Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Βρε παντού τα πουλάνε αυτά. Σε όλα τα συνοικιακά μαγαζιά έχει κάτι τέτοιο και πολύ οικονομικά.
Δεν έχω βρει πουθενά, κοιτάω παντού και είναι 10+ όλα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι θα τα πληρωσεις παραπάνω.
Γιατί δεν περιμένεις τις εκπτώσεις?
Για παράδειγμα, στην Καλλιθέα πήγες? Έχει πολύ φτηνή αγορά.
Στον Πειραιά, στην Κόνωνος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Κότσι ακόμα δεν έχω, απλά αφού δεν φοράω τακούνια γενικά, θέλω ένα χαμηλό παπούτσι για εξόδους . Θα πάω εκεί θα πάω

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Είχα βγει σήμερα για βόλτα, είδα κάποια ωραία.. Αλλά αυτό που με καίει κυρίως (και γι' αυτό δίνω και αρκετά λεφτά στα παπούτσια), είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο καλής ποιότητας και όσο πιο άνετα γίνεται, γιατί είναι ευαίσθητα τα πόδια μου (Να σου πω, τσέκαρε στην ΝΑΚ...

Δε ξέρω, ο φίλος μου που ασχολείται κάπως λέει ότι ένα 30% θα το πετύχω γιατί γενικά βάζουν προσφορές.. Αλλά αγνοώ!Χλωμό. Είναι φετινή collection.![]()

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Κλειστά δεν έχω πάρει να σου πω..
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Πέδιλα έτσι κι αλλιώς δε φοράω, γιατί στην ώρα πάνω δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου!Έχω πάρει πέδιλα από εκεί και είναι πολύ καλά...
Κλειστά δεν έχω πάρει να σου πω..

Θα το κοιτάξω πάντως, ευχαριστώ πολύ!

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Τα σκας βέβαια ($$) αλλά από το να πληρώσεις μόνο τη μάρκα, καλύτερα να τα δώσεις για την ποιότητα και την υγεία σου.
Θα μου πεις δίνω εγώ συμβουλές για σωστά τακούνια όταν φοράω πουεντ, δασκαλε που διδασκες!

Isiliel
Επιφανές μέλος

Τα σκας βέβαια ($$)
Για πες μια τιμή. 50€ ας πούμε;

Για πες μια τιμή. 50€ ας πούμε;![]()
Παραπάνω γιατί είναι εξειδικευμένα. Νομίζω οτι αν δεν χορεύεις επαγγελματικά είναι πεταμένα λεφτά. Μπορείς τα βρεις παρόμοια σε καλές τιμές.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Πιστεύετε πως υπάρχει περίπτωση να τα βρω αυτά στις εκπτώσεις με ένα 40%- 50%? Ή τσάμπα ονειρεύομαι?
Δεν έχω βρει άλλο μποτάκι τέτοιου στυλ που να με ενθουσιάζει μέχρι στιγμής, είμαι δύσκολη στα παπούτσια.. Τα λεφτά λογικά θα καταφέρω να τα μαζέψω, θα μεσολαβήσουν και οι γιορτές και κάτι θα βγάλω από θείους/νγιαγιάδες/νονά (ελπίζω).
Αν έχετε δει κάποιο άλλο παπούτσι ίδιου στυλ και σαφώς οικονομικότερο πείτε μου.
Αν σκεφτείς πως με τα ίδια λεφτά παίρνεις 7-10 ζευγάρια από κάτι σαν κι αυτά: , θα έλεγα καλύτερα να ψάξεις λίγο παραπάνω.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Tο αγόρασα σήμερα από τα bershka!

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Tο αγόρασα σήμερα από τα bershka!![]()
![]()
![]()
Απλά υπέροχο *-*

Προσπαθώ να διαλέξω τσάντουλα, μετά από τόσα λεφτά που έχω πετάξει σε φτηνιάρικες είπα να πάρω μια ακριβή (ίσως και 2) να δω για πόσο θα μου κρατήσει και γενικά να το ευχαριστηθώ ρε αδερφέ!
Έχουμε και λέμε:

Αυτή σε μαύρο χρώμα όμως:

Αυτή την έχω σχεδόν στανταράκι:

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Όσο για τη δεύτερη (που δεν είμαι σίγουρη αν πάρω, θα δείξει) θέλω βραδινή κυρίως μαύρη, και αν όχι σκέτο μαύρο με λίγο καφέ.
Αυτά! :*
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.