venividivici
Τιμώμενο Μέλος

ότι ανεβάζω δεν σημαίνει ότι τα φοράω διαφορετικές τάσεις της μόδας δείχνω ...
πάντως από κόντα -real που λένε- είναι πολύ χαριτωμένα τα παπούτσια......
άλλωστε και σε μένα έχει τύχει να βλέπω ένα παπούτσι χάλια οπτικά κι όταν το φοράω να μου πηγαίνει πολύ, ενώ αρνιόμουν να το δοκιμάσω λίγο πιο πριν.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατι ασχολιαστα παρακαλω;;;;;;;;;;;;τρελλα ειναι τα φορεματακια!!!!!!!!!!!!!!τα φορέματα ασχολίαστα τα παπούτσια όμως εεε;;;;;;;;.......
ότι ανεβάζω δεν σημαίνει ότι τα φοράω διαφορετικές τάσεις της μόδας δείχνω ...
πάντως από κόντα -real που λένε- είναι πολύ χαριτωμένα τα παπούτσια......
άλλωστε και σε μένα έχει τύχει να βλέπω ένα παπούτσι χάλια οπτικά κι όταν το φοράω να μου πηγαίνει πολύ, ενώ αρνιόμουν να το δοκιμάσω λίγο πιο πριν.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

η αγαπημένη μου μάρκα

https://www.custo-barcelona-store.com/producto/2934/79/0,1,0,0,0/2/africa-black-vestidos-custo
Δεν άντεξα, μόλις το πήρα

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

dreamyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noisette
Περιβόητο μέλος

JellyFish
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν είναι λίγο αυτά τα ρούχα "κοίτα-με-έχω-ξοδέψει-μία-περιουσία-σε-ρούχα" ;;;![]()
Είναι, αλλά από την άλλη λες και value for money! A και by the way το κατάστημά τους στην Κηφισιά πουλούσε μαϊμούδες προϊόντα!

Noisette
Περιβόητο μέλος

Είναι, αλλά από την άλλη λες και value for money! A και by the way το κατάστημά τους στην Κηφισιά πουλούσε μαϊμούδες προϊόντα!![]()
Ναι το έμαθα! Και από εκεί ψώνιζα! Λες να έπεσα και γω στην παγίδα;;;

προσωπικά δεν λέω value for money, γιατί θα μπορούσαν να είχαν φαγητό 10 άνθρωποι παραπάνω με αυτά τα λεφτά... (μπορεί και σπίτι...

Στελλόνι
Νεοφερμένο μέλος

πραγματικά τις βρίσκω κακόγουστες και χοντροκομμένες. και πανάκριβες.
prinCess.
Επιφανές μέλος

![]()
πραγματικά τις βρίσκω κακόγουστες και χοντροκομμένες. και πανάκριβες.
Στην αρχή, βασικά πέρυσι, ούτε εμένα μου άρεσαν. Φέτος, ντάξει. Βλέπονται κάπως, και λογικά είναι και ζεστά, απλά έχω βαρεθεί να τις βλέπω να τις φοράνε παντού.

Βτω οι UGG είναι ακριβές ναι, αλλά οι περισσότερες έχουν πάρει κάτι άλλες, που ναι μεν είναι ίδια, αλλά κάνουν 25 ευρώ και έχουν την σημαία της αγγλίας πίσω.

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Στην αρχή, βασικά πέρυσι, ούτε εμένα μου άρεσαν. Φέτος, ντάξει. Βλέπονται κάπως, και λογικά είναι και ζεστά, απλά έχω βαρεθεί να τις βλέπω να τις φοράνε παντού.
Βτω οι UGG είναι ακριβές ναι, αλλά οι περισσότερες έχουν πάρει κάτι άλλες, που ναι μεν είναι ίδια, αλλά κάνουν 25 ευρώ και έχουν την σημαία της αγγλίας πίσω.![]()
Είναι απαίσιες και δεν αλλάζει.- Μάλλον εσύ τις συνήθισες!

Αυτές οι μπότες μου κάνουν περισσότερο να τις φοράς στο σπίτι σαν παντόφλες γιατί νομίζω οτι άμα τις φορέσεις έξω και βραχούν, θα χαλάσουν!
Noisette
Περιβόητο μέλος

Αυτές οι μπότες μου κάνουν περισσότερο να τις φοράς στο σπίτι σαν παντόφλες γιατί νομίζω οτι άμα τις φορέσεις έξω και βραχούν, θα χαλάσουν!
Στην βροχή...δεν μπορείς να τις βάλεις!
Στο χιόνι...δεν μπορείς να τις βάλεις!
Απορώ πως έχουν κάνει τόσο μεγάλες πωλήσεις την στιγμή που σκέτο κρύο εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε!

dizante
Νεοφερμένο μέλος

Στην βροχή...δεν μπορείς να τις βάλεις!
Στο χιόνι...δεν μπορείς να τις βάλεις!
Απορώ πως έχουν κάνει τόσο μεγάλες πωλήσεις την στιγμή που σκέτο κρύο εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε!![]()
Συμφωνώ δεν αξίζουν να τις πάρεις γιατι να πάρεις ζεστές μπότες και καλά χειμονιάτικες και να μην κάνουν για βροχή και χιόνι.. δεν αξίζει να δώσει κάποιος λεφτά.. τεσπα τι θα λέγατε για το παρακάτω:

υπάρχουν πολλά παραπάνω απο τον ίδιο δημιουργό βέβαια είναι πανάκριβα (δεν θα έδινα 200 $ για ένα ζευγάρι) απλά μου άρεσαν πολυ ως προς το Design
Noisette
Περιβόητο μέλος

dizante
Νεοφερμένο μέλος

Ναι σαν παντόφλα είναι έχει μια γνωστή μου, έχουν άσχημο σχήμα αλλά τα συγκεκριμένα ωραία δουλειά σχεδίου και φαντασίαςΜου αρέσουν τα σχέδια πάνω στο παπούτσι αλλά δεν μου αρέσει το σχήμα του παπουτσιού. Είναι σαν παντόφλα....![]()

Noisette
Περιβόητο μέλος

JellyFish
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Τα καλύτερα
Μπορούν να στο συμμαρτυρήσουν πολλές χιλιάδες φαντάρων σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Noisette
Περιβόητο μέλος

![]()
Τα καλύτερα
Μπορούν να στο συμμαρτυρήσουν πολλές χιλιάδες φαντάρων σε όλη την Ελληνική επικράτεια.![]()

Δεν απέχουν πάρα πολύ....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.