woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Love_angel το καφετί αν και πιο ξενέρωτο σε σχέση με τα υπόλοιπα το λάτρεψα. Ειδικά αν έχεις πάρει χρώμα πρέπει να'ναι μούρλια!
https://swipelife.com/2009/07/09/amanda-brandao-in-swimwear/#more-17705 Άρα περυσινό από Calzedonia.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisss
Εκκολαπτόμενο μέλος

που τα βρίσκουμε αυτά τα 3 (και ενδεικτικές τιμές) ξέρουμε????![]()
εχω την εντυπωση οτι ειναι περσινα????
το 2ο το ειδα περσι στα καλτσεντονια--ευτυχως που δε το πηρα---σουπα στην παραλια, μεχρι και η σερβιτορα αυτο φορουσε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Σας αρεσουν τα μαγιω απο calzedonia? Οσες φορες εχω ψωνισει απο κει, ενω ειναι πολυ ωραια και σε σχεδια και σε χρωματα και στυλ, η ποιοτητα μου βγαινει... μαπα.![]()
Κοίτα...Υπάρχουν 2 είδη μαγιω στα Calzedonia. Αυτά που διαλέγεις πάνω και κάτω και αυτά που είναι συνολο. Τα πρώτα είναι κατώτερης ποιότητας από τα δεύτερα και φυσικά αυτό φαίνεται και από την χαμηλότερη τιμη.
Είχα πάρει ένα συνολο πριν 3-4 χρονια και ακομα αντεχει χωρις να εχει παθει τιποτα...ειναι και ασπρο!
love_angel
Επιφανές μέλος

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

απο τοπ μαρεσαν αυτα:

γενικα μαρεσουν οι μπλουζες με v

chrisss
Εκκολαπτόμενο μέλος

και οντως το μοντελο χαλια......και το φοτοσοπ ακομα πιο χαλια!!!!!!!
ioannaki95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

(Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...)
Άγγελος
Επιφανές μέλος

εσεις οι γυναικες ...........
τη σκληροτερη κριτικη κανετε μεταξυ σας...
ενα φτιαααριι Ναααααααα
με το συμπαθιο..

Noisette
Περιβόητο μέλος

Κανείς δεν λεει κάτι κακόβουλα!
ioannaki95
Εκκολαπτόμενο μέλος

ελα μάρω μου σχολιασέτο να το σχολιάσουμε μαζί χιχι(Όσο για το μοντέλο ας μην το σχολιάσω και εγω...)

Noisette
Περιβόητο μέλος

Κοίταξε κάποια ρούχα από αυτά ίσως να είναι κάπως ωραία αλλά αισθάνομαι ότι είναι κακοραμμένα και "ευκολα".
love_angel
Επιφανές μέλος

τα ρουχα δε μου φαινονται βαρυα, εξαλλου για καλα φορεματα τα εβαλα, για γαμους και γενικα δημοσιες εκδηλωσεις.

επισης γενικα ξεφευγω κατα πολυ πλεον απο το μαθητικο στυλ με τα ολ σταρ κλπ

ioannaki95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Υπάρχουν και φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις που είναι πιο λεπτεπίλεπτα.
Να τί εννοώ...

(Προσωπικά το γούστο μου δεν εχει να κάνει με τιποτα με οσα δειχνω ώστοσο πιστευω για το γούστο σου Λοβ και τον τροπο ντυσιματος σου κατι τετοιο ειναι πιο καταλληλο...πιο "καλοφτιαγμενο".)
love_angel
Επιφανές μέλος

Παντως ειναι εξαιρετικα.
ioannaki95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.