rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.dolcegabbana.com/deg/
Ριξτε μια ματια ..... so niceeeeeeeeeeee

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Συμφωνω.............χαλια ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.............................χοντροκοπια σκετη....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Τι παπούτσια έχετε να προτείνετε για πολύ κρύο και πολύ υγρασία;;;

EDIT:

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι αυτή φοράει φούτσα και καλσόν και από κάτω έχει την αρκούδα! Για να μην κρυώνει;

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

βελεντζα;;;φλοκατη;;;;;;;;;stylish boots παντως οχιΔεν μπορώ να καταλάβω γιατι αυτή φοράει φούτσα και καλσόν και από κάτω έχει την αρκούδα! Για να μην κρυώνει;![]()

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Αυτά είναι ωραία για διακόσμηση.![]()
![]()
![]()
![]()
...δεν θα τις φόραγα ποτέ, αλλά δεν ξέρω γιατί, όταν τις βλέπω, μου προκαλούν μια ...συμπάθεια.
EDIT:Ααα βρήκα γιατί!!! μου θυμίζουν αυτόν:![]()

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

για πατακια θα ελεγα....Αυτά είναι ωραία για διακόσμηση.![]()
![]()

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

gorgeooooouuuuuuusssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αν ηταν και σε κλασσικο μαυρο....θεικο...υπεροχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να το παρεις Μαρια................

Είναι απαίσιες και δεν αλλάζει.- Μάλλον εσύ τις συνήθισες!
Αυτές οι μπότες μου κάνουν περισσότερο να τις φοράς στο σπίτι σαν παντόφλες γιατί νομίζω οτι άμα τις φορέσεις έξω και βραχούν, θα χαλάσουν!
Είναι λίγο χοντροκομμένες,- εμένα βεβαια μου αρέσουν, ειδικά με φόρμα, - είναι τρελά άνετες, τρελά όμως και οι original δεν παθαίνουν απολύτως τίποτα, διότι είναι δέρμα γυρισμένο και με ένα βουρτσισματάκι μόλις στεγνώσουν είναι τζάμι.
Αλλά δεν είναι και η επιτομή της κομψότητας.

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

gorgeooooouuuuuuusssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αν ηταν και σε κλασσικο μαυρο....θεικο...υπεροχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να το παρεις Μαρια................
Όταν γίνω 20 θα το πάρω!!

Noisette
Περιβόητο μέλος

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

_Silence_
Διάσημο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.