άρα περυσινό από Calzedonia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisss Εκκολαπτόμενο μέλος Η chrisss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 24 Απριλίου 2010 στις 16:17 Η chrisss έγραψε: #842 24-04-10 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: που τα βρίσκουμε αυτά τα 3 (και ενδεικτικές τιμές) ξέρουμε???? Click για ανάπτυξη... εχω την εντυπωση οτι ειναι περσινα???? το 2ο το ειδα περσι στα καλτσεντονια--ευτυχως που δε το πηρα---σουπα στην παραλια, μεχρι και η σερβιτορα αυτο φορουσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 24 Απριλίου 2010 στις 20:31 Η mindcircus: #843 24-04-10 20:31 Σας αρεσουν τα μαγιω απο calzedonia? Οσες φορες εχω ψωνισει απο κει, ενω ειναι πολυ ωραια και σε σχεδια και σε χρωματα και στυλ, η ποιοτητα μου βγαινει... μαπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Απριλίου 2010 στις 20:34 Η woochoogirl: #844 24-04-10 20:34 Εγώ είχα πάρει πριν 3 χρόνια και το φορούσα συνέχεια χωρίς να το προσέχω και δεν έπαθε κάτι ιδιαίτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 24 Απριλίου 2010 στις 21:29 Η Noisette έγραψε: #845 24-04-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Σας αρεσουν τα μαγιω απο calzedonia? Οσες φορες εχω ψωνισει απο κει, ενω ειναι πολυ ωραια και σε σχεδια και σε χρωματα και στυλ, η ποιοτητα μου βγαινει... μαπα. Click για ανάπτυξη... Κοίτα...Υπάρχουν 2 είδη μαγιω στα Calzedonia. Αυτά που διαλέγεις πάνω και κάτω και αυτά που είναι συνολο. Τα πρώτα είναι κατώτερης ποιότητας από τα δεύτερα και φυσικά αυτό φαίνεται και από την χαμηλότερη τιμη. Είχα πάρει ένα συνολο πριν 3-4 χρονια και ακομα αντεχει χωρις να εχει παθει τιποτα...ειναι και ασπρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:09 Η love_angel: #846 25-04-10 20:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:13 Η woochoogirl: #847 25-04-10 20:13 Τα ρούχα τέλεια. Το μοντέλο τρελό σκυλί. Γαβ, προσοχή δαγκώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:20 Η love_angel: #848 25-04-10 20:20 xaxax αυτο σκεφτομουν και γω για το μοντελο!! απο τοπ μαρεσαν αυτα: γενικα μαρεσουν οι μπλουζες με v Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisss Εκκολαπτόμενο μέλος Η chrisss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 23:53 Η chrisss έγραψε: #849 25-04-10 23:53 βικ-βικ, νομιζω πως ειδικα τα φορεματακια ειναι πολυ βαρια για την ηλικια σου.... και οντως το μοντελο χαλια......και το φοτοσοπ ακομα πιο χαλια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:35 Η ioannaki95: #850 26-04-10 18:35 τέλειααα το ρούχα είωαι απλά υπέροχα το μοντέλο όμως είναι πολύ ψεύτικο λες και είναι κέρινη κούκλα......αν και είναι όμορφη κάτι την κάωει πολυ ψεύτικη ή το μακιγιάζ ή οι πολλές πλαστικές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:43 Η Noisette έγραψε: #851 26-04-10 18:43 Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν τα ρούχα. Εκτός από πολύ βαριά οπως ειπε παραπάνω και η Chris, θεωρώ ότι είναι και πολύ δεύτερα. (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:46 Ο Άγγελος έγραψε: #852 26-04-10 18:46 εμενα που μου αρεσουν ολα πειραζει? εσεις οι γυναικες ........... τη σκληροτερη κριτικη κανετε μεταξυ σας... ενα φτιαααριι Ναααααααα με το συμπαθιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:48 Η Noisette έγραψε: #853 26-04-10 18:48 Μα γι'αυτο είμαστε εδώ...τα στραβά που δεν βλέπει ο ένας τα διορθώνει ο άλλος!!! Κανείς δεν λεει κάτι κακόβουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:59 Η ioannaki95: #854 26-04-10 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Click για ανάπτυξη... ελα μάρω μου σχολιασέτο να το σχολιάσουμε μαζί χιχι...εμένα μου άρεσαν τα ρούχα πάντως ίσως φταίει κ η ηλικία μου... η απλά έχουμε διαφορετικό γούστο λογικό είναι χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:01 Η Noisette έγραψε: #855 26-04-10 19:01 Καταρχάς δεν είναι μοντέλο!!!Αυτό νομίζω είναι και το βασικότερο! Κοίταξε κάποια ρούχα από αυτά ίσως να είναι κάπως ωραία αλλά αισθάνομαι ότι είναι κακοραμμένα και "ευκολα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:03 Η love_angel: #856 26-04-10 19:03 το μοντελο φταιει που δε δειχνει το ρουχο. τα ρουχα δε μου φαινονται βαρυα, εξαλλου για καλα φορεματα τα εβαλα, για γαμους και γενικα δημοσιες εκδηλωσεις. επισης γενικα ξεφευγω κατα πολυ πλεον απο το μαθητικο στυλ με τα ολ σταρ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:06 Η ioannaki95: #857 26-04-10 19:06 χαχαχαχαχαχα όντως είναι μια άκυρη συμπαθητική(ο θεός να την κάνει) κοπελίτσα που έβγαλε μερικές φωτογραφίες με ρούχα.... εγω αυτο το κακοραμμένο και ''εύκολο'' δε ξέρω αλλά δεν το βλέπω ή δεν μπορώ να το καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #858 26-04-10 19:07 Αν κάνω λάθος Chris διόρθωσε με...νομίζω με τον όρο βαρια εννοουμε ότι είναι κάπως χοντροκομμένα! Υπάρχουν και φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις που είναι πιο λεπτεπίλεπτα. Να τί εννοώ... (Προσωπικά το γούστο μου δεν εχει να κάνει με τιποτα με οσα δειχνω ώστοσο πιστευω για το γούστο σου Λοβ και τον τροπο ντυσιματος σου κατι τετοιο ειναι πιο καταλληλο...πιο "καλοφτιαγμενο".) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Απριλίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η love_angel: #859 26-04-10 19:12 αυτα τα ρουχα πρεπει να χουν χιλιαδες ευρο Παντως ειναι εξαιρετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η ioannaki95: #860 26-04-10 19:12 ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γενικά κάποια μαγιό που παραθέτετε είναι για να τα φοράς και να κάθεσαι στην ξαπλώστρα. Ούτε στη θάλασσα δεν είναι να μπεις και να τα καταστέψεις. Ωραία και σέξυ, αλλά το καλοκαίρι δε θέλω να σκέφτομαι αν κυλιέμαι στην άμμο παίζοντας ρακέτες ότι θα λερώσω το μαγιό μου. Love_angel το καφετί αν και πιο ξενέρωτο σε σχέση με τα υπόλοιπα το λάτρεψα. Ειδικά αν έχεις πάρει χρώμα πρέπει να'ναι μούρλια! https://swipelife.com/2009/07/09/amanda-brandao-in-swimwear/#more-17705 Άρα περυσινό από Calzedonia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisss Εκκολαπτόμενο μέλος Η chrisss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 24 Απριλίου 2010 στις 16:17 Η chrisss έγραψε: #842 24-04-10 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: που τα βρίσκουμε αυτά τα 3 (και ενδεικτικές τιμές) ξέρουμε???? Click για ανάπτυξη... εχω την εντυπωση οτι ειναι περσινα???? το 2ο το ειδα περσι στα καλτσεντονια--ευτυχως που δε το πηρα---σουπα στην παραλια, μεχρι και η σερβιτορα αυτο φορουσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 24 Απριλίου 2010 στις 20:31 Η mindcircus: #843 24-04-10 20:31 Σας αρεσουν τα μαγιω απο calzedonia? Οσες φορες εχω ψωνισει απο κει, ενω ειναι πολυ ωραια και σε σχεδια και σε χρωματα και στυλ, η ποιοτητα μου βγαινει... μαπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Απριλίου 2010 στις 20:34 Η woochoogirl: #844 24-04-10 20:34 Εγώ είχα πάρει πριν 3 χρόνια και το φορούσα συνέχεια χωρίς να το προσέχω και δεν έπαθε κάτι ιδιαίτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 24 Απριλίου 2010 στις 21:29 Η Noisette έγραψε: #845 24-04-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Σας αρεσουν τα μαγιω απο calzedonia? Οσες φορες εχω ψωνισει απο κει, ενω ειναι πολυ ωραια και σε σχεδια και σε χρωματα και στυλ, η ποιοτητα μου βγαινει... μαπα. Click για ανάπτυξη... Κοίτα...Υπάρχουν 2 είδη μαγιω στα Calzedonia. Αυτά που διαλέγεις πάνω και κάτω και αυτά που είναι συνολο. Τα πρώτα είναι κατώτερης ποιότητας από τα δεύτερα και φυσικά αυτό φαίνεται και από την χαμηλότερη τιμη. Είχα πάρει ένα συνολο πριν 3-4 χρονια και ακομα αντεχει χωρις να εχει παθει τιποτα...