Κριτικές για ρούχα και παπούτσια

μηπως εχουν βγαλει καταστηματα- αλυσιδες (ή και μη) κολεξιον με μαξι φορεματα;ψαχνω να παρω ενα :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

45.jpg

Γιατί να μη μπορώ να βάλω στράπλες μαγιώ ε? :cry_x:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορείς λοβάκι. :redface:
Έχουν ραντάκια αυτά μαζί.
Στη θάλασσα μέσα θα' σαι με τα ραντάκια για να νιώθεις σίγουρηη, κι έξω για μαύρισμα θα τα βγάζεις. :redface:

σίγουρηη, κι έξω για μαύρισμα θα τα βγάζεις. :redface:
και το μαγιο για ακομα καλυτερο μαυρισμα..:P

Αμάν βρε Άγγελε. :hehe:

μα εμεις για το μαυρισμα σας ενδιαφερομαστε:worry:

5611190430_1_1_3-1.gif
5611190430_2_1_3-1.gif

3521666402_1_1_3-1.gif

Ποιο προτείνετε; :hmm:
Τελικά αγόρασα το 1ο. Ίσως ανεβάσω καμιά φωτογραφία από βδομάδα.
Το 2ο σε κοντό δεν το βρήκα αλλά το είδα σε μακρύ και μου άρεσε πάάάάρα πολύ. Λέω να το χτυπήσω και αυτό. :redface:

κορίτσια, αχ!

563696_323614201033735_1138779530_n.jpg

156203_356189277776227_184988364_n.jpg

424151_309608029101019_449754215_n.jpg

223974_382339141827907_1739688819_n.jpg

599111_382338878494600_1200011431_n.jpg
560463_369915936403561_1156316661_n.jpg

601683_382339071827914_879650746_n.jpg

249155_382338978494590_1888900394_n.jpg

181411_382339035161251_94404011_n.jpg

^^ :inlove::inlove::inlove: :inlove::inlove::inlove: :inlove::inlove::inlove: :inlove::inlove::inlove:
557674_340463329348822_1524751158_n.jpg

Τα μαγιό madame shou shou είναι υπέροχα, αλλά κοστίζουν γύρω στα 100 ευρά! Τιμή ευκαιρίας (ΝΟΤ)!:P

Α ναι;; Κάτι μου λέει ότι θα πάρω το 1ο τότες. :P

Πριν πας πάρε τηλέφωνο για να ρωτήσεις αν όντως το έχουν! Βέβαια πρέπει να ξέρεις τον κωδικό!

[/spoiler]
Πριν πας πάρε τηλέφωνο για να ρωτήσεις αν όντως το έχουν! Βέβαια πρέπει να ξέρεις τον κωδικό!

Now it's too late.:look:
Το κακό έγινε την Πέμπτη. :redface:

Now it's too late.:look:
Το κακό έγινε την Πέμπτη. :redface:

Α τώρα το είδα! Μεγειαααααα σου, είναι πολύ ωραίο!!!!! :D:D:D

Α τώρα το είδα! Μεγειαααααα σου, είναι πολύ ωραίο!!!!! :D:D:D

Κι εμένα μου άρεσε πολύ.
Είναι πολύ ελαφρύ, σαν να μην φοράς τίποτα. :P

Το είδα live στο ejekt να το φοράει μία κοπέλα. Πόσο το αγάπησα! :) :) :) Με'γεια σου!!!

Ευχαριστώώώώώ :redface:

Καλησπερα..
θελω τη βοηθεια σας:redface:

ψαχνω μαγιω στραπλες με μπανελα απο κατω..μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω?
μου ειπαν για Η&Μ θα παω να κοιταξω αλλα ελεγα μηπως μπορω να βρω και πουθενα αλλου..

