whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

Γιατί να μη μπορώ να βάλω στράπλες μαγιώ ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί δεν μπορείς;Γιατί να μη μπορώ να βάλω στράπλες μαγιώ ε?![]()

prinCess.
Επιφανές μέλος

Έχουν ραντάκια αυτά μαζί.
Στη θάλασσα μέσα θα' σαι με τα ραντάκια για να νιώθεις σίγουρηη, κι έξω για μαύρισμα θα τα βγάζεις.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

και το μαγιο για ακομα καλυτερο μαυρισμα..σίγουρηη, κι έξω για μαύρισμα θα τα βγάζεις.![]()

prinCess.
Επιφανές μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Τελικά αγόρασα το 1ο. Ίσως ανεβάσω καμιά φωτογραφία από βδομάδα.![]()
![]()
![]()
Ποιο προτείνετε;
Το 2ο σε κοντό δεν το βρήκα αλλά το είδα σε μακρύ και μου άρεσε πάάάάρα πολύ. Λέω να το χτυπήσω και αυτό.

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

κορίτσια, αχ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^^![]()
![]()
![]()
![]()
Τα μαγιό madame shou shou είναι υπέροχα, αλλά κοστίζουν γύρω στα 100 ευρά! Τιμή ευκαιρίας (ΝΟΤ)!

Α ναι;; Κάτι μου λέει ότι θα πάρω το 1ο τότες.![]()
Πριν πας πάρε τηλέφωνο για να ρωτήσεις αν όντως το έχουν! Βέβαια πρέπει να ξέρεις τον κωδικό!
Θάλεια
Διάσημο μέλος

[/spoiler]
Πριν πας πάρε τηλέφωνο για να ρωτήσεις αν όντως το έχουν! Βέβαια πρέπει να ξέρεις τον κωδικό!
Now it's too late.

Το κακό έγινε την Πέμπτη.

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Now it's too late.
Το κακό έγινε την Πέμπτη.![]()
Α τώρα το είδα! Μεγειαααααα σου, είναι πολύ ωραίο!!!!!

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Α τώρα το είδα! Μεγειαααααα σου, είναι πολύ ωραίο!!!!!![]()
Κι εμένα μου άρεσε πολύ.
Είναι πολύ ελαφρύ, σαν να μην φοράς τίποτα.

Noisette
Περιβόητο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

θελω τη βοηθεια σας

ψαχνω μαγιω στραπλες με μπανελα απο κατω..μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω?
μου ειπαν για Η&Μ θα παω να κοιταξω αλλα ελεγα μηπως μπορω να βρω και πουθενα αλλου..
και τελος αυτο το συγκεκριμενο ξερετε που μπορω να το βρω?
https://store.kapetanis.com/woman/swim/bluepoint-low-slip.html
MissKit
Επιφανές μέλος

Από ό,τι έχω δει και της MED κάποια σχέδια πρέπει να έχουν μπανέλα στα strapless. Αυτό που έβαλες ατί το θες καρδιά μου; Δε μου αρέσει καθόλου έτσι όπως σουφρώνει και είναι εξαιρετικά χαμηλό. Έχει κάτι... πρωτόγονο.

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ήλι!
Από ό,τι έχω δει και της MED κάποια σχέδια πρέπει να έχουν μπανέλα στα strapless. Αυτό που έβαλες ατί το θες καρδιά μου; Δε μου αρέσει καθόλου έτσι όπως σουφρώνει και είναι εξαιρετικά χαμηλό. Έχει κάτι... πρωτόγονο.![]()
Αννα

ναι αλλα δεν θα ναι πανακριβο της med?θα μου πεις τα θες ολα δικα σου

οσο για το κατω το εχω δει και μου αρεσει παρα πολυ και θελω να το δοκιμασω αλλιως θα σκασω

φαντασου οτι τοσα χρονια εβλεπα ενα μαγιω που μου αρεσε πηγαινα καθε χρονο στο καταστημα και εφευγε αερας..φετος που το δοκιμασα και ειδα οτι δεν μου κανει μου εφυγε η καψα

MissKit
Επιφανές μέλος

Αννα![]()
ναι αλλα δεν θα ναι πανακριβο της med?θα μου πεις τα θες ολα δικα σου
οσο για το κατω το εχω δει και μου αρεσει παρα πολυ και θελω να το δοκιμασω αλλιως θα σκασω
φαντασου οτι τοσα χρονια εβλεπα ενα μαγιω που μου αρεσε πηγαινα καθε χρονο στο καταστημα και εφευγε αερας..φετος που το δοκιμασα και ειδα οτι δεν μου κανει μου εφυγε η καψα![]()
Ανεβαίνουν οι τιμές, ισχύει, αλλά όχι και σε τραγικό βαθμό.

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

Με κάθε επιφύλαξη μιας και δεν έχω κοιτάξει, ρίξε και καμιά ματιά σε Zara.
Τα ρούχα είναι πολύ στυλάτα, επομένως μπορεί να βρεις και κάποιο ωραίο μαγιώ.
Ε μα τι στο καλό; Αθήνα μένεις, τόσα μαγαζιά έχει, δε παίζει να ψάξεις και να μη βρεις

εδιτ:
YΓ. αν και πανάκριβα ρίξε μια ματιά και στα madame shou shou. Είχα ανεβάσει κάποια και εδώ πριν λίγες μέρες.
Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

για μαγιώ σε καλές τιμές μπορείς επίσης να ψάξεις στα κλασσικά Intimissimi, Calzedonia, Oysho.
Με κάθε επιφύλαξη μιας και δεν έχω κοιτάξει, ρίξε και καμιά ματιά σε Zara.
Τα ρούχα είναι πολύ στυλάτα, επομένως μπορεί να βρεις και κάποιο ωραίο μαγιώ.
Ε μα τι στο καλό; Αθήνα μένεις, τόσα μαγαζιά έχει, δε παίζει να ψάξεις και να μη βρεις![]()
calzedonia οτι μαγιω στραπλες ειχε φυσικα δεν μου εκανε..
oysho θα παω αυριο να κοιταξω αλλα σκεφτομαι οτι εδω δεν μου κανουν τα νουμερα που εχουν στα σουτιεν θα μου κανουν τα μαγιω?

δεν ψαχνω απλο στραπλες γιατι εχω μεγαλο στηθος και οι τιραντες με εκνευριζουν ειδικα οταν καθομαι πολλες ωρες στη παραλια..
απλα ελεγα μηπως καποια κοπελα ηξερε κατι παραπανω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.