ειναι και ασπρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:09 Η love_angel: #846 25-04-10 20:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:13 Η woochoogirl: #847 25-04-10 20:13 Τα ρούχα τέλεια. Το μοντέλο τρελό σκυλί. Γαβ, προσοχή δαγκώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:20 Η love_angel: #848 25-04-10 20:20 xaxax αυτο σκεφτομουν και γω για το μοντελο!! απο τοπ μαρεσαν αυτα: γενικα μαρεσουν οι μπλουζες με v Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisss Εκκολαπτόμενο μέλος Η chrisss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 23:53 Η chrisss έγραψε: #849 25-04-10 23:53 βικ-βικ, νομιζω πως ειδικα τα φορεματακια ειναι πολυ βαρια για την ηλικια σου.... και οντως το μοντελο χαλια......και το φοτοσοπ ακομα πιο χαλια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:35 Η ioannaki95: #850 26-04-10 18:35 τέλειααα το ρούχα είωαι απλά υπέροχα το μοντέλο όμως είναι πολύ ψεύτικο λες και είναι κέρινη κούκλα......αν και είναι όμορφη κάτι την κάωει πολυ ψεύτικη ή το μακιγιάζ ή οι πολλές πλαστικές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:43 Η Noisette έγραψε: #851 26-04-10 18:43 Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν τα ρούχα. Εκτός από πολύ βαριά οπως ειπε παραπάνω και η Chris, θεωρώ ότι είναι και πολύ δεύτερα. (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:46 Ο Άγγελος έγραψε: #852 26-04-10 18:46 εμενα που μου αρεσουν ολα πειραζει? εσεις οι γυναικες ........... τη σκληροτερη κριτικη κανετε μεταξυ σας... ενα φτιαααριι Ναααααααα με το συμπαθιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:48 Η Noisette έγραψε: #853 26-04-10 18:48 Μα γι'αυτο είμαστε εδώ...τα στραβά που δεν βλέπει ο ένας τα διορθώνει ο άλλος!!! Κανείς δεν λεει κάτι κακόβουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:59 Η ioannaki95: #854 26-04-10 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Click για ανάπτυξη... ελα μάρω μου σχολιασέτο να το σχολιάσουμε μαζί χιχι...εμένα μου άρεσαν τα ρούχα πάντως ίσως φταίει κ η ηλικία μου... η απλά έχουμε διαφορετικό γούστο λογικό είναι χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:01 Η Noisette έγραψε: #855 26-04-10 19:01 Καταρχάς δεν είναι μοντέλο!!!Αυτό νομίζω είναι και το βασικότερο! Κοίταξε κάποια ρούχα από αυτά ίσως να είναι κάπως ωραία αλλά αισθάνομαι ότι είναι κακοραμμένα και "ευκολα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:03 Η love_angel: #856 26-04-10 19:03 το μοντελο φταιει που δε δειχνει το ρουχο. τα ρουχα δε μου φαινονται βαρυα, εξαλλου για καλα φορεματα τα εβαλα, για γαμους και γενικα δημοσιες εκδηλωσεις. επισης γενικα ξεφευγω κατα πολυ πλεον απο το μαθητικο στυλ με τα ολ σταρ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:06 Η ioannaki95: #857 26-04-10 19:06 χαχαχαχαχαχα όντως είναι μια άκυρη συμπαθητική(ο θεός να την κάνει) κοπελίτσα που έβγαλε μερικές φωτογραφίες με ρούχα.... εγω αυτο το κακοραμμένο και ''εύκολο'' δε ξέρω αλλά δεν το βλέπω ή δεν μπορώ να το καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #858 26-04-10 19:07 Αν κάνω λάθος Chris διόρθωσε με...νομίζω με τον όρο βαρια εννοουμε ότι είναι κάπως χοντροκομμένα! Υπάρχουν και φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις που είναι πιο λεπτεπίλεπτα. Να τί εννοώ... (Προσωπικά το γούστο μου δεν εχει να κάνει με τιποτα με οσα δειχνω ώστοσο πιστευω για το γούστο σου Λοβ και τον τροπο ντυσιματος σου κατι τετοιο ειναι πιο καταλληλο...πιο "καλοφτιαγμενο".) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Απριλίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η love_angel: #859 26-04-10 19:12 αυτα τα ρουχα πρεπει να χουν χιλιαδες ευρο Παντως ειναι εξαιρετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η ioannaki95: #860 26-04-10 19:12 ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: που τα βρίσκουμε αυτά τα 3 (και ενδεικτικές τιμές) ξέρουμε???? Click για ανάπτυξη... εχω την εντυπωση οτι ειναι περσινα???? το 2ο το ειδα περσι στα καλτσεντονια--ευτυχως που δε το πηρα---σουπα στην παραλια, μεχρι και η σερβιτορα αυτο φορουσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 24 Απριλίου 2010 στις 20:31 Η mindcircus: #843 24-04-10 20:31 Σας αρεσουν τα μαγιω απο calzedonia? Οσες φορες εχω ψωνισει απο κει, ενω ειναι πολυ ωραια και σε σχεδια και σε χρωματα και στυλ, η ποιοτητα μου βγαινει... μαπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Απριλίου 2010 στις 20:34 Η woochoogirl: #844 24-04-10 20:34 Εγώ είχα πάρει πριν 3 χρόνια και το φορούσα συνέχεια χωρίς να το προσέχω και δεν έπαθε κάτι ιδιαίτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 24 Απριλίου 2010 στις 21:29 Η Noisette έγραψε: #845 24-04-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Σας αρεσουν τα μαγιω απο calzedonia? Οσες φορες εχω ψωνισει απο κει, ενω ειναι πολυ ωραια και σε σχεδια και σε χρωματα και στυλ, η ποιοτητα μου βγαινει... μαπα. Click για ανάπτυξη... Κοίτα...Υπάρχουν 2 είδη μαγιω στα Calzedonia. Αυτά που διαλέγεις πάνω και κάτω και αυτά που είναι συνολο. Τα πρώτα είναι κατώτερης ποιότητας από τα δεύτερα και φυσικά αυτό φαίνεται και από την χαμηλότερη τιμη. Είχα πάρει ένα συνολο πριν 3-4 χρονια και ακομα αντεχει χωρις να εχει παθει τιποτα...ειναι και ασπρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:09 Η love_angel: #846 25-04-10 20:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:13 Η woochoogirl: #847 25-04-10 20:13 Τα ρούχα τέλεια. Το μοντέλο τρελό σκυλί. Γαβ, προσοχή δαγκώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:20 Η love_angel: #848 25-04-10 20:20 xaxax αυτο σκεφτομουν και γω για το μοντελο!! απο τοπ μαρεσαν αυτα: γενικα μαρεσουν οι μπλουζες με v Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisss Εκκολαπτόμενο μέλος Η chrisss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 23:53 Η chrisss έγραψε: #849 25-04-10 23:53 βικ-βικ, νομιζω πως ειδικα τα φορεματακια ειναι πολυ βαρια για την ηλικια σου.... και οντως το μοντελο χαλια......και το φοτοσοπ ακομα πιο χαλια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:35 Η ioannaki95: #850 26-04-10 18:35 τέλειααα το ρούχα είωαι απλά υπέροχα το μοντέλο όμως είναι πολύ ψεύτικο λες και είναι κέρινη κούκλα......αν και είναι όμορφη κάτι την κάωει πολυ ψεύτικη ή το μακιγιάζ ή οι πολλές πλαστικές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:43 Η Noisette έγραψε: #851 26-04-10 18:43 Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν τα ρούχα. Εκτός από πολύ βαριά οπως ειπε παραπάνω και η Chris, θεωρώ ότι είναι και πολύ δεύτερα. (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:46 Ο Άγγελος έγραψε: #852 26-04-10 18:46 εμενα που μου αρεσουν ολα πειραζει? εσεις οι γυναικες ........... τη σκληροτερη κριτικη κανετε μεταξυ σας... ενα φτιαααριι Ναααααααα με το συμπαθιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:48 Η Noisette έγραψε: #853 26-04-10 18:48 Μα γι'αυτο είμαστε εδώ...τα στραβά που δεν βλέπει ο ένας τα διορθώνει ο άλλος!!! Κανείς δεν λεει κάτι κακόβουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:59 Η ioannaki95: #854 26-04-10 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Click για ανάπτυξη... ελα μάρω μου σχολιασέτο να το σχολιάσουμε μαζί χιχι...εμένα μου άρεσαν τα ρούχα πάντως ίσως φταίει κ η ηλικία μου... η απλά έχουμε διαφορετικό γούστο λογικό είναι χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:01 Η Noisette έγραψε: #855 26-04-10 19:01 Καταρχάς δεν είναι μοντέλο!!!Αυτό νομίζω είναι και το βασικότερο! Κοίταξε κάποια ρούχα από αυτά ίσως να είναι κάπως ωραία αλλά αισθάνομαι ότι είναι κακοραμμένα και "ευκολα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:03 Η love_angel: #856 26-04-10 19:03 το μοντελο φταιει που δε δειχνει το ρουχο. τα ρουχα δε μου φαινονται βαρυα, εξαλλου για καλα φορεματα τα εβαλα, για γαμους και γενικα δημοσιες εκδηλωσεις. επισης γενικα ξεφευγω κατα πολυ πλεον απο το μαθητικο στυλ με τα ολ σταρ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:06 Η ioannaki95: #857 26-04-10 19:06 χαχαχαχαχαχα όντως είναι μια άκυρη συμπαθητική(ο θεός να την κάνει) κοπελίτσα που έβγαλε μερικές φωτογραφίες με ρούχα.... εγω αυτο το κακοραμμένο και ''εύκολο'' δε ξέρω αλλά δεν το βλέπω ή δεν μπορώ να το καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #858 26-04-10 19:07 Αν κάνω λάθος Chris διόρθωσε με...νομίζω με τον όρο βαρια εννοουμε ότι είναι κάπως χοντροκομμένα! Υπάρχουν και φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις που είναι πιο λεπτεπίλεπτα. Να τί εννοώ... (Προσωπικά το γούστο μου δεν εχει να κάνει με τιποτα με οσα δειχνω ώστοσο πιστευω για το γούστο σου Λοβ και τον τροπο ντυσιματος σου κατι τετοιο ειναι πιο καταλληλο...πιο "καλοφτιαγμενο".) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Απριλίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η love_angel: #859 26-04-10 19:12 αυτα τα ρουχα πρεπει να χουν χιλιαδες ευρο Παντως ειναι εξαιρετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η ioannaki95: #860 26-04-10 19:12 ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας αρεσουν τα μαγιω απο calzedonia? Οσες φορες εχω ψωνισει απο κει, ενω ειναι πολυ ωραια και σε σχεδια και σε χρωματα και στυλ, η ποιοτητα μου βγαινει... μαπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Απριλίου 2010 στις 20:34 Η woochoogirl: #844 24-04-10 20:34 Εγώ είχα πάρει πριν 3 χρόνια και το φορούσα συνέχεια χωρίς να το προσέχω και δεν έπαθε κάτι ιδιαίτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 24 Απριλίου 2010 στις 21:29 Η Noisette έγραψε: #845 24-04-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Σας αρεσουν τα μαγιω απο calzedonia? Οσες φορες εχω ψωνισει απο κει, ενω ειναι πολυ ωραια και σε σχεδια και σε χρωματα και στυλ, η ποιοτητα μου βγαινει... μαπα. Click για ανάπτυξη... Κοίτα...Υπάρχουν 2 είδη μαγιω στα Calzedonia. Αυτά που διαλέγεις πάνω και κάτω και αυτά που είναι συνολο. Τα πρώτα είναι κατώτερης ποιότητας από τα δεύτερα και φυσικά αυτό φαίνεται και από την χαμηλότερη τιμη. Είχα πάρει ένα συνολο πριν 3-4 χρονια και ακομα αντεχει χωρις να εχει παθει τιποτα...ειναι και ασπρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:09 Η love_angel: #846 25-04-10 20:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:13 Η woochoogirl: #847 25-04-10 20:13 Τα ρούχα τέλεια. Το μοντέλο τρελό σκυλί. Γαβ, προσοχή δαγκώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:20 Η love_angel: #848 25-04-10 20:20 xaxax αυτο σκεφτομουν και γω για το μοντελο!! απο τοπ μαρεσαν αυτα: γενικα μαρεσουν οι μπλουζες με v Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisss Εκκολαπτόμενο μέλος Η chrisss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 23:53 Η chrisss έγραψε: #849 25-04-10 23:53 βικ-βικ, νομιζω πως ειδικα τα φορεματακια ειναι πολυ βαρια για την ηλικια σου.... και οντως το μοντελο χαλια......και το φοτοσοπ ακομα πιο χαλια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:35 Η ioannaki95: #850 26-04-10 18:35 τέλειααα το ρούχα είωαι απλά υπέροχα το μοντέλο όμως είναι πολύ ψεύτικο λες και είναι κέρινη κούκλα......αν και είναι όμορφη κάτι την κάωει πολυ ψεύτικη ή το μακιγιάζ ή οι πολλές πλαστικές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:43 Η Noisette έγραψε: #851 26-04-10 18:43 Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν τα ρούχα. Εκτός από πολύ βαριά οπως ειπε παραπάνω και η Chris, θεωρώ ότι είναι και πολύ δεύτερα. (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:46 Ο Άγγελος έγραψε: #852 26-04-10 18:46 εμενα που μου αρεσουν ολα πειραζει? εσεις οι γυναικες ........... τη σκληροτερη κριτικη κανετε μεταξυ σας... ενα φτιαααριι Ναααααααα με το συμπαθιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:48 Η Noisette έγραψε: #853 26-04-10 18:48 Μα γι'αυτο είμαστε εδώ...τα στραβά που δεν βλέπει ο ένας τα διορθώνει ο άλλος!!! Κανείς δεν λεει κάτι κακόβουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:59 Η ioannaki95: #854 26-04-10 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Click για ανάπτυξη... ελα μάρω μου σχολιασέτο να το σχολιάσουμε μαζί χιχι...εμένα μου άρεσαν τα ρούχα πάντως ίσως φταίει κ η ηλικία μου... η απλά έχουμε διαφορετικό γούστο λογικό είναι χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:01 Η Noisette έγραψε: #855 26-04-10 19:01 Καταρχάς δεν είναι μοντέλο!!!Αυτό νομίζω είναι και το βασικότερο! Κοίταξε κάποια ρούχα από αυτά ίσως να είναι κάπως ωραία αλλά αισθάνομαι ότι είναι κακοραμμένα και "ευκολα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:03 Η love_angel: #856 26-04-10 19:03 το μοντελο φταιει που δε δειχνει το ρουχο. τα ρουχα δε μου φαινονται βαρυα, εξαλλου για καλα φορεματα τα εβαλα, για γαμους και γενικα δημοσιες εκδηλωσεις. επισης γενικα ξεφευγω κατα πολυ πλεον απο το μαθητικο στυλ με τα ολ σταρ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:06 Η ioannaki95: #857 26-04-10 19:06 χαχαχαχαχαχα όντως είναι μια άκυρη συμπαθητική(ο θεός να την κάνει) κοπελίτσα που έβγαλε μερικές φωτογραφίες με ρούχα.... εγω αυτο το κακοραμμένο και ''εύκολο'' δε ξέρω αλλά δεν το βλέπω ή δεν μπορώ να το καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #858 26-04-10 19:07 Αν κάνω λάθος Chris διόρθωσε με...νομίζω με τον όρο βαρια εννοουμε ότι είναι κάπως χοντροκομμένα! Υπάρχουν και φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις που είναι πιο λεπτεπίλεπτα. Να τί εννοώ... (Προσωπικά το γούστο μου δεν εχει να κάνει με τιποτα με οσα δειχνω ώστοσο πιστευω για το γούστο σου Λοβ και τον τροπο ντυσιματος σου κατι τετοιο ειναι πιο καταλληλο...πιο "καλοφτιαγμενο".) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Απριλίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η love_angel: #859 26-04-10 19:12 αυτα τα ρουχα πρεπει να χουν χιλιαδες ευρο Παντως ειναι εξαιρετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η ioannaki95: #860 26-04-10 19:12 ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ είχα πάρει πριν 3 χρόνια και το φορούσα συνέχεια χωρίς να το προσέχω και δεν έπαθε κάτι ιδιαίτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 24 Απριλίου 2010 στις 21:29 Η Noisette έγραψε: #845 24-04-10 21:29 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Σας αρεσουν τα μαγιω απο calzedonia? Οσες φορες εχω ψωνισει απο κει, ενω ειναι πολυ ωραια και σε σχεδια και σε χρωματα και στυλ, η ποιοτητα μου βγαινει... μαπα. Click για ανάπτυξη... Κοίτα...Υπάρχουν 2 είδη μαγιω στα Calzedonia. Αυτά που διαλέγεις πάνω και κάτω και αυτά που είναι συνολο. Τα πρώτα είναι κατώτερης ποιότητας από τα δεύτερα και φυσικά αυτό φαίνεται και από την χαμηλότερη τιμη. Είχα πάρει ένα συνολο πριν 3-4 χρονια και ακομα αντεχει χωρις να εχει παθει τιποτα...ειναι και ασπρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:09 Η love_angel: #846 25-04-10 20:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:13 Η woochoogirl: #847 25-04-10 20:13 Τα ρούχα τέλεια. Το μοντέλο τρελό σκυλί. Γαβ, προσοχή δαγκώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:20 Η love_angel: #848 25-04-10 20:20 xaxax αυτο σκεφτομουν και γω για το μοντελο!! απο τοπ μαρεσαν αυτα: γενικα μαρεσουν οι μπλουζες με v Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisss Εκκολαπτόμενο μέλος Η chrisss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 23:53 Η chrisss έγραψε: #849 25-04-10 23:53 βικ-βικ, νομιζω πως ειδικα τα φορεματακια ειναι πολυ βαρια για την ηλικια σου.... και οντως το μοντελο χαλια......και το φοτοσοπ ακομα πιο χαλια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:35 Η ioannaki95: #850 26-04-10 18:35 τέλειααα το ρούχα είωαι απλά υπέροχα το μοντέλο όμως είναι πολύ ψεύτικο λες και είναι κέρινη κούκλα......αν και είναι όμορφη κάτι την κάωει πολυ ψεύτικη ή το μακιγιάζ ή οι πολλές πλαστικές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:43 Η Noisette έγραψε: #851 26-04-10 18:43 Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν τα ρούχα. Εκτός από πολύ βαριά οπως ειπε παραπάνω και η Chris, θεωρώ ότι είναι και πολύ δεύτερα. (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:46 Ο Άγγελος έγραψε: #852 26-04-10 18:46 εμενα που μου αρεσουν ολα πειραζει? εσεις οι γυναικες ........... τη σκληροτερη κριτικη κανετε μεταξυ σας... ενα φτιαααριι Ναααααααα με το συμπαθιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:48 Η Noisette έγραψε: #853 26-04-10 18:48 Μα γι'αυτο είμαστε εδώ...τα στραβά που δεν βλέπει ο ένας τα διορθώνει ο άλλος!!! Κανείς δεν λεει κάτι κακόβουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:59 Η ioannaki95: #854 26-04-10 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Click για ανάπτυξη... ελα μάρω μου σχολιασέτο να το σχολιάσουμε μαζί χιχι...εμένα μου άρεσαν τα ρούχα πάντως ίσως φταίει κ η ηλικία μου... η απλά έχουμε διαφορετικό γούστο λογικό είναι χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:01 Η Noisette έγραψε: #855 26-04-10 19:01 Καταρχάς δεν είναι μοντέλο!!!Αυτό νομίζω είναι και το βασικότερο! Κοίταξε κάποια ρούχα από αυτά ίσως να είναι κάπως ωραία αλλά αισθάνομαι ότι είναι κακοραμμένα και "ευκολα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:03 Η love_angel: #856 26-04-10 19:03 το μοντελο φταιει που δε δειχνει το ρουχο. τα ρουχα δε μου φαινονται βαρυα, εξαλλου για καλα φορεματα τα εβαλα, για γαμους και γενικα δημοσιες εκδηλωσεις. επισης γενικα ξεφευγω κατα πολυ πλεον απο το μαθητικο στυλ με τα ολ σταρ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:06 Η ioannaki95: #857 26-04-10 19:06 χαχαχαχαχαχα όντως είναι μια άκυρη συμπαθητική(ο θεός να την κάνει) κοπελίτσα που έβγαλε μερικές φωτογραφίες με ρούχα.... εγω αυτο το κακοραμμένο και ''εύκολο'' δε ξέρω αλλά δεν το βλέπω ή δεν μπορώ να το καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #858 26-04-10 19:07 Αν κάνω λάθος Chris διόρθωσε με...νομίζω με τον όρο βαρια εννοουμε ότι είναι κάπως χοντροκομμένα! Υπάρχουν και φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις που είναι πιο λεπτεπίλεπτα. Να τί εννοώ... (Προσωπικά το γούστο μου δεν εχει να κάνει με τιποτα με οσα δειχνω ώστοσο πιστευω για το γούστο σου Λοβ και τον τροπο ντυσιματος σου κατι τετοιο ειναι πιο καταλληλο...πιο "καλοφτιαγμενο".) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Απριλίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η love_angel: #859 26-04-10 19:12 αυτα τα ρουχα πρεπει να χουν χιλιαδες ευρο Παντως ειναι εξαιρετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η ioannaki95: #860 26-04-10 19:12 ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Σας αρεσουν τα μαγιω απο calzedonia? Οσες φορες εχω ψωνισει απο κει, ενω ειναι πολυ ωραια και σε σχεδια και σε χρωματα και στυλ, η ποιοτητα μου βγαινει... μαπα. Click για ανάπτυξη... Κοίτα...Υπάρχουν 2 είδη μαγιω στα Calzedonia. Αυτά που διαλέγεις πάνω και κάτω και αυτά που είναι συνολο. Τα πρώτα είναι κατώτερης ποιότητας από τα δεύτερα και φυσικά αυτό φαίνεται και από την χαμηλότερη τιμη. Είχα πάρει ένα συνολο πριν 3-4 χρονια και ακομα αντεχει χωρις να εχει παθει τιποτα...ειναι και ασπρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:09 Η love_angel: #846 25-04-10 20:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:13 Η woochoogirl: #847 25-04-10 20:13 Τα ρούχα τέλεια. Το μοντέλο τρελό σκυλί. Γαβ, προσοχή δαγκώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:20 Η love_angel: #848 25-04-10 20:20 xaxax αυτο σκεφτομουν και γω για το μοντελο!! απο τοπ μαρεσαν αυτα: γενικα μαρεσουν οι μπλουζες με v Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisss Εκκολαπτόμενο μέλος Η chrisss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 23:53 Η chrisss έγραψε: #849 25-04-10 23:53 βικ-βικ, νομιζω πως ειδικα τα φορεματακια ειναι πολυ βαρια για την ηλικια σου.... και οντως το μοντελο χαλια......και το φοτοσοπ ακομα πιο χαλια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:35 Η ioannaki95: #850 26-04-10 18:35 τέλειααα το ρούχα είωαι απλά υπέροχα το μοντέλο όμως είναι πολύ ψεύτικο λες και είναι κέρινη κούκλα......αν και είναι όμορφη κάτι την κάωει πολυ ψεύτικη ή το μακιγιάζ ή οι πολλές πλαστικές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:43 Η Noisette έγραψε: #851 26-04-10 18:43 Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν τα ρούχα. Εκτός από πολύ βαριά οπως ειπε παραπάνω και η Chris, θεωρώ ότι είναι και πολύ δεύτερα. (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:46 Ο Άγγελος έγραψε: #852 26-04-10 18:46 εμενα που μου αρεσουν ολα πειραζει? εσεις οι γυναικες ........... τη σκληροτερη κριτικη κανετε μεταξυ σας... ενα φτιαααριι Ναααααααα με το συμπαθιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:48 Η Noisette έγραψε: #853 26-04-10 18:48 Μα γι'αυτο είμαστε εδώ...τα στραβά που δεν βλέπει ο ένας τα διορθώνει ο άλλος!!! Κανείς δεν λεει κάτι κακόβουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:59 Η ioannaki95: #854 26-04-10 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Click για ανάπτυξη... ελα μάρω μου σχολιασέτο να το σχολιάσουμε μαζί χιχι...εμένα μου άρεσαν τα ρούχα πάντως ίσως φταίει κ η ηλικία μου... η απλά έχουμε διαφορετικό γούστο λογικό είναι χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:01 Η Noisette έγραψε: #855 26-04-10 19:01 Καταρχάς δεν είναι μοντέλο!!!Αυτό νομίζω είναι και το βασικότερο! Κοίταξε κάποια ρούχα από αυτά ίσως να είναι κάπως ωραία αλλά αισθάνομαι ότι είναι κακοραμμένα και "ευκολα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:03 Η love_angel: #856 26-04-10 19:03 το μοντελο φταιει που δε δειχνει το ρουχο. τα ρουχα δε μου φαινονται βαρυα, εξαλλου για καλα φορεματα τα εβαλα, για γαμους και γενικα δημοσιες εκδηλωσεις. επισης γενικα ξεφευγω κατα πολυ πλεον απο το μαθητικο στυλ με τα ολ σταρ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:06 Η ioannaki95: #857 26-04-10 19:06 χαχαχαχαχαχα όντως είναι μια άκυρη συμπαθητική(ο θεός να την κάνει) κοπελίτσα που έβγαλε μερικές φωτογραφίες με ρούχα.... εγω αυτο το κακοραμμένο και ''εύκολο'' δε ξέρω αλλά δεν το βλέπω ή δεν μπορώ να το καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #858 26-04-10 19:07 Αν κάνω λάθος Chris διόρθωσε με...νομίζω με τον όρο βαρια εννοουμε ότι είναι κάπως χοντροκομμένα! Υπάρχουν και φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις που είναι πιο λεπτεπίλεπτα. Να τί εννοώ... (Προσωπικά το γούστο μου δεν εχει να κάνει με τιποτα με οσα δειχνω ώστοσο πιστευω για το γούστο σου Λοβ και τον τροπο ντυσιματος σου κατι τετοιο ειναι πιο καταλληλο...πιο "καλοφτιαγμενο".) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Απριλίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η love_angel: #859 26-04-10 19:12 αυτα τα ρουχα πρεπει να χουν χιλιαδες ευρο Παντως ειναι εξαιρετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η ioannaki95: #860 26-04-10 19:12 ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:13 Η woochoogirl: #847 25-04-10 20:13 Τα ρούχα τέλεια. Το μοντέλο τρελό σκυλί. Γαβ, προσοχή δαγκώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:20 Η love_angel: #848 25-04-10 20:20 xaxax αυτο σκεφτομουν και γω για το μοντελο!! απο τοπ μαρεσαν αυτα: γενικα μαρεσουν οι μπλουζες με v Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisss Εκκολαπτόμενο μέλος Η chrisss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 23:53 Η chrisss έγραψε: #849 25-04-10 23:53 βικ-βικ, νομιζω πως ειδικα τα φορεματακια ειναι πολυ βαρια για την ηλικια σου.... και οντως το μοντελο χαλια......και το φοτοσοπ ακομα πιο χαλια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:35 Η ioannaki95: #850 26-04-10 18:35 τέλειααα το ρούχα είωαι απλά υπέροχα το μοντέλο όμως είναι πολύ ψεύτικο λες και είναι κέρινη κούκλα......αν και είναι όμορφη κάτι την κάωει πολυ ψεύτικη ή το μακιγιάζ ή οι πολλές πλαστικές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:43 Η Noisette έγραψε: #851 26-04-10 18:43 Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν τα ρούχα. Εκτός από πολύ βαριά οπως ειπε παραπάνω και η Chris, θεωρώ ότι είναι και πολύ δεύτερα. (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:46 Ο Άγγελος έγραψε: #852 26-04-10 18:46 εμενα που μου αρεσουν ολα πειραζει? εσεις οι γυναικες ........... τη σκληροτερη κριτικη κανετε μεταξυ σας... ενα φτιαααριι Ναααααααα με το συμπαθιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:48 Η Noisette έγραψε: #853 26-04-10 18:48 Μα γι'αυτο είμαστε εδώ...τα στραβά που δεν βλέπει ο ένας τα διορθώνει ο άλλος!!! Κανείς δεν λεει κάτι κακόβουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:59 Η ioannaki95: #854 26-04-10 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Click για ανάπτυξη... ελα μάρω μου σχολιασέτο να το σχολιάσουμε μαζί χιχι...εμένα μου άρεσαν τα ρούχα πάντως ίσως φταίει κ η ηλικία μου... η απλά έχουμε διαφορετικό γούστο λογικό είναι χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:01 Η Noisette έγραψε: #855 26-04-10 19:01 Καταρχάς δεν είναι μοντέλο!!!Αυτό νομίζω είναι και το βασικότερο! Κοίταξε κάποια ρούχα από αυτά ίσως να είναι κάπως ωραία αλλά αισθάνομαι ότι είναι κακοραμμένα και "ευκολα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:03 Η love_angel: #856 26-04-10 19:03 το μοντελο φταιει που δε δειχνει το ρουχο. τα ρουχα δε μου φαινονται βαρυα, εξαλλου για καλα φορεματα τα εβαλα, για γαμους και γενικα δημοσιες εκδηλωσεις. επισης γενικα ξεφευγω κατα πολυ πλεον απο το μαθητικο στυλ με τα ολ σταρ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:06 Η ioannaki95: #857 26-04-10 19:06 χαχαχαχαχαχα όντως είναι μια άκυρη συμπαθητική(ο θεός να την κάνει) κοπελίτσα που έβγαλε μερικές φωτογραφίες με ρούχα.... εγω αυτο το κακοραμμένο και ''εύκολο'' δε ξέρω αλλά δεν το βλέπω ή δεν μπορώ να το καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #858 26-04-10 19:07 Αν κάνω λάθος Chris διόρθωσε με...νομίζω με τον όρο βαρια εννοουμε ότι είναι κάπως χοντροκομμένα! Υπάρχουν και φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις που είναι πιο λεπτεπίλεπτα. Να τί εννοώ... (Προσωπικά το γούστο μου δεν εχει να κάνει με τιποτα με οσα δειχνω ώστοσο πιστευω για το γούστο σου Λοβ και τον τροπο ντυσιματος σου κατι τετοιο ειναι πιο καταλληλο...πιο "καλοφτιαγμενο".) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Απριλίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η love_angel: #859 26-04-10 19:12 αυτα τα ρουχα πρεπει να χουν χιλιαδες ευρο Παντως ειναι εξαιρετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η ioannaki95: #860 26-04-10 19:12 ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα ρούχα τέλεια. Το μοντέλο τρελό σκυλί. Γαβ, προσοχή δαγκώνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 20:20 Η love_angel: #848 25-04-10 20:20 xaxax αυτο σκεφτομουν και γω για το μοντελο!! απο τοπ μαρεσαν αυτα: γενικα μαρεσουν οι μπλουζες με v Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisss Εκκολαπτόμενο μέλος Η chrisss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 23:53 Η chrisss έγραψε: #849 25-04-10 23:53 βικ-βικ, νομιζω πως ειδικα τα φορεματακια ειναι πολυ βαρια για την ηλικια σου.... και οντως το μοντελο χαλια......και το φοτοσοπ ακομα πιο χαλια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:35 Η ioannaki95: #850 26-04-10 18:35 τέλειααα το ρούχα είωαι απλά υπέροχα το μοντέλο όμως είναι πολύ ψεύτικο λες και είναι κέρινη κούκλα......αν και είναι όμορφη κάτι την κάωει πολυ ψεύτικη ή το μακιγιάζ ή οι πολλές πλαστικές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:43 Η Noisette έγραψε: #851 26-04-10 18:43 Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν τα ρούχα. Εκτός από πολύ βαριά οπως ειπε παραπάνω και η Chris, θεωρώ ότι είναι και πολύ δεύτερα. (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:46 Ο Άγγελος έγραψε: #852 26-04-10 18:46 εμενα που μου αρεσουν ολα πειραζει? εσεις οι γυναικες ........... τη σκληροτερη κριτικη κανετε μεταξυ σας... ενα φτιαααριι Ναααααααα με το συμπαθιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:48 Η Noisette έγραψε: #853 26-04-10 18:48 Μα γι'αυτο είμαστε εδώ...τα στραβά που δεν βλέπει ο ένας τα διορθώνει ο άλλος!!! Κανείς δεν λεει κάτι κακόβουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:59 Η ioannaki95: #854 26-04-10 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Click για ανάπτυξη... ελα μάρω μου σχολιασέτο να το σχολιάσουμε μαζί χιχι...εμένα μου άρεσαν τα ρούχα πάντως ίσως φταίει κ η ηλικία μου... η απλά έχουμε διαφορετικό γούστο λογικό είναι χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:01 Η Noisette έγραψε: #855 26-04-10 19:01 Καταρχάς δεν είναι μοντέλο!!!Αυτό νομίζω είναι και το βασικότερο! Κοίταξε κάποια ρούχα από αυτά ίσως να είναι κάπως ωραία αλλά αισθάνομαι ότι είναι κακοραμμένα και "ευκολα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:03 Η love_angel: #856 26-04-10 19:03 το μοντελο φταιει που δε δειχνει το ρουχο. τα ρουχα δε μου φαινονται βαρυα, εξαλλου για καλα φορεματα τα εβαλα, για γαμους και γενικα δημοσιες εκδηλωσεις. επισης γενικα ξεφευγω κατα πολυ πλεον απο το μαθητικο στυλ με τα ολ σταρ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:06 Η ioannaki95: #857 26-04-10 19:06 χαχαχαχαχαχα όντως είναι μια άκυρη συμπαθητική(ο θεός να την κάνει) κοπελίτσα που έβγαλε μερικές φωτογραφίες με ρούχα.... εγω αυτο το κακοραμμένο και ''εύκολο'' δε ξέρω αλλά δεν το βλέπω ή δεν μπορώ να το καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #858 26-04-10 19:07 Αν κάνω λάθος Chris διόρθωσε με...νομίζω με τον όρο βαρια εννοουμε ότι είναι κάπως χοντροκομμένα! Υπάρχουν και φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις που είναι πιο λεπτεπίλεπτα. Να τί εννοώ... (Προσωπικά το γούστο μου δεν εχει να κάνει με τιποτα με οσα δειχνω ώστοσο πιστευω για το γούστο σου Λοβ και τον τροπο ντυσιματος σου κατι τετοιο ειναι πιο καταλληλο...πιο "καλοφτιαγμενο".) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Απριλίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η love_angel: #859 26-04-10 19:12 αυτα τα ρουχα πρεπει να χουν χιλιαδες ευρο Παντως ειναι εξαιρετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η ioannaki95: #860 26-04-10 19:12 ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
xaxax αυτο σκεφτομουν και γω για το μοντελο!! απο τοπ μαρεσαν αυτα: γενικα μαρεσουν οι μπλουζες με v Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisss Εκκολαπτόμενο μέλος Η chrisss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 23:53 Η chrisss έγραψε: #849 25-04-10 23:53 βικ-βικ, νομιζω πως ειδικα τα φορεματακια ειναι πολυ βαρια για την ηλικια σου.... και οντως το μοντελο χαλια......και το φοτοσοπ ακομα πιο χαλια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:35 Η ioannaki95: #850 26-04-10 18:35 τέλειααα το ρούχα είωαι απλά υπέροχα το μοντέλο όμως είναι πολύ ψεύτικο λες και είναι κέρινη κούκλα......αν και είναι όμορφη κάτι την κάωει πολυ ψεύτικη ή το μακιγιάζ ή οι πολλές πλαστικές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:43 Η Noisette έγραψε: #851 26-04-10 18:43 Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν τα ρούχα. Εκτός από πολύ βαριά οπως ειπε παραπάνω και η Chris, θεωρώ ότι είναι και πολύ δεύτερα. (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:46 Ο Άγγελος έγραψε: #852 26-04-10 18:46 εμενα που μου αρεσουν ολα πειραζει? εσεις οι γυναικες ........... τη σκληροτερη κριτικη κανετε μεταξυ σας... ενα φτιαααριι Ναααααααα με το συμπαθιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:48 Η Noisette έγραψε: #853 26-04-10 18:48 Μα γι'αυτο είμαστε εδώ...τα στραβά που δεν βλέπει ο ένας τα διορθώνει ο άλλος!!! Κανείς δεν λεει κάτι κακόβουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:59 Η ioannaki95: #854 26-04-10 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Click για ανάπτυξη... ελα μάρω μου σχολιασέτο να το σχολιάσουμε μαζί χιχι...εμένα μου άρεσαν τα ρούχα πάντως ίσως φταίει κ η ηλικία μου... η απλά έχουμε διαφορετικό γούστο λογικό είναι χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:01 Η Noisette έγραψε: #855 26-04-10 19:01 Καταρχάς δεν είναι μοντέλο!!!Αυτό νομίζω είναι και το βασικότερο! Κοίταξε κάποια ρούχα από αυτά ίσως να είναι κάπως ωραία αλλά αισθάνομαι ότι είναι κακοραμμένα και "ευκολα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:03 Η love_angel: #856 26-04-10 19:03 το μοντελο φταιει που δε δειχνει το ρουχο. τα ρουχα δε μου φαινονται βαρυα, εξαλλου για καλα φορεματα τα εβαλα, για γαμους και γενικα δημοσιες εκδηλωσεις. επισης γενικα ξεφευγω κατα πολυ πλεον απο το μαθητικο στυλ με τα ολ σταρ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:06 Η ioannaki95: #857 26-04-10 19:06 χαχαχαχαχαχα όντως είναι μια άκυρη συμπαθητική(ο θεός να την κάνει) κοπελίτσα που έβγαλε μερικές φωτογραφίες με ρούχα.... εγω αυτο το κακοραμμένο και ''εύκολο'' δε ξέρω αλλά δεν το βλέπω ή δεν μπορώ να το καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #858 26-04-10 19:07 Αν κάνω λάθος Chris διόρθωσε με...νομίζω με τον όρο βαρια εννοουμε ότι είναι κάπως χοντροκομμένα! Υπάρχουν και φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις που είναι πιο λεπτεπίλεπτα. Να τί εννοώ... (Προσωπικά το γούστο μου δεν εχει να κάνει με τιποτα με οσα δειχνω ώστοσο πιστευω για το γούστο σου Λοβ και τον τροπο ντυσιματος σου κατι τετοιο ειναι πιο καταλληλο...πιο "καλοφτιαγμενο".) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Απριλίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η love_angel: #859 26-04-10 19:12 αυτα τα ρουχα πρεπει να χουν χιλιαδες ευρο Παντως ειναι εξαιρετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η ioannaki95: #860 26-04-10 19:12 ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βικ-βικ, νομιζω πως ειδικα τα φορεματακια ειναι πολυ βαρια για την ηλικια σου.... και οντως το μοντελο χαλια......και το φοτοσοπ ακομα πιο χαλια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:35 Η ioannaki95: #850 26-04-10 18:35 τέλειααα το ρούχα είωαι απλά υπέροχα το μοντέλο όμως είναι πολύ ψεύτικο λες και είναι κέρινη κούκλα......αν και είναι όμορφη κάτι την κάωει πολυ ψεύτικη ή το μακιγιάζ ή οι πολλές πλαστικές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:43 Η Noisette έγραψε: #851 26-04-10 18:43 Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν τα ρούχα. Εκτός από πολύ βαριά οπως ειπε παραπάνω και η Chris, θεωρώ ότι είναι και πολύ δεύτερα. (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:46 Ο Άγγελος έγραψε: #852 26-04-10 18:46 εμενα που μου αρεσουν ολα πειραζει? εσεις οι γυναικες ........... τη σκληροτερη κριτικη κανετε μεταξυ σας... ενα φτιαααριι Ναααααααα με το συμπαθιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:48 Η Noisette έγραψε: #853 26-04-10 18:48 Μα γι'αυτο είμαστε εδώ...τα στραβά που δεν βλέπει ο ένας τα διορθώνει ο άλλος!!! Κανείς δεν λεει κάτι κακόβουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:59 Η ioannaki95: #854 26-04-10 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Click για ανάπτυξη... ελα μάρω μου σχολιασέτο να το σχολιάσουμε μαζί χιχι...εμένα μου άρεσαν τα ρούχα πάντως ίσως φταίει κ η ηλικία μου... η απλά έχουμε διαφορετικό γούστο λογικό είναι χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:01 Η Noisette έγραψε: #855 26-04-10 19:01 Καταρχάς δεν είναι μοντέλο!!!Αυτό νομίζω είναι και το βασικότερο! Κοίταξε κάποια ρούχα από αυτά ίσως να είναι κάπως ωραία αλλά αισθάνομαι ότι είναι κακοραμμένα και "ευκολα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:03 Η love_angel: #856 26-04-10 19:03 το μοντελο φταιει που δε δειχνει το ρουχο. τα ρουχα δε μου φαινονται βαρυα, εξαλλου για καλα φορεματα τα εβαλα, για γαμους και γενικα δημοσιες εκδηλωσεις. επισης γενικα ξεφευγω κατα πολυ πλεον απο το μαθητικο στυλ με τα ολ σταρ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:06 Η ioannaki95: #857 26-04-10 19:06 χαχαχαχαχαχα όντως είναι μια άκυρη συμπαθητική(ο θεός να την κάνει) κοπελίτσα που έβγαλε μερικές φωτογραφίες με ρούχα.... εγω αυτο το κακοραμμένο και ''εύκολο'' δε ξέρω αλλά δεν το βλέπω ή δεν μπορώ να το καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #858 26-04-10 19:07 Αν κάνω λάθος Chris διόρθωσε με...νομίζω με τον όρο βαρια εννοουμε ότι είναι κάπως χοντροκομμένα! Υπάρχουν και φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις που είναι πιο λεπτεπίλεπτα. Να τί εννοώ... (Προσωπικά το γούστο μου δεν εχει να κάνει με τιποτα με οσα δειχνω ώστοσο πιστευω για το γούστο σου Λοβ και τον τροπο ντυσιματος σου κατι τετοιο ειναι πιο καταλληλο...πιο "καλοφτιαγμενο".) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Απριλίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η love_angel: #859 26-04-10 19:12 αυτα τα ρουχα πρεπει να χουν χιλιαδες ευρο Παντως ειναι εξαιρετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η ioannaki95: #860 26-04-10 19:12 ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τέλειααα το ρούχα είωαι απλά υπέροχα το μοντέλο όμως είναι πολύ ψεύτικο λες και είναι κέρινη κούκλα......αν και είναι όμορφη κάτι την κάωει πολυ ψεύτικη ή το μακιγιάζ ή οι πολλές πλαστικές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:43 Η Noisette έγραψε: #851 26-04-10 18:43 Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν τα ρούχα. Εκτός από πολύ βαριά οπως ειπε παραπάνω και η Chris, θεωρώ ότι είναι και πολύ δεύτερα. (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:46 Ο Άγγελος έγραψε: #852 26-04-10 18:46 εμενα που μου αρεσουν ολα πειραζει? εσεις οι γυναικες ........... τη σκληροτερη κριτικη κανετε μεταξυ σας... ενα φτιαααριι Ναααααααα με το συμπαθιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:48 Η Noisette έγραψε: #853 26-04-10 18:48 Μα γι'αυτο είμαστε εδώ...τα στραβά που δεν βλέπει ο ένας τα διορθώνει ο άλλος!!! Κανείς δεν λεει κάτι κακόβουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:59 Η ioannaki95: #854 26-04-10 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Click για ανάπτυξη... ελα μάρω μου σχολιασέτο να το σχολιάσουμε μαζί χιχι...εμένα μου άρεσαν τα ρούχα πάντως ίσως φταίει κ η ηλικία μου... η απλά έχουμε διαφορετικό γούστο λογικό είναι χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:01 Η Noisette έγραψε: #855 26-04-10 19:01 Καταρχάς δεν είναι μοντέλο!!!Αυτό νομίζω είναι και το βασικότερο! Κοίταξε κάποια ρούχα από αυτά ίσως να είναι κάπως ωραία αλλά αισθάνομαι ότι είναι κακοραμμένα και "ευκολα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:03 Η love_angel: #856 26-04-10 19:03 το μοντελο φταιει που δε δειχνει το ρουχο. τα ρουχα δε μου φαινονται βαρυα, εξαλλου για καλα φορεματα τα εβαλα, για γαμους και γενικα δημοσιες εκδηλωσεις. επισης γενικα ξεφευγω κατα πολυ πλεον απο το μαθητικο στυλ με τα ολ σταρ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:06 Η ioannaki95: #857 26-04-10 19:06 χαχαχαχαχαχα όντως είναι μια άκυρη συμπαθητική(ο θεός να την κάνει) κοπελίτσα που έβγαλε μερικές φωτογραφίες με ρούχα.... εγω αυτο το κακοραμμένο και ''εύκολο'' δε ξέρω αλλά δεν το βλέπω ή δεν μπορώ να το καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #858 26-04-10 19:07 Αν κάνω λάθος Chris διόρθωσε με...νομίζω με τον όρο βαρια εννοουμε ότι είναι κάπως χοντροκομμένα! Υπάρχουν και φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις που είναι πιο λεπτεπίλεπτα. Να τί εννοώ... (Προσωπικά το γούστο μου δεν εχει να κάνει με τιποτα με οσα δειχνω ώστοσο πιστευω για το γούστο σου Λοβ και τον τροπο ντυσιματος σου κατι τετοιο ειναι πιο καταλληλο...πιο "καλοφτιαγμενο".) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Απριλίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η love_angel: #859 26-04-10 19:12 αυτα τα ρουχα πρεπει να χουν χιλιαδες ευρο Παντως ειναι εξαιρετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η ioannaki95: #860 26-04-10 19:12 ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν τα ρούχα. Εκτός από πολύ βαριά οπως ειπε παραπάνω και η Chris, θεωρώ ότι είναι και πολύ δεύτερα. (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:46 Ο Άγγελος έγραψε: #852 26-04-10 18:46 εμενα που μου αρεσουν ολα πειραζει? εσεις οι γυναικες ........... τη σκληροτερη κριτικη κανετε μεταξυ σας... ενα φτιαααριι Ναααααααα με το συμπαθιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:48 Η Noisette έγραψε: #853 26-04-10 18:48 Μα γι'αυτο είμαστε εδώ...τα στραβά που δεν βλέπει ο ένας τα διορθώνει ο άλλος!!! Κανείς δεν λεει κάτι κακόβουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:59 Η ioannaki95: #854 26-04-10 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Click για ανάπτυξη... ελα μάρω μου σχολιασέτο να το σχολιάσουμε μαζί χιχι...εμένα μου άρεσαν τα ρούχα πάντως ίσως φταίει κ η ηλικία μου... η απλά έχουμε διαφορετικό γούστο λογικό είναι χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:01 Η Noisette έγραψε: #855 26-04-10 19:01 Καταρχάς δεν είναι μοντέλο!!!Αυτό νομίζω είναι και το βασικότερο! Κοίταξε κάποια ρούχα από αυτά ίσως να είναι κάπως ωραία αλλά αισθάνομαι ότι είναι κακοραμμένα και "ευκολα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:03 Η love_angel: #856 26-04-10 19:03 το μοντελο φταιει που δε δειχνει το ρουχο. τα ρουχα δε μου φαινονται βαρυα, εξαλλου για καλα φορεματα τα εβαλα, για γαμους και γενικα δημοσιες εκδηλωσεις. επισης γενικα ξεφευγω κατα πολυ πλεον απο το μαθητικο στυλ με τα ολ σταρ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:06 Η ioannaki95: #857 26-04-10 19:06 χαχαχαχαχαχα όντως είναι μια άκυρη συμπαθητική(ο θεός να την κάνει) κοπελίτσα που έβγαλε μερικές φωτογραφίες με ρούχα.... εγω αυτο το κακοραμμένο και ''εύκολο'' δε ξέρω αλλά δεν το βλέπω ή δεν μπορώ να το καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #858 26-04-10 19:07 Αν κάνω λάθος Chris διόρθωσε με...νομίζω με τον όρο βαρια εννοουμε ότι είναι κάπως χοντροκομμένα! Υπάρχουν και φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις που είναι πιο λεπτεπίλεπτα. Να τί εννοώ... (Προσωπικά το γούστο μου δεν εχει να κάνει με τιποτα με οσα δειχνω ώστοσο πιστευω για το γούστο σου Λοβ και τον τροπο ντυσιματος σου κατι τετοιο ειναι πιο καταλληλο...πιο "καλοφτιαγμενο".) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Απριλίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η love_angel: #859 26-04-10 19:12 αυτα τα ρουχα πρεπει να χουν χιλιαδες ευρο Παντως ειναι εξαιρετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η ioannaki95: #860 26-04-10 19:12 ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα που μου αρεσουν ολα πειραζει? εσεις οι γυναικες ........... τη σκληροτερη κριτικη κανετε μεταξυ σας... ενα φτιαααριι Ναααααααα με το συμπαθιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:48 Η Noisette έγραψε: #853 26-04-10 18:48 Μα γι'αυτο είμαστε εδώ...τα στραβά που δεν βλέπει ο ένας τα διορθώνει ο άλλος!!! Κανείς δεν λεει κάτι κακόβουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:59 Η ioannaki95: #854 26-04-10 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Click για ανάπτυξη... ελα μάρω μου σχολιασέτο να το σχολιάσουμε μαζί χιχι...εμένα μου άρεσαν τα ρούχα πάντως ίσως φταίει κ η ηλικία μου... η απλά έχουμε διαφορετικό γούστο λογικό είναι χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:01 Η Noisette έγραψε: #855 26-04-10 19:01 Καταρχάς δεν είναι μοντέλο!!!Αυτό νομίζω είναι και το βασικότερο! Κοίταξε κάποια ρούχα από αυτά ίσως να είναι κάπως ωραία αλλά αισθάνομαι ότι είναι κακοραμμένα και "ευκολα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:03 Η love_angel: #856 26-04-10 19:03 το μοντελο φταιει που δε δειχνει το ρουχο. τα ρουχα δε μου φαινονται βαρυα, εξαλλου για καλα φορεματα τα εβαλα, για γαμους και γενικα δημοσιες εκδηλωσεις. επισης γενικα ξεφευγω κατα πολυ πλεον απο το μαθητικο στυλ με τα ολ σταρ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:06 Η ioannaki95: #857 26-04-10 19:06 χαχαχαχαχαχα όντως είναι μια άκυρη συμπαθητική(ο θεός να την κάνει) κοπελίτσα που έβγαλε μερικές φωτογραφίες με ρούχα.... εγω αυτο το κακοραμμένο και ''εύκολο'' δε ξέρω αλλά δεν το βλέπω ή δεν μπορώ να το καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #858 26-04-10 19:07 Αν κάνω λάθος Chris διόρθωσε με...νομίζω με τον όρο βαρια εννοουμε ότι είναι κάπως χοντροκομμένα! Υπάρχουν και φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις που είναι πιο λεπτεπίλεπτα. Να τί εννοώ... (Προσωπικά το γούστο μου δεν εχει να κάνει με τιποτα με οσα δειχνω ώστοσο πιστευω για το γούστο σου Λοβ και τον τροπο ντυσιματος σου κατι τετοιο ειναι πιο καταλληλο...πιο "καλοφτιαγμενο".) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Απριλίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η love_angel: #859 26-04-10 19:12 αυτα τα ρουχα πρεπει να χουν χιλιαδες ευρο Παντως ειναι εξαιρετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η ioannaki95: #860 26-04-10 19:12 ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μα γι'αυτο είμαστε εδώ...τα στραβά που δεν βλέπει ο ένας τα διορθώνει ο άλλος!!! Κανείς δεν λεει κάτι κακόβουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:59 Η ioannaki95: #854 26-04-10 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Click για ανάπτυξη... ελα μάρω μου σχολιασέτο να το σχολιάσουμε μαζί χιχι...εμένα μου άρεσαν τα ρούχα πάντως ίσως φταίει κ η ηλικία μου... η απλά έχουμε διαφορετικό γούστο λογικό είναι χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:01 Η Noisette έγραψε: #855 26-04-10 19:01 Καταρχάς δεν είναι μοντέλο!!!Αυτό νομίζω είναι και το βασικότερο! Κοίταξε κάποια ρούχα από αυτά ίσως να είναι κάπως ωραία αλλά αισθάνομαι ότι είναι κακοραμμένα και "ευκολα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:03 Η love_angel: #856 26-04-10 19:03 το μοντελο φταιει που δε δειχνει το ρουχο. τα ρουχα δε μου φαινονται βαρυα, εξαλλου για καλα φορεματα τα εβαλα, για γαμους και γενικα δημοσιες εκδηλωσεις. επισης γενικα ξεφευγω κατα πολυ πλεον απο το μαθητικο στυλ με τα ολ σταρ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:06 Η ioannaki95: #857 26-04-10 19:06 χαχαχαχαχαχα όντως είναι μια άκυρη συμπαθητική(ο θεός να την κάνει) κοπελίτσα που έβγαλε μερικές φωτογραφίες με ρούχα.... εγω αυτο το κακοραμμένο και ''εύκολο'' δε ξέρω αλλά δεν το βλέπω ή δεν μπορώ να το καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #858 26-04-10 19:07 Αν κάνω λάθος Chris διόρθωσε με...νομίζω με τον όρο βαρια εννοουμε ότι είναι κάπως χοντροκομμένα! Υπάρχουν και φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις που είναι πιο λεπτεπίλεπτα. Να τί εννοώ... (Προσωπικά το γούστο μου δεν εχει να κάνει με τιποτα με οσα δειχνω ώστοσο πιστευω για το γούστο σου Λοβ και τον τροπο ντυσιματος σου κατι τετοιο ειναι πιο καταλληλο...πιο "καλοφτιαγμενο".) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Απριλίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η love_angel: #859 26-04-10 19:12 αυτα τα ρουχα πρεπει να χουν χιλιαδες ευρο Παντως ειναι εξαιρετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η ioannaki95: #860 26-04-10 19:12 ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: (Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...) Click για ανάπτυξη... ελα μάρω μου σχολιασέτο να το σχολιάσουμε μαζί χιχι...εμένα μου άρεσαν τα ρούχα πάντως ίσως φταίει κ η ηλικία μου... η απλά έχουμε διαφορετικό γούστο λογικό είναι χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:01 Η Noisette έγραψε: #855 26-04-10 19:01 Καταρχάς δεν είναι μοντέλο!!!Αυτό νομίζω είναι και το βασικότερο! Κοίταξε κάποια ρούχα από αυτά ίσως να είναι κάπως ωραία αλλά αισθάνομαι ότι είναι κακοραμμένα και "ευκολα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:03 Η love_angel: #856 26-04-10 19:03 το μοντελο φταιει που δε δειχνει το ρουχο. τα ρουχα δε μου φαινονται βαρυα, εξαλλου για καλα φορεματα τα εβαλα, για γαμους και γενικα δημοσιες εκδηλωσεις. επισης γενικα ξεφευγω κατα πολυ πλεον απο το μαθητικο στυλ με τα ολ σταρ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:06 Η ioannaki95: #857 26-04-10 19:06 χαχαχαχαχαχα όντως είναι μια άκυρη συμπαθητική(ο θεός να την κάνει) κοπελίτσα που έβγαλε μερικές φωτογραφίες με ρούχα.... εγω αυτο το κακοραμμένο και ''εύκολο'' δε ξέρω αλλά δεν το βλέπω ή δεν μπορώ να το καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #858 26-04-10 19:07 Αν κάνω λάθος Chris διόρθωσε με...νομίζω με τον όρο βαρια εννοουμε ότι είναι κάπως χοντροκομμένα! Υπάρχουν και φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις που είναι πιο λεπτεπίλεπτα. Να τί εννοώ... (Προσωπικά το γούστο μου δεν εχει να κάνει με τιποτα με οσα δειχνω ώστοσο πιστευω για το γούστο σου Λοβ και τον τροπο ντυσιματος σου κατι τετοιο ειναι πιο καταλληλο...πιο "καλοφτιαγμενο".) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Απριλίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η love_angel: #859 26-04-10 19:12 αυτα τα ρουχα πρεπει να χουν χιλιαδες ευρο Παντως ειναι εξαιρετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η ioannaki95: #860 26-04-10 19:12 ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καταρχάς δεν είναι μοντέλο!!!Αυτό νομίζω είναι και το βασικότερο! Κοίταξε κάποια ρούχα από αυτά ίσως να είναι κάπως ωραία αλλά αισθάνομαι ότι είναι κακοραμμένα και "ευκολα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:03 Η love_angel: #856 26-04-10 19:03 το μοντελο φταιει που δε δειχνει το ρουχο. τα ρουχα δε μου φαινονται βαρυα, εξαλλου για καλα φορεματα τα εβαλα, για γαμους και γενικα δημοσιες εκδηλωσεις. επισης γενικα ξεφευγω κατα πολυ πλεον απο το μαθητικο στυλ με τα ολ σταρ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:06 Η ioannaki95: #857 26-04-10 19:06 χαχαχαχαχαχα όντως είναι μια άκυρη συμπαθητική(ο θεός να την κάνει) κοπελίτσα που έβγαλε μερικές φωτογραφίες με ρούχα.... εγω αυτο το κακοραμμένο και ''εύκολο'' δε ξέρω αλλά δεν το βλέπω ή δεν μπορώ να το καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #858 26-04-10 19:07 Αν κάνω λάθος Chris διόρθωσε με...νομίζω με τον όρο βαρια εννοουμε ότι είναι κάπως χοντροκομμένα! Υπάρχουν και φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις που είναι πιο λεπτεπίλεπτα. Να τί εννοώ... (Προσωπικά το γούστο μου δεν εχει να κάνει με τιποτα με οσα δειχνω ώστοσο πιστευω για το γούστο σου Λοβ και τον τροπο ντυσιματος σου κατι τετοιο ειναι πιο καταλληλο...πιο "καλοφτιαγμενο".) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Απριλίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η love_angel: #859 26-04-10 19:12 αυτα τα ρουχα πρεπει να χουν χιλιαδες ευρο Παντως ειναι εξαιρετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η ioannaki95: #860 26-04-10 19:12 ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το μοντελο φταιει που δε δειχνει το ρουχο. τα ρουχα δε μου φαινονται βαρυα, εξαλλου για καλα φορεματα τα εβαλα, για γαμους και γενικα δημοσιες εκδηλωσεις. επισης γενικα ξεφευγω κατα πολυ πλεον απο το μαθητικο στυλ με τα ολ σταρ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:06 Η ioannaki95: #857 26-04-10 19:06 χαχαχαχαχαχα όντως είναι μια άκυρη συμπαθητική(ο θεός να την κάνει) κοπελίτσα που έβγαλε μερικές φωτογραφίες με ρούχα.... εγω αυτο το κακοραμμένο και ''εύκολο'' δε ξέρω αλλά δεν το βλέπω ή δεν μπορώ να το καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #858 26-04-10 19:07 Αν κάνω λάθος Chris διόρθωσε με...νομίζω με τον όρο βαρια εννοουμε ότι είναι κάπως χοντροκομμένα! Υπάρχουν και φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις που είναι πιο λεπτεπίλεπτα. Να τί εννοώ... (Προσωπικά το γούστο μου δεν εχει να κάνει με τιποτα με οσα δειχνω ώστοσο πιστευω για το γούστο σου Λοβ και τον τροπο ντυσιματος σου κατι τετοιο ειναι πιο καταλληλο...πιο "καλοφτιαγμενο".) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Απριλίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η love_angel: #859 26-04-10 19:12 αυτα τα ρουχα πρεπει να χουν χιλιαδες ευρο Παντως ειναι εξαιρετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η ioannaki95: #860 26-04-10 19:12 ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χαχαχαχαχαχα όντως είναι μια άκυρη συμπαθητική(ο θεός να την κάνει) κοπελίτσα που έβγαλε μερικές φωτογραφίες με ρούχα.... εγω αυτο το κακοραμμένο και ''εύκολο'' δε ξέρω αλλά δεν το βλέπω ή δεν μπορώ να το καταλάβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #858 26-04-10 19:07 Αν κάνω λάθος Chris διόρθωσε με...νομίζω με τον όρο βαρια εννοουμε ότι είναι κάπως χοντροκομμένα! Υπάρχουν και φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις που είναι πιο λεπτεπίλεπτα. Να τί εννοώ... (Προσωπικά το γούστο μου δεν εχει να κάνει με τιποτα με οσα δειχνω ώστοσο πιστευω για το γούστο σου Λοβ και τον τροπο ντυσιματος σου κατι τετοιο ειναι πιο καταλληλο...πιο "καλοφτιαγμενο".) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Απριλίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η love_angel: #859 26-04-10 19:12 αυτα τα ρουχα πρεπει να χουν χιλιαδες ευρο Παντως ειναι εξαιρετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η ioannaki95: #860 26-04-10 19:12 ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν κάνω λάθος Chris διόρθωσε με...νομίζω με τον όρο βαρια εννοουμε ότι είναι κάπως χοντροκομμένα! Υπάρχουν και φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις που είναι πιο λεπτεπίλεπτα. Να τί εννοώ... (Προσωπικά το γούστο μου δεν εχει να κάνει με τιποτα με οσα δειχνω ώστοσο πιστευω για το γούστο σου Λοβ και τον τροπο ντυσιματος σου κατι τετοιο ειναι πιο καταλληλο...πιο "καλοφτιαγμενο".) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η love_angel: #859 26-04-10 19:12 αυτα τα ρουχα πρεπει να χουν χιλιαδες ευρο Παντως ειναι εξαιρετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η ioannaki95: #860 26-04-10 19:12 ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
αυτα τα ρουχα πρεπει να χουν χιλιαδες ευρο Παντως ειναι εξαιρετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 19:12 Η ioannaki95: #860 26-04-10 19:12 ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ναι όντως απλά εγώ τα βλέπω πολυ επιφανεικα δεν ξέρω να ξεχωρίσω τόσο το ράψιμο ή την ποιόητα εκτός αν κάνει πολύ μπαμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.