και τελος αυτο το συγκεκριμενο ξερετε που μπορω να το βρω?

https://store.kapetanis.com/woman/swim/bluepoint-low-slip.html

Ήλι! :bigarmhug

Από ό,τι έχω δει και της MED κάποια σχέδια πρέπει να έχουν μπανέλα στα strapless. Αυτό που έβαλες ατί το θες καρδιά μου; Δε μου αρέσει καθόλου έτσι όπως σουφρώνει και είναι εξαιρετικά χαμηλό. Έχει κάτι... πρωτόγονο. :P

Ήλι! :bigarmhug

Από ό,τι έχω δει και της MED κάποια σχέδια πρέπει να έχουν μπανέλα στα strapless. Αυτό που έβαλες ατί το θες καρδιά μου; Δε μου αρέσει καθόλου έτσι όπως σουφρώνει και είναι εξαιρετικά χαμηλό. Έχει κάτι... πρωτόγονο. :P

Αννα:clapup: :P

ναι αλλα δεν θα ναι πανακριβο της med?θα μου πεις τα θες ολα δικα σου:P

οσο για το κατω το εχω δει και μου αρεσει παρα πολυ και θελω να το δοκιμασω αλλιως θα σκασω:P

φαντασου οτι τοσα χρονια εβλεπα ενα μαγιω που μου αρεσε πηγαινα καθε χρονο στο καταστημα και εφευγε αερας..φετος που το δοκιμασα και ειδα οτι δεν μου κανει μου εφυγε η καψα:P

Αννα:clapup: :P

ναι αλλα δεν θα ναι πανακριβο της med?θα μου πεις τα θες ολα δικα σου:P

οσο για το κατω το εχω δει και μου αρεσει παρα πολυ και θελω να το δοκιμασω αλλιως θα σκασω:P

φαντασου οτι τοσα χρονια εβλεπα ενα μαγιω που μου αρεσε πηγαινα καθε χρονο στο καταστημα και εφευγε αερας..φετος που το δοκιμασα και ειδα οτι δεν μου κανει μου εφυγε η καψα:P

Ανεβαίνουν οι τιμές, ισχύει, αλλά όχι και σε τραγικό βαθμό. :hmm:

για μαγιώ σε καλές τιμές μπορείς επίσης να ψάξεις στα κλασσικά Intimissimi, Calzedonia, Oysho.
Με κάθε επιφύλαξη μιας και δεν έχω κοιτάξει, ρίξε και καμιά ματιά σε Zara.
Τα ρούχα είναι πολύ στυλάτα, επομένως μπορεί να βρεις και κάποιο ωραίο μαγιώ.

Ε μα τι στο καλό; Αθήνα μένεις, τόσα μαγαζιά έχει, δε παίζει να ψάξεις και να μη βρεις :P

εδιτ:
YΓ. αν και πανάκριβα ρίξε μια ματιά και στα madame shou shou. Είχα ανεβάσει κάποια και εδώ πριν λίγες μέρες.

για μαγιώ σε καλές τιμές μπορείς επίσης να ψάξεις στα κλασσικά Intimissimi, Calzedonia, Oysho.
Με κάθε επιφύλαξη μιας και δεν έχω κοιτάξει, ρίξε και καμιά ματιά σε Zara.
Τα ρούχα είναι πολύ στυλάτα, επομένως μπορεί να βρεις και κάποιο ωραίο μαγιώ.

Ε μα τι στο καλό; Αθήνα μένεις, τόσα μαγαζιά έχει, δε παίζει να ψάξεις και να μη βρεις :P

calzedonia οτι μαγιω στραπλες ειχε φυσικα δεν μου εκανε..
oysho θα παω αυριο να κοιταξω αλλα σκεφτομαι οτι εδω δεν μου κανουν τα νουμερα που εχουν στα σουτιεν θα μου κανουν τα μαγιω?:(

δεν ψαχνω απλο στραπλες γιατι εχω μεγαλο στηθος και οι τιραντες με εκνευριζουν ειδικα οταν καθομαι πολλες ωρες στη παραλια..

απλα ελεγα μηπως καποια κοπελα ηξερε κατι παραπανω:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back