venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Monsoon

altrativo

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Άνοιξη 2012 by H&M + Topshop
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

ώστε κάποιος άγνωστος μόδιστρος,
μαζεύει όλα τα πεταμένα περιτυλίγματα από καραμέλες,
και τα μετατρέπει σε παντελόνια...

Mercury
Επιφανές μέλος

Επιτέλους άνοιξη...Να δούμε και λίγο naked skin

Noisette
Περιβόητο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

ε σε καμια παραλια κατι γινεται![]()
Εμ, ούτε καν;
prinCess.
Επιφανές μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

και αμα τωρα η αλλη βαλει τοσο κοντη φουστα με το μαγιω της δε θα μου φανει καπως. πες οτι εβαλε το παρεο της

εδιτ: (βεβαια τωρα που το βλεπω καλυτερα ισως να φαινονται τα οπισθια της φορα παρτιδα και κομμενα από τη φουστα μαλιστα... πφφ δε μπορω να κρινω απ αυτη τη φωτογραφια, παντως η αριστερη φαινεται στα ορια της παραλιας)
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Που δε λέω... αγαπώ τα λουλούδια και κυρίως τα χρώματα πάρα πολύ κι ευχαριστώς τα φορώ και θα τα φορώ... αλλά να...θέλω πιο απλότητα φέτος, ίσως γιατί δεν ξέρω... ίσως γιατί το πολύ πολύ και παντού με κάνει να το βαριέμαι...
Προτιμώ πινελιές, ναι πινελιές!
prinCess.
Επιφανές μέλος

Τέτοιο πράσινο.

Noisette
Περιβόητο μέλος

Θέλω αυτό...

ή σε αυτό το χρώμα...

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Θέλω

Θέλω

Θέλω

Θέλω πολλά;;

love_angel
Επιφανές μέλος

Θέλω
![]()
Θέλω
Θέλω
![]()
Αχ όχι μη πάρεις τα παπούτσια "ουράνιο τόξο" είναι κιτς και κακόγουστα!
Πάρε τα λακοστ που είναι και η αγαπημένη μου μάρκα! Ειδικά στα αντρικά της... αγαπώ!

Αχ όχι μη πάρεις τα παπούτσια "ουράνιο τόξο" είναι κιτς και κακόγουστα!
Πάρε τα λακοστ που είναι και η αγαπημένη μου μάρκα! Ειδικά στα αντρικά της... αγαπώ!![]()
Τα πρώτα τα θεωρούσα και εγώ πολύ έντονα

Tα lacoste είναι όντως πολύ όμορφα!!
Και σε ερωτώ (σας ερωτώ) αφου μου άλλαξες γνώμη..

https://www.cosmossport.gr/cosmos/el/Product/1080021086006069/LACOSTE_L27_24_SRW.html
η
https://www.cosmossport.gr/cosmos/el/Product/1080021084023069/LACOSTE_L27_24_SRW.html

love_angel
Επιφανές μέλος

Τα πρώτα τα θεωρούσα και εγώ πολύ έντονα![]()
Tα lacoste είναι όντως πολύ όμορφα!!
Και σε ερωτώ (σας ερωτώ) αφου μου άλλαξες γνώμη..
https://www.cosmossport.gr/cosmos/el/Product/1080021086006069/LACOSTE_L27_24_SRW.html
η
https://www.cosmossport.gr/cosmos/el/Product/1080021084023069/LACOSTE_L27_24_SRW.html
![]()
Τα κόκκινα είναι πιο κιουτ σίγουρα! Τα άλλα μου θυμίζουν ναυτάκι αλλά βέβαια δε ξέρω και σε τι αποχρώσεις είναι τα περισσότερα ρούχα σου. Αυτό τσάκαρε για το χρώμα. Έλεγα να πάρω καινούρια ολ σταρ αλλά τώρα με έβαλες σε πειρασμό και μένα! Αν και προτιμώ τα πολύχρωμα τα λακοστ που έβαλες στην αρχή!